jos jedan primjer - djevojka mi prica - kupovala cipele na pijaci, i nije bilo pravog broja, rekla joj prodavachica da dodje kod nje u skenderiju gdje ima broj...
Kupovina i cijene garderobe u Sa
- Neelix
ne kazem da nisu obje supljak, a identicne su dizajnom, krojem i materijalom...
jos jedan primjer - djevojka mi prica - kupovala cipele na pijaci, i nije bilo pravog broja, rekla joj prodavachica da dodje kod nje u skenderiju gdje ima broj...
dole su bile ravno 3 puta skuplje
ali ih je dobila po cijeni sa pijace 
-
basta sljezove boje
u outletima u Njemackoj i spaccima u Italiji mozes kupiti Boss i Pradu po cijenama Tom Taylora i Manga i jos ne moras brinuti je li fake ili nije jer je ofícijalna tvornicka prodaja. Boss je najbolji kod Stuttgarta u Metzingenu a Prada je kod Arezza. Isplati se jedino kad se skupi citav auto i podijele troskovi benzinaziggy wrote:karanana wrote:Beneton, Bata, Tom Tailor, Springfield, Tally Weil, Mango....vani je to sve 0 bodova a ovdje je to vrh vrhova.
Steta sto mi obicni smrtnici ne mozemo nositi Pradu,Hugo Boss-a,Gucci i sl
- Amazonka27
jel mislis da bi bili jeftinijiCompos_Sui wrote:meni samo nije jasno kako investirori ne vide dobru zaradu u dovodjenju recimo H&M i New Yorkera u SA
Last edited by Amazonka27 on 27/02/2008 22:44, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
drzala je prodavnica u mercatoru H&M jedno vrijeme... kad se tek otvorio...Compos_Sui wrote:meni samo nije jasno kako investirori ne vide dobru zaradu u dovodjenju recimo H&M i New Yorkera u SA
pa propala...
-
bajadera82
Ma kakav H&M i New Yorker? bljak! da se jos osugam.. 
- x0z0y0
propala zato sto je roba iz 19XY god...Alfons Kauders wrote:drzala je prodavnica u mercatoru H&M jedno vrijeme... kad se tek otvorio...Compos_Sui wrote:meni samo nije jasno kako investirori ne vide dobru zaradu u dovodjenju recimo H&M i New Yorkera u SA
pa propala...
ne pratim trendove al ona roba je bila bas ruzna
veliku ulogu u ponudi prodavnice ima "ukus" nabavljaca...zato nam je i vecina ponude sa sljokicama,sjaji,dreci ..mozes se ogledat na necijoj majici
bas smo trendy sredina
- x0z0y0
pa operes prije nego obucesbajadera82 wrote:Ma kakav H&M i New Yorker? bljak! da se jos osugam..
nevezano za temu...desilo mi se da sam u jednoj radnji u ferhadiji sa ofingera majicu skinula koja je nosena!
srecom pa je nisam probala...toliko je smrdila na znoj da sam izletila iz kabine u sekundi..
uzas
ne idem u tu radnju nikad vise!
- Lace
imas orsay kod katedrale...u nizu pored unisa ili bjese centrotransblack wrote:imas martinke u staklenom..
http://www.sportina.si/index.php?ct_id=24
-
*mima*
Oprosti , ali ja gore prodavnice nisam vidjela...........pa pijaca ima bolji izbor.Lace wrote:imas orsay kod katedrale...u nizu pored unisa ili bjese centrotransblack wrote:imas martinke u staklenom..![]()
- zena21
ja cesto kupujem
sta cu... zensko sam
cijene jesu previske za robu koja se nudi... nit je kvalitet, nit ima izbora... ja nisam opterecena markama i ne volim da placam samo za ime
jednostavno kupim ono sto mi se svidi... nemam problem kupovine na pijaci osim obuce.. to ipak volim kupiti u radnji
sto se tice garderobe, obicno idem u Orsay, DP i Mango... nadje se pokoja stvarcica i kad su snizenja, fakat bude dobro
kupovala sam dosta i u kobri, ali su mi poceli ici na zivce sa svojom pretjeranom ljubaznoscu i uvaljivanjem svega... ono, pa bas vam je odlicno.. a meni nesto stoji ko piletu s*se
ili ja kayem da pogledam ovu suknju... a teta ce - a mislim da bi vam ove hlace bolje stajale
kozmetiku sam kupovala u sam shopu, a u zadnje vrijeme u CM-u
u skenderiju nisam usla sigurno 2 godine... jer kako neko napisa vec, ako nesto nemaju u radnji, posalju te na pijacu na svoj stand
ista roba, samo u skenderiji 3 puta skuplja 
cijene jesu previske za robu koja se nudi... nit je kvalitet, nit ima izbora... ja nisam opterecena markama i ne volim da placam samo za ime
jednostavno kupim ono sto mi se svidi... nemam problem kupovine na pijaci osim obuce.. to ipak volim kupiti u radnji
sto se tice garderobe, obicno idem u Orsay, DP i Mango... nadje se pokoja stvarcica i kad su snizenja, fakat bude dobro
kupovala sam dosta i u kobri, ali su mi poceli ici na zivce sa svojom pretjeranom ljubaznoscu i uvaljivanjem svega... ono, pa bas vam je odlicno.. a meni nesto stoji ko piletu s*se
ili ja kayem da pogledam ovu suknju... a teta ce - a mislim da bi vam ove hlace bolje stajale
kozmetiku sam kupovala u sam shopu, a u zadnje vrijeme u CM-u
u skenderiju nisam usla sigurno 2 godine... jer kako neko napisa vec, ako nesto nemaju u radnji, posalju te na pijacu na svoj stand
- Lace
pa trazila je orsay...ja joj kazem gdje ima...a kakva je radnja...to je drugo nestomima wrote:Oprosti , ali ja gore prodavnice nisam vidjela...........pa pijaca ima bolji izbor.Lace wrote:imas orsay kod katedrale...u nizu pored unisa ili bjese centrotransblack wrote:imas martinke u staklenom..![]()
ja volim kupovati u dorothy perkins...imali su super majice s aplikacijama i sve sto vidis na netu...uglavnom ima i u radnji..cijene su povoljne
http://www.dorothyperkins.com/
- alica.k
h&m imas u novom robotu, i u meraktoru, prodavnice su tiffany (ja mislim :S) al sva je roba h&m.Amsterdammer wrote: AAAAAAAAAAA.... Samo Boga molim da se H&M ne otvori u Sarajevu, onda cemo jebati jeza u ledja, kad seljaci pocnu nositi dobru robu, plus sto ce svi biti uniformisani vrlo brzo.
-
pita_zeljanica
Nesto me interesuje. Kada je vec tako oskudan izbor i previsoke cijene, kako djevojke u Sarajevu tako dobro izgledaju? Hem sto su prirodno lijepe i zgodne, hem sto uvijek sredjenje i njegovane. Sta je tajna svega? I uvijek su( ne sve naravno) ukusno obucene...
Ja se svaki put iskompleksiram...
- zena21
majka prirodapita_zeljanica wrote:Nesto me interesuje. Kada je vec tako oskudan izbor i previsoke cijene, kako djevojke u Sarajevu tako dobro izgledaju? Hem sto su prirodno lijepe i zgodne, hem sto uvijek sredjenje i njegovane. Sta je tajna svega? I uvijek su( ne sve naravno) ukusno obucene...