Napadač iz Engleske pojačava Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

elSaik wrote:
tavijapi wrote:ja jes ga neko izlevatio i to dobro. pa od toliko drzava naso bas u snavijabo da dodje. ma kloc je garant. tj. cavijaklo.
Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom? :D

PS A Neelix je prototip onoga o čemu sam pisao u prethodnom svom postu. ;)
on je vidio mančesteru jedino dres :lol:
mr`mirza

Post by mr`mirza »

Mora da je pravo dobar igrač čim dolazi u Želju :P
elSaik

Post by elSaik »

Umjetnik a wrote:
elSaik wrote:
tavijapi wrote:ja jes ga neko izlevatio i to dobro. pa od toliko drzava naso bas u snavijabo da dodje. ma kloc je garant. tj. cavijaklo.
Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom? :D

:roll:

Vi možete pričati i pisati šta god želite, čovjek je imao četverogodišnji profesionalni ugovor sa ManU-om. 8-)
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

elSaik wrote:
Umjetnik a wrote:
elSaik wrote: Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom? :D

:roll:

Vi možete pričati i pisati šta god želite, čovjek je imao četverogodišnji profesionalni ugovor sa ManU-om. 8-)
ali je odigro utakmice u njemu isto koliko i ja :D
elSaik

Post by elSaik »

Umjetnik a wrote:
elSaik wrote: :roll:

ali je odigro utakmice u njemu isto koliko i ja :D
Jao, koja argumentacija. Pa fakat nemate kraja glupostima. Ali fakat. :lol:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

Post by since1921 »

since1921 wrote:maleni otkantajte sa teme otvorite svoju evo prijedlog

VEZISTA IZ FK GRBALJ POJACAVA SARAJEVO

hocemo li prec na ovu temu malo a kompleksasi mali
pudlica

Post by pudlica »

vidim da englez lafo zna najvise o navijacima,joj te suplje stranih igraca ne mislim za zelju samo nego za svaki klub u bilo kojem sportu kod nas,sve lafo dolazim zbog navijaca,navijaci su najbolji itd....
elSaik

Post by elSaik »

pudlica wrote:vidim da englez lafo zna najvise o navijacima,joj te suplje stranih igraca ne mislim za zelju samo nego za svaki klub u bilo kojem sportu kod nas,sve lafo dolazim zbog navijaca,navijaci su najbolji itd....
Pa neće sigurno zbog plate, ambicija, infrastrukture dolaziti. :D
shadow

Post by shadow »

elSaik wrote:
adisio wrote:Nesto samo kontam, kako pitari omalovazavaju ovo ocigledno pojacanje ne samo za zelju nego i za kompletnu ligu. Pa ljudi da je on kojim slucajem dosao u fks pa njega bi tamo proglasili nekom vrstom svetca.
Al sta ces nije ni njima lahko.
Pa da. Zar ne znaš? Postoje oni koji navijaju za Želju i oni koji navijaju protiv Želje. Činjenica koju maleni iz dana u dan sve više, svojim ponašanjem, dokazuju. ;)
kad si navijao za crno-bele, koji si ti bio, prvi ili drugi? :zzzz:
elSaik

Post by elSaik »

shadow wrote: kad si navijao za crno-bele, koji si ti bio, prvi ili drugi? :zzzz:
:)
BIHfan

Post by BIHfan »

e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:

1982 godine, moj stari odlazi u englesku nekim poslom. tacnije u mancester.
tamo upoznaje Joanu Reid, mladu, atraktivnu Britanku koja je radila u prostorijama kluba kao cistacica. Opalio je i vratio se ovamo, naravno ostali su u kontaktu. Kasnije ce se ispostaviti da je ostala trudna i rekla mu da je dijete njegovo!!
Pitala ga kakoc e dati ime, on reko Nail (tad je to bilo atraktivno ime 'u strumfova') i mali posta Nail.

Potpisao je ugovor sa Mancesterom zahvaljujuci staroj, a u BiH dolazi da nadje prave korjene, a i cuo da sa par milja funti moze biti beg do kraja zivota-Neil's story!
testament

Post by testament »

BIHfan wrote:e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:

tamo upoznaje Joanu Reid, mladu, atraktivnu Britanku koja je radila u prostorijama kluba kao cistacica. Opalio je i vratio se ovamo, naravno ostali su u kontaktu. Kasnije ce se ispostaviti da je ostala trudna i rekla mu da je dijete njegovo!!
Pitala ga kakoc e dati ime, on reko Nail (tad je to bilo atraktivno ime 'u strumfova') i mali posta Nail.

Potpisao je ugovor sa Mancesterom zahvaljujuci staroj, a u BiH dolazi da nadje prave korjene, a i cuo da sa par milja funti moze biti beg do kraja zivota-Neil's story!
E super je priča,ismija se pravo,samo mu zeljo može dati jedno 200-300 funti mjesečno,a bogami sa tim parama može biti beg al`u kaknju :D
tavijapi

Post by tavijapi »

skroz dobra prica, ma nail je cudo. nasmija se dobro. nego kako se nail pokazao na pripremama??? trpa li golove??
BIHfan

Post by BIHfan »

testament wrote:
BIHfan wrote:e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:

E super je priča,ismija se pravo,samo mu zeljo može dati jedno 200-300 funti mjesečno,a bogami sa tim parama može biti beg al`u kaknju :D
ma ustedio je on to dok je'igro' u manci:D
saraydjecko

Post by saraydjecko »

tavijapi wrote:skroz dobra prica, ma nail je cudo. nasmija se dobro. nego kako se nail pokazao na pripremama??? trpa li golove??
Nabio zuljeve,valjda nije navikao na kopacke.Zeznuto je kad iz patika uskocis u kopacke :D
Hajmo svi:Dok nam Zeljeznicar bitke bije hej hej hej
zastava se nasa vije hej hej hej
parni valjak neka melje hej hej hej
da ispuni nase zelje hej hej hej
plavo beli-plavo beli.....
moze ova elSaik?Jesam te nasao,idealna kombinacija proslosti i sadasnjosti.Isi sa bracom Grobarima ma danasnji miting :D
arap

Post by arap »

za saraydjecko;

bogati kako je radovan, jeste li spremili crne trake, kad umre?
mislim bio bi red ipak je vas dugogodisnji uvazeni clan?
elSaik

Post by elSaik »

saraydjecko wrote: Hajmo svi:Dok nam Zeljeznicar bitke bije hej hej hej
zastava se nasa vije hej hej hej
parni valjak neka melje hej hej hej
da ispuni nase zelje hej hej hej
plavo beli-plavo beli.....
moze ova elSaik?Jesam te nasao,idealna kombinacija proslosti i sadasnjosti.Isi sa bracom Grobarima ma danasnji miting :D
:)
pudlica

Post by pudlica »

ne znam jel ko pisao al od manijaka sam sad u skoli cuo da vam je englez ranjen negdje u lovu u nogu :lol:
elSaik

Post by elSaik »

pudlica wrote:ne znam jel ko pisao al od manijaka sam sad u skoli cuo da vam je englez ranjen negdje u lovu u nogu :lol:
Jest. U koljeno.
LSD

Post by LSD »

Pustite Naila na miru,sta vam je :? ...sto ofirate covjeka bezveze...kao da mu nije dosta njegove muke sto je morao doci u BiH da igra i da zaradi koju paru.
elSaik

Post by elSaik »

LSD wrote:Pustite Naila na miru,sta vam je :? ...sto ofirate covjeka bezveze...kao da mu nije dosta njegove muke sto je morao doci u BiH da igra i da zaradi koju paru.
I to u Želju, jebote, koji kreten. Da ima imalo talenta i mozga ne bi ni prišao Bosni.
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

Post by since1921 »

nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Masa papaka koje sam upoznao,svašta se dokotrljalo u grad u zadnjih petnaestak godina,navija za Sarajevo.
Činjenica,ko je bio na sjeveru i Jugu,jasno mu je.
Tako je čulo.Čim je došlo,čulo Sarajevo,ima i klub.Ih.Nema dalje.
Odlika papka je da omalovažava tuđe prije svega,ne gleda sebe,nema veze što je on jadan,neka je komšija jadniji,lakše se spava.
Odlika papka je da podržava trenutno najbolju opciju.Čim ta opcija izblijedi,on traži način da nađe način omalovažavanja ostalih opcija,umjesto da popravlja izglede i mogućnosti "svoje".
Odlika papka je smijanje tuđim "pojačanjima" i prešućivanje ljubavne veze Popay-pehar-Mućo-mučaćosi.
Odlika papka je da je papak.Samo njemu nije jasno,ko je i šta je.Misli da je faca.
Samo,papak kao riječ polako blijedi.Masa ih je.Nije više papak,nego su papci.

I tuđe im mi je milije.Zvuči poznato?! Iz stvarnog života,osim utakmica? :D
Neelix

Post by Neelix »

sve si u pravu

moj grad moj klub

Image

moj smrad moj klub

Image
Fratris

Post by Fratris »

http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Davi ... rn_1974%29

Ovaj frajer je trebao biti novi Ryan Giggs. Za razliku od ovog Wooda, ne samo da je igrao u podmlatku Man U, nego je odigrao i 40 utakmica za seniorsku ekipu, i davo golove u Ligi Prvaka. Sa 27 godina je vec igrao u Velskoj ligi, koja je veca karina cak i od nase.

A ako imate preko 20 godina, i imalo pratite nogomet, sjetit cete se i ovog frajera. On je fakat rasturo, i za Englesku je igrao, pa na kraju zavrsio u 8-oj engleskoj ligi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Sharpe

Toliko o tome koliko znaci igranje za Man U.

A u oba slucaja su ih sjebale...ozlijede. A sta ono bi razlog zasto se ovaj Wood nije naigro?
Locked