on je vidio mančesteru jedino dreselSaik wrote:Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom?tavijapi wrote:ja jes ga neko izlevatio i to dobro. pa od toliko drzava naso bas u snavijabo da dodje. ma kloc je garant. tj. cavijaklo.
PS A Neelix je prototip onoga o čemu sam pisao u prethodnom svom postu.
Napadač iz Engleske pojačava Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Umjetnik a
-
elSaik
Umjetnik a wrote:on je vidio mančesteru jedino dreselSaik wrote:Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom?tavijapi wrote:ja jes ga neko izlevatio i to dobro. pa od toliko drzava naso bas u snavijabo da dodje. ma kloc je garant. tj. cavijaklo.
Vi možete pričati i pisati šta god želite, čovjek je imao četverogodišnji profesionalni ugovor sa ManU-om.
-
Umjetnik a
ali je odigro utakmice u njemu isto koliko i jaelSaik wrote:Umjetnik a wrote:on je vidio mančesteru jedino dreselSaik wrote: Koliko kloceva potpiše profesionalni ugovor sa Manchesterom?
Vi možete pričati i pisati šta god želite, čovjek je imao četverogodišnji profesionalni ugovor sa ManU-om.
-
elSaik
Jao, koja argumentacija. Pa fakat nemate kraja glupostima. Ali fakat.Umjetnik a wrote:ali je odigro utakmice u njemu isto koliko i jaelSaik wrote:
-
elSaik
Pa neće sigurno zbog plate, ambicija, infrastrukture dolaziti.pudlica wrote:vidim da englez lafo zna najvise o navijacima,joj te suplje stranih igraca ne mislim za zelju samo nego za svaki klub u bilo kojem sportu kod nas,sve lafo dolazim zbog navijaca,navijaci su najbolji itd....
-
shadow
kad si navijao za crno-bele, koji si ti bio, prvi ili drugi?elSaik wrote:Pa da. Zar ne znaš? Postoje oni koji navijaju za Želju i oni koji navijaju protiv Želje. Činjenica koju maleni iz dana u dan sve više, svojim ponašanjem, dokazuju.adisio wrote:Nesto samo kontam, kako pitari omalovazavaju ovo ocigledno pojacanje ne samo za zelju nego i za kompletnu ligu. Pa ljudi da je on kojim slucajem dosao u fks pa njega bi tamo proglasili nekom vrstom svetca.
Al sta ces nije ni njima lahko.
-
BIHfan
e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:
1982 godine, moj stari odlazi u englesku nekim poslom. tacnije u mancester.
tamo upoznaje Joanu Reid, mladu, atraktivnu Britanku koja je radila u prostorijama kluba kao cistacica. Opalio je i vratio se ovamo, naravno ostali su u kontaktu. Kasnije ce se ispostaviti da je ostala trudna i rekla mu da je dijete njegovo!!
Pitala ga kakoc e dati ime, on reko Nail (tad je to bilo atraktivno ime 'u strumfova') i mali posta Nail.
Potpisao je ugovor sa Mancesterom zahvaljujuci staroj, a u BiH dolazi da nadje prave korjene, a i cuo da sa par milja funti moze biti beg do kraja zivota-Neil's story!
tamo upoznaje Joanu Reid, mladu, atraktivnu Britanku koja je radila u prostorijama kluba kao cistacica. Opalio je i vratio se ovamo, naravno ostali su u kontaktu. Kasnije ce se ispostaviti da je ostala trudna i rekla mu da je dijete njegovo!!
Pitala ga kakoc e dati ime, on reko Nail (tad je to bilo atraktivno ime 'u strumfova') i mali posta Nail.
Potpisao je ugovor sa Mancesterom zahvaljujuci staroj, a u BiH dolazi da nadje prave korjene, a i cuo da sa par milja funti moze biti beg do kraja zivota-Neil's story!
-
testament
E super je priča,ismija se pravo,samo mu zeljo može dati jedno 200-300 funti mjesečno,a bogami sa tim parama može biti beg al`u kaknjuBIHfan wrote:e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:
-
BIHfan
ma ustedio je on to dok je'igro' u manci:Dtestament wrote:E super je priča,ismija se pravo,samo mu zeljo može dati jedno 200-300 funti mjesečno,a bogami sa tim parama može biti beg al`u kaknjuBIHfan wrote:e ljudi, da vam ja kazem par stvari iz prve ruke na ovu temu:
-
saraydjecko
Nabio zuljeve,valjda nije navikao na kopacke.Zeznuto je kad iz patika uskocis u kopacketavijapi wrote:skroz dobra prica, ma nail je cudo. nasmija se dobro. nego kako se nail pokazao na pripremama??? trpa li golove??
Hajmo svi:Dok nam Zeljeznicar bitke bije hej hej hej
zastava se nasa vije hej hej hej
parni valjak neka melje hej hej hej
da ispuni nase zelje hej hej hej
plavo beli-plavo beli.....
moze ova elSaik?Jesam te nasao,idealna kombinacija proslosti i sadasnjosti.Isi sa bracom Grobarima ma danasnji miting
-
elSaik
saraydjecko wrote: Hajmo svi:Dok nam Zeljeznicar bitke bije hej hej hej
zastava se nasa vije hej hej hej
parni valjak neka melje hej hej hej
da ispuni nase zelje hej hej hej
plavo beli-plavo beli.....
moze ova elSaik?Jesam te nasao,idealna kombinacija proslosti i sadasnjosti.Isi sa bracom Grobarima ma danasnji miting
-
elSaik
I to u Želju, jebote, koji kreten. Da ima imalo talenta i mozga ne bi ni prišao Bosni.LSD wrote:Pustite Naila na miru,sta vam je...sto ofirate covjeka bezveze...kao da mu nije dosta njegove muke sto je morao doci u BiH da igra i da zaradi koju paru.
-
nikad_izvini
Masa papaka koje sam upoznao,svašta se dokotrljalo u grad u zadnjih petnaestak godina,navija za Sarajevo.
Činjenica,ko je bio na sjeveru i Jugu,jasno mu je.
Tako je čulo.Čim je došlo,čulo Sarajevo,ima i klub.Ih.Nema dalje.
Odlika papka je da omalovažava tuđe prije svega,ne gleda sebe,nema veze što je on jadan,neka je komšija jadniji,lakše se spava.
Odlika papka je da podržava trenutno najbolju opciju.Čim ta opcija izblijedi,on traži način da nađe način omalovažavanja ostalih opcija,umjesto da popravlja izglede i mogućnosti "svoje".
Odlika papka je smijanje tuđim "pojačanjima" i prešućivanje ljubavne veze Popay-pehar-Mućo-mučaćosi.
Odlika papka je da je papak.Samo njemu nije jasno,ko je i šta je.Misli da je faca.
Samo,papak kao riječ polako blijedi.Masa ih je.Nije više papak,nego su papci.
I tuđe im mi je milije.Zvuči poznato?! Iz stvarnog života,osim utakmica?
Činjenica,ko je bio na sjeveru i Jugu,jasno mu je.
Tako je čulo.Čim je došlo,čulo Sarajevo,ima i klub.Ih.Nema dalje.
Odlika papka je da omalovažava tuđe prije svega,ne gleda sebe,nema veze što je on jadan,neka je komšija jadniji,lakše se spava.
Odlika papka je da podržava trenutno najbolju opciju.Čim ta opcija izblijedi,on traži način da nađe način omalovažavanja ostalih opcija,umjesto da popravlja izglede i mogućnosti "svoje".
Odlika papka je smijanje tuđim "pojačanjima" i prešućivanje ljubavne veze Popay-pehar-Mućo-mučaćosi.
Odlika papka je da je papak.Samo njemu nije jasno,ko je i šta je.Misli da je faca.
Samo,papak kao riječ polako blijedi.Masa ih je.Nije više papak,nego su papci.
I tuđe im mi je milije.Zvuči poznato?! Iz stvarnog života,osim utakmica?
- Fratris
http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Davi ... rn_1974%29
Ovaj frajer je trebao biti novi Ryan Giggs. Za razliku od ovog Wooda, ne samo da je igrao u podmlatku Man U, nego je odigrao i 40 utakmica za seniorsku ekipu, i davo golove u Ligi Prvaka. Sa 27 godina je vec igrao u Velskoj ligi, koja je veca karina cak i od nase.
A ako imate preko 20 godina, i imalo pratite nogomet, sjetit cete se i ovog frajera. On je fakat rasturo, i za Englesku je igrao, pa na kraju zavrsio u 8-oj engleskoj ligi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Sharpe
Toliko o tome koliko znaci igranje za Man U.
A u oba slucaja su ih sjebale...ozlijede. A sta ono bi razlog zasto se ovaj Wood nije naigro?
Ovaj frajer je trebao biti novi Ryan Giggs. Za razliku od ovog Wooda, ne samo da je igrao u podmlatku Man U, nego je odigrao i 40 utakmica za seniorsku ekipu, i davo golove u Ligi Prvaka. Sa 27 godina je vec igrao u Velskoj ligi, koja je veca karina cak i od nase.
A ako imate preko 20 godina, i imalo pratite nogomet, sjetit cete se i ovog frajera. On je fakat rasturo, i za Englesku je igrao, pa na kraju zavrsio u 8-oj engleskoj ligi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Sharpe
Toliko o tome koliko znaci igranje za Man U.
A u oba slucaja su ih sjebale...ozlijede. A sta ono bi razlog zasto se ovaj Wood nije naigro?