Vodenjak wrote:zmogi wrote:mislim da se zovu 'zeleni'. Ti 'zeleni' nece nikad imati vise od 2% kad bi im dosli i Komsic i Haris i Ronaldinjo i Kaka i kad bi im sekretar bio Meho Kodro, jer ne moze (nalazost) program koji se bavi otpadnim vodama, zastitom suma , deponijama i tim stvarima nikad ispred 'atraktivnih' tema kao sto su : Dodik, odvajanje RS-a, ukidanje RS-a...suzana20 wrote:KAD BI ZELJKO NAPUSTIO LOPOVSKI SDP I LOPOVA DOKAZANOG LAGUMDZIJU DEF BI BIO NAJUSPJESNIJI COVO U OVOJ DRZAVI,KAO NPR NEZAVISNI KANDIDAT ILI JOSH BOLJE U STRANCI ZA MLADE....JEDINI MOJ IZBOR BI TO BIO A OVAKO INACHE STRANKA ZA ZELENE.POZDRAV ,I MOLIM VAS NEMOJTE POISTOVJECIVATI ZELJKU SA SDP-OM I LAGUMDZIJOM,OBICNA NAVLAKUSHA ZA KRETENE LAGUMDZIJU KOJI OPET DA DODJE NA VLAST KRAO BI KAO I SVE OVE GODINE....ZAR NE VIDITE KOJE SU TO IGRE ISTURE POSTENOG COVU ZA SVOJE LOPOVSKE INTERESE![]()
I zaboravio si dodati: Suzi, SMANJI SLOVA!!
Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
- Topla voda
-
zrikavac48
Svakako za one koji imaju program koji ce izvuci drzavu i njene (bez podijela)stanovnike, a ako bude srece grdjane, iz blata, bijede i sramote.
One koji ce zasigurno zapoceti realizaciju plana u prvih 100 dana. Za one koji ce u slucaju neuspijeha ili saituacije koja zahtijeva odstupanje sa funkcije, biti spremni dati ostavku. Za one koji u svom programu imaju, a i spremni su za ciscenje drzavnih institucija od mafije koja je u sve organe drzavne uprave instalirala svoje ljude. Za one koji znaju sta je kultura i kulturna bastina, sta je razvoj nauke i kulture. One koji bi bili spremni da primaju samo akontaciju (naknadu koja bi bla dovoljna za odrzavanje postojeceg zivotnog standarda, njihovog injihove porodice). A nakon izvijestaja o rezultatima njihovog rada, a koji bi i biraci trebali verificirati svojim glasom, izvrsiti konacni obracun i isplatiti razliku.
One koji ce zasigurno zapoceti realizaciju plana u prvih 100 dana. Za one koji ce u slucaju neuspijeha ili saituacije koja zahtijeva odstupanje sa funkcije, biti spremni dati ostavku. Za one koji u svom programu imaju, a i spremni su za ciscenje drzavnih institucija od mafije koja je u sve organe drzavne uprave instalirala svoje ljude. Za one koji znaju sta je kultura i kulturna bastina, sta je razvoj nauke i kulture. One koji bi bili spremni da primaju samo akontaciju (naknadu koja bi bla dovoljna za odrzavanje postojeceg zivotnog standarda, njihovog injihove porodice). A nakon izvijestaja o rezultatima njihovog rada, a koji bi i biraci trebali verificirati svojim glasom, izvrsiti konacni obracun i isplatiti razliku.
- medaaa
#104 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Za Huseina Smajlovica-definitivno!!!

-
The__Doctor
#105 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Ne znam jos uvijek, znace se na Dzumi pred izbore...

- Frane-x
#106 Re: Re:
ROFLseln wrote:Stranka ZA zelene? Valjda SDA....suzana20 wrote:JEDINI MOJ IZBOR BI TO BIO A OVAKO INACHE STRANKA ZA ZELENE
-
bihmak
#107 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Po mom misljenu najbolja bi bila koalicija: LDS-SDU(N.Pecanca)-Nasa Stranka-NHI-..
pojedinacno ove stranke nemogu puno postici :-(
a SDP moze prakticno izbaciti ovo "D" (za demokratsku) iz naziva kao i SNSD njihovo "SD"!!!!
pojedinacno ove stranke nemogu puno postici :-(
a SDP moze prakticno izbaciti ovo "D" (za demokratsku) iz naziva kao i SNSD njihovo "SD"!!!!
-
signature
#108 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
zna se BSS..!!!!!
-
JMJ
#109 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Za BPS !
Njihov Osnivac je dokazani borac za RBiH! Jedino nam on moze vratiti ono sto smo izgubili-RBiH i dostojanstvo bosanskog covjeka
Njihov Osnivac je dokazani borac za RBiH! Jedino nam on moze vratiti ono sto smo izgubili-RBiH i dostojanstvo bosanskog covjeka
-
signature
#110 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
zna se BSS..!!!!!JMJ wrote:Za BPS !
zajedno cemo biti jaci!!!1
-
emra_a
#111 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
nisam jos odlucila ne glasam tradicionalisticki vec zavisno o tome kako se stranka dokaze prije tih izbora,i za sta se zalaze tokom kampanje
Na proslim izborima sam glasala za SBIH i Hareta,ove izbore ce to biti ili SDA ili Sefer..nisam sigurna.Za SDP sam glasala samo jednom,2000 godine
Na proslim izborima sam glasala za SBIH i Hareta,ove izbore ce to biti ili SDA ili Sefer..nisam sigurna.Za SDP sam glasala samo jednom,2000 godine
-
laku noć
#112 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Za Harisa Silajdžića,100% BiH
-
forza milan
#113 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Za SDA definitivno. Glavni razlog - Sulejman Tihic !!! Jos kad bi vec jednom otresao SBiH od sebe tad bi bio pravi gigant.
-
La_Valliere
#114 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Komsic i SDP
- jeza u ledja
#115 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Zvuci li ovo kome poznato?JMJ wrote:Za BPS !
-
nedim01
#116 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
glasam za BPS i glasacu za Sefera Halilovica ako se kandiduje za clana Predsjednistva BiH.
- kanada71
#117 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Za BPS, Lucarevic / Halilovic.
Na ovim slikama, http://www.youtube.com/watch?v=uMwG0-uXg5Y lijepo se vidi ko je bio kada je trebalo, a ko nije. I ko bi opet bio, a ko naravno nebi opet bio (pa zvao ih vasa, nasa, njihova, moja, nicija, svacija, socijalna, demokratska, ili kakva vec sve ne stranka).
Na ovim slikama, http://www.youtube.com/watch?v=uMwG0-uXg5Y lijepo se vidi ko je bio kada je trebalo, a ko nije. I ko bi opet bio, a ko naravno nebi opet bio (pa zvao ih vasa, nasa, njihova, moja, nicija, svacija, socijalna, demokratska, ili kakva vec sve ne stranka).
-
mladoliki
#118 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Stari dobri isfrustrirani forumaši!
Ja bi za SDP i Željka, ne bi za Zlatka-k`o da njih dvojica nikakve veze nemaju jedan s drugim, a cuju se telefonom 68 puta dnevno i razgovaraju o svakoj bitnoj temi u BiH.
Ja bih za Harisa iz inata-ipak je on "naš lider"- čuj iz inata?!? Kome? Sebi, meni, penzionerima, seljacima, građanima, kome?
Ja bih za patriote jer su se pokazali u ratu-jesu zato i imamo ovo što danas imamo- podijeljenu zemlju- punu patriota koji se ne vraćaju svojim kućama!
Ja bih za Sulejemana i SDA-oni nisu dosada bili na vlasti, pa im treba dati šansu
!
Jadna ova zemlja s nama ovakvim glasačima!
Iskreno, nikome ne bih dao svoj glas bianco, osim sebi samome, a ako na listama ima mladih i sposobnih ljudi onda bih njima dao šansu da nešto naprave- mislim da samo glupani politiku doživljavaju navijački!!! Ko valja nek` vlada, ko ne valja odmah ga mijenjaj-dakle, svi postojeći su se nad nama već izredali, next please!!!
Ja bi za SDP i Željka, ne bi za Zlatka-k`o da njih dvojica nikakve veze nemaju jedan s drugim, a cuju se telefonom 68 puta dnevno i razgovaraju o svakoj bitnoj temi u BiH.
Ja bih za Harisa iz inata-ipak je on "naš lider"- čuj iz inata?!? Kome? Sebi, meni, penzionerima, seljacima, građanima, kome?
Ja bih za patriote jer su se pokazali u ratu-jesu zato i imamo ovo što danas imamo- podijeljenu zemlju- punu patriota koji se ne vraćaju svojim kućama!
Ja bih za Sulejemana i SDA-oni nisu dosada bili na vlasti, pa im treba dati šansu
Jadna ova zemlja s nama ovakvim glasačima!
Iskreno, nikome ne bih dao svoj glas bianco, osim sebi samome, a ako na listama ima mladih i sposobnih ljudi onda bih njima dao šansu da nešto naprave- mislim da samo glupani politiku doživljavaju navijački!!! Ko valja nek` vlada, ko ne valja odmah ga mijenjaj-dakle, svi postojeći su se nad nama već izredali, next please!!!
- vee-jay
#119 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Pa daj glasu Bajicu i Nasoj Stranki. Mislim, stvarno je suludo ne glasati a onda nakon izbora vlast kritikovati. Ili nekome nesto na Forumima pripovjedati. Izvini mladi, tu nema nikakve logike. Imamo demokratiju, imas pravo glasa, pa ti odluci. Ako ti se nitko ne svidja (znaci programi i ljudski resurs stranaka), pa valjda glasas onda protiv onih koje nizasto neces da vidis na vlasti. Ili eto kao sto napisah, glasaj za Nasu Stranku.mladoliki wrote:Stari dobri isfrustrirani forumaši!
...
Btw. ja cu za SDP.
- CLIO
#120 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Svi ce glasat za Nasu stranku tj. svako za svoju.

-
JMJ
#121 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Jeza u ledja, rekoh ja tebi jednom da se cuvas il' ces j.... jeza u ledja 
-
politicar
#122 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Glasao bih za SDA i Tihica definitivno.Zato sto je SDA najbolja,najorganizovanija,najjaca politicka stranka.Stranka koja ima najbolje i najjace kadrove i koja se istinski bori za BIH.SDA je jedina stranka iz BIH koja je clanica Asocijacije Evropskih narodnih stranaka. Tihic je pokazao svoj kvalitet,pokazao je da se istinski bori za BIH,da je kvalitetan pravnik, pokazao je da je dobar covjek,da se bori za vladavinu prava i da je covjek bez oraha u dzepu.SDA forever.
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#123 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Glasacu za SDA, jer ih trenutno smatram najboljima i ne vidim alternativu u nekome drugom.
- LadyBear
#124 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
politicar wrote:Glasao bih za SDA i Tihica definitivno.Zato sto je SDA najbolja,najorganizovanija,najjaca politicka stranka.Stranka koja ima najbolje i najjace kadrove i koja se istinski bori za BIH.SDA je jedina stranka iz BIH koja je clanica Asocijacije Evropskih narodnih stranaka. Tihic je pokazao svoj kvalitet,pokazao je da se istinski bori za BIH,da je kvalitetan pravnik, pokazao je da je dobar covjek,da se bori za vladavinu prava i da je covjek bez oraha u dzepu.SDA forever.
-
ninili
#125 Re: Da su sutra IZBORI za koga bi glasali???
Demokratija ne postoji na ovome svijetu...mozda u nekoj drugoj galeksiji. Ljudi mogu glasiti, ali to im nista ne znaci. Ona stranka koja IM najvise odgovara, o na ce da pobjedi i kraj price.vee-jay wrote:Pa daj glasu Bajicu i Nasoj Stranki. Mislim, stvarno je suludo ne glasati a onda nakon izbora vlast kritikovati. Ili nekome nesto na Forumima pripovjedati. Izvini mladi, tu nema nikakve logike. Imamo demokratiju, imas pravo glasa, pa ti odluci. Ako ti se nitko ne svidja (znaci programi i ljudski resurs stranaka), pa valjda glasas onda protiv onih koje nizasto neces da vidis na vlasti. Ili eto kao sto napisah, glasaj za Nasu Stranku.mladoliki wrote:Stari dobri isfrustrirani forumaši!
...
Btw. ja cu za SDP.