Koliko Vam je godina?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Isto sam pomislilaelSaik wrote:Hebote život. Pa ja vas sviju moram početi persirati.
-
Leonid Breznjev
minu ljeto cetrdeseto godina mi zao nije!
i to davno minulo..
- Baby Jane
Jeste, imas pravo. Ja mogu samo pretpostaviti kako se tesko dici sa kauca bez koristenja stapa kao pomocnog sredstva, a o tabletama raznih vrsta i svrha da ne govorimo....sto ti je dinamika zavidim tiDaysleepeR wrote:što je kod tebe penzija uranilaBaby Jane wrote:Rece peMzioner, pokusavajuci da se utjesiDaysleepeR wrote: i meni je zao sto cu vas razocarati ali to vam nije nikakva prednost![]()
![]()
![]()
samo skontaj da ja mogu sve sto mozes i ti samo sam mudriji i iskusniji
a kladimo se da je moj zivot 100 puta ludji i dinamicniji od tvog mladalackog
- danas
kako ono veli -- youth is wasted on the youngBaby Jane wrote:Jeste, imas pravo. Ja mogu samo pretpostaviti kako se tesko dici sa kauca bez koristenja stapa kao pomocnog sredstva, a o tabletama raznih vrsta i svrha da ne govorimo....sto ti je dinamika zavidim tiDaysleepeR wrote:što je kod tebe penzija uranilaBaby Jane wrote:Rece peMzioner, pokusavajuci da se utjesi![]()
![]()
![]()
a kladimo se da je moj zivot 100 puta ludji i dinamicniji od tvog mladalackog![]()
![]()
![]()
![]()
- Prozor
Fakat, mada kazu dacemo zivjet po 200 godina, pa ce se valjda mladost re-definirati...danas wrote:kako ono veli -- youth is wasted on the youngBaby Jane wrote:Jeste, imas pravo. Ja mogu samo pretpostaviti kako se tesko dici sa kauca bez koristenja stapa kao pomocnog sredstva, a o tabletama raznih vrsta i svrha da ne govorimo....sto ti je dinamika zavidim tiDaysleepeR wrote: što je kod tebe penzija uranila
a kladimo se da je moj zivot 100 puta ludji i dinamicniji od tvog mladalackog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Baby Jane
YOUTH WASTED ON THE YOUNG...? can be...samo, kad zadjes u godine, mladost ti postane stran pojam ( ok, nekad nostalgija uhvati, pa se sjecas kako je bilo kad si bio u mojim godinama )....
PS nemojte se vi ljutiti, ja se samo malo zezam...pa nisam ja kriva sto ste se rodili prije mene

PS nemojte se vi ljutiti, ja se samo malo zezam...pa nisam ja kriva sto ste se rodili prije mene
-
mamica papucarka
ja se sa tobom nikad ne bih zamijenila, ali sa ovima od 27 radoBaby Jane wrote:YOUTH WASTED ON THE YOUNG...? can be...samo, kad zadjes u godine, mladost ti postane stran pojam ( ok, nekad nostalgija uhvati, pa se sjecas kako je bilo kad si bio u mojim godinama )....![]()
![]()
PS nemojte se vi ljutiti, ja se samo malo zezam...pa nisam ja kriva sto ste se rodili prije mene![]()
- danas
vala ni sa njimamamica papucarka wrote:ja se sa tobom nikad ne bih zamijenila, ali sa ovima od 27 radoBaby Jane wrote:YOUTH WASTED ON THE YOUNG...? can be...samo, kad zadjes u godine, mladost ti postane stran pojam ( ok, nekad nostalgija uhvati, pa se sjecas kako je bilo kad si bio u mojim godinama )....![]()
![]()
PS nemojte se vi ljutiti, ja se samo malo zezam...pa nisam ja kriva sto ste se rodili prije mene![]()
-
callmethebreeeze
ma kad je insan rahat sa samim sobom onda ni godine ni mjesto boravka ne igraju nikakvu ulogu.
sto sam omudr'o za ovih 27 godina, to je drama jedna
sto sam omudr'o za ovih 27 godina, to je drama jedna
- DaysleepeR
jašta siDena wrote:Znas li ti onu "Nemoj mi se kofrciti, mog'o bi te poprciti"DaysleepeR wrote:ma ja sam svakako primjetio da ti svašta nešta kontaš a rijetko si kad u pravuDena wrote: Sto sam ja kontala da si ti mladji od mene?
![]()
![]()
Ja sam zensko i ja sam UVIJEK u pravu! Trebao si to do sada nauciti...Eeee, moj DaysleepeR-u
- Bosanac sa dna kace
85'.
za koji dan rođendan
al vrijeme leti
babo se u mojim godinama oženio
za koji dan rođendan
al vrijeme leti
babo se u mojim godinama oženio