becu je jednom fino napisao da prednost na parkingu treba da imaju stanari, a ne neki iz banaka, trgovona i sl.anakadabra wrote:Ne isplati se vjeruj mi više objašnjavati ... jednostavno ljudi valjda ne kuže o kojem parkingu pričamo cijelo vrijeme a to je onaj cijelom dužinom od Novogradske općine pa do Hypo banke znači onaj uz samu cestu a između njega i glavne ceste je staza za pješake...pa valjda će sada nekima biti malo jasnije o čemu mi ovdje palamudimo cijelo vrijeme....becu wrote:@_BosanaC da me jos ubjedis da postoji taj trotoar na kojem su ljudi parkirali da se ne moze hodati, da ima mjesta na onim parkinzima oko gradilista, da je sve ovo zbog postivanja pravila, da ima ikakve veze s nepropisnim parkiranjem u Ferhadiji, oko Robota ili negdje drugo, da ih ljudi ostavljaju blizu ulaza samo da bi se furali da imaju auta, kupio bih sutra starom biciklo i garazu na Nisickoj visoravni da moze tamo ostavljati auto.
Podji od zgrade opstine, pa sve do Nedjarica i izbroji sta je sve izgradjeno zahvaljujuci genijalnosti SDP-a i Damira Hadzica, postenjacine naseg mladog, i uporedi mu imovinsko stanje s kupovnom moci.
I meni jako smeta kad mi se neko natakari ispred ulaza pa ne mogu doć do vrata od njega. Slažem se da takve treba kažnjavati itd. ali ovo o čemu mi ovdje pričamo nema veze s tim
Čuj ti nama našeg Vašingtonca - detektiva![]()
![]()
Alipasino - MUPKS akcija otplati golfove
-
Fox Mulder
-
becu
Nisu nikog kaznjavali ko zivi tamo, ja gledao svojim ocima, fakat izvini sto sumnjam u to sto si ti vidio. I nisu kaznili mene, nego tatu, i jos 200 komsija._BosanaC wrote:E vidis ta ista murija je, ja ocima svojim gledao, u zadnjih pola godine jos bar pet puta bila na tom istom mjestu i kaznjavala ista ta auta, samo sto do sada ocito nisu bili tebe zakacili s kaznom, pa do sada nije ni bolilobecu wrote:E vidis ta murija i ti stanari do juce nisu imali nikakvih problema s ''trotoarima'' iz zemlje Nihilant i parkiranjem. Ima i policajaca u tim zgradama, koji govore da je to neko naredio, al je jucerasni dan nesto poseban, od juce je sve po zakonu i propisima, za sve su krivi brdjani, papci i seljaci.
-
_BosanaC
Aha. Pisalo na autima nemoj mene ja zivim tu?becu wrote:Nisu nikog kaznjavali ko zivi tamo, ja gledao svojim ocima, fakat izvini sto sumnjam u to sto si ti vidio. I nisu kaznili mene, nego tatu, i jos 200 komsija._BosanaC wrote:E vidis ta ista murija je, ja ocima svojim gledao, u zadnjih pola godine jos bar pet puta bila na tom istom mjestu i kaznjavala ista ta auta, samo sto do sada ocito nisu bili tebe zakacili s kaznom, pa do sada nije ni bolilobecu wrote:E vidis ta murija i ti stanari do juce nisu imali nikakvih problema s ''trotoarima'' iz zemlje Nihilant i parkiranjem. Ima i policajaca u tim zgradama, koji govore da je to neko naredio, al je jucerasni dan nesto poseban, od juce je sve po zakonu i propisima, za sve su krivi brdjani, papci i seljaci.
I tako pet - sest puta (to sto sam sam gledao)?
-
becu
od 1987 godine uz povremene prekide, do juce bez kazne. Sta ces vrijedi valjda zakon relativiteta i u ovom slucaju._BosanaC wrote:Aha. Pisalo na autima nemoj mene ja zivim tu?becu wrote:Nisu nikog kaznjavali ko zivi tamo, ja gledao svojim ocima, fakat izvini sto sumnjam u to sto si ti vidio. I nisu kaznili mene, nego tatu, i jos 200 komsija._BosanaC wrote: E vidis ta ista murija je, ja ocima svojim gledao, u zadnjih pola godine jos bar pet puta bila na tom istom mjestu i kaznjavala ista ta auta, samo sto do sada ocito nisu bili tebe zakacili s kaznom, pa do sada nije ni bolilo
-
lucifer3
Nema onda potrebe da napadaš bilo koga iz daleke dijaspore.Znaš kako kod nas sudije kažu "NIKO NIJE KRIV DOK MU SE NE DOKAŽE"shodno tome neki mogu biti na birou za zapošljavanje a voziti auta od milion maraka i imati nekretnina što tvoji i moji predci kad bi ih sastavili nemaju zajedno.Ovdje nije pitanje LOPOVA u vlasti već se radi o tome da je gospodin parkirao na zabranjenom mjestu i žali se što policija piše kazne za te prekršaje,opet to rade njemu,meni,i drugim koji nemaju kriminalni dosije ili "BABU" na položaju(nema opravdanja ali je tako)stoga kao i u svemu plaćaj i šuti a kad dođu izbori onda svi ko jedan za pruženom mrkvom na zaokruživanje istih lopova na još četri godine i tako u nedogled(ovdje se još uvijek smatra ako je lopov na vlasti nek je naš samo da nije njihov)Fox Mulder wrote:Jedan dio zivota. Poslije na Bjelavama.lucifer3 wrote:Fox Mulder ,
možda memli strana?
Tebe bar ti problemi ne more,sad imate problema sa hipotekarnom krizom,slabim dolarom pa se nemoj puno sekirati kako je "dole"kod nas koji smo naučili da je kod Vas u dijaspori jako teško i kako jedva sastavljate kraj sa krajem(imate samo pidžamu i radno odjelo ali niko nema volju da se vrati jer su ovdje sami lopovi i došlje) E JEBI GA!
-
_BosanaC
I tako sve i jednog komsiju koji je parkirao na onaj, jos uvjek - trotoar?becu wrote:od 1987 godine uz povremene prekide, do juce bez kazne. Sta ces vrijedi valjda zakon relativiteta i u ovom slucaju._BosanaC wrote:Aha. Pisalo na autima nemoj mene ja zivim tu?becu wrote: Nisu nikog kaznjavali ko zivi tamo, ja gledao svojim ocima, fakat izvini sto sumnjam u to sto si ti vidio. I nisu kaznili mene, nego tatu, i jos 200 komsija.
-
Fox Mulder
Ah, to ti je zivot.lucifer3 wrote:Nema onda potrebe da napadaš bilo koga iz daleke dijaspore.Znaš kako kod nas sudije kažu "NIKO NIJE KRIV DOK MU SE NE DOKAŽE"shodno tome neki mogu biti na birou za zapošljavanje a voziti auta od milion maraka i imati nekretnina što tvoji i moji predci kad bi ih sastavili nemaju zajedno.Ovdje nije pitanje LOPOVA u vlasti već se radi o tome da je gospodin parkirao na zabranjenom mjestu i žali se što policija piše kazne za te prekršaje,opet to rade njemu,meni,i drugim koji nemaju kriminalni dosije ili "BABU" na položaju(nema opravdanja ali je tako)stoga kao i u svemu plaćaj i šuti a kad dođu izbori onda svi ko jedan za pruženom mrkvom na zaokruživanje istih lopova na još četri godine i tako u nedogled(ovdje se još uvijek smatra ako je lopov na vlasti nek je naš samo da nije njihov)Fox Mulder wrote:Jedan dio zivota. Poslije na Bjelavama.lucifer3 wrote:Fox Mulder ,
možda memli strana?
Tebe bar ti problemi ne more,sad imate problema sa hipotekarnom krizom,slabim dolarom pa se nemoj puno sekirati kako je "dole"kod nas koji smo naučili da je kod Vas u dijaspori jako teško i kako jedva sastavljate kraj sa krajem(imate samo pidžamu i radno odjelo ali niko nema volju da se vrati jer su ovdje sami lopovi i došlje) E JEBI GA!
- cico x
ne mogu citati sve ovo,ali ja cu iznijeti svoj slucaj.
zivim na a.polju i dobro sma upoznat sa situacijom!
zadnjih 6-7 dana policija se tako okomila na ovo naselje da je to nevjerovatno,znaci svbaki dan dolaze,popisuju,odvoze auta,slikaju.....znaci nesto tu smrdi,zar ne?
moj je stari invalid,i parkira pred zgradom jer mu je ulaz blize i jer navecer kad dode,na parkingu slabo kad ima mjesta,i onda drotovi njega zapisu?
ja navecer dodem,mjesta na parkingu nema,gdje cu sa autom?
3x su mi obijali auto,nikad policija nije reagovala kako treba reagovati,normalno da mi je draze da mi je auto ispod prozora,pored bandere,gdje je osvjetljeno,gdje neko i nekad prode,nego tamo u mraku gdje se obija?
zapisa jednog RVI sto je parkirao na trotuar sa druge strane ulice(gdje dnevno prode 15 ljudi maximalno) i policajac objasnjava kako ga mora zapisati i kako mu je bolje da se parkira uz cestu,a uz cestu stoji znak zabrane i parkiranja,i kaze drot na to,pa prije cemo te zapisati na trotuaru nego na cesti????????
gdje je tu logika!
usput,konta se neka peticija potpisati,zvati novinari,jer je nemoguce ovo sto oni rade,nek izbroje mjesta na parkingiu i nek izbroje auta navecer pa ce im biti jasno sve1
sto nam ne obezbjede prostor za parking ako mi kroz registraciju placamo drzavi za to auto!?
zadnjih 6-7 dana policija se tako okomila na ovo naselje da je to nevjerovatno,znaci svbaki dan dolaze,popisuju,odvoze auta,slikaju.....znaci nesto tu smrdi,zar ne?
moj je stari invalid,i parkira pred zgradom jer mu je ulaz blize i jer navecer kad dode,na parkingu slabo kad ima mjesta,i onda drotovi njega zapisu?
3x su mi obijali auto,nikad policija nije reagovala kako treba reagovati,normalno da mi je draze da mi je auto ispod prozora,pored bandere,gdje je osvjetljeno,gdje neko i nekad prode,nego tamo u mraku gdje se obija?
zapisa jednog RVI sto je parkirao na trotuar sa druge strane ulice(gdje dnevno prode 15 ljudi maximalno) i policajac objasnjava kako ga mora zapisati i kako mu je bolje da se parkira uz cestu,a uz cestu stoji znak zabrane i parkiranja,i kaze drot na to,pa prije cemo te zapisati na trotuaru nego na cesti????????
gdje je tu logika!
usput,konta se neka peticija potpisati,zvati novinari,jer je nemoguce ovo sto oni rade,nek izbroje mjesta na parkingiu i nek izbroje auta navecer pa ce im biti jasno sve1
sto nam ne obezbjede prostor za parking ako mi kroz registraciju placamo drzavi za to auto!?
-
Fox Mulder
cico x wrote:ne mogu citati sve ovo,ali ja cu iznijeti svoj slucaj.
gdje je tu logika!
- anakadabra
@BosanaC: Misliš li na ovaj parking?ninja-san wrote: Kad se prica o Alipasinom....znam da postoji problem koji egzistira vec nekoliko godina a to je parking RTV doma.
Naime, taj parking je prilicno taman i osamljen i NEMA DJELATNIKA U SIVOM DOMU kojem dok je radio drugu ili trecu smjenu nije obijen auto.
To su naravno uhodani sitni kriminalci i narkomani iz opcine Novi grad.
Nikom od drotovske garniture nije palo na pamet da angazira svoga DEBELOGUZOGA DROTA da umjesto da gladi mu*a u stanici, strazari na parkingu i gotovo svako vecer spasi po jedan kasetofon, torbu i sli. sto vec biva ukradeno. (za to ima i beneficiran staz i racuna mu se 12 mjeseci kao da je radio 16). ali je dzukcima palo na pamet da postave zabranu u p**ki materinoj gdje nikad nije bila i da cekaju fine gradjena u 5:30 poslije posla.
J**em li im mater poltronsku, linijom manje otporasku i bezobraznu!
-
_BosanaC
Iznajmite ga RVIanakadabra wrote:@BosanaC: Misliš li na ovaj parking?ninja-san wrote: Kad se prica o Alipasinom....znam da postoji problem koji egzistira vec nekoliko godina a to je parking RTV doma.
Naime, taj parking je prilicno taman i osamljen i NEMA DJELATNIKA U SIVOM DOMU kojem dok je radio drugu ili trecu smjenu nije obijen auto.
Nikom od drotovske garniture nije palo na pamet da angazira svoga DEBELOGUZOGA DROTA da umjesto da gladi mu*a u stanici, strazari na parkingu i gotovo svako vecer spasi po jedan kasetofon, torbu i sli. sto vec biva ukradeno. (za to ima i beneficiran staz i racuna mu se 12 mjeseci kao da je radio 16). ali je dzukcima palo na pamet da postave zabranu u p**ki materinoj gdje nikad nije bila i da cekaju fine gradjena u 5:30 poslije posla.
J**em li im mater poltronsku, linijom manje otporasku i bezobraznu!
I _BosanaCa sto se tice - svi parkirajte po trotoaru
Samo se umrijeti mora, a parkirati se moze gdje god hoces.
-
Fox Mulder
Da to nasi ljudi i dokazuju._BosanaC wrote:Iznajmite ga RVIanakadabra wrote:@BosanaC: Misliš li na ovaj parking?ninja-san wrote: Kad se prica o Alipasinom....znam da postoji problem koji egzistira vec nekoliko godina a to je parking RTV doma.
J**em li im mater poltronsku, linijom manje otporasku i bezobraznu!![]()
I _BosanaCa sto se tice - svi parkirajte po trotoaruSamo se nemojte cuditi sto su vam poslje kise auta isparana, i zasto vam policija kaci tikete
- anakadabra
_BosanaC wrote:Iznajmite ga RVIanakadabra wrote:@BosanaC: Misliš li na ovaj parking?ninja-san wrote: Kad se prica o Alipasinom....znam da postoji problem koji egzistira vec nekoliko godina a to je parking RTV doma.
J**em li im mater poltronsku, linijom manje otporasku i bezobraznu!![]()
I _BosanaCa sto se tice - svi parkirajte po trotoaruSamo se nemojte cuditi sto su vam poslje kise auta isparana, i zasto vam policija kaci tikete
Moj niti kisne niti je isparan
-
_BosanaC
Svaka castanakadabra wrote:_BosanaC wrote:Iznajmite ga RVIanakadabra wrote: @BosanaC: Misliš li na ovaj parking?![]()
Moj niti kisne niti je isparan... 48 konvertibilnih markica mjesečno podzemna garaža Općine Novi Grad...
Znaci, moze se ako se hoce
-
Fox Mulder
Hej super je to, ali ja vjerujem da je tamo zajebano za parkirati. Moj stari kad parkira na bilo koji parking, mamlazi parkiraju blizu, otvaraju vrata, pa ne da grebu auto vec kad lupe vratima ostane udubljenjeanakadabra wrote:_BosanaC wrote:Iznajmite ga RVIanakadabra wrote: @BosanaC: Misliš li na ovaj parking?![]()
Moj niti kisne niti je isparan... 48 konvertibilnih markica mjesečno podzemna garaža Općine Novi Grad...
Last edited by Fox Mulder on 09/01/2008 14:52, edited 1 time in total.
- anakadabra
_BosanaC wrote:Svaka castanakadabra wrote:_BosanaC wrote: Iznajmite ga RVI![]()
Znaci, moze se ako se hoce
Kad ti tako kažeš komšija/oli ti susjed
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
MAter i matershina ostavi za sijela sa rajom. INSTITUCIJA majke je nesto sto se za moje smjene dirati ne smije.Fox Mulder wrote:Jedan dio zivota. Poslije na Bjelavama.lucifer3 wrote:Fox Mulder ,
možda memli strana?
Damir je zivio u vase butozana parni a ja neparni. Znam i njega i komplet familiju i opet ti kazem nadji argumente, to sto je nacelnik opstine je nula bodova argument.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... highlight=
Evo ti dvije teme o Damiru Hadzicu, procitaj ne bilo ti zapovijedjeno, da se ne moram ponavljati pa onda ARGUMENTOVANO napadaj.
PS Ako branim damira, mora da sam komunista teski, zlatkova mala bla bla bla...
i da.,...lopov ti je onaj ko ti je dao pare da odes u ameriku...
PS Ne brini, rasla sam ja u Takovskoj...
-
Fox Mulder
Pare za USA sam zaradio postenim radom. Zato sam lopov, sto sam posteno zaradiomIRCerka wrote:MAter i matershina ostavi za sijela sa rajom. INSTITUCIJA majke je nesto sto se za moje smjene dirati ne smije.Fox Mulder wrote:Jedan dio zivota. Poslije na Bjelavama.lucifer3 wrote:Fox Mulder ,
možda memli strana?
Damir je zivio u vase butozana parni a ja neparni. Znam i njega i komplet familiju i opet ti kazem nadji argumente, to sto je nacelnik opstine je nula bodova argument.
Evo ti dvije teme o Damiru Hadzicu, procitaj ne bilo ti zapovijedjeno, da se ne moram ponavljati pa onda ARGUMENTOVANO napadaj.
PS Ako branim damira, mora da sam komunista teski, zlatkova mala bla bla bla...
i da.,...lopov ti je onaj ko ti je dao pare da odes u ameriku...
PS Ne brini, rasla sam ja u Takovskoj...
-
Fox Mulder
I nisam ti ja alijaner da tvrdim da je Zlatko lopov. Kakav je narod i kakvi su mu idioti u SDP-u jos se jadnik i dobro drzi. Vazda sam bio i bit cu SDP-ovac, ali Damir nema nikakve referencije da bude nacelnik. Kako je to kao pripravnik zaimao, stan i dzip? Kako se ono izgradi Vistafon na tudjoj zemlji, a Damir aminovao? Otkud to da mu mati dobije poslovni prostor? Ima jos i previse je za ovu temu. Ti si mu nesto u rodu garant'. Da mu nisi zena?
- anakadabra
Ode Detektiv u banoviće ko da gledam

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Fox, zasto se ti nisi kandidovao za mjesto nacelnika? Damir je ispunjavao sve uslove.Fox Mulder wrote:I nisam ti ja alijaner da tvrdim da je Zlatko lopov. Kakav je narod i kakvi su mu idioti u SDP-u jos se jadnik i dobro drzi. Vazda sam bio i bit cu SDP-ovac, ali Damir nema nikakve referencije da bude nacelnik. Kako je to kao pripravnik zaimao, stan i dzip? Kako se ono izgradi Vistafon na tudjoj zemlji, a Damir aminovao? Otkud to da mu mati dobije poslovni prostor? Ima jos i previse je za ovu temu. Ti si mu nesto u rodu garant'. Da mu nisi zena?
U kreditima je i dan danas do kukova
Nisi lopov vec si zavidan