ooooo saiiiiiiSaian wrote:sjo macco treba te klonirat' , Belme mi![]()
![]()
![]()
naucicu te svasta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pa nije valjda TOLIKO grdan?!pesak wrote:
Ma mene mrzi da se trudim i da trazim.
Lenja sam po tom pitanju.
a s druge sytrane, ako budem s njim, smucice mi se sama pomisao na muski rod... jadan covek..
ma nije on grdan, vec je grdno sto mi se ne svidja.Bonnie-Clydova mala wrote:Pa nije valjda TOLIKO grdan?!pesak wrote:
Ma mene mrzi da se trudim i da trazim.
Lenja sam po tom pitanju.
a s druge sytrane, ako budem s njim, smucice mi se sama pomisao na muski rod... jadan covek..
1. Ako jeste, bezze si postavljaš ovakvu dilemu...
2. A ako je dobar komad, e onda nije jadan. Snaći će ga neka već...
Meni, iskrena da budem, uopste nije jasan citav ovaj koncept "nesvidjanja"pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
Pa eksperiment je prvi razlog. A i lenjost. Mrzi me da se trudim oko nekog ko mi se svidja. A i ne umem.FFK as Lucy01 wrote:Meni, iskrena da budem, uopste nije jasan citav ovaj koncept "nesvidjanja"pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?![]()
Mislim, ako ti se neko ne svidja (valjda mislis, fizicki te ne privlaci), koja je poenta da spavas snjim/njom? Je'l mu cinis uslugu, pokusavas da "izvuces" nesto, zahvaljujes za nesto....???? Ne kontam.
Zasto upste zelis da spavas sa osobom koja ti se ne svidja?
A posljedice? Po tebe i njega?pesak wrote:
Pa eksperiment je prvi razlog. A i lenjost. Mrzi me da se trudim oko nekog ko mi se svidja. A i ne umem.
ne radi se o meni .radi se o bureku !patrius wrote:Ah,sta ti je reci RASKOSRaskosna plavusa wrote:spavati sa nekim ko ti se ne svidja je isto kao da jedes poluprazan burek!
zašto da ne, od viška glava ne boli, a možda ti se i svidi, znači samo naprijed, žestoko i hrabro, zaboravi na sve opusti se sad,....nupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Iz bilo kog razloga...zato sto pametno prica, zato sto je dobar, zato sto mu se svidjas, zato sto te nikad nece za*ebati, zato sto voli iste stvari kao i ti...i td i td..ali, ne privlaci te ? Kako onda ?
A da li je burek poluprazan ili polupunRaskosna plavusa wrote:ne radi se o meni .radi se o bureku !patrius wrote:Ah,sta ti je reci RASKOSRaskosna plavusa wrote:spavati sa nekim ko ti se ne svidja je isto kao da jedes poluprazan burek!
a raskosna znaci opisni pridjev!
nemam pojma .ne jedem burek jer deblja.patrius wrote:A da li je burek poluprazan ili polupunRaskosna plavusa wrote:ne radi se o meni .radi se o bureku !patrius wrote:Ah,sta ti je reci RASKOS
a raskosna znaci opisni pridjev!![]()
ma ko zna znakarabaja-x wrote:zašto da ne, od viška glava ne boli, a možda ti se i svidi, znači samo naprijed, žestoko i hrabro, zaboravi na sve opusti se sad,....nupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
Znaci da ne znas kako je spavati s nekim ko ti se ne svidjaRaskosna plavusa wrote:nemam pojma .ne jedem burek jer deblja.patrius wrote:A da li je burek poluprazan ili polupunRaskosna plavusa wrote: ne radi se o meni .radi se o bureku !
a raskosna znaci opisni pridjev!![]()
odlučno djelujem na širenju ljubavilolita_xx wrote:ma ko zna znakarabaja-x wrote:zašto da ne, od viška glava ne boli, a možda ti se i svidi, znači samo naprijed, žestoko i hrabro, zaboravi na sve opusti se sad,....nupesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
kao sto bi mi ovdje rekli...pesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?
samo tako nastavikarabaja-x wrote:odlučno djelujem na širenju ljubavilolita_xx wrote:ma ko zna znakarabaja-x wrote: zašto da ne, od viška glava ne boli, a možda ti se i svidi, znači samo naprijed, žestoko i hrabro, zaboravi na sve opusti se sad,....nu
može da zavisi od toga koliko vodki spucaš prijepesak wrote:Da li pokusati tako nesto ?