Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anais_nin wrote:
pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcima to je simptomaticno za oba pola udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJma nije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima a eto u nekim drzavama te tete imaju i adekvatan naziv "cougars"
demi moore i aston kucher
a ti uze bas rijetku primjer, a gdje su one Richard Geere, Johnny Hallyday, Bruce Willis, Sean Connery, Harrison Ford, John Travolta itd ???
de pogledaj koliko je njima godina
To sto je Sean Connery lafac ne znaci da bi pola planete otislo u krevet s njim Ili recimo s John Travoltom zaboravljas nivo uticaja moci, uspjeha i novca u svemu tome dok ce Monicina guza sigurno makar jos jedno deceinu uzbudjivati pilice sirom svijeta
ma djaba ba pricati onome ko nece da vidi tu neJma razlika koliko ljudi toliko cudi ispade da su samo koke od 18 do 25 pozeljne trebalo bi prijaviti onom velikom dijelu planete koji bali za Monicom Bellucci, Andjom i guzlom Jenny da su one "obajatile"
evo ja dizem tri prsta, po jedan za svaku, zbog tri gore pobrojane bih rizikovao, zdravlje, kucu i volove
ma to se tebi cini samo je mlada koka dobra koka....a dobar pjetao je dobar pjetao bez obzira na godine eto tako kazu
anais_nin wrote:
ma djaba ba pricati onome ko nece da vidi tu neJma razlika koliko ljudi toliko cudi ispade da su samo koke od 18 do 25 pozeljne trebalo bi prijaviti onom velikom dijelu planete koji bali za Monicom Bellucci, Andjom i guzlom Jenny da su one "obajatile"
evo ja dizem tri prsta, po jedan za svaku, zbog tri gore pobrojane bih rizikovao, zdravlje, kucu i volove
ma to se tebi cini samo je mlada koka dobra koka....a dobar pjetao je dobar pjetao bez obzira na godine eto tako kazu
ja nisam, ali oni koji su guzili (da prostite na izrazu) starije koke (opet izraz) kazu da nikada nista bolje nisu dozivjeli. kazu ove znaju sta hoce, pa je samim tim i sex bolji. naravno, ne valja generalizovati, ali, eto, narod prica, pa i to treba uvaziti
kompromisa radi, ja bih volio organizovati kakvu troju jedna od 17 druga 37, pa kom opanci, kom obojci
bjezi ba bubavi teorija ti vode ne pije, naprotiv utapa se u istoj povjetarac ti je sve rekao niko tebi ne osporava sto TI volis ove od 18 do 25 al ne pokusavaj prosiriti teoriju na citav muski rod
vako ti to izgleda:
DOBRA KOKA, DOBRA KOKA
DOBAR PJETAO, DOBAR PJETAO...
callmethebreeeze wrote:
ja nisam, ali oni koji su guzili (da prostite na izrazu) starije koke (opet izraz) kazu da nikada nista bolje nisu dozivjeli. kazu ove znaju sta hoce, pa je samim tim i sex bolji. naravno, ne valja generalizovati, ali, eto, narod prica, pa i to treba uvaziti
kompromisa radi, ja bih volio organizovati kakvu troju jedna od 17 druga 37, pa kom opanci, kom obojci
znaci, ove od 37 su starke Pa sta ces kad ti zeni bude 37
Last edited by mamica papucarka on 02/01/2008 18:02, edited 1 time in total.
eno ,jopet po muškićima udaraju,pa doklena više seksualno,ženmske su zrelije i poželjnije(bilo koje dobi)....ALI,kad muškarČina dojde na scenu ,padaju u nesvjest,gube razum,klecaju koljena,vrišČe itd ja nevidim da muškići tako se ponašaju
jeste ljepši pol ali ste ipak slabiji pol tako vam grah pao
anais_nin wrote:bjezi ba bubavi teorija ti vode ne pije, naprotiv utapa se u istoj povjetarac ti je sve rekao niko tebi ne osporava sto TI volis ove od 18 do 25 al ne pokusavaj prosiriti teoriju na citav muski rod
ja i dalje cekam da mi dodje sai, da pojasni svoju teoriju o finim tetama
i tako
anais_nin wrote:
znaci, ove od 37 su starke Pa sta ces kad ti zeni bude 37
ako me ne ostavi za kakvog mladjeg, necu nista, jer ce tada i meni biti 37. meni je sad 27 ovo "starke" je od milja vise.
Ko je spominjao malo prije Demi Moore sto je isla sa mladjim, bila je isto sa onim Di Caprio, ali svaki momak koji dozivi sa starkom, zoru, skupi prnje pa pobjegne... lol
bubavi wrote:gore ti PRELJEPA Angelina Jolie sa sminkom i bez sminke, a dole je ona NAJZGODNIJA DAMA NA PLANETI Monica Bellucci
e moj jarane,neznaš ti s kakvom si ženmskom dok se ujutro ne probudiš pored nje a onda je vidiš ,bez šminke,frizure i ostaloga (nekad se živ isprepadam)
ja mislim da bi najbolje bilo sve ove preko 25 ha izrode djecu na kakav pusti otok mislim ko ce to gledat ni sminka tu ne pomaze u stvari jos bolje poslat i djecu na otok s njima, pa ih primat u ostatak svijeta kad napune 18 to bi izgleda zadovoljilo sve muske potrebe
joj ba bubavi dao bi ti i lijevi i desni bubreg da te Andja samo pogleda, sa ili bez sminke