eh covjek ne moze nista ne da pita ni komentarise ,odmah mu se sudi...ja ne mogu da shvatim mentalne sklopove takvih ljudi...ako se zanimam za ovakve stvari znaci da sam neki ulicni trkac , da gazim ljude po ulici...evo koliko vozim skoro dvije godine intezivno kako u gradu i na duzim relacijama nisam nikada napravio prekrsaj od obicne gluposti vezanja pojasa , da ne govorim dalje...desilo se par puta da budem zadnjim krajem automobila ispod semafore kad se upali crveno, da ne govorim kad je poledica ili kada padne kisa,treba da me pometu dva auta koja ide izma mene zbog naglog kocenja i jos pjesaka nekog da pregazim, ne mozes se bas ni zauszaviti u mjestu bez obzira vozio 60-70 km/h, je li o tome treba suditi i to znaci da neko pokusava preveslati kameru...
ne veslamo mi njih vec oni nas, zadnje zbog cega su ove kamere postavljene su radi sigurnosti u saobracaju a prvenstveno su tu da uzimaju pare, tako malo informacija znamo o kameramo pa nagadjamo o ograniicenjima na kojim kamere slikaju, prica se da se vise nece ni tolerisati onih +20 km/h, da bi se kao i to trebalo ukinuti mada su i to price, pa o dodatne dvije sekunde na crvenom, onda nagadjamo o senzorima...da im je stalo do sigurnosti sve ove informacije bi do sada znali , ne bi ovdje pisali o tome i nagadjali ko je sta cuo..na kraju krajeva blinkajuce zeleno je odlicna stvar samo sto je malo takvih semafora...e tu ko prodje kroz zuro a kamoli crveno nek se ubije odmah...
d2 tek sam vidjeh sta sve napisa,hahahaha. i ti volis eseje da pises

talicemo se za tvog petaka,u najmnju ruku si bar toliko zasluzio