A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bonnie-Clydova mala
#107 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
Obično nisu kad se najedu, a kad su gladni ihhhpuki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
Zasto oni nisu raspolozeni? Zasto sa godima braka ili veze postaje sve rjeđe??? Kako se od tempirane bombe pretvore u frizider???
DA cujem ko je sad kriv
, probajte za ovo okriviti shoping
NARODE STA JE OVO!! Mislila sam da ce biti konkretnih odgovora ili bar kvalitetnih naslada![]()
Kad su zene i zenski libido u pitanju dodje citav tim psihologa, sexologa isl. na forum, a kad pricamo o muskim mocima tad od toga napravimo sprdanje
-
ogranicenkoterasa
#108 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
pa krive su zene ... jer nekima od njih je prevshodni cilj / udati se...puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
Zasto oni nisu raspolozeni? Zasto sa godima braka ili veze postaje sve rjeđe??? Kako se od tempirane bombe pretvore u frizider???
DA cujem ko je sad kriv
NARODE STA JE OVO!! Mislila sam da ce biti konkretnih odgovora ili bar kvalitetnih naslada![]()
Kad su zene i zenski libido u pitanju dodje citav tim psihologa, sexologa isl. na forum, a kad pricamo o muskim mocima tad od toga napravimo sprdanje
roditi djecu i time se njihova @ misija@ zavrsava mislim kao zene tada se vecina zena predaje zivotu tj opsuta se zivi po inerciji zapustena ne vodeci racuna o svom izgledau jer zaboga one su obavile svoj zadatak udale se stvorile porodicu i vise nije bitno kako izgledaju pa kada se proruzne posle se cude kao im muzevi traze ljubavnice.
-
mamica papucarka
#109 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
ogranicenkoterasa wrote:pa krive su zene ... jer nekima od njih je prevshodni cilj / udati se...puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
roditi djecu i time se njihova @ misija@ zavrsava mislim kao zene tada se vecina zena predaje zivotu tj opsuta se zivi po inerciji zapustena ne vodeci racuna o svom izgledau jer zaboga one su obavile svoj zadatak udale se stvorile porodicu i vise nije bitno kako izgledaju pa kada se proruzne posle se cude kao im muzevi traze ljubavnice.
a muskarci ostaju svjezi i jebozovni kao sa 18
- nebojeplavo
#110 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
bas tako, mamice, oni ne dobiju stomak, ne ocelave, ne dobiju bore, ne ispadaju im zubi, potencija im kao i sa 18....mamica papucarka wrote:ogranicenkoterasa wrote:pa krive su zene ... jer nekima od njih je prevshodni cilj / udati se...puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
roditi djecu i time se njihova @ misija@ zavrsava mislim kao zene tada se vecina zena predaje zivotu tj opsuta se zivi po inerciji zapustena ne vodeci racuna o svom izgledau jer zaboga one su obavile svoj zadatak udale se stvorile porodicu i vise nije bitno kako izgledaju pa kada se proruzne posle se cude kao im muzevi traze ljubavnice.![]()
![]()
![]()
a muskarci ostaju svjezi i jebozovni kao sa 18Jao ljudi, jeste vi puni predrasuda. Dje mi je Pitt da mi posudi onaj smajli sto lupa glavom od zid
- anais_nin
#111 Re: A STA JE SA MUSKARCIMA??? Zasto oni nisu raspolozeni za
moja mamice, takav ti je vakat dosaomamica papucarka wrote:ogranicenkoterasa wrote:pa krive su zene ... jer nekima od njih je prevshodni cilj / udati se...puki wrote:Svi pisu o tome kako treba zene zainteresirati za sex,te treba ovo te treba ono, 7 razloga ,itd.. A STA JE SA MUSKARCIMA???
DA cujem ko je sad kriv
roditi djecu i time se njihova @ misija@ zavrsava mislim kao zene tada se vecina zena predaje zivotu tj opsuta se zivi po inerciji zapustena ne vodeci racuna o svom izgledau jer zaboga one su obavile svoj zadatak udale se stvorile porodicu i vise nije bitno kako izgledaju pa kada se proruzne posle se cude kao im muzevi traze ljubavnice.![]()
![]()
![]()
a muskarci ostaju svjezi i jebozovni kao sa 18Jao ljudi, jeste vi puni predrasuda. Dje mi je Pitt da mi posudi onaj smajli sto lupa glavom od zid