Bh. Eurosong 2008 - LAKA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
FaceOff

Post by FaceOff »

nausnica wrote:Laki želim sve najbolje i da za sebe izvuče što veću korist i potrebne svjetske kontakte iz svega toga. Sumnjam da će osvojiti dobar plasman svojom pojavom jer nama je možda čudan ali Evropi - neće biti. Takvih vani ima na gomile. Ostavljaće dojam čudaka na sceni i to je to.

Ako bude pametan, gledaće svoju korist u svemu tome, i nek ga boli ona stvar i za šta drugo. Bude li slušao i igrao kako mu ona Vesna-voš-voš-sa3čići i Dejan Kukrić diriguju, pašće qrcu za uši, ko i ostali bh predstavnici, onog trenutka čim se Esong završi.

Ono što je činjenica je da je Laka lako povodljiv i biće povodljiv jer neće biti jači od "tima" koji opsesivno teži, naređuje, hoće da je sve po njihovom, kao i što želi jako da bude dopadljiv svima nama, što je velika greška.

Nek mu je sa srećom i nek gleda samo svoju korist.
Isto mislim da on licno na poslovnom plan moze jako mnogo profitirati od Eurosonga i probati nesto vani napraviti.
A sto se tice tih "naredjenja", ja to ne bih tako okarakterisao. Mislim da ce imati potrebnu slobodu, ali ipak treba znati da on tamo predstavlja prije svega BHRT i BiH pa je zato postivanje nekih uzusa neophodno
van Basten

Post by van Basten »

kao što neko ranije slično reče - konačno da ovu opskurnu muzičku manifestaciju što se odaziva na ime eurosong shvatimo kako i zaslužuje i da pošaljemo nekoga ko će se zezati. Prijatno sam iznenađen odabirom predstavnika. Od mene na temu eurosonga dosta, ne troši mi se tastatura za takvu glupost
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

nosara wrote:Ovi sto forsiraju da je Laka neki apriori zajebant nemaju pojma.
Momak je cudo od kreativnosti, a jedina mahana mu je sto je rodjen ovdje.
Neko rece i ja ponavljam, nek gleda sebe i odradi poso za sebe.
pun_mjesec wrote: jutros ugleda ovu vijest i pravo me obradovalo. a taman sam kont'o da ovu evroviziju preskocim :D ja bih ga slao svake godine, dozivotno
:D
Btw Laka se uspio probiti na Srpsko a i Hrvatsko trziste, srbi ga jako gotive...hajd nek je i to nekome poslo za rukom :D
mostarac

Post by mostarac »

"Javili su mi jučer, ja baš prao neke čarape na ruke kad zvoni telefon. Kažu prošao si, a ja pitam 'kroz šta?', a oni mi rekoše 'ma za Evroviziju!' Ja sam im odmah rekao 'ljudi ja nemam šta obući pa vi gledajte kako ćete'. Oni kažu da se ne sekiram da će mi sve oni nabaviti. Drugo što sam ih pitao bilo je hoću li nositi svoju hranu ili ću tamo jesti, a oni su mi rekli da sve tamo ima i da se ne brinem. Sve je kažu organizovano, a ja sam iskazao želju da uzmemo sa Estonijom glavušu po pola. Ali od toga sigurno ništa nema jer sve mora biti na nivou. Ne smijem ni grah jesti jer se na nivou ne jede grahova čorba", objasnio je Laka.
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
nausnica

Post by nausnica »

Šta li će sad Dino Šaran reći na sve ovo?

"Laka, ti si prodana duša" ili nešto slično.
IMME

Post by IMME »

sl@ven wrote:nisam evroviziju gledo 100 godina al sad cu barem nastup našeg predstavnika... još ce coek i pobjedit...

sretno majstore ...
Ovo je prvi tvoj upis koji procitah i moram ti reci ... bas hocu da ti vjerujem :-D

Laka, care ... sretno pod BiH zastavom :bih:
eterno

Post by eterno »

Licno mi je drago sto je Laka.

Samo ovi ljudi iz BHRT su teski amateri. I to uspijevaju redovno da potvrde.
Neznam da li je iko procitao uslove i pravila konkursa al izgleda da ih ni BHRT nije procitao, i ako su ih sami napisali.

Evo mali dio texta sa konkursa.

Izvođač ili grupa moraju ispunjavati sledeće kriterijume :
- najmanje 3 godine televizijskog ili koncertnog iskustva (iskustvo nastupanja uživo)
- da ima snimljena najmanje 3 kvalitetna video spota
- da ima objavljena najmanje dva albuma
- ne smiju biti mlađi od 16 godina na dan 22.05.2008.god.
- državljanstvo Bosne i Hercegovine

Ovo su izgleda zaboravili da procitaju.

Pogledajte.
http://www4.bhrt.ba/index.php?option=co ... Itemid=824

U svakom slucaju Laka samo naprijed.
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

Vidjeh i ja to, i to mi je prvo palo na pamet kao moguca smetnja.
Ne brini moze to Dejan i obrisati ako bude trebalo.

Pravila su da se krse :)
eterno

Post by eterno »

Ma normalno da ce obrisati, sta oni znaju drugo nego da krse.

Ko zna mozda neki mediji naprave frku, posto vidjeli su konkurs, vidjet ce se. U svemu tome bio bi jadan Laka.
No_oNe__

Post by No_oNe__ »

Ma joj feminemicama su sredili BH drzavljanstva, izvukli im bake i majke iz naftalina i neke nepisane Hercegovine.
Stvorit ce i Laki jos jedan CD ako trebadne :)
eterno

Post by eterno »

Hehehe :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

mostarac wrote:
"Javili su mi jučer, ja baš prao neke čarape na ruke kad zvoni telefon. Kažu prošao si, a ja pitam 'kroz šta?', a oni mi rekoše 'ma za Evroviziju!' Ja sam im odmah rekao 'ljudi ja nemam šta obući pa vi gledajte kako ćete'. Oni kažu da se ne sekiram da će mi sve oni nabaviti. Drugo što sam ih pitao bilo je hoću li nositi svoju hranu ili ću tamo jesti, a oni su mi rekli da sve tamo ima i da se ne brinem. Sve je kažu organizovano, a ja sam iskazao želju da uzmemo sa Estonijom glavušu po pola. Ali od toga sigurno ništa nema jer sve mora biti na nivou. Ne smijem ni grah jesti jer se na nivou ne jede grahova čorba", objasnio je Laka.
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ijaaaaaaaaaaaaaaaaaao :-)
Prozor

Post by Prozor »

Ne shvatam ovaj njegov stil...
FaceOff

Post by FaceOff »

eterno wrote:Licno mi je drago sto je Laka.

Samo ovi ljudi iz BHRT su teski amateri. I to uspijevaju redovno da potvrde.
Neznam da li je iko procitao uslove i pravila konkursa al izgleda da ih ni BHRT nije procitao, i ako su ih sami napisali.

Evo mali dio texta sa konkursa.

Izvođač ili grupa moraju ispunjavati sledeće kriterijume :
- najmanje 3 godine televizijskog ili koncertnog iskustva (iskustvo nastupanja uživo)
- da ima snimljena najmanje 3 kvalitetna video spota
- ne smiju biti mlađi od 16 godina na dan 22.05.2008.god.
- državljanstvo Bosne i Hercegovine

Ovo su izgleda zaboravili da procitaju.

Pogledajte.
http://www4.bhrt.ba/index.php?option=co ... Itemid=824

U svakom slucaju Laka samo naprijed.
Ali su odmah rekli da taj kriterij za albume moze biti izmjenjen ukoliko su ostali kriteriji vise nego zadovoljeni. To je bio samo razlog da se od konkursa odbiju debitanti.

Laka KRALJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comrad

Post by Comrad »

Joj lud je 100%. :-)
DicaTM

Post by DicaTM »

Pa one Feminem nisu imale dvije pjesme objavljene kamoli albuma, pa opet otišle :-)
eterno

Post by eterno »

Ma normalno da je to zbog debitanata stavito, onda su mogli komotno staviti kriterije 1 album. Jednostavno BHRT su teski amateri.
Mislim samo 50 radova da dodje na konkurs je KATASTROFA.

"Na Javni poziv pristiglo je 50 radova od kojih je u konkurenciju ušla 31 prijava koja je zadovoljila propozicije." (Sa BHRT)

Sad je red da Laka "pokusa" :)
fixer

Post by fixer »

ima da gledam ovo sranje samo radi njega. lik je pravo simpa :D :D :D :D
sound so gay :D :D but i am NOT
Poguzija

Post by Poguzija »

Ma Laka je zakon, ima svima da bude veselo :D . Bolje da i Laka legenda ide na Eurosong nego neke razmazene "tatine" cujice. Laka je opusten i ima svoj specificni stil koji je jednostavan al veoma simpatican.

Go Laka,go
atko

Post by atko »

"Javili su mi jučer, ja baš prao neke čarape na ruke kad zvoni telefon. Kažu prošao si, a ja pitam 'kroz šta?', a oni mi rekoše 'ma za Evroviziju!' Ja sam im odmah rekao 'ljudi ja nemam šta obući pa vi gledajte kako ćete'. Oni kažu da se ne sekiram da će mi sve oni nabaviti. Drugo što sam ih pitao bilo je hoću li nositi svoju hranu ili ću tamo jesti, a oni su mi rekli da sve tamo ima i da se ne brinem. Sve je kažu organizovano, a ja sam iskazao želju da uzmemo sa Estonijom glavušu po pola. Ali od toga sigurno ništa nema jer sve mora biti na nivou. Ne smijem ni grah jesti jer se na nivou ne jede grahova čorba“, objasnio je Laka.

“Rekli su mi da ne smijem ništa govoriti o pjesmi, ali meni je dobra. Isti je onaj moj fol jer ja nisam htio odustajati od svog stila i pjevati neke balade sa tekstovima kao što su 'rijeka suza' ili 'otišla si, a ja plačem'“, kazao nam je Laka.(Sarajevo-x.com)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

atko wrote: “Rekli su mi da ne smijem ništa govoriti o pjesmi, ali meni je dobra. Isti je onaj moj fol jer ja nisam htio odustajati od svog stila i pjevati neke balade sa tekstovima kao što su 'rijeka suza' ili 'otišla si, a ja plačem'“, kazao nam je Laka.(Sarajevo-x.com)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JEDRILICA

Post by JEDRILICA »

anais_nin wrote:
atko wrote: “Rekli su mi da ne smijem ništa govoriti o pjesmi, ali meni je dobra. Isti je onaj moj fol jer ja nisam htio odustajati od svog stila i pjevati neke balade sa tekstovima kao što su 'rijeka suza' ili 'otišla si, a ja plačem'“, kazao nam je Laka.(Sarajevo-x.com)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ne znam sta je tu smijesno. Ako su ove stare i ofucane fore smijesne onda vam ne mogu pomoci! :sad:
skojotovski

Post by skojotovski »

a, zar je neko trazio od tebe neku pomoc???
de nam ti neku novu, neofucanu, IN, foru :x
pun_mjesec

Post by pun_mjesec »

jutros razmisljam, ne znam jel' neko vec dos'o na tu ideju. sta mislite da predlozimo da povede i ziska... tek ce onda da bude lom. jebo fince, sta njih dva mogu da naprave.
Image
Prozor

Post by Prozor »

pun_mjesec wrote:jutros razmisljam, ne znam jel' neko vec dos'o na tu ideju. sta mislite da predlozimo da povede i ziska... tek ce onda da bude lom. jebo fince, sta njih dva mogu da naprave.
Image
Vjeruj da sam mislio napisati, bolje da smo ziska :D , ali ne-smjedoh od ovih lakinih sljedbenika :lol: :D :D :oops:
Post Reply