Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
Neregistrirani
Sta to cujem, ne bi nista od prezentacije?!
-
branimir_s

Novi artefakti u Tunelu Ravne
- tranquil
Umoran sam od ovoga.
Htio sam se osvrnuti na jednu stvar, ako je spomenuta na nekom od milion postova na jednoj od ovh 6 tema, ne zamjerite.
Semir kaže u onoj svojoj emisiji:
"Iza mene se nalazi kamen koji razbija u pramparčad svu dosadašnju historiju" (tako nekako).
Ne znam da li je neko već primjetio, ali ovaj čovjek ima stravično visok nivo prezira prema pravoj nauci, baš kao i svi njemu slični šarlatani. Isti kao i oni koji prodaju kristale, liječe vodom i gledaju u kašike. "Nauka je nešto što treba da se razbije u paramparčad." "Kome to treba." "Imate moje odgovore na sva pitanja."
Meni se već okreće stomak od takvih stvari. Žao mi je što nam je država toliko slaba da nije sasjekla ovaj cirkus u korijenu, a ne da se ovdje mrcvarimo već godinama i ništa nismo pametniji, i dalje nas varaju ko zadnje mamlaze.
Toliko.
Htio sam se osvrnuti na jednu stvar, ako je spomenuta na nekom od milion postova na jednoj od ovh 6 tema, ne zamjerite.
Semir kaže u onoj svojoj emisiji:
"Iza mene se nalazi kamen koji razbija u pramparčad svu dosadašnju historiju" (tako nekako).
Ne znam da li je neko već primjetio, ali ovaj čovjek ima stravično visok nivo prezira prema pravoj nauci, baš kao i svi njemu slični šarlatani. Isti kao i oni koji prodaju kristale, liječe vodom i gledaju u kašike. "Nauka je nešto što treba da se razbije u paramparčad." "Kome to treba." "Imate moje odgovore na sva pitanja."
Meni se već okreće stomak od takvih stvari. Žao mi je što nam je država toliko slaba da nije sasjekla ovaj cirkus u korijenu, a ne da se ovdje mrcvarimo već godinama i ništa nismo pametniji, i dalje nas varaju ko zadnje mamlaze.
Toliko.
- Pakleni
dosad NISAM vjerovao u piramide (jednostavno se protivio mozak) al ove prahistorijske durex kesice su me definitivno u-bijedi-lebranimir_s wrote:
Novi artefakti u Tunelu Ravne
-
Neregistrirani
Meni jeste i to dobra, ali glavni covjek za kopanje u Visokom je bio sasvim ozbiljan kad je pisao o tome: http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... Itemid=113shin wrote:Ove slike sa duhovima, da li je ovo neka zajebancija?
Ali, nije to njemu jedina izvala, samo treba pratiti pisanje u rubrici Iz mog ugla: http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... Itemid=113
-
WizzardFromBOZ
sto puse u rupi jos i nekako, ali sto sve popuse neki koji su vani ne ide mi nikako u vugla.pape wrote:Nije zajebancija, .... puno pushe u rupi, ... ne misle na metan.shin wrote:Ove slike sa duhovima, da li je ovo neka zajebancija?![]()
- veseoko_kukulamovic
Bome bolje ide Izmi nego Semketu! A komentari potpisnika su za vrisak!
http://www.ipetitions.com/petition/izmo ... index.html
http://www.ipetitions.com/petition/izmo ... index.html
Vako. Unas sad svako more pisat istoriju kako hoce i kopat dje hoce da trazi artifatake iz istorije. Sto nebi ija. Tako sam ja jos lane poco kopat kodmene ubasci in situ koristec strogi strucno-naucni pristup ito multiciplinarno malo krampom malo lopatom. Naso sam svasta ko sto sam opiso na mom blogu. Usto sam vidijo da se cim covijek oce da se bavi istorijom to se odma obrne u politiku i nemere nista bez podrske od Vlade i para od Vlade. Zato ja ocu podrsku da dobijem ija pare od Vlade jer mije ko obicnom covijeku iz naroda dosta elitisckog pristupa, prepucavanja jal je foteljaska jal je alternativna i daje necija istorija bolja od moje tojes daje neko more bolje odmene napisat. Daite mi podrsku pa da vidimo cijace istorija najbolja ispast! Eto toliko. Zafaljivam,
Ismet Guglic
- veseoko_kukulamovic
-
Neregistrirani
Ma jok, pokralo im lopate i sijalice, to sto se inace krade s arheoloskih nalazista.
Svejedno je u toku novi krug bunarenja po dijaspori, a ne smije se zaboraviti ni gostovanje na koledzu za gledanje u kasike.
Svejedno je u toku novi krug bunarenja po dijaspori, a ne smije se zaboraviti ni gostovanje na koledzu za gledanje u kasike.
- veseoko_kukulamovic
Spektakularan intervju sa Semirom Osmanagićem na Radiju Slobodna Evropa:
http://www.slobodnaevropa.org/forum/15918.html
Spektakularan po tome što Semke nije odgovorio ni na jedno pitanje!
http://www.slobodnaevropa.org/forum/15918.html
Spektakularan po tome što Semke nije odgovorio ni na jedno pitanje!
-
Neregistrirani
Znas da on odgovara kad je njemu ceif i samo na ona pitanja koja nisu problematicna, kao onda na zid.ba forumu.
- veseoko_kukulamovic
Ne otkopa jer nema sučim.pitt wrote:otkopali se sta?
Pokralo im alat. Više puta.
A zna se i ko je to uradio samo da napakosti i zaustavi:

Slučajnosti ne postoje.
-
Neregistrirani
WTF?-Dosadašnji sastav ekipe na raščišćavanju tunela Ravne se raspušta i zaposliće se novi kadar. Obrazloženje: utvrđeno je da je tim od 14 rudara i pomočnih radnika u periodu od devet sedmica (24.10. – 27.12.2007.) neovlašteno dodavao dnevnice radnicima koji nisu prisustvovali poslu oštečujući Fondaciju za oko 4000 KM. Fondacija će sve svoje obaveze (dugove) prema njima izmiriti u skladu s dinamikom uplata donacija.
Izgleda je Cakic dobio sut kartu. Ko ce nas sad uveseljavati ovakvim komentarima?

-
Neregistrirani
Eh, nije to nista. Ima sad novi dopisnik rubrike Iz mog ugla, Dr. Phil.
Njegovi dokazi se zasnivaju na okretanju stecaka naopacke i ljiljanima:

-
Neregistrirani
Eto vidis, mora da je dokaz!
Ima samo jedna sitnica, ta sesta "piramida" se bas nesto i ne spominje u zadnje vrijeme, narocito ne nakon sto su skontali da je pronalazacica imala na umu ono brdo s lijeve strane kad se ide iz SA koje su mjestani prije par godina oblikovali stepenasto da bi posadili vinograd.