sa tijanićem je izuzetno teško biti ravnopravan sugovornik,gledo sam tu emisiju.forza milan wrote:iako je stankovic potukao dodika ipak ima dosta elemenata navedenih u ovom postu koji stojedrug_clan77 wrote:Stankovic je napravio dosta gresaka u emisiji. Da, podigao je pritisak Dodiku, ali sa nefer potezima. I time je pokazao da je slabic.
Cuj trazio od njega da kaze kako ce otcijepiti BiH. Ovaj ga iskulirao kontrapitanjem. Pa naravno da nece reci jer sloboda govora u BiH OGRANICENA djecoKroz pola sata cekala bi Dodika sut karta od strane OHR-a da je odgovorio ono sto misli.
Pa nije lud da pada na takve provokacije![]()
Zatim, Stankovic rece kako su Srbi iz Like problem samo HrIzuzetno glupo. Nisu izbjegli sa jednog dijela Hr u drugi, vec u drugu zemlju i red je valjda da to bude problem i vlasti u toj drugoj zemlji.
I ulicarsko podvodjenje Bakira sa kojim je Dodik na sudu. Pa gospodo, ko bi se od Vas na ulici raspravljao sa nekim sa kim se povlaci po sudovima??? Pogotovo kad Vam je smjesti neko treci???
Tako prilicno nekulturno ponasanje svih ucesnika. Na sramotu urednika.
mislim da je stankovic dodika potukao vise manguplukom nego argumentima
treba biti posten pa priznati kako je bio nefer prema dodiku pred kraj emisije kad je bakira pustao da govori a dodika nije (nemojte me pogresno shvatiti ja sam navijo protiv dodika ali treba govorit onako kako jest a ne kako se nama svidja)
dodiku ne da da zavrsi jer je kraj emisije a bakir kaze moze samo nesto za kraj, kaze stankovic moze
ja bih bio jos sretniji da su ga potkli argumentima, momacki
ovo je bilo malo hinjski (ukljucit bakira bez najave itd)
i jos jedna stvar
nemojte misliti da je stankovic uvijek onako superioran
ja se dobro sjecam kad je prije par godina ugostio aleksandra tijanica i na kraju emisije ga poceo prcat vezano za milosevica i tijanicev angazman u politici
i kad je odjavljivao, onako mangupski, kaze tijanicu: nadam se da ce od vas postati dobar politicar", kad tijanic ko iz rukava: A ja se nadam da ce od tebe postat dobar novinar.
nije lik znao kako ce odjavit emisiju
Obavezno pogledajte reprizu nedjeljom u dva veceras
Moderator: anex
-
piskerernest
-
forza milan
iako sam i u toj emisiji navijo za stankovica bilo mi je drago kad mu ga je tijanic spustio jer imam osjecaj da se covjek previse kurci dok vodi emisijepiskerernest wrote:sa tijanićem je izuzetno teško biti ravnopravan sugovornik,gledo sam tu emisiju.forza milan wrote:iako je stankovic potukao dodika ipak ima dosta elemenata navedenih u ovom postu koji stojedrug_clan77 wrote:Stankovic je napravio dosta gresaka u emisiji. Da, podigao je pritisak Dodiku, ali sa nefer potezima. I time je pokazao da je slabic.
Cuj trazio od njega da kaze kako ce otcijepiti BiH. Ovaj ga iskulirao kontrapitanjem. Pa naravno da nece reci jer sloboda govora u BiH OGRANICENA djecoKroz pola sata cekala bi Dodika sut karta od strane OHR-a da je odgovorio ono sto misli.
Pa nije lud da pada na takve provokacije![]()
Zatim, Stankovic rece kako su Srbi iz Like problem samo HrIzuzetno glupo. Nisu izbjegli sa jednog dijela Hr u drugi, vec u drugu zemlju i red je valjda da to bude problem i vlasti u toj drugoj zemlji.
I ulicarsko podvodjenje Bakira sa kojim je Dodik na sudu. Pa gospodo, ko bi se od Vas na ulici raspravljao sa nekim sa kim se povlaci po sudovima??? Pogotovo kad Vam je smjesti neko treci???
Tako prilicno nekulturno ponasanje svih ucesnika. Na sramotu urednika.
treba biti posten pa priznati kako je bio nefer prema dodiku pred kraj emisije kad je bakira pustao da govori a dodika nije (nemojte me pogresno shvatiti ja sam navijo protiv dodika ali treba govorit onako kako jest a ne kako se nama svidja)
dodiku ne da da zavrsi jer je kraj emisije a bakir kaze moze samo nesto za kraj, kaze stankovic moze
i jos jedna stvar
ja se dobro sjecam kad je prije par godina ugostio aleksandra tijanica i na kraju emisije ga poceo prcat vezano za milosevica i tijanicev angazman u politici
i kad je odjavljivao, onako mangupski, kaze tijanicu: nadam se da ce od vas postati dobar politicar", kad tijanic ko iz rukava: A ja se nadam da ce od tebe postat dobar novinar.
a ima jednu jako losu osobinu, koja moze biti dobra samo kada ugosti nekog kretena poput dodika - to je da uzasno cesto prekida goste
eto obratite paznju i izbrojite koliko puta gost zavrsi recenicu onako kako je zamislio
-
colt
jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .piskerernest wrote:prije svega,glupo ti je to srbin na srbina,kaox da to ima neke veze,pogledaj bakira,pećanina,i oni razvaljuju ljude koji su iste nacije kao i oni.colt wrote:Ono sto je mene iznenadilo je, da je Stankovic Srbin. Srbin koji je razvalio Srbina (Dodika- koji ima Hrvatsko porijeklo).
Svaka cast Stankovicu, svaka ti dala . . .
druga stvar,otkud ti da je on srbin,mislim ,možda i je,jer ima takvo ime i prezime ali to ništa ne znači
-
piskerernest
pa to je takav tip emisije, i treba tako raditi emisijeforza milan wrote:iako sam i u toj emisiji navijo za stankovica bilo mi je drago kad mu ga je tijanic spustio jer imam osjecaj da se covjek previse kurci dok vodi emisijepiskerernest wrote:sa tijanićem je izuzetno teško biti ravnopravan sugovornik,gledo sam tu emisiju.forza milan wrote: iako je stankovic potukao dodika ipak ima dosta elemenata navedenih u ovom postu koji stoje
i jos jedna stvar
a ima jednu jako losu osobinu, koja moze biti dobra samo kada ugosti nekog kretena poput dodika - to je da uzasno cesto prekida goste
eto obratite paznju i izbrojite koliko puta gost zavrsi recenicu onako kako je zamislio
-
piskerernest
i gdje ti sada objasni kako znaš da je stanković srbincolt wrote:jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .piskerernest wrote:prije svega,glupo ti je to srbin na srbina,kaox da to ima neke veze,pogledaj bakira,pećanina,i oni razvaljuju ljude koji su iste nacije kao i oni.colt wrote:Ono sto je mene iznenadilo je, da je Stankovic Srbin. Srbin koji je razvalio Srbina (Dodika- koji ima Hrvatsko porijeklo).
Svaka cast Stankovicu, svaka ti dala . . .
druga stvar,otkud ti da je on srbin,mislim ,možda i je,jer ima takvo ime i prezime ali to ništa ne znači
-
colt
pa koristi se internetom pa nadji podatak a i idi na srpske i hrvatske forume . . .piskerernest wrote:i gdje ti sada objasni kako znaš da je stanković srbincolt wrote:jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .piskerernest wrote:prije svega,glupo ti je to srbin na srbina,kaox da to ima neke veze,pogledaj bakira,pećanina,i oni razvaljuju ljude koji su iste nacije kao i oni.
- DaysleepeR
Aleksandar Stanković Biografijapiskerernest wrote:i gdje ti sada objasni kako znaš da je stanković srbincolt wrote:jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .piskerernest wrote:prije svega,glupo ti je to srbin na srbina,kaox da to ima neke veze,pogledaj bakira,pećanina,i oni razvaljuju ljude koji su iste nacije kao i oni.
Rođen 8. travnja 1970.
u Subotici
1977. preselio se u Karlovac
1985. preselio se u Zagreb
1989. završio Centar za Upravu i pravosuđe
1990.-1995. studirao na pravnom fakultetu u Zagrebu
1995. prošao na natječaju za novinara Hrvatskog radija
1998. radio je emisiju “Poligraf” na prvom programu
Od 2000. na HTV radi emisiju “Nedjeljom u dva”, dosad 247 emisija
2001. objavio je knjigu pjesama “Jutra pobijeđenih”
-
piskerernest
pa tako reci a ne ko u prošlom postucolt wrote:pa koristi se internetom pa nadji podatak a i idi na srpske i hrvatske forume . . .piskerernest wrote:i gdje ti sada objasni kako znaš da je stanković srbincolt wrote: jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
http://www.youtube.com/watch?v=Az-DxFuv4jw
Rukovat ćemo se poslije
Na kraju ste mi namjestili Bakira
Stanković:Evo gost se diže prije nego što treba.
DO-DICK
jaooooooo cirkusaaaaaa jaoooooooo ko je premijer
Rukovat ćemo se poslije
Na kraju ste mi namjestili Bakira
Stanković:Evo gost se diže prije nego što treba.
DO-DICK
jaooooooo cirkusaaaaaa jaoooooooo ko je premijer
-
skojotovski
jah, eto javno ce reci "SDP"! jesi li ti vesla sis'oBetter Man wrote:U emisiji "Nedeljni ručak sa" danas je Bakir na pitanje da li po njemu postoji i koja je to stranka koja bi ovu zemlju mogla pokrenuti naprijed rekao da nevidi trenutno na BiH političkoj sceni ni jednu stranku koja bi bila to sposobna uraditi i još je dodao da ima par pojedinaca za koje misli da bi mogli dosta toga uraditi. Mislim da je ovo dovoljno za sve koje misle da Bakir radi po direktivi i nalogu SDP-a.drug_clan77 wrote:Haha, bas Dodika zaboli sto Stankovic misli ili ti.
A vidim da ovde ima SDP obazavetelja pa da pitam godpodu:
Zasto je Bakir netom nakon proslih izbora hvalio Dodika? A Zlaja mu javno na televiziji tepao sa Micko?
A Dodik te izbore dobio sa retorikom koja, gle cuda, danas smeta Zlaji i Bakiru![]()
A tad im nije smetala![]()
-
piskerernest
i,gdje piše da je srbin.DaysleepeR wrote:Aleksandar Stanković Biografijapiskerernest wrote:i gdje ti sada objasni kako znaš da je stanković srbincolt wrote: jarane, Srbin ce udariti Srbina kao sto ce i Bosnjak udariti Bosnjaka ali Srbin i Bosnjak protiv Srbina je . . .
Rođen 8. travnja 1970.
u Subotici
1977. preselio se u Karlovac
1985. preselio se u Zagreb
1989. završio Centar za Upravu i pravosuđe
1990.-1995. studirao na pravnom fakultetu u Zagrebu
1995. prošao na natječaju za novinara Hrvatskog radija
1998. radio je emisiju “Poligraf” na prvom programu
Od 2000. na HTV radi emisiju “Nedjeljom u dva”, dosad 247 emisija
2001. objavio je knjigu pjesama “Jutra pobijeđenih”
-
basta sljezove boje
Stankovic jest Srbin, ali to nema nikakve veze sa njegovim opusom. I Zoran Sprajc je Srbin, pa sta?
- bosan
Ja nisam primijetio da je ovaj novinar nesto vanserijski kako ga vi opisaste.
Jednostavno covjek je kitu naostrio i doveo seljacinu da naguzi ,jos u pomoc doveo Bakira da bi orgazam bio potpun. I bio je ,nema govora.
Naravno da traktorista ovo nije ocekivao i nije sebi dozvolio da napusti emisiju sto bi u Sarajevu sigurno ucinio. Ali me cudi da jedan politicar sebe predstavlja u takvom svjetlu u jednoj drugoj zemlji.
Naravno on je dao do znanja da je bog tamo u toj jebenoj republici i da ga nicije misljenje ne zanima i da radi i radice sta on hoce.Tipican primjer kretenluka i primjer cetnika . Anarhija nista drugo .
Jadni smo ko nam sudbine kroji i o glavi nam radi. Radovan je bio mala zajebancija u poredjenju s ovim tipom.
Jednostavno covjek je kitu naostrio i doveo seljacinu da naguzi ,jos u pomoc doveo Bakira da bi orgazam bio potpun. I bio je ,nema govora.
Naravno da traktorista ovo nije ocekivao i nije sebi dozvolio da napusti emisiju sto bi u Sarajevu sigurno ucinio. Ali me cudi da jedan politicar sebe predstavlja u takvom svjetlu u jednoj drugoj zemlji.
Naravno on je dao do znanja da je bog tamo u toj jebenoj republici i da ga nicije misljenje ne zanima i da radi i radice sta on hoce.Tipican primjer kretenluka i primjer cetnika . Anarhija nista drugo .
Jadni smo ko nam sudbine kroji i o glavi nam radi. Radovan je bio mala zajebancija u poredjenju s ovim tipom.
- Saian
Otkazi s posla;dizanje dzamija u zrak jedne po jedne; dizanje lokala banjaluchkih muslimana u zrak; nasumichno premlachivanje; fizichko i psiholoshko maltretiranje od strane pijanih rezervista; pretresanje kuca; racije; Manjacha; koji jebeni dio od ovog svega je i sastavni dio poshtene i dobrovoljne zamjene imovine ?drug_clan77 wrote: ljudi koji su posteno zamijenili svu svoju imovinu iz HR za BL? I to cesto su dosli u gore. I zar to nije problem gospodo?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
eh ima ona jedna priča iz nižih razreda osnovne
o velikoj ribi strahu i trepetu malih riba
kojoj je dosadilo da bude velika riba u maloj barici... pa je odlučila da prepliva u veću baru
:D:D gdje ju je dočekala malo veća riba
i pojela 
o velikoj ribi strahu i trepetu malih riba
- bosan
Dodik je dosao u emisiju da potencira pitanje treceg entiteta i sigurno se na tu temu spremao . Malo uvlacenja hrvatskoj javnosti .
A ono uvod emisije sneba pa u rebra "Mile Ronhil "
I shebase mu koncepciju odmah .
Da je sam dosao u Zagreb ne bi znao ni vratit se kuci.

A ono uvod emisije sneba pa u rebra "Mile Ronhil "
I shebase mu koncepciju odmah .
Da je sam dosao u Zagreb ne bi znao ni vratit se kuci.
-
Alfa_Ze
Pa Dodik je mogao SUPLJARIT cijelu emisiju sa mu je Stankovic to dozvolio.Kratka pitanja i pod pitanja, zahtijevaju koliko toliko i kratke odgovore (takav je tip emisije).forza milan wrote:
............iako sam i u toj emisiji navijo za stankovica bilo mi je drago kad mu ga je tijanic spustio jer imam osjecaj da se covjek previse kurci dok vodi emisije
Druga je stvar sto je Dodik naucio da kad se pojavljuje na BH medijima, uvijek mu je dopusteno da nadugo i nasiroko elaborira to sto zeli reci, sa unaprijed poznatim pitanjima na koje ima pripremljene odgovore.
E ovaj puta je upao u zamku, i na kraju je ispao KRETEN, KRKAN i NEKULTURNA SELJACINA, sto u stvari i jeste.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ja se jos odlicno zabavljam 
kaze, zapravo, bakir je sad s nama upravo na vezi
joj Dodou face 
No, zapadao je snijeg u Teheranu mi je sad odlican moto
ili pak: dovedi ga sebi u emisiju; pa doveo sam ga sebi u emisiju
kaze, zapravo, bakir je sad s nama upravo na vezi
No, zapadao je snijeg u Teheranu mi je sad odlican moto
ili pak: dovedi ga sebi u emisiju; pa doveo sam ga sebi u emisiju
-
Cryptoman
a zasto je hinjski ukljuciti bez najave?? bas je bilo coolforza milan wrote:ovo je bilo malo hinjski (ukljucit bakira bez najave itd)
steta je sto bakir nije do kraja iskoristio onakvu priliku. i on je poceo koristiti neke neprimjerene (da ne kazem primitivne) konstrukcije, koje su bile TOTALNO NEPOTREBNE, jer je dijalog zbog toga krenuo u pravcu "svi su isti"... primitivan jedan, primitivan drugi... ali on od tog ne moze da pobjegne ni u svojim emisijama...
dodiku je ovakva medijska prezentacija fakat ogroman gaf...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Uopšte nije bio cilj emisije ,elaborirati stanje u BiH ili bilo šta drugo,nego pokazati na je jedan tz. premijer,političar i predsjednik stranke,jedna nekompletna ličnost,poremećena ličnost,sa malograđanskim i seljačko-pijačarskim riječnikom,sa megalomansko-drskim stavom,bez osjećaja pripadnosti Bosni i Hercegovini kao domovini,znaći gaženje svih principa dijaloga,suživota,Evropskih načela itd itd.
Proizvod Srbijanskoga lobija tj. SANU-a (spske sive eminencije) koji ga je već smjestio u aleju velikana"Dedinje".Mislim da če Srbiji dugo trebati da dovede jednoga pro Evropskoga i normalnoga čovjeka na bilo koju poziciju vlasti i koji če naći kompromis sa ostalim narodima balkana i uvesti sve Srbe u novo doba,sa ovakvima poput Dodika .....jadna li im majka ,a i nama skupa sa njima.
Proizvod Srbijanskoga lobija tj. SANU-a (spske sive eminencije) koji ga je već smjestio u aleju velikana"Dedinje".Mislim da če Srbiji dugo trebati da dovede jednoga pro Evropskoga i normalnoga čovjeka na bilo koju poziciju vlasti i koji če naći kompromis sa ostalim narodima balkana i uvesti sve Srbe u novo doba,sa ovakvima poput Dodika .....jadna li im majka ,a i nama skupa sa njima.