Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Shilji ga svaki manijak, samo pjevate o onim ciganima iz Bg. vidim ostavili utisak na vas a nesto ih nama privaljujete.
Da znate koliko vam je jadna pjesma nikad je zapjevali nebi i usput velicate delije ( ali i uvjek ste bili prostitutke delija, grobara i bbb-a) hahahahah
Znaci vi samo nastavite pjevati da se sjecate dana kada su vas gazili a pitari vas branili i davali vam baklje da imate sta zapaliti kada vam "velika cetvorka" stigne na ono kino od stadiona
A sada pozdrav svim pravim navijacima a to su HORDE ZLAAAAAAAA
Buuuuu mali zeljo buuuuuuuuu
karanana wrote:Samo sta je Vladavic radio pitarima na tekmi, to je bilo za pamcenje. Pojeli su se. Samo sto je covjek sam igro bez ikakve podrske i nije mogao drzati isti nivo igre u drugom poluvremenu.
A rezultat??? Djeca sa prosjekom godina 18 vas pobjedila i vi se jos dicite kako je vladavic igro
Hehe, bogami onom starohanu, mislim da je nosio broj 14 ima 18x2 najmanje.
pa jasno...pitarima je ostalo da po forumima komentarisu manijake,jer oni i ne postoje uopste...ovaj pudlica je impresioniran manijacima do te mjere da mu se svaki post svodi na pricu o manijacima...a sta cu drugo nesretnik pisati??...nece valjda o svojoj grupi koje i nema....juce se nisu ni culi (jesu li uopste i bili??)...pa razumite ih braco manijaci ...nemaju svoju grupu,nema ih na mapi...ma kakvi god da smo u qurcu bar postojimo-ako nista drugo (pa koliko god nakaradni bili)...za razliku od drugih koji i ne postoje,a ko fol prozuivaju nas
karanana wrote:Samo sta je Vladavic radio pitarima na tekmi, to je bilo za pamcenje. Pojeli su se. Samo sto je covjek sam igro bez ikakve podrske i nije mogao drzati isti nivo igre u drugom poluvremenu.
A rezultat??? Djeca sa prosjekom godina 18 vas pobjedila i vi se jos dicite kako je vladavic igro
Fakat ne znam ko je igrao na turniru, ali znam da nama inače prva ekipa ima prosjek 21 godinu (računajući i "penzionere" Mulalića i Vugdalića).
LSD wrote:pa jasno...pitarima je ostalo da po forumima komentarisu manijake,jer oni i ne postoje uopste...ovaj pudlica je impresioniran manijacima do te mjere da mu se svaki post svodi na pricu o manijacima...a sta cu drugo nesretnik pisati??...nece valjda o svojoj grupi koje i nema....juce se nisu ni culi (jesu li uopste i bili??)...pa razumite ih braco manijaci ...nemaju svoju grupu,nema ih na mapi...ma kakvi god da smo u qurcu bar postojimo-ako nista drugo (pa koliko god nakaradni bili)...za razliku od drugih koji i ne postoje,a ko fol prozuivaju nas
Jarane, kad mi je tip rekao da se furamo na hz jer imamo vođu navijanja ja sam prestao sa njim razgovarati kao sa normalnom osobom. Da zna koliko je smiješan sa svim svojim postovima ne bi ih ni pisao. A iskreno, nije mi jasno kako se neko može bilo gdje, ne samo na forumu, dičiti pripadanjem grupi koja ne postoji. Horde zla ne postoje već mjesecima. Tačnije, od onog "ponovnog ujedinjenja" na utakmici protiv Basela. Nažalost, pape je sklonio te teme u kojima su tako ponosni pitari forumaši najavljivalji renesansu navijačku.
Što se nas tiče. Mi smo se pokazali ove sezone i više nego dobro. Sve utakmice odrađene. Na svakoj domaćoj bilo nešto, baklje, transparenti, koreografije. Navijački Pub je otvoren. Odradili smo evo i ove nekakve turnire. Nivo navijanja na turniru neću komentarisati jer niti sam bio i na jednoj utakmici niti sam pratio preko TVa, ali čujem da je bilo slabo. Ne toliko zbog glasnoće već zbog izbora pjesama. Ali hvala Bogu, ispravit će se i to. Poznata je izreka "Ko radi taj i griješi".
Fakat ne znam ko je igrao na turniru, ali znam da nama inače prva ekipa ima prosjek 21 godinu (računajući i "penzionere" Mulalića i Vugdalića).
moj zadnji post je bio za letece medvjedice da se objasni,ostalo nije moje tako da smirite se malo,mene vole hakeri pa eto ovo je 99 pasvord u pola godine
pudlica wrote:moj zadnji post je bio za letece medvjedice da se objasni,ostalo nije moje tako da smirite se malo,mene vole hakeri pa eto ovo je 99 pasvord u pola godine