TURNIRI -MALI FUDBAL 2007/SAŠKOV, VRBANJUŠIN, VRATNIKOV/

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Alfa159

Post by Alfa159 »

Shilji ga svaki manijak, samo pjevate o onim ciganima iz Bg. vidim ostavili utisak na vas a nesto ih nama privaljujete. :? :? :?
Da znate koliko vam je jadna pjesma nikad je zapjevali nebi i usput velicate delije ( ali i uvjek ste bili prostitutke delija, grobara i bbb-a) hahahahah
Znaci vi samo nastavite pjevati da se sjecate dana kada su vas gazili a pitari vas branili i davali vam baklje da imate sta zapaliti kada vam "velika cetvorka" stigne na ono kino od stadiona :lol: :lol: :lol:
A sada pozdrav svim pravim navijacima a to su HORDE ZLAAAAAAAA
Buuuuu mali zeljo buuuuuuuuu :x :x :x
admir karic

Post by admir karic »

ZELYO--- hahahahha
saRAYevo Hz ,,,, carsiya!!!!
YA
karanana

Post by karanana »

vjecnobordo wrote:
karanana wrote:Samo sta je Vladavic radio pitarima na tekmi, to je bilo za pamcenje. Pojeli su se. Samo sto je covjek sam igro bez ikakve podrske i nije mogao drzati isti nivo igre u drugom poluvremenu.
A rezultat??? Djeca sa prosjekom godina 18 vas pobjedila i vi se jos dicite kako je vladavic igro :lol: :lol:
Hehe, bogami onom starohanu, mislim da je nosio broj 14 ima 18x2 najmanje.
LSD

Post by LSD »

pa jasno...pitarima je ostalo da po forumima komentarisu manijake,jer oni i ne postoje uopste...ovaj pudlica je impresioniran manijacima do te mjere da mu se svaki post svodi na pricu o manijacima...a sta cu drugo nesretnik pisati??...nece valjda o svojoj grupi koje i nema....juce se nisu ni culi (jesu li uopste i bili??)...pa razumite ih braco manijaci :D ...nemaju svoju grupu,nema ih na mapi...ma kakvi god da smo u qurcu bar postojimo-ako nista drugo (pa koliko god nakaradni bili)...za razliku od drugih koji i ne postoje,a ko fol prozuivaju nas :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

pa ni na turniru nas ne mozete uzet :roll: :roll:
dokle vise???
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote:
karanana wrote:Samo sta je Vladavic radio pitarima na tekmi, to je bilo za pamcenje. Pojeli su se. Samo sto je covjek sam igro bez ikakve podrske i nije mogao drzati isti nivo igre u drugom poluvremenu.
A rezultat??? Djeca sa prosjekom godina 18 vas pobjedila i vi se jos dicite kako je vladavic igro :lol: :lol:
Fakat ne znam ko je igrao na turniru, ali znam da nama inače prva ekipa ima prosjek 21 godinu (računajući i "penzionere" Mulalića i Vugdalića). ;)
elSaik

Post by elSaik »

LSD wrote:pa jasno...pitarima je ostalo da po forumima komentarisu manijake,jer oni i ne postoje uopste...ovaj pudlica je impresioniran manijacima do te mjere da mu se svaki post svodi na pricu o manijacima...a sta cu drugo nesretnik pisati??...nece valjda o svojoj grupi koje i nema....juce se nisu ni culi (jesu li uopste i bili??)...pa razumite ih braco manijaci :D ...nemaju svoju grupu,nema ih na mapi...ma kakvi god da smo u qurcu bar postojimo-ako nista drugo (pa koliko god nakaradni bili)...za razliku od drugih koji i ne postoje,a ko fol prozuivaju nas :D
Jarane, kad mi je tip rekao da se furamo na hz jer imamo vođu navijanja ja sam prestao sa njim razgovarati kao sa normalnom osobom. Da zna koliko je smiješan sa svim svojim postovima ne bi ih ni pisao. A iskreno, nije mi jasno kako se neko može bilo gdje, ne samo na forumu, dičiti pripadanjem grupi koja ne postoji. Horde zla ne postoje već mjesecima. Tačnije, od onog "ponovnog ujedinjenja" na utakmici protiv Basela. Nažalost, pape je sklonio te teme u kojima su tako ponosni pitari forumaši najavljivalji renesansu navijačku. :oops: :-)

Što se nas tiče. Mi smo se pokazali ove sezone i više nego dobro. Sve utakmice odrađene. Na svakoj domaćoj bilo nešto, baklje, transparenti, koreografije. Navijački Pub je otvoren. Odradili smo evo i ove nekakve turnire. Nivo navijanja na turniru neću komentarisati jer niti sam bio i na jednoj utakmici niti sam pratio preko TVa, ali čujem da je bilo slabo. Ne toliko zbog glasnoće već zbog izbora pjesama. Ali hvala Bogu, ispravit će se i to. Poznata je izreka "Ko radi taj i griješi". ;)
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
vjecnobordo wrote:
Fakat ne znam ko je igrao na turniru, ali znam da nama inače prva ekipa ima prosjek 21 godinu (računajući i "penzionere" Mulalića i Vugdalića). ;)
Zar vi imate ekipu??? Još i prvu??? :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

imaju ba,sto tako provociras susjede :D sram te bilo :D
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: Zar vi imate ekipu??? Još i prvu??? :D
;)
PITARKA_SA wrote:imaju ba,sto tako provociras susjede :D sram te bilo :D
:kiss:
pudlica

Post by pudlica »

brisi post!
Last edited by pudlica on 24/12/2007 22:17, edited 2 times in total.
pudlica

Post by pudlica »

moj zadnji post je bio za letece medvjedice da se objasni,ostalo nije moje tako da smirite se malo,mene vole hakeri pa eto ovo je 99 pasvord u pola godine
xon_sa

Post by xon_sa »

Nego kako ide plivanje u ledenoj hladnoj vodi. Sad ruse kopirate :p
tavijapi

Post by tavijapi »

joj svi ste glupi ko neka stvar sa tim prepucavanjima!!!!!!
elSaik

Post by elSaik »

tavijapi wrote:joj svi ste glupi ko neka stvar sa tim prepucavanjima!!!!!!
'ajde ba, toliko blagdana a ti uznemiren. Relax! :D
elSaik

Post by elSaik »

pudlica wrote:moj zadnji post je bio za letece medvjedice da se objasni,ostalo nije moje tako da smirite se malo,mene vole hakeri pa eto ovo je 99 pasvord u pola godine
Dobio si odgovor na stranici prije. ;)
pudlica

Post by pudlica »

znam elsaik samo sam rekao sta sam ja zadnje pisao...

imal novogodisnji turnir?
admir karic

Post by admir karic »

Na Bahinoy emisiyi KORNER trebali bi napravit reportazu: ZELYINI IGRACI KOYI SU ZADNYI PUT POBYEDILI saRAYevo (KUCAMO NA VRATA) :)

OD BAYRAMA DO BAYRAMA... OD BOZICA DO BOZICA... ETO TAKO ZIVIM YA... NA TO SAM NAVIKLA... (ima neki "hit" ovako nest ide :) )
YA
BocaJuniors

Post by BocaJuniors »

:roll: ne znate vi dalje od džigare...ccccc........ Glavni kandidat za "forumaša" godine...
tavijapi

Post by tavijapi »

elSaik wrote:
tavijapi wrote:joj svi ste glupi ko neka stvar sa tim prepucavanjima!!!!!!
'ajde ba, toliko blagdana a ti uznemiren. Relax! :D
pa nema vise smisla. gdje god okrenes sve isto,haj dobro necu se vise uznemiravati. vozdrica!!!!!!
DicaTM

Post by DicaTM »

Ma treba ignorisati ove pripadnike nepostojeće navijačke skupine, ionako nemaju pametnijeg posla nego da komentarišu naša izdanja

P.S. Čija je ono pjesma.. "Sve što želim u ovom trenutku, igraj Saraj'vo igraj i pobijedi".. Baš mi se nekako slaže ovo Sarajevo
tavijapi

Post by tavijapi »

DicaTM wrote:Ma treba ignorisati ove pripadnike nepostojeće navijačke skupine, ionako nemaju pametnijeg posla nego da komentarišu naša izdanja

P.S. Čija je ono pjesma.. "Sve što želim u ovom trenutku, igraj Saraj'vo igraj i pobijedi".. Baš mi se nekako slaže ovo Sarajevo
ja jesi sega????
elSaik

Post by elSaik »

tavijapi wrote:
DicaTM wrote:Ma treba ignorisati ove pripadnike nepostojeće navijačke skupine, ionako nemaju pametnijeg posla nego da komentarišu naša izdanja

ja jesi sega????
K'o i ovi na drugoj strani... samo ću napisati YA... :roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jel ono urlicete uz melodiju mornar sam popaj ja?! :lol:
pripadnice ljepseg spola se zovu olive il sta? :D :lol:
ljubitelji spinata i zelenih materija?

zar vi niste medvjedici iz sumarka skrivenog? :D
stvarno me zbunjujete,molim vas da se vise usaglasite iz kojeg ste crtanog filma.
unaprijed zahvalna
xon_sa

Post by xon_sa »

Mi smo oni sto su vas bodrili kad ste skakali u miljacku :D

Ako uopste znate o cemu pricam, jer jos rijetki od vas prate svoj bivsi klub na utakmicama :)
Post Reply