20 godina Hz-Dom mladih 11.12.2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

testament

Post by testament »

xon_sa wrote:
testament wrote:
xon_sa wrote: Sto se neko iznervirao pa sad vrijedja, pa necemo tako. :)
Ti si najveći klovn od vas 100-tinjak klovnova sa juga :lol:
Hajde mali gledaj kako to pitari rade,vi ste organizovali donacije za stolice ono jedna stolica jedan navijač,i koliko ste ono skupili stolica:189?? :lol:

Velika je vaša ljubav prema klubu kad ste odvojili čitavih 500-600 KM za stolice :lol:

Predlažem vam da iduće ljeto organizujete 10 godina od pobjede na koševu,to je JEDINO čega se sjećate(a da nije LAŽ),i čega ćete se sjećati još 100g
Ne, ne se kurchit, mogli bi se poceti podsjecati na mnoge komicne trenutke u vasoj historiji kao sto je "bolje treci..." i sl. :D

A vi poslije krkanluka mozete na jedno masno pile u Bilbo, dok mi cugamo u nasem pubu :D
HA HA HA PA VI STE NAJKOMIČNIJI TRENUTAK OVOG GRADA I DRŽAVE :lol:
I "klub" i "navijači" nezna se ko je smješniji,ti ćeš nekome o komičnim trenucima,evo ponovo za tebe kolko "navijača" toliko stolica,jel to onih KOMIČNIH 189 :lol:
pudlica

Post by pudlica »

joj vama al fkt vama treba sve crtati jesmo imali mi bordo pivo a gdje je plavo pivo al opet cete se vi sprdat nesta praviti pametni,idite u taj svoj pub vi se najbolji na balkanu vi ste super vama ni delije ne bi mogle nista i jos jace da bude timy "cuvari casti glavnog grada" mozda predgradja ili grbavice ono od sopinga do hrasnog i to je to
testament

Post by testament »

Nemoj tako oni su "čuvari grada" ipak od hrasnog pa do ohr-a ako dobace do tamo prije mraka :D
elSaik

Post by elSaik »

Od moja 3 dobra havera hordaša nijedan neće ići na tu proslavu. Citiram momka sa zapada "Prije ću otići u vaš Pub, nego slaviti sa agenturom". ;) Toliko o tome ko i za koga organizuje bordo veče.
Shvatam većinu malenih sa foruma koju su ionako internet navijači, ali me iznenađuju pojedinci koji su se toliko hvalili sa momcima sa zapada, DCom i ostalim...

@pudlica - Imaš pozdrav od par pravih hordaša. Kažu da se pustiš pisanja po forumu. Barem što se tiče navijačkih tema. ;)
cico x

Post by cico x »

volim samo sto oni pored svoje teme,kluba,puba....dolaze ovdje !!! :-)
xon_sa

Post by xon_sa »

pudlica wrote:joj vama al fkt vama treba sve crtati jesmo imali mi bordo pivo a gdje je plavo pivo al opet cete se vi sprdat nesta praviti pametni,idite u taj svoj pub vi se najbolji na balkanu vi ste super vama ni delije ne bi mogle nista i jos jace da bude timy "cuvari casti glavnog grada" mozda predgradja ili grbavice ono od sopinga do hrasnog i to je to
Bordo pivo :lol:
Jel to ono sto su vam ustase neke pravile :D Jel iko ikad kupio tu splacinu :D

Jos trebate napravit bordo uloske :D

Vi ste komedija od navijacke grupe. Svime se bavite vise osim navijanjem. Raspada vam se grupa totalno. Nema vas ni po 200 na utakmicama, a nista bolji niste bili ni prosle sezone. U derbiju niste nikad ovako bili ponizeni kao zadnji put, bas osramoceni...

Al eto sretno vama na tom "muzickom spektaklu" koji vam i pristaje :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

testament wrote:
mIRCerka wrote:Pitanje za pitare:
Ko je osnivac Hz? Ko su clanovi organizacionog odbora proslave? Sto niste obavijestili neke od OSNIVACA?
A znam da niste, jer sam ja sinoc morala obavijestiti jednog od njih...pa me covjek pogleda blijedo..
Čuj pitanje za pitare,nije nas 30000 osnovalo Hz,znaš ti dobro ko je organizovao Hz,ali se zapitaj ko je i KADA osnovao vas.
Baš fino od tebe što obavještavaš pitare kad nam je i gdje proslava,imaš piće od mene :D
Znam ja odlicno ko je jedan od osnivaca, zato me i zacudilo da je on od mene strumfete cuo za proslavu...

Zato pitah...
:D
sasanjo

Post by sasanjo »

xon_sa wrote:
pudlica wrote:joj vama al fkt vama treba sve crtati jesmo imali mi bordo pivo a gdje je plavo pivo al opet cete se vi sprdat nesta praviti pametni,idite u taj svoj pub vi se najbolji na balkanu vi ste super vama ni delije ne bi mogle nista i jos jace da bude timy "cuvari casti glavnog grada" mozda predgradja ili grbavice ono od sopinga do hrasnog i to je to
Bordo pivo :lol:
Jel to ono sto su vam ustase neke pravile :D Jel iko ikad kupio tu splacinu :D

Jos trebate napravit bordo uloske :D

Vi ste komedija od navijacke grupe. Svime se bavite vise osim navijanjem. Raspada vam se grupa totalno. Nema vas ni po 200 na utakmicama, a nista bolji niste bili ni prosle sezone. U derbiju niste nikad ovako bili ponizeni kao zadnji put, bas osramoceni...

Al eto sretno vama na tom "muzickom spektaklu" koji vam i pristaje :D
ma jok buraz
to je finansirao ANTE iz kiseljaka uz pomoc vrlih pripadnika torcide sarajevo
hahahaha
sasanjo

Post by sasanjo »

mIRCerka wrote:
testament wrote:
mIRCerka wrote:Pitanje za pitare:
Ko je osnivac Hz? Ko su clanovi organizacionog odbora proslave? Sto niste obavijestili neke od OSNIVACA?
A znam da niste, jer sam ja sinoc morala obavijestiti jednog od njih...pa me covjek pogleda blijedo..
Čuj pitanje za pitare,nije nas 30000 osnovalo Hz,znaš ti dobro ko je organizovao Hz,ali se zapitaj ko je i KADA osnovao vas.
Baš fino od tebe što obavještavaš pitare kad nam je i gdje proslava,imaš piće od mene :D
Znam ja odlicno ko je jedan od osnivaca, zato me i zacudilo da je on od mene strumfete cuo za proslavu...

Zato pitah...
pa izgleda da je prije doletio tebi kao strumfeti pa nije stigao da vidi i cuje za to :D

ima tih situacija u par pjesama "navijackih" :lol: :lol:
cico x

Post by cico x »

xon_sa wrote:. U derbiju niste nikad ovako bili ponizeni kao zadnji put, bas osramoceni...
a po cemu to?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sasanjo wrote:
mIRCerka wrote:
testament wrote: Čuj pitanje za pitare,nije nas 30000 osnovalo Hz,znaš ti dobro ko je organizovao Hz,ali se zapitaj ko je i KADA osnovao vas.

Zato pitah...
pa izgleda da je prije doletio tebi kao strumfeti pa nije stigao da vidi i cuje za to :D

ima tih situacija u par pjesama "navijackih" :lol: :lol:
Ak ocemo vec niske udarce da lansiramo, nisu strumfete ko Kraljice da svakome daju :D

I nije on doletio meni, vec ja otisla do njega poslom :D Plus da mu krv pijem za Erato :D I propade mi fol, covjek nema pojma o proslavi....
sasanjo

Post by sasanjo »

mojne su uvrijediti sta
malo zeze :kiss:

a sto se mene tice... dabogda svaka davala kad zatreba, pa bilo koje boje bila :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sasanjo wrote:mojne su uvrijediti sta
malo zeze :kiss:

a sto se mene tice... dabogda svaka davala kad zatreba, pa bilo koje boje bila :D :D
To po staroj BIRAC OTIRAC poslovici...
Ma nemam se sta uvrijediti, nema pitara da me moye povrijediti, osim skore koji se pravi blesav kad ga pozdravim na ulici a on fol ne konta :D Ofirno mu valjda sta li :D
xon_sa

Post by xon_sa »

cico x wrote:
xon_sa wrote:. U derbiju niste nikad ovako bili ponizeni kao zadnji put, bas osramoceni...
a po cemu to?
cuj po cemu, oglasili ste se jedno 2 puta po pola minute u utakmici :D

Hajde pitari, jednom za raju: aaaaa pridji miiii :D
sasanjo

Post by sasanjo »

Text removed due to BBcode timeout problems
Post Reply