Nisam razumeo majke mi. Šta onaj pizza boy dođe sa bokalom i ti se napiješ i platiš.
... moram malo...
Moderator: anex
opet FUUUJJJJJJJJJJJcica maca wrote:Prvo, za hranu reci fuj je jako ruzno, drugo svako ima drugaciji ukus, recimo mi na poslu uzivamo u hrani iz milkmana, napisala si da si probala jednom, mozda si jednostavno pogrijesila u odabiru jelavjesticanametli wrote:narucila jednom i nikad vise fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjcica maca wrote:milkman.ba, za sve one kojima je dojadila fast food hrana (za raju koja zivi u sa). Meni su pileca salata, begova corba i sitni ekstra, a uz sve to jos dobijes domaci hljeb
NURspectra wrote:Preporucujem NUR ascinicu!![]()
Svaki dan imaju razlicita jela na ponudi (znaci uvijek svjeze spremljeno!), a imaju i standardnu ponudu.
Vecina kuhanih jela kosta oko 4,50KM uz koje dodje jedan somun.
Sendvici i hambrurger su po 3KM..omleti 4KM...itd
Dostava je besplatna: 033/ 660-292
gdje se nalaze?spectra wrote:Preporucujem NUR ascinicu!![]()
Svaki dan imaju razlicita jela na ponudi (znaci uvijek svjeze spremljeno!), a imaju i standardnu ponudu.
Dostava je besplatna: 033/ 660-292
Minimalna narudzba zavisi od toga gdje se nalazite..atko wrote:NURspectra wrote:Preporucujem NUR ascinicu!![]()
Dostava je besplatna: 033/ 660-292![]()
Ko voli na kasiku zafatit kvalitetno definitivno nema dalje ... a imaju i jela sa rostilja, mislim da je narudzba od 10 KM minimum za dostavu.
shuriken wrote: ako volite vegetarijansku hranu odlicna je u Vegehani
cenera je cijeli meni a ima i vegeburger i quiche odlican
http://www.vegehana.com
imaju dostavu i jedni i drugi
Vegehana je super, narucuje se rucak, a imaju jelovnik na sajtu, i dodje sve: supa, dva jela sa salatom i hljepcic, probajteshuriken wrote:danas odlicna klopa iz Brokule
problem je sto treba ranije narucit, oko 13 30 je vec sve rasprodano
odlicna kvaliteta, jako ukusno
http://www.brokula.ba/
ako volite vegetarijansku hranu odlicna je u Vegehani
cenera je cijeli meni a ima i vegeburger i quiche odlican
http://www.vegehana.com
imaju dostavu i jedni i drugi
callmethebreeeze wrote:kod mene na poslu ima restoran, ali je tek svako deseto jelo jestivo. a moram tu jesti jer nemam ni u blizini boljih alternativa, ono sto ponesem od kuce pojedem pored tog obroka na poslu, izgladni se od 10 sati radnog vremena.inace, cesto kuham i nosim i mislim da se jako brzo moze dobar obrok napraviti. veceras sam sebi napravio salaticu od mladog luka, paradjza, pola konzerve tunjevine, pola konzerve bijelog graha, malo sitno isjeckanih maslina i sve to zalio uljem i sokom od limuna.
mljac.
![]()
p.s od fast food.a mi je sushi najdrzai.
![]()
![]()
ovo je zdravo! ne budi maliciozna. danas sam sebi pravio gaspaco, ladnu supu. sve svjeze i puno luka i bijelog luka....maccarona wrote:callmethebreeeze wrote:kod mene na poslu ima restoran, ali je tek svako deseto jelo jestivo. a moram tu jesti jer nemam ni u blizini boljih alternativa, ono sto ponesem od kuce pojedem pored tog obroka na poslu, izgladni se od 10 sati radnog vremena.inace, cesto kuham i nosim i mislim da se jako brzo moze dobar obrok napraviti. veceras sam sebi napravio salaticu od mladog luka, paradjza, pola konzerve tunjevine, pola konzerve bijelog graha, malo sitno isjeckanih maslina i sve to zalio uljem i sokom od limuna.
mljac.
![]()
p.s od fast food.a mi je sushi najdrzai.
![]()
![]()
![]()
![]()
jadne kolege
sto se uzrujavas odmahcallmethebreeeze wrote: ovo je zdravo! ne budi maliciozna. danas sam sebi pravio gaspaco, ladnu supu. sve svjeze i puno luka i bijelog luka....
aaaaaaaa. mljac. mislim da luk vise volim od graha.
![]()
ne uzrujavam se ja... ja to od brige za tobom. takav vakat dos'o da vi stari ucite od nas mladih kako se zdravo treba hraniti. evo ni dorucak mi se nije sleg'o ja vec kontam sta cu za rucak..maccarona wrote:sto se uzrujavas odmahcallmethebreeeze wrote: ovo je zdravo! ne budi maliciozna. danas sam sebi pravio gaspaco, ladnu supu. sve svjeze i puno luka i bijelog luka....
aaaaaaaa. mljac. mislim da luk vise volim od graha.
![]()
bas me briga, objesi luk oko vrata ako hoces
ima jos hiljadu zdravih stvarikoje imaju svoje mjesto