i ako uz sve to imas baciklo desetobrzinku prolaz je sigurankozmopolitanac wrote:kod zena ti je najvaznije da imas samopuzdanje, da si opusten, da postavljas prava pitanja i da je gledas u oci. ako si duhovit to pomaze.
mala škola zavođenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
-
Homer_Simpson
Jesi dosla na pravi cas,mislim sat se pomjerionausnica wrote:Gdje su te lekcije? Ja u klupi sa sveskom i olovkom, a nigdje nikog
-
eugen-magic
neda mi se pisati. ima par tih knjiga i ja sam jednu nabavio. ako kog zanima nek izvoli.
http://www.devojka-snova.com/
-
eugen-magic
ma to je posle, da sam to znao ne bi išo ka kobilju glavu. ima i ovdje curetina kud god se okreneš.
imam brojeve telefona od nekih 50-tak cura iz bih.

-
Vertigo
eugen-magic wrote:neda mi se pisati. ima par tih knjiga i ja sam jednu nabavio. ako kog zanima nek izvoli.
izvini eugene morao sam...nego gdje je zapelo?
-
Homer_Simpson
Joj sto mi idu na zivce ljudi koji se decenijama? boje prici obicnoj normalnoj prosjecnoj djevojci pa odjednom hoce i da manipulisu...Garanotvano funkcionalne tehnike!
Zavodjenje devojke
Umetnost zavodjenja
Kako da je manipulišeš?
Jednostavni trikovi
Tajne
Proverene tehnike
Instant fucker!
-
eugen-magic
stari, ja ti ne prodajem te knjige. ako ti misliš da sve znaš, svaka čast. nije zgoreg nešto naučit. žene su ti danas premazane svim mastima i moraš se zaštiti od 'dušmana'.

-
Homer_Simpson
ma ne znam ja sve pasa moj...eugen-magic wrote:stari, ja ti ne prodajem te knjige. ako ti misliš da sve znaš, svaka čast. nije zgoreg nešto naučit. žene su ti danas premazane svim mastima i moraš se zaštiti od 'dušmana'.
samo znam da su te knjige pisali ogorceni ljudi koji nisu naucili vezu sa zenom kako treba na pravi nacin uspostavit i odrzat ... nema se od njih sta naucit ba...
Last edited by Homer_Simpson on 30/10/2007 00:47, edited 1 time in total.
-
Vertigo
ja ti znam jedino reci da za sve sto zelis u zivotu moras se, na ovaj ili onaj nacin, izboriti... a prije toga nesto proucieugen-magic wrote:stari, ja ti ne prodajem te knjige. ako ti misliš da sve znaš, svaka čast. nije zgoreg nešto naučit. žene su ti danas premazane svim mastima i moraš se zaštiti od 'dušmana'.
-
talijan
ja mislim da bi ti bilo najpametnije da se podnes druziti s kozmopolitancem...mozda se i ti negdje 'ogrebes'eugen-magic wrote:ma to je posle, da sam to znao ne bi išo ka kobilju glavu. ima i ovdje curetina kud god se okreneš.
kaki ba telefoni
- ja_cura_
eugen-magic wrote:ma to je posle, da sam to znao ne bi išo ka kobilju glavu. ima i ovdje curetina kud god se okreneš.
kakva ti fajda od toga sto imas 50-tak brojeva do djevojaka iz okoline, kad si ipak isao do kobilje glave radi jedne?
cim ih do sada nisi upotrebio, ti fino te brojeve telefona baci...
i pocni skupljati nove
- kolega
a znaci to je taj pristup, pa sto odmah ne kazes, evo jedan link:eugen-magic wrote:neda mi se pisati. ima par tih knjiga i ja sam jednu nabavio. ako kog zanima nek izvoli.
http://www.cehinje.com/test/
-
obuca
a ojdžene sto si se svega ti prihefto za cure iz BiH.zena21 wrote:ja imam cijeli imenik sarajevskog kantona... nabavila u posti po povoljnoj cijenieugen-magic wrote:ma to je posle, da sam to znao ne bi išo ka kobilju glavu. ima i ovdje curetina kud god se okreneš.
![]()
![]()
![]()
et kod jedne pusiona bila i ti opet. bogme ces ti meni u skolu za nesto drugo a ne za tehnike zavodenja
-
Choban-Budala
O, Magicni Eugene! Pomozi mi, brate, cini se kao da bi Ti mogao dati pravi i mudar odgovor:
- Kako zeni objasniti, i to na prvom sastanku, da navuce usne preko zube, da ih prekrije usnama prilikom felacija?
- Da li zene imaju moc kontrole nad rasirivanjem vlastitih vagina? Jer, kao i sto sam iz svog bogatog iskustva znas, sto iz knjiga, sto iz zivota, nakon nekog vremena, vagine im se toliko rasire da niko nista vise i ne osjeca. I kako cu ja onda svojoj nani objasnit' zasto se nikako ne zenim?
- Kako zeni objasniti, i to na prvom sastanku, da navuce usne preko zube, da ih prekrije usnama prilikom felacija?
- Da li zene imaju moc kontrole nad rasirivanjem vlastitih vagina? Jer, kao i sto sam iz svog bogatog iskustva znas, sto iz knjiga, sto iz zivota, nakon nekog vremena, vagine im se toliko rasire da niko nista vise i ne osjeca. I kako cu ja onda svojoj nani objasnit' zasto se nikako ne zenim?
-
Yamahalac
vidim ja tebi nista bez ovce nemaChoban-Budala wrote:O, Magicni Eugene! Pomozi mi, brate, cini se kao da bi Ti mogao dati pravi i mudar odgovor:
-
obuca
saš ti viđet jamahalac kad ojdžen uzme knjiguYamahalac wrote:vidim ja tebi nista bez ovce nemaChoban-Budala wrote:O, Magicni Eugene! Pomozi mi, brate, cini se kao da bi Ti mogao dati pravi i mudar odgovor:
- Da li zene imaju moc kontrole nad rasirivanjem vlastitih vagina? Jer, kao i sto sam iz svog bogatog iskustva znas, sto iz knjiga, sto iz zivota, nakon nekog vremena, vagine im se toliko rasire da niko nista vise i ne osjeca. I kako cu ja onda svojoj nani objasnit' zasto se nikako ne zenim?:D
-
eugen-magic
a šta ćeš, ljudi ne cijene mudar savjet. svaka škola se skupo plaća.nausnica wrote:Pa Zagreb, bogati šta čekaš, ja se u uho pretvorila da steknem novo iskustvo i da nas naučiš nečemu, a ti te tajne čuvaš samo za sebe cccc
ja sam svoje otplatio.
kad budem u sarajevu možemo otići na kavu, pa ti budem objesnio sve.
-
eugen-magic
jebiga stari, tvoje problem je jako složen.Choban-Budala wrote:O, Magicni Eugene! Pomozi mi, brate, cini se kao da bi Ti mogao dati pravi i mudar odgovor:
a, šta je znam, probaj nabaviti neki produžetak za pimpek ili hodi na plastičnu operaciju, snađi se brate...
ili nabavi neku luktku pa deri....