http://s1.battleknight.ba/index.php?loc ... f=NjM4NA==
KOGA BI BRANILA ARMIJA BiH U SLUCAJU NEMIRA, RATA ?
- Lace
taman sam se vampira rijesila...eto sad jos tebi dajem 12 rebaradedi wrote:Evo vam link pa idi te ratovati ja necu.![]()
http://s1.battleknight.ba/index.php?loc ... f=NjM4NA==
-
Choban-Budala
Gospodo forumasi, pozdrav!
U slucaju sranja, ovaj put bih gledao da napustim sukobom zahvacene prostore BiH. Meni jedan rat sasvim dosta.
Do konacne pobjede!
U slucaju sranja, ovaj put bih gledao da napustim sukobom zahvacene prostore BiH. Meni jedan rat sasvim dosta.
Do konacne pobjede!
- Lace
ista sam ti takva...trazila bih nacin da se ispalim odavdje...nek ratuju ako im se chuna ne moze diciChoban-Budala wrote:Gospodo forumasi, pozdrav!
Do konacne pobjede!
- ovo_malo_duse
Ebo te 3 puk.herzog wrote:...као што то рече претходник....каква Армија БиХ?????....Да ли је то икада и постојало????.....
Колико ми је познато данас постоје ОС БиХ, једна респектабилна и моћна и братска војна ''сила''.....
Сјетимо се да је некад постојала и ЈНА и да су је локални сецесионисти (Муслимани и Хрвати) у Добровољачкој и на Брчанској измасакрирали...да ли су Муслимани тим потезом направили образац према којем се треба понашати према легалним војним снагама на територији бивше СРБиХ?....
Наравно, данас од тог нема ништа.....због тога што је трећи пук ОСБиХ у суштини Војска лијепе Републике Српске и он се налази на тлу Репбулике Српске спреман да спријечи било какав покушај насилништва и изазивања рата као што су то урадили Муслимани и Хрвати у марту 1992.....
мирно спавајте.......
Иначе, добар дан, драгим комшијама желим!
Да ли сте негдје пљували по Србима? Дајте линк да се хватамо у коштац
Vise vrijedi "Rendzerska brigada" od 2 3_a puka, a da ne govorimo o tome da ti kazes 3 puk sta je sa druga 2.( 1 i 2_im)
I jos koji je odnos snaga u OS BIH koliko otpada na Bosnjackohrvatsku komponentu koliko na "treci puk"? Navedi bitku koju ste dobili a da niste napali goloruk narod. ma.me vam ga brdskoplaninske, genetski poremecene.