VOLVO S40

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Cafe Camargue

#101 Re: VOLVO S40

Post by Cafe Camargue »

vjesticanametli wrote:
goran16v wrote:Zvonko ti nece prodavati suplju pricu, ako kaze da je do dijelova lako doci onda je tako samo sto lakoca nalazenja ne znaci sa su povoljni i jeftini...
eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ......imate majstora koji je bio u volvo servisu.....rade dvojica imaju radionicu i kad je prikopcao moje auto :shock: svaka moguca greska prikazana........pa kaze ko je ovo pregledao i radio :-) LM nikad vise zvonko i zvonkici.....sredila sam autic i sad opet pićiiiiiiiiiim :-D
A kojem majstoru si isla, ako nije tajna?
vjesticanametli

#102 Re: VOLVO S40

Post by vjesticanametli »

Butmir....pitacu muza tacno gdje je pa napisem :-)
swatch

#103 Re: VOLVO S40

Post by swatch »

vjesticanametli wrote:Butmir....pitacu muza tacno gdje je pa napisem :-)
AC-TECH

Imate ih na facebooku.
vjesticanametli

#104 Re: VOLVO S40

ne znam stvarno......znam da smo se poslije tomica uhvatili za glavu :-) prevrsio je vala svaku mjeru
4m3l

#105 Re: VOLVO S40

Post by 4m3l »

vjesticanametli wrote:
goran16v wrote:Zvonko ti nece prodavati suplju pricu, ako kaze da je do dijelova lako doci onda je tako samo sto lakoca nalazenja ne znaci sa su povoljni i jeftini...
eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ......imate majstora koji je bio u volvo servisu.....rade dvojica imaju radionicu i kad je prikopcao moje auto :shock: svaka moguca greska prikazana........pa kaze ko je ovo pregledao i radio :-) LM nikad vise zvonko i zvonkici.....sredila sam autic i sad opet pićiiiiiiiiiim :-D
Potpisujem ovo, jest da je AC Tech malo jaci sa cijenom ali su i bolji i ozbiljniji 100x!
tempuser

#106 Re: VOLVO S40

Post by tempuser »

Zvonko Tomicic nema sinove i unuke, ima jednog sina koji radi u servisu.
Filter

#107 Re: VOLVO S40

Post by Filter »

vjesticanametli wrote: eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ....
nekad bio, sad se samo spominjao. steta
vjesticanametli

#108 Re: VOLVO S40

i tetice ima :-) nema ba veze....po radnji mu se prčka kako je kome volja a ja racunam s tim kad mi uzmes 3 dana auto i naplatis sve, da si posao odradio....ali eto fino je promijeniti....jesu skupi ovi drugi ali neka su.....toliko me zavukao tomic pricom sve ok ne treba nista raditi bla bla samo gumica :lol: i onda kad se skopca auto na onu ĐŽiĐŽu :shock:
tempuser

#109 Re: VOLVO S40

Post by tempuser »

vjesticanametli wrote:i tetice ima :-) nema ba veze....po radnji mu se prčka kako je kome volja a ja racunam s tim kad mi uzmes 3 dana auto i naplatis sve, da si posao odradio....ali eto fino je promijeniti....jesu skupi ovi drugi ali neka su.....toliko me zavukao tomic pricom sve ok ne treba nista raditi bla bla samo gumica :lol: i onda kad se skopca auto na onu ĐŽiĐŽu :shock:
Da li si sigurna da znas gdje je auto bio na servisu jer osim sto nema sinove i unuke, ne preziva se Tomic!?
vjesticanametli

#110 Re: VOLVO S40

a da ti nisi njegov neki :D nije ba ni vazno ....ja sam ga hvalila i radio je OK, a ovo sada je bezobrazluk
tempuser

#111 Re: VOLVO S40

Post by tempuser »

vjesticanametli wrote:a da ti nisi njegov neki :D nije ba ni vazno ....ja sam ga hvalila i radio je OK, a ovo sada je bezobrazluk
Nisam, ali znam o kome se radi, pa pored svih netecnosti koje si pausalno napisala logicno je da se zapitam da li se radi o istom covjeku i da je i ostatak napisan tim rezonom. Elem, super je da si nasla bolju varijantu...
vjesticanametli

#112 Re: VOLVO S40

pa napisi ko je mozda sam zaista nesto pobrkala.....ako jesam izvinjavam se :) a ja sam odselila :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#113 Re: VOLVO S40

Post by konektovan »

vjesticanametli wrote:pa napisi ko je mozda sam zaista nesto pobrkala.....ako jesam izvinjavam se :) a ja sam odselila :D
Je li Tomić ili Tomičič????? Ovaj prvi je za bmw a drugi za volvo majstor.
vjesticanametli

#114 Re: VOLVO S40

ma za volvo :-) izvinjavam se za gresku

na kraju krajeva tema je volvo i vozim isti pa sto bih blatila ciku za bmw :D ali eto neka se istjeralo do kraja :lol: :D
art vandeley

#115 Re: VOLVO S40

Post by art vandeley »

zna li neko ima li kakav dobar majstor za Volvo na podrucju Tuzle, Srebrenika, Gradačca, Orašja ili Brčkog?
animus

#116 Re: VOLVO S40

Post by animus »

4m3l wrote:
vjesticanametli wrote:
Potpisujem ovo, jest da je AC Tech malo jaci sa cijenom ali su i bolji i ozbiljniji 100x!
Sve ovo sto je napisala vjesticanametli za Zvonku ja sam dozivio kod AC Tech-a i mozda jos gore. Ja se pitam imaju li ti ljudi ikakvog pojma o autu. Naplate vrlo masno svaki pogled na auto, racuna naravno nema ni za lijeka, a ti za kratko vrijeme imas isti problem. Kad se pozalis onda izmisle neki drugi kvar i ponovo naravno naplate. Po meni su najveci diletanti i prevaranti od svih majstora sto sam sreo do sada. Vrhunac mi je bio kad sam nedavno bio kod drugog majstora i zove me on da mi kaze da mora zamijeniti uljni filter i kaze da katastrofalno izgleda i zove me da pogledam. Filter nije mijenjan sigurno nekoliko godina a prije pola godine je vozilo bilo u AC Tech-u i platio sam dobre pare za veliki servis i sitne popravke. Sad mi kaze ovaj novi majstor da i vodena pumpa nije mijenjana nikako po godini koja na njoj pise a i to je moralo biti promijenjeno. Sve u svemu mene vise vidjet nece a onu svoju apoteku nek sminkaju koliko hoce i nek varaju nekog drugog. Imaju dobru pricu da te ubijede ali su, bar u mom slucaju, ispali samo prevaranti.
ucenik1234

#117 Re: VOLVO S40

Post by ucenik1234 »

Nudi mi se oocuvan Volvo S40 2003 godiste facelif 1.6 benzinac sa cini mi se 109ks, interesuju me iskustva s ovim vozilom, bezbjednost je na visokom nivou vjerujem ipak je to Volvo, kakvi su za odrzavanje, kakava je udobnost, stabilnost na autoputu, jel dovoljan motor za tako relativno tesko vozilo?
Post Reply