A kojem majstoru si isla, ako nije tajna?vjesticanametli wrote:eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ......imate majstora koji je bio u volvo servisu.....rade dvojica imaju radionicu i kad je prikopcao moje autogoran16v wrote:Zvonko ti nece prodavati suplju pricu, ako kaze da je do dijelova lako doci onda je tako samo sto lakoca nalazenja ne znaci sa su povoljni i jeftini...svaka moguca greska prikazana........pa kaze ko je ovo pregledao i radio
LM nikad vise zvonko i zvonkici.....sredila sam autic i sad opet pićiiiiiiiiiim
VOLVO S40
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Cafe Camargue
#101 Re: VOLVO S40
- vjesticanametli
#102 Re: VOLVO S40
Butmir....pitacu muza tacno gdje je pa napisem 
-
swatch
#103 Re: VOLVO S40
AC-TECHvjesticanametli wrote:Butmir....pitacu muza tacno gdje je pa napisem
Imate ih na facebooku.
- vjesticanametli
#104 Re: VOLVO S40
ne znam stvarno......znam da smo se poslije tomica uhvatili za glavu
prevrsio je vala svaku mjeru
- 4m3l
#105 Re: VOLVO S40
Potpisujem ovo, jest da je AC Tech malo jaci sa cijenom ali su i bolji i ozbiljniji 100x!vjesticanametli wrote:eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ......imate majstora koji je bio u volvo servisu.....rade dvojica imaju radionicu i kad je prikopcao moje autogoran16v wrote:Zvonko ti nece prodavati suplju pricu, ako kaze da je do dijelova lako doci onda je tako samo sto lakoca nalazenja ne znaci sa su povoljni i jeftini...svaka moguca greska prikazana........pa kaze ko je ovo pregledao i radio
-
tempuser
#106 Re: VOLVO S40
Zvonko Tomicic nema sinove i unuke, ima jednog sina koji radi u servisu.
- Filter
#107 Re: VOLVO S40
nekad bio, sad se samo spominjao. stetavjesticanametli wrote: eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ....
- vjesticanametli
#108 Re: VOLVO S40
i tetice ima
nema ba veze....po radnji mu se prčka kako je kome volja a ja racunam s tim kad mi uzmes 3 dana auto i naplatis sve, da si posao odradio....ali eto fino je promijeniti....jesu skupi ovi drugi ali neka su.....toliko me zavukao tomic pricom sve ok ne treba nista raditi bla bla samo gumica
i onda kad se skopca auto na onu ĐŽiĐŽu 
-
tempuser
#109 Re: VOLVO S40
Da li si sigurna da znas gdje je auto bio na servisu jer osim sto nema sinove i unuke, ne preziva se Tomic!?vjesticanametli wrote:i tetice imanema ba veze....po radnji mu se prčka kako je kome volja a ja racunam s tim kad mi uzmes 3 dana auto i naplatis sve, da si posao odradio....ali eto fino je promijeniti....jesu skupi ovi drugi ali neka su.....toliko me zavukao tomic pricom sve ok ne treba nista raditi bla bla samo gumica
i onda kad se skopca auto na onu ĐŽiĐŽu
- vjesticanametli
#110 Re: VOLVO S40
a da ti nisi njegov neki
nije ba ni vazno ....ja sam ga hvalila i radio je OK, a ovo sada je bezobrazluk
-
tempuser
#111 Re: VOLVO S40
Nisam, ali znam o kome se radi, pa pored svih netecnosti koje si pausalno napisala logicno je da se zapitam da li se radi o istom covjeku i da je i ostatak napisan tim rezonom. Elem, super je da si nasla bolju varijantu...vjesticanametli wrote:a da ti nisi njegov nekinije ba ni vazno ....ja sam ga hvalila i radio je OK, a ovo sada je bezobrazluk
- vjesticanametli
#112 Re: VOLVO S40
pa napisi ko je mozda sam zaista nesto pobrkala.....ako jesam izvinjavam se
a ja sam odselila 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#113 Re: VOLVO S40
Je li Tomić ili Tomičič????? Ovaj prvi je za bmw a drugi za volvo majstor.vjesticanametli wrote:pa napisi ko je mozda sam zaista nesto pobrkala.....ako jesam izvinjavam sea ja sam odselila
- vjesticanametli
#114 Re: VOLVO S40
ma za volvo
izvinjavam se za gresku
na kraju krajeva tema je volvo i vozim isti pa sto bih blatila ciku za bmw
ali eto neka se istjeralo do kraja

na kraju krajeva tema je volvo i vozim isti pa sto bih blatila ciku za bmw
- art vandeley
#115 Re: VOLVO S40
zna li neko ima li kakav dobar majstor za Volvo na podrucju Tuzle, Srebrenika, Gradačca, Orašja ili Brčkog?
- animus
#116 Re: VOLVO S40
Sve ovo sto je napisala vjesticanametli za Zvonku ja sam dozivio kod AC Tech-a i mozda jos gore. Ja se pitam imaju li ti ljudi ikakvog pojma o autu. Naplate vrlo masno svaki pogled na auto, racuna naravno nema ni za lijeka, a ti za kratko vrijeme imas isti problem. Kad se pozalis onda izmisle neki drugi kvar i ponovo naravno naplate. Po meni su najveci diletanti i prevaranti od svih majstora sto sam sreo do sada. Vrhunac mi je bio kad sam nedavno bio kod drugog majstora i zove me on da mi kaze da mora zamijeniti uljni filter i kaze da katastrofalno izgleda i zove me da pogledam. Filter nije mijenjan sigurno nekoliko godina a prije pola godine je vozilo bilo u AC Tech-u i platio sam dobre pare za veliki servis i sitne popravke. Sad mi kaze ovaj novi majstor da i vodena pumpa nije mijenjana nikako po godini koja na njoj pise a i to je moralo biti promijenjeno. Sve u svemu mene vise vidjet nece a onu svoju apoteku nek sminkaju koliko hoce i nek varaju nekog drugog. Imaju dobru pricu da te ubijede ali su, bar u mom slucaju, ispali samo prevaranti.4m3l wrote:Potpisujem ovo, jest da je AC Tech malo jaci sa cijenom ali su i bolji i ozbiljniji 100x!vjesticanametli wrote:eh zvonko ....nekad super majstor BIO....otkada se sinovi i unuci povlace po radionici postao je obicno sranje.......na autu ne urade nista, a naplate, preseravaju se i kazu nije nista svaki put, ne vrate sve na svoje mjesto i tako smo mi pobjegli nakon zadnje pogresne dijagnoze ......imate majstora koji je bio u volvo servisu.....rade dvojica imaju radionicu i kad je prikopcao moje autogoran16v wrote:Zvonko ti nece prodavati suplju pricu, ako kaze da je do dijelova lako doci onda je tako samo sto lakoca nalazenja ne znaci sa su povoljni i jeftini...svaka moguca greska prikazana........pa kaze ko je ovo pregledao i radio
-
ucenik1234
#117 Re: VOLVO S40
Nudi mi se oocuvan Volvo S40 2003 godiste facelif 1.6 benzinac sa cini mi se 109ks, interesuju me iskustva s ovim vozilom, bezbjednost je na visokom nivou vjerujem ipak je to Volvo, kakvi su za odrzavanje, kakava je udobnost, stabilnost na autoputu, jel dovoljan motor za tako relativno tesko vozilo?
-
harla_kurla