Muzurović ide nakon Turske

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Majstorinho

Post by Majstorinho »

Edin H. wrote:
Skoro wrote:Ma da je hairli zijaniti i od Turske, nek idu turci na EP :D
Stavio si smiley skoro pa se nadam da je to kao neka mala sala.

Apsolutno me nije briga da li ce se Turci, Norvezani ili neko treci plasirati ako mi vec ne idemo.
Nase je da igramo na pobjedu i pokusamo bar povratiti malo ponosa iz ovoga jada i bijede u koju nas uvali Savez sa njihovom produzenom rukom Muzurovicem. Inace nije mane ni Nikicu 10 - 0 u zadnje dvije utakmice.

Izraelu sa ruskim trenerom skoro pa da nista nije vrijedila pobjeda protiv Rusa, ali su ipak posteno odigrali i dobili utakmicu i najvjerovatnije dali prolaz Englezima. Uostalom i Makedonci koji su izgubili sve sanse nabise Hrvatsku 2 - 0. Hrvatska je sigurna samo zbog rezultata u Izraelu.

Znaci kada igra reprezentacije i predstavljas zemlju nema milosti, a te talove ostavimo za Premijer Ligu BiH :shock:
Svaka ti cast!
Crvena Tifoza

Post by Crvena Tifoza »

Bit' ce neriješeno. :-) :D
karanana

Post by karanana »

Jel otiso?
radeljas

Post by radeljas »

karanana wrote:Jel otiso?
sto bi otis'o pa tek je naniz'o 6 poraza za redom. moze on jos. eto i nikic je imao niz poraza na u 17, pa je nastavio sa u21 dok ne premasi i taj ponor koji je napravio. samo nek je podoban. tako i muzurovic. "ljudi bez kalibra i ideje" sto bi reko johny stulic. a i bez obraza dodao bih ja. jos ce nam ispricati kako su sinoc igrali dobro. ma fuj i on i savez, a i sire ... :x
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

:x :x :x
zanzibar

Post by zanzibar »

Muzurović je otišao! Ali, u Durban na žrijebanje za svjetsko prvenstvo. S njim su Ušanović, Pašalić i još neko. Dominković nije jer imao je smrtni slučaj u porodici... Ali, vrati će se Šime... :D

Znam ja nas...Itd
mavcs

Post by mavcs »

Idemo naprijed u slijedece kvalifikacije :D
:bih:

pa i englezi su ispali :lol:
Mahalac

Post by Mahalac »

Ma dobro treba izanilizirati protekle kvalifikacije, pokusati s nekim novim imenima, uigrati ekipu za nove kvalifikacije, ja vjerujem u ove mladice, uz malo sportske srece .... :D

a mi cemo pripremiti vazelina za guzove jer ovako dalje stvarno boli :-?
radeljas

Post by radeljas »

Mahalac wrote:Ma dobro treba izanilizirati protekle kvalifikacije, pokusati s nekim novim imenima, uigrati ekipu za nove kvalifikacije, ja vjerujem u ove mladice, uz malo sportske srece .... :D

vratiti musica, akrapovica, hujdurovica, jakirovica, biscevica, jusufa hatunica i druge ... (dopunite sami ...) i to ce dati novu nadu
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

stardust3003 wrote:Ne bi me zaista iznenadilo da su Englezi ponudili izraelskim igračima milione za pobjedu (tako su se i radovali kad su zabili onaj drugi gol) jerbo kako sam pročitao izgubili bi MILIJARDU i nešto kad se ne bi plasirali na EURO...
Neodlazak na EP Englesku (drzavu) kosta oko 150 milijardi eura. Nevjerovatno, ali istinito. :oops:
Izvor; danasnja vijest sa BBC-ja.
Edin H.

Post by Edin H. »

zanzibar wrote:Muzurović je otišao! Ali, u Durban na žrijebanje za svjetsko prvenstvo. S njim su Ušanović, Pašalić i još neko. Dominković nije jer imao je smrtni slučaj u porodici... Ali, vrati će se Šime... :D

Znam ja nas...Itd
Koji beskicmenjak :x
van Basten

Post by van Basten »

Znači Fuke ne ide ni nakon Turske?
E moj Fuke... :x
radeljas

Post by radeljas »

van Basten wrote:Znači Fuke ne ide ni nakon Turske?
E moj Fuke... :x
ni 6 poraza za redom nije dosta. pa to nije ni repka poslije rata dozivila. ni kad je piplica branio, ni baka nije ni blizu tog rekorda bio.
koji blam. ma nije stid ni savez ni njega, jer postoje objektivne okolnosti.
elSaik

Post by elSaik »

A zašto bi on dobio otkaz zbog rezultata kada nije ni dobio posao zbog postizanja rezultata, nego samo da se ne bi bunio protiv Saveza. ;)
tavijapi

Post by tavijapi »

pa nije lud da se sam odrekne cenera mjesecno. a sa njim i ovim savezom necemo dobiti ni strahobu iz medjedje! MA FUJ SVE OVO VISE!!!! a lijepo se dogovovorise sa turcima 1-0,i svima dobro :x :x :x
visby

Post by visby »

pape wrote:
stardust3003 wrote:Ne bi me zaista iznenadilo da su Englezi ponudili izraelskim igračima milione za pobjedu (tako su se i radovali kad su zabili onaj drugi gol) jerbo kako sam pročitao izgubili bi MILIJARDU i nešto kad se ne bi plasirali na EURO...
Neodlazak na EP Englesku (drzavu) kosta oko 150 milijardi eura. Nevjerovatno, ali istinito. :oops:
Ne znam kako drzavu moze kostati. Nisu valjda uracunali te pare u budzet.
Shvatam da pare gube turisticke agencije, tv kompanije itd.
juan

Post by juan »

visby wrote:
Pa sta ces vise?
Dodatno ce Hrvati imati jos vise turista na ljeto: najavili Rusi da nece vise po spaniji, madeiri, Portugalu, nego ih evo u Split, Dobrovnik, Makarsku itd.

Ma nek je nama naseg Fuketa i naseg Pasalica, pa da Bog da nam jos kojeg Bisera iz naftalina izvadio tipa radeljica, krunica i inih majstorinha :x :x !! :P :P
visby

Post by visby »

Pa sta ces vise?
Nista, ali 150 milijardi ehehe :-) za max 4 utakmice koje Engleska uglavnom igra na slicnim manifestacijama.
Doda37

Post by Doda37 »

pape wrote:
ja znam za podatak 1.5 milijarda funti, da nije ovo malo previse i za njih!!!!!
Majstorinho

Post by Majstorinho »

juan wrote:
visby wrote:
Pa sta ces vise?
Dodatno ce Hrvati imati jos vise turista na ljeto: najavili Rusi da nece vise po spaniji, madeiri, Portugalu, nego ih evo u Split, Dobrovnik, Makarsku itd.

Ma nek je nama naseg Fuketa i naseg Pasalica, pa da Bog da nam jos kojeg Bisera iz naftalina izvadio tipa radeljica, krunica i inih majstorinha :x :x !! :P :P
:lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

visby wrote:
Pa sta ces vise?
Nista, ali 150 milijardi ehehe :-) za max 4 utakmice koje Engleska uglavnom igra na slicnim manifestacijama.
Napomenuo sam da je vijest o ovoj cifri nevjerovatna, ali .... objasnjenje na BBC-ju je bilo veoma ubjedljivo. Fudbal/nogomet je ogroman biznis, i ovdje se ne radi o tome koliko je njihova fudbalska federacija izgubila, to je mozda najmanji gubitak. Radi se o tome da ce se preko mnostva sponzorskih i drugih ugovora ovo u mnogo cemu odraziti na drzavnu kasu.
Edin H.

Post by Edin H. »

pape wrote:
visby wrote:
Pa sta ces vise?
Napomenuo sam da je vijest o ovoj cifri nevjerovatna, ali .... objasnjenje na BBC-ju je bilo veoma ubjedljivo. Fudbal/nogomet je ogroman biznis, i ovdje se ne radi o tome koliko je njihova fudbalska federacija izgubila, to je mozda najmanji gubitak. Radi se o tome da ce se preko mnostva sponzorskih i drugih ugovora ovo u mnogo cemu odraziti na drzavnu kasu.
Gube na prodajama dresova, kladionice gube jer nema "patriotskog" kladjenja, putne agencije i avio kompanije (oni tradicionalno u velikim brojevima prate reprezentaciju), pubovi jer nece biti interesovanja za Evropsko prvenstvo i tako dalje.

Ali njihov Savez se sastao isto jutro nakon utakmice i momentalno smjenio selektora.

Sada mediji traze glavu predsjednika i clanova Saveza jer se opravdano pitaju a ko je postavio selektora.

A nas Savez i pored sestog uzastopnog poraza ima preca posla nego da raspravlja o svojim "casnim" ostavkama i razrjesavanju duznosti selektora.

Ovo situacija kod nas bi zaista bila odlicna komedija da nije zalosna :x
abondanzieri

Post by abondanzieri »

radeljas wrote:
Mahalac wrote:Ma dobro treba izanilizirati protekle kvalifikacije, pokusati s nekim novim imenima, uigrati ekipu za nove kvalifikacije, ja vjerujem u ove mladice, uz malo sportske srece .... :D

vratiti musica, akrapovica, hujdurovica, jakirovica, biscevica, jusufa hatunica i druge ... (dopunite sami ...) i to ce dati novu nadu
Zaboravio si Elvisa,Haseta i Bruce Lee-ja :D :D :D
cooly

Post by cooly »

ali najgore je, sto muzurovic i dalje prica "u ovoj reprezentaciji ima nade"

joooooj

covijek izgubio 6 utakmica, i dalje kaze "ima tu nade"

???

JEL TREBA protiv malte i san marina da izgubi po 7-1, da kaze "ma nismo defenzivno stajali toliko sigurno kao sto smo na pripremama tenirali, ali ja ipak u ovoj reprezentaciji buducnost, tu ima potencijala bla bla"

JAO....kosa mi se dize ...

JEDINA STVARI koja je u redu: da i u toj reprezentaciji ima pojedinih mladi dobri igraca, poput ibisevica ibricica dzeke salihovica (i naravno muslimovica i misimovica)

ali POD ONIM OKOLNOSTIMA, I ONIM DRUGIM igracima (pogotovo odbrana) NEMA TU NIKAKVE BUDUCNOSTI

ustvari ima.........a buducnosti je ova: da ce mo za kvalifikacije za svijetsko prvenstvo 2014te godine biti u 5tom sesiru......a crna gora na nasem mijestu, kad budu albanci slavili da su nas dobili kao protivnika "jebote bre mogli smo dobiti estoniju, oni su zajebenU ekipA, alji ovi bosanci bre su ljaganji"
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

najgore je sto su mu se omakle one pobjede protiv turaka i norvezana
zato se nas Fuko izvukao
Post Reply