neka hvala.....meni su vazda govorili pazi se ti onih koji ti darove nose (pogotovu BOZANSTAVA)pinkzelena wrote:pitt wrote: posalji meni jednu iz banana republic:D jeftino ce te doci
Joj,ja ti se više volim uprtit "darovima" kad se vraćam s nekog putovanja...al ettt...ako ti voliš razglednice...ok
Zasto ste ostali?
- pitt
-
pinkzelena
Sad mi je sve jasnopitt wrote: neka hvala.....meni su vazda govorili pazi se ti onih koji ti darove nose (pogotovu BOZANSTAVA):D zato je lijepo i kamin nalozim za bozic
:D nek se peche debeli alkos ako krene niz odzak
Moralna podrška a?
Nego,ne bih dalje zachatavala ovako ozbiljnu temu..zato pozz
Last edited by pinkzelena on 14/10/2007 21:06, edited 1 time in total.
-
pinkzelena
pitt wrote:eno sad....ne budi nedrustvenaNismo mi iz dijaspore svi losi
:D:D
A znači hoćeš da kažeš da vas ima loših?
- Tesssa
Ja sam cula da u glavnom gradu dijaspore vlada kriminal, jel istina pitt-e?pitt wrote:ima....pa nismo mi BOZANSTVApinkzelena wrote:pitt wrote:eno sad....ne budi nedrustvenaNismo mi iz dijaspore svi losi
A znači hoćeš da kažeš da vas ima loših?:D:D
samo grijesne dushe i obicni smrtnici:D
-
pinkzelena
pitt wrote:ima....pa nismo mi BOZANSTVApinkzelena wrote:pitt wrote:eno sad....ne budi nedrustvenaNismo mi iz dijaspore svi losi
A na šta aludiraš kad naglasiš ovo "BOZANSTVA"
Bemu,izgleda da se svi uspale na ono moje "BOGOVSKI" fakultet...
Pa nisam ja kriva što sam prezadovoljna..i što mogu da kažem sve najljepše o istom..
Ako ti je cilj provociranje..nemoj matere ti... nisam "horna".. a i nekako sam previše dobro raspoložena ovih dana,pa nemam inspiracije da "uzvratim"
- mema mo
nekad se i sama pitam zasto nisam otisla, a imala sam gdje... cak sam pocetkom 93. bila u njemackoj i ja se vratim, ne zelim ostaviti mamu i tatu
opet kad malo razmislim drago mi je sto nisam otisla i sto sam ostala u najdrazoj BiH
"SUNCE TUDJEG NEBA NECE NAS GRIJATI KAO...."
-
pinkzelena
Vidim space rulzz je urodilo plodom,odlično.. to mi je drago..
ovo se odnosi i na tebe @dinchy,samo tako nastavi..a i manje "studiraj" po okolnim kafićima,pa možda i tebi bude "bogovski"
..
Ajd narode..pozdravljam vas..
ovo se odnosi i na tebe @dinchy,samo tako nastavi..a i manje "studiraj" po okolnim kafićima,pa možda i tebi bude "bogovski"
Ajd narode..pozdravljam vas..
- pitt
Ma nek si ti zadovoljna....sucur BOZANSTVUpinkzelena wrote:pitt wrote:ima....pa nismo mi BOZANSTVApinkzelena wrote:
A na šta aludiraš kad naglasiš ovo "BOZANSTVA"??
Bemu,izgleda da se svi uspale na ono moje "BOGOVSKI" fakultet...
Pa nisam ja kriva što sam prezadovoljna..i što mogu da kažem sve najljepše o istom..![]()
![]()
Ako ti je cilj provociranje..nemoj matere ti... nisam "horna".. a i nekako sam previše dobro raspoložena ovih dana,pa nemam inspiracije da "uzvratim"
- Tesssa
kako znas?pinkzelena wrote:ovo se odnosi i na tebe @dinchy,samo tako nastavi..a i manje "studiraj" po okolnim kafićima,pa možda i tebi bude "bogovski"..
Evo da i ja ozbiljno odgovorim na temu.
Za vrijeme rata sam vecinu vremena provela vani (ako se Hrvatska moze tim smatrati).Vratili smo se cim je Dayton potpisan. Trenutno ne osjecam nikakvu potrebu da odem.Iznerviram se hiljadu puta dnevno zbog trenutne situacije, ali trudim se da guram dalje.
Imam konkretne i ozbiljne planove za buducnost kojima sam prilicno zadovoljna i koji nisu neostvarivi.
Jedna prijateljica ide u London jer je dobila poslovnu ponudu. I ja bih otisla bez razmisljanja, pa i da zivim u Svicarskoj.
- Tesssa
ma ne znam...mozda i dodjem, sad kad znam da imam i garantno za Dijasporu.pitt wrote:dodji vala....ja cu ti garantno poslatidinchy84 wrote:ma zato ja i necu da idem ko turist tamo, sta ce mi to?pitt wrote:anarhija all over dijaspora charshija:D
:D Dok jos nisam vratio pasos dijaspori
:D
-
Umjetnik a
DRAŽE MI JE BOSANSKO GOVNO, NEGO TUĐI KOLAČI!!! 
- danas
odi teta da zvaku...pinkzelena wrote:Vidim space rulzz je urodilo plodom,odlično.. to mi je drago..![]()
ovo se odnosi i na tebe @dinchy,samo tako nastavi..a i manje "studiraj" po okolnim kafićima,pa možda i tebi bude "bogovski"..
-
Umjetnik a
a ja tebe ne kontam, objasni, može i na ppbarby02 wrote:Ako si Umjetnik, razumijem te
- Tesssa
necupitt wrote:i nemoj molim te nikakvih poklona nositidinchy84 wrote:vazi!pitt wrote:SAmo otidji do ambasade i reci da sam te ja poslao:D
![]()
Da i ja malo turisticki tu dijasporu obidjem:D