Nema problema...samo reci kada i gdje...
Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ja_cura_
ne znam, sve ovo navedeno je zbunjujuce, a boldirano pogotovo, barem meni. jer ovo sto ste opisali s kakvom zenom ne biste voljeli biti, to mi vise lici na osobu s kojom mozete biti prijatelji, to onda nije veza, mislim ne moze ni saziviti kao veza. a i prvi put cujem, da postajes sa voljenom osobom poput brata i sestre nakon nekoliko godina...kozmopolitanac wrote:Ivanche wrote:pa ti sad odgovori na moje kriterije i mi cemo biti par!!!kozmopolitanac wrote:ne mora biti sponzorusa.
sponzorstvo je, iako problem, najmanji problem.
veci su problemi "jebala bi se da joj ne udje" i "da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca." ili "zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara." ili "vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona."
auuuuu kako je samo ovo ubo nosferatu je genije.![]()
aha, da vidim:
Sa nacionalistom, sa maminim sinom, sa muskarcem koji ne zna da kaze svoje misljenje (MUTOM), sa muskarcem koji laze i petlja AMA bash svaku..kojem je provod izaci i tracati ( DA muskarci tracaju, cak ste gore tetke od zena!!!)...ma pizde od muskaraca koji nece ni da izadju na izlozbu slika a kamo li da primjete dzukelu neku ... muskarac koji nema takta ni za sta...nervozne tipove takodje ne podnosim...i oh da, najvaznije, muskarca bez cilja i ambicija...
Eto istrese se ja
nacionalista - ne. ali mrzim bosnu i sve narode u njoj. mrzim nasu hranu, obicaje, muziku, arhitekturu i mentalitet ljudi.
mamin sin - ne znam sta je po tebi mamin sin ali odem ponekad na rucak i pozalim se na odnose sa zenama.
ne petljam
ne tracam
slike obozavam
takt - ne znam na sta mislis
nervozan - ponekad
ciljevi i ambicije - itekako
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Lutko, ko te sikiro?cHupjahalic@ wrote:kao sto i sam kazes, za tebe se vjerovatno nije ni rodila, jer pazi... ti si nedavno na jednoj temi sam sebe nazvaoNosferatu wrote:ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.intelektualcem
![]()
, a koja zena je budala da bude sa jednom osobom koja sama sebe hvali i dize?
![]()
drugo, tvoji komentari prije i sada nisu isti, a sta se desilo u tvom zivotu to samo ti znas (vjerovatno je neka djevojka skontala s` kim ima posla pa pokupila prnje i otisla).
trece, na kraju ako i zavrsis sa nekim zavrsit ces upravo sa takvom koju ti opisujes: osoba koja te doceka sa ruckom u kuhinji, koja ne zna ni viljusku i noz da drzi kako treba (jer tako je ne moras voditi u restoran, puno ce te kostati
), osoba koja ce kratko i jasno tebi vise sluziti kao potvrda da si ti ipak nesto u zivotu Veliko a svi drugi ljudi oko tebe su gloopi i ne znaju dalje od nosa.
![]()
divno je biti takav pa samo sebe uvelicavati, a drugima spustati.
hajde, sad si dovoljno rekao na dosta temi, odmori, naspavaj se pa kad odradis smjene od 70 sati navrati nam opet i reci sta ti je na srcu.
![]()
Ja ovdje napisah svoje misljene ne vezano za tebe, i druge forumasice, skroz, ali eto hvala ti na tvojoj analizi mene. primicu k znanju. Ja tebi pozelim samo da od mene nadjes boljes i udas se, jerbo niti moje sreca o tvojoj nesreci ovisi ni obrnuto. Nemoj samo da si das za prava da pises o zenama koje mi prodjose kroz zivot, jerbo to nije tvoj bizmis, seljanicice, ali nije ni moj nivo, da te ucim, nivou ipak.
- cHupjahalic@
visok ti nivo, kao sto si i do sada na pojedinim temama pokazao.Nosferatu wrote:Ja ovdje napisah svoje misljene ne vezano za tebe, i druge forumasice, skroz, ali eto hvala ti na tvojoj analizi mene. primicu k znanju. Ja tebi pozelim samo da od mene nadjes boljes i udas se, jerbo niti moje sreca o tvojoj nesreci ovisi ni obrnuto. Nemoj samo da si das za prava da pises o zenama koje mi prodjose kroz zivot, jerbo to nije tvoj bizmis, seljanicice, ali nije ni moj nivo, da te ucim, nivou ipak.
sljedeci put pazi sta napises prije nego kazes da se ne odnosi na forumasice (nismo iz Kine).
zavrsena prica s` tobom.Nosferatu wrote:ali najgore od svega je zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
oduvjek sam htio smislit vako nesto pametnoNosferatu wrote:Lutko, ko te sikiro?cHupjahalic@ wrote:kao sto i sam kazes, za tebe se vjerovatno nije ni rodila, jer pazi... ti si nedavno na jednoj temi sam sebe nazvaoNosferatu wrote:ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.intelektualcem
![]()
![]()
drugo, tvoji komentari prije i sada nisu isti, a sta se desilo u tvom zivotu to samo ti znas (vjerovatno je neka djevojka skontala s` kim ima posla pa pokupila prnje i otisla).
trece, na kraju ako i zavrsis sa nekim zavrsit ces upravo sa takvom koju ti opisujes: osoba koja te doceka sa ruckom u kuhinji, koja ne zna ni viljusku i noz da drzi kako treba (jer tako je ne moras voditi u restoran, puno ce te kostati
), osoba koja ce kratko i jasno tebi vise sluziti kao potvrda da si ti ipak nesto u zivotu Veliko a svi drugi ljudi oko tebe su gloopi i ne znaju dalje od nosa.
![]()
hajde, sad si dovoljno rekao na dosta temi, odmori, naspavaj se pa kad odradis smjene od 70 sati navrati nam opet i reci sta ti je na srcu.
![]()
Ja ovdje napisah svoje misljene ne vezano za tebe, i druge forumasice, skroz, ali eto hvala ti na tvojoj analizi mene. primicu k znanju. Ja tebi pozelim samo da od mene nadjes boljes i udas se, jerbo niti moje sreca o tvojoj nesreci ovisi ni obrnuto. Nemoj samo da si das za prava da pises o zenama koje mi prodjose kroz zivot, jerbo to nije tvoj bizmis, seljanicice, ali nije ni moj nivo, da te ucim, nivou ipak.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
oduvjek sam htio smislit nesto vako pametnoNosferatu wrote:Lutko, ko te sikiro?cHupjahalic@ wrote:kao sto i sam kazes, za tebe se vjerovatno nije ni rodila, jer pazi... ti si nedavno na jednoj temi sam sebe nazvaoNosferatu wrote:ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.intelektualcem
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*mima*
cHupjahalic@ wrote:visok ti nivo, kao sto si i do sada na pojedinim temama pokazao.Nosferatu wrote:Ja ovdje napisah svoje misljene ne vezano za tebe, i druge forumasice, skroz, ali eto hvala ti na tvojoj analizi mene. primicu k znanju. Ja tebi pozelim samo da od mene nadjes boljes i udas se, jerbo niti moje sreca o tvojoj nesreci ovisi ni obrnuto. Nemoj samo da si das za prava da pises o zenama koje mi prodjose kroz zivot, jerbo to nije tvoj bizmis, seljanicice, ali nije ni moj nivo, da te ucim, nivou ipak.![]()
sljedeci put pazi sta napises prije nego kazes da se ne odnosi na forumasice (nismo iz Kine).![]()
zavrsena prica s` tobom.Nosferatu wrote:ali najgore od svega je zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa.
A mozda smo mi bosanke stvarno bez ukusa........
-
Ivanche
Ne kontam zasto se neke osobe osjecaju prozvane...ako kazu da ne vole sponzorushe bosanske bla bla...sta me briga, ja nisam jedna od njih, tako ne dira mene...nit me zanima. A nije ko da ni same ne znamo o kakvim se osobama pricha. Ruka na srce, ima zenskih koje bi u miljacku bacila!!
- Citizen-X
Ma rilaksKlonirana26 wrote:Citizen-X wrote:Bi l ti mogla i sa kimKlonirana26 wrote:Ne bih mogla biti sa LJIGAVCEM. Nikad. Bez svog mišljenja, kada mu glupani mogu soliti pamet. Također ne vjerujem da bih mogla biti sa glupim, a ako je uz to i bezobrazan, ...Ustvari, takve osobe ne volim generalno, pa ne bih sa njima ni kafu mogla popiti.
Jesi se to našao uvrijeđenim?
![]()
Možda bi mi se ljigavac, glupan i slično i omakao za jednonoćni (prevod) provod, ali ... ni kafu sa njim ne bih poslije popila.
-
upadljivo_tih
TAAAAACONOOOOOoo!mima wrote:Lijepi muskarci se plase sami sebe.
-
upadljivo_tih
TAAAAACNOOOOOoo!mima wrote:Lijepi muskarci se plase sami sebe.
-
upadljivo_tih
2 minuta sve zajedno dok smislim sto cu da napisem i napisem 2 minuta, tj. nisam 'smisljao' nego se SJECAO sto je najgore. Nisam bio kreativanZhaba wrote:o boze kolko si dugo sjedio i tipkao to?Saian wrote:upadljivo_tih wrote:
joj, sam se smijem svom postu, i citiram ga jer je vrh post!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo i ja se smijem tvom postu, aaaaaaaaaaaaj zemljo Arabijo sta je ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mene su suze oblile
![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
a ko bi mogo s tobom celavom
-
kozmopolitanac
ja sam zainteresovan. i stvarno ne lazem.Ćelava cura wrote:Boga mi KBAjo..ima zainteresiranih..a i kosa mi je porasla...a i dok sam bila tjelava bilo je skroz cool... k'o G.I.Jane
- danas
ili "zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje.
ja ovo moram potpisati... vidim takve veze cesto, to je tuga i zalost... nikakve njeznosti ni privlacnosti, ko dvoje kolega ili obicnih cimera (sto cesto i jesu)... ne privlace jedno drugo... ni na koji nacin... a nisu ni ko brat ni sestra, tu barem ima neki odnos... nego rutina, navika, obveza... ubi... ne dao bog nikom...
PS za ove stvari ne krivim ni zensko ni musko, uglavnom se takvi nadju obostrano
i to je to...
-
JapanskaBuba
na kratke staze: osobe s nedostatkom afiniteta prema licnoj higijeni
a inace zaobilazim lazljive, egocentricno-narcisoidne persone radikalnih stavova
a inace zaobilazim lazljive, egocentricno-narcisoidne persone radikalnih stavova
- chuchumbamayumbe
#118 Re: Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?
Pa vjerovatno ne bih mogao sa casnom sestrom da budem, a i sa nekom bulom...Nije do mene!Dena wrote:Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle da budete ?
I sta je to sto vas cesto odbija od njih ?
Isto pitanje za muskarce![]()
Sa kakvim zenama nikada ne biste mogli da budete?
I sta je to sto vas cesto odbija od njih ?
Za ostalo...hmm, poslije dvije flashe Stocka84 moze sve!
-
ifbbpro
hahahahaha.. dobar dobarSajo---: wrote:ne bih nikada, ali bas nikada mogao da budem sa zenskom osobom koja se pravi klosar (trenutno ih ima puno), npr. koristi neke fraze, sestre mi, ja sam ga stosem, dere se gdje god dodje da bi bila u centru paznje jer drugacije ne zna, u glavnom ne bih mogao biti sa osobom kojoj je ponasanje slabija strana, sto se tiče ufuranosti meni ne smeta dok me poštuje,... svako je ufuran na svoj nacin,...
A naravno izgled igra poprilicnu ulogu, pa sigurno 50 - 60% ali i da je sama miss univerzuma ako se ne ˝obnasa˝dalje od mene,...
ovakve se zovu ROSPE ili ti ga ROSPIJE
ocammm.. sestremmm.. itd itd
-
merieka
Ma ima puno toga...prijesvega ne bih mogla biti s nekim ko me ne postuje i ne cijeni,sa egoistom koji uopce ne misli na druge.Sto se tice izgleda to nije toliko bitno koliko je bitno njegovo ponasanje prema meni.
Mrzim decke koje glume neke face..budi ono sto jesi.
Mrzim decke koje glume neke face..budi ono sto jesi.