Pošteno na FTV sa Duskom Jurisic

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
The 51st State

Post by The 51st State »

mala-i wrote:
The 51st State wrote:A i taj Duskin satro autoratitivni, a u sustini poltronski stav mi ide poprilicno na ganglije.
Ne znam, meni nije bila tako loša. Ili sam nakon Marića izgubila svaku sposobnost rasuđivanja...
Moguce da sam i previse subjektivan pod friskim dojmom.
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Ne moze se Borovac tek tako odreci plate i putovanja, nemojte tako. Nije ona jadna kriva. Ona je tu da trepce okicama, slika se sa Richardom Gereom, glumi glumicu, dijeli nagrade i kad god se nesto lijepo desi da se pojavi - zar to nije uloga gradonacelnice???
strujnik

Post by strujnik »

Gledao i veceras, Duski cestitke za izbor gostiju, steta sto i Nerin nije bio tu u studiju. Demiru svaka cast, ja mu se divim na onoj hrabrosti.
A Brankovic ni da se zacrveni kad mu je Demir izvadio onu znacku i kad je rekao za brata.
A ja ne znam sta ste se vi toliko digli protiv Semihe, meni bas zena izgleda OK.
cyprus

Post by cyprus »

A koja je poenta bila Nerinovog uključivanja? Ne kažem ja da sve što je on rekao nije tačno, ali kakve je to veze imalo sa tematikom :-) .
žena zmaj

Post by žena zmaj »

Imalo je veze sa otvaranjem Doma za maloljetne delikvente u Stocu, i Brankovicevoj posjeti Stocu. A Nerin je predsjednik Pokreta mladih Stolac.
karanana

Post by karanana »

Jeli onaj frajer iz Dosta sto je gostovo ima nick ovdje na forumu Stolac92?
radeljas

Post by radeljas »

The 51st State wrote:A i taj Duskin satro autoratitivni, a u sustini poltronski stav mi ide poprilicno na ganglije.
sinocnji bezobrazluk duske jurisic prema zeni koja je sinoc nadvisila sve goste sa svojim stavovima, razmisljanjima i pamecu, je prevrsio sve granice. zena se preziva pecanac i koliko sam shvatio (jer nisam gledao od pocetka) radi u kantonalnom tuzilastvu. nakon sto je blago upozorila da se u jednom trenutku otislo od teme, sto i jeste bio slucaj, duska joj je odbrusila kako je ona urednica i kako ona vodi emisiju. potpuno nepotrebno, ruzno, odvratno. ona ko autoritet. eto emisija je radi nje, a ne radi gledalaca i gostiju. koji lazni autoritet i koje drsko ponasanje. ima li iko da je spusti i da je nauci elementarnoj pristojnosti.
svaka cast zeni koja je ostala pribrana i mirna i iznijela puno pametnih stavova. ali na zalost to nece piti vode u ovoj zemlji primitivizma, arogancije i bahatosti.

i da dodam svaka cast nerinu dizdaru, a brankovic je pokazao jos vecu bahatost i bezobrazluk od onoga s.s., premijera kantona. toliko su ogrezli u pljacku i kriminal da nemaju ni najmanje skurpula :x
Guento

Post by Guento »

Brankovic izgleda kopira bahatost i bezobzirnost od kolege u "boljem" entitetu. Ista arogancija, ljepše lice ali manje corbe u glavi. Jos ne mogu da vjerujem na koji nacin prica sa clanovima nevladinih organizacija!! I to sa Nerinom koji je onakav borac! Uostalom, na kojim se to izborima glasalo za Brankovica?? Ko je to njemu licno dao glas? JAO KOJI JE TO PRIMITIVAC, mogao sam sinoc daljinski izgrist!!!!

Duska mozda ima svojih mana, ali je jos uvijek nasa najjaca voditeljica. To sto odbrusi svakom je pametan potez svakog novinara i ona MORA imati kontrolu nad emisijom da joj temu ne kroje Semiha The Tuzicu Vas Ako Mislite i Jasmin The Nisam Ja Nadlezan Ali Pisem Pisma.
Ali neka se trve stoka izmedju sebe, neka se vidi koji su to diletanti i demagozi. I neka stoka koju vodi vidi ko nam kroji buducnost!!

Jedina pozitivna stvar sinoc je otkrice onakve zene, tuziteljice Pecanac, mnogo pametna i konkretna zena.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ja ne znam kako ste mogli ono gledati

natjerao sam svoje da ugase TV

zbog duševnig mira

ma ne treba ih više ni slušati :-)
Pasiflora

Post by Pasiflora »

Gđa Pecanac daleko najubjedljivija i najkonkretnija sinoc bilo da je govorila iz pozicije tuziteljice ili majke. Svaka cast gospođo. Respect!
luciferino

Post by luciferino »

radeljas wrote:
sinocnji bezobrazluk duske jurisic prema zeni koja je sinoc nadvisila sve goste sa svojim stavovima, razmisljanjima i pamecu, je prevrsio sve granice. zena se preziva pecanac i koliko sam shvatio (jer nisam gledao od pocetka) radi u kantonalnom tuzilastvu. nakon sto je blago upozorila da se u jednom trenutku otislo od teme, sto i jeste bio slucaj, duska joj je odbrusila kako je ona urednica i kako ona vodi emisiju. potpuno nepotrebno, ruzno, odvratno. ona ko autoritet. eto emisija je radi nje, a ne radi gledalaca i gostiju. koji lazni autoritet i koje drsko ponasanje. ima li iko da je spusti i da je nauci elementarnoj pristojnosti.
svaka cast zeni koja je ostala pribrana i mirna i iznijela puno pametnih stavova. ali na zalost to nece piti vode u ovoj zemlji primitivizma, arogancije i bahatosti.

i da dodam svaka cast nerinu dizdaru, a brankovic je pokazao jos vecu bahatost i bezobrazluk od onoga s.s., premijera kantona. toliko su ogrezli u pljacku i kriminal da nemaju ni najmanje skurpula :x
Imaš apsolutno pravo, bilo je više nego odvratno. Valjda je i kod Duške malkice sujeta proradila. :roll:
suzana20

Post by suzana20 »

Ja sam se sinoc toliko iznervirala ,imala sam zelju da polupam svu svoju pokretnu i nepokretnu imovinu u kuci,bezobrazluk Brankvica ne mogu porediti ni sa cim,on vishe nema apsolutno ni jedne granice i ponasha se kao da mu vishe niko nista ne moze,Ljudi zar je moguce da mu ne mozemo nista,nikoga primorati od njih da da ostavku?Zar je moguce da ne postoji nacin da se to uradi,pa sta je ovo gore nego anarhija....bojim se:(
Zasto sinoc nisu postavili pitanje ko podrzava proteste koji su s e desili,rezulatti bi bili zapanjujuci...zasto se ne potpisuje peticija za smjenu ljudi u kantonu ,mozemo li tako nesto uciniti ako on misli da nema kriticne mase koja to zeli....borovac,ne osjeca odgovornost strasno strasno ,moraju da ti ostavkee a brankovic jednom kad mu dodju glave a zivim za taj dan vidjecemo kome ce prosipati svoju bahatost,zasto ne ide i njegova smjena ,dovoljno je zla uradio ,ima osnova i za njega
atko

Post by atko »

Duska pozove na desetine gostiju i onda ih maltretira svakih 3 sekunde samo sto ne pocne da udara sipkom po dlanovima :-)

Gradonacelnica prijeti printanjem :lol: ja kao gradjanin ovog grada se osjecam ugrozeno jer gradonacelnica prijeti da se nas prijaviti tuzilastvu jer koristimo slobodu govora, ja cu ovaj snimak sa izjavom gradonacelnice poslati svim relevantnim inistitucijama da me zastite od zloupotrebe institucije gradonacelnika.

Premijer je bezobrazan, ponasa se kao da smo svi mi njegovo vlasnistvo, glumi Dodika, i narandzastu je pomenu bar 20 puta... iskreno se nadam da ce jednom proraditi i drzava i da ce preispitati dali gospodin premijer treba narandzastu uniformu na dvadesetak godina.

Decku iz pokreta DOSTA svaka cast :thumbup:
Miki123

Post by Miki123 »

Šta sam naučio iz jučerašnje emisije:

Semiha redovno čita sa-x forum. :D
Fiore

#115 we

Post by Fiore »

Hm volio bih Semihu.. hm... :D
Majami

Post by Majami »

Bravo Duska!!! :kravata:
maleno7

Post by maleno7 »

Semiha je sinoc bila super kakav je bio Brankovic,ono nije normalno,kako ga nije stid,njega treba smjeniti kreten glupi
maleno7

Post by maleno7 »

Semiha je sinoc bila super kakav je bio Brankovic,ono nije normalno,kako ga nije stid,njega treba smjeniti kreten glupi
Downunda

Post by Downunda »

Ima li ijedan premijer igdje u svijetu, naravno civilizovanom ili ti normalnom, koja na pitanje građanina odgovora sa:

"Pošto si ti pametan i znaš sve odgovore, trebao bi se ti kandidovati na sljedećim izborima za načelnika ili premijera "?

Pa kako da mi ne proradi čir?!!

Pošto polu-emancipovani provincijalac (čitaj Branković) jednostavno NEMA ODGOVORE (a nije grijeh niti sramota reći da će se, ako ništa, problemi pokušati riješiti), on se momku obraća kao da su u kafani!?

Izgleda da kada bilo koji organ (ko doda riječ "polni" na "organ" stvarno nema samopoštovanja :D ) aktuelnih vlasti NEMA ODGOVOR NA KONKRETNA PITANJA, uvijek se "brane"onim standardnim :
"Iza ove NVO-je stoji neka politička opcija"!

Jeste li gledali sinoć?

KAko da se ovjek osjeća ili ima li tu mjesta za racionalno razišjanje, kada su nam funkcioneri stvrano totalno nesposobni ljudi!

Žao mi je što sam i gledao emisiju!

p.s. Duška je dobro uredila emisiju, ali je imala "izleta" sa svojim ponašanjem, kada je rekla onoj gošći da "ona uređuje emisiju" (ova je valjda mislila da su došli kod Semihe u goste na tufahije, pa nije znala, a Duška je morala napomenuti). Papanluk!
FaceOff

Post by FaceOff »

Nisam gledao sinoćnju emisiju i sad mi je čak i dargo što nisam, jer toliko poltrona na jednom mjestu moj organizam ne bi mogao da podnese.
Pokušavam zamisliti Semihu petuniju i Brankovićev teleći pogled, plus taj bezobrazluk i jednostavno moram da povratim. FUJ!!!

Semiha manje Facebooka, više rada!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
ulpinian

Post by ulpinian »

Dizdar za predsjednika...
b@tto

#122 Re: posteno govoreci sa duskom jurisic

Post by b@tto »

sheilak wrote:Da li se jos iko sjeca Brankoviceve afere sa novinarkom Sanelom Prasovic od prije nekoliko godina, kad ga je zena htjela napustiti ? Je li to bio on? Covjek koji je u stanju nakon takvog ispada izigravati karakternog porodicnog covjeka po novinama, nema obraza i sposoban je za laz. Cemu se onda cuditi? (naravno, ostavljam prostor za mogucnost da je to mozda bio neki drugi Brankovic :D )
to je taj branković,i tu aferu je otkrio bastion istraživačkog novinarstva avaz
Dajdo

Post by Dajdo »

Covjek koji je u stanju nakon takvog ispada izigravati karakternog porodicnog covjeka po novinama, nema obraza i sposoban je za laz. Cemu se onda cuditi?
e vala sheila aferim, dobro si se sjetila...

odnosno sto bi rekli na bliskom nam engleskom, character does matter.

(a ne nakon par godina kad se prasinica slegne, puj pike ne vazi, vidi mene sto sam fin... i nema veze ko je 'otkrio aferu' i ostale gluposti... niti sto to u ovom momentu nije relevantno.
stvar je u karakteru.)

bahati bezobraznik.
Judge_Dread

#124 Re: posteno govoreci sa duskom jurisic

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 00:09, edited 1 time in total.
Judge_Dread

Post by Judge_Dread »

x
Last edited by Judge_Dread on 07/10/2009 00:09, edited 1 time in total.
Post Reply