Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Profesionalne deformacije grafickog dizajnera su: cir na crijevima ili zelucu, podocnjaci, hronicna depresija, paranoja, nesanica i proljev.kada shvatite da ste se za.ebali sto ste izabrali bas ovu profesiju za zivotno opredjeljenje isto tako shvatite da poslije je.anja nema kajanja. Ukoliko necete mnogo da se nervirate, a imate zelju za dizajnom, uvijek mozete aranzirati izloge sarajevske robne kuce ili Alhosa
Profesionalne deformacije grafickog dizajnera su: cir na crijevima ili zelucu, podocnjaci, hronicna depresija, paranoja, nesanica i proljev.kada shvatite da ste se za.ebali sto ste izabrali bas ovu profesiju za zivotno opredjeljenje isto tako shvatite da poslije je.anja nema kajanja. Ukoliko necete mnogo da se nervirate, a imate zelju za dizajnom, uvijek mozete aranzirati izloge sarajevske robne kuce ili Alhosa
ajme .. pogodili su desetu slijeva muhu u roju sa udaljenosti od 200 metara jelde ..
sram me priznat, al nisam nikad citala ovo, iako sam vec bila krenula u srednju, cini mi se, kad je to izlazilo. umjesto toga sam redovno kupovala arke, info magazin i shitove od teen magazina. zahvaljujem se liku koji je stavio br koji sam sad skinula: hvala!