UEFA champions league 2007/2008
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BocaJuniors
Amala Pazza Inter Amala !!! Dobijamo veceras CSKA 
- karanana
ma da je i ovo uzeti puna saka brade. a neki cu ludi listic odigrati u kladionici.veca_sa wrote:dodaj nesto svoje jer vako ti je kota 12karanana wrote:Ma ovaj Inter mi je uvijek bio sugav tim i nisam siguran za njih, ali hajde de, odigracu vako pa da vidimo.

- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ne znam jel kasno, al...stuttgart ce pobijedit 100%karanana wrote:Dajte mi neke tipove za veceras! Treba mi para.
-
Majstorinho
Barcelona na poluvremenu vodi sa 2-0. Gledam tekmu uzivo na jednom japanskom linku
Lud je komentator. A Ronaldonho igra ko sat. Radi one finte sto je radio prije 2 godine. Onaj pravi majstor. Henry je zabio za 1-0 u 6 minuti, da bi pred kraj poluvremena ronaldinho izasao sam pred golmana, ali on je odbranio. Na odbijenu loptu je natrcao Messi i zabio za 2-0.
Ovi ostali klosarski klubovi me ne interesuju
- Better Man
Klošari su tvoja Bracelona!Majstorinho wrote:Barcelona na poluvremenu vodi sa 2-0. Gledam tekmu uzivo na jednom japanskom linkuLud je komentator. A Ronaldonho igra ko sat. Radi one finte sto je radio prije 2 godine. Onaj pravi majstor. Henry je zabio za 1-0 u 6 minuti, da bi pred kraj poluvremena ronaldinho izasao sam pred golmana, ali on je odbranio. Na odbijenu loptu je natrcao Messi i zabio za 2-0.
-
Majstorinho
Maca, ti si meni najludjiBetter Man wrote:Klošari su tvoja Bracelona!Majstorinho wrote:Barcelona na poluvremenu vodi sa 2-0. Gledam tekmu uzivo na jednom japanskom linkuLud je komentator. A Ronaldonho igra ko sat. Radi one finte sto je radio prije 2 godine. Onaj pravi majstor. Henry je zabio za 1-0 u 6 minuti, da bi pred kraj poluvremena ronaldinho izasao sam pred golmana, ali on je odbranio. Na odbijenu loptu je natrcao Messi i zabio za 2-0.
- Chopper_Horrace
Majstorinho wrote: Gledam tekmu uzivo na jednom japanskom linku
jesi li to napokon sopcast skonto za tekme0?
hajd da cujemo koji su to, i zasto su klosarski timovi? Svako ima pravo na svoje misljenje pa eto da cujemo tvoje...
- Better Man
Dobro si se zajeba!boston_c wrote:Odigrao sam 2 na Porto večeras, jebi ga imam neki osjećaj da će svega biti večeras. A i nemogu ja da ne odigram protiv "engleza", šta ću kad ih mrzim..
- boston_c
Jebi ga, vrijedilo je pokušati. Uvijek ima slijedeći put...Better Man wrote:Dobro si se zajeba!boston_c wrote:Odigrao sam 2 na Porto večeras, jebi ga imam neki osjećaj da će svega biti večeras. A i nemogu ja da ne odigram protiv "engleza", šta ću kad ih mrzim..
- boston_c
Koji debili, kao da namjerno izbjegavaju Milan... I ja se nisma mogao načuditi, ali zato hvala Bogu na internetu. U svakom slučaju dobra utakmica Milana pred put na daleki istok, samo su odigrali koliko im je trebalo a to je upravo ono što Milan radi najbolje, barem u EuropiNeelix wrote:pa ne mogu da vjerujem, pored utakmice Milan-Celtic ovi nasi supci prenose Shaktar i jebenu Benficu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Još treba spomenuti da je Super Pippo večeras prestigao Gerda Mullera i sada je službeno najbolji klubski strijelac u europskim kupovima svih vremena sa 63 gola.
-
shadow
boston_c wrote: Još treba spomenuti da je Super Pippo večeras prestigao Gerda Mullera i sada je službeno najbolji klubski strijelac u europskim kupovima svih vremena sa 63 gola.
18 golova s metar udaljenosti od gola
9 golova s dva metra udaljenosti
19 golova iz offside-a
17 golova rukom
- van Basten
shadow wrote:boston_c wrote: Još treba spomenuti da je Super Pippo večeras prestigao Gerda Mullera i sada je službeno najbolji klubski strijelac u europskim kupovima svih vremena sa 63 gola.
18 golova s metar udaljenosti od gola![]()
9 golova s dva metra udaljenosti![]()
19 golova iz offside-a![]()
17 golova rukom
A shatjar - Benfica je za tri klase bila bolja tekma nego Milan - Celtic. Milan u snimci mi je dobro došao da barem jednom zaspem u pristojno vrijeme
-
grep
Upravo tako!van Basten wrote:shadow wrote:boston_c wrote: Još treba spomenuti da je Super Pippo večeras prestigao Gerda Mullera i sada je službeno najbolji klubski strijelac u europskim kupovima svih vremena sa 63 gola.
18 golova s metar udaljenosti od gola![]()
9 golova s dva metra udaljenosti![]()
19 golova iz offside-a![]()
17 golova rukom![]()
![]()
A shatjar - Benfica je za tri klase bila bolja tekma nego Milan - Celtic. Milan u snimci mi je dobro došao da barem jednom zaspem u pristojno vrijeme
Milan-Celtic tekma za spavanje, a Celtic se ko borio za nerjesen rezultat.
Nek zahvale Rui Costi, a inace iduce god. nebi vidjeli dalje od Skotske.
Sahtjar-Benfica odavno nisam pogledao bolju utakmicu outsajdera,