ovo je peder cetnik i njegova djevojka(ova s krznenim okovratnikom)spreca wrote:ibro dirka wrote:
dali mozda neko zna gdje tocno napravljena ova fotografija?nesto mi ovaj tip sa subarom ikokardom jako poznat.
p.s; da, iz laktasa je
ovo je peder cetnik i njegova djevojka(ova s krznenim okovratnikom)spreca wrote:ibro dirka wrote:
dali mozda neko zna gdje tocno napravljena ova fotografija?nesto mi ovaj tip sa subarom ikokardom jako poznat.
StLouis wrote:ovo je peder cetnik i njegova djevojka(ova s krznenim okovratnikom)spreca wrote:ibro dirka wrote:
dali mozda neko zna gdje tocno napravljena ova fotografija?nesto mi ovaj tip sa subarom ikokardom jako poznat.u javnosti ga/je zovu radovan, ali je ustvari zenka samo se krije pod pseudonimom milorad dodik...
p.s; da, iz laktasa je
danas wrote:hajde evo da citiram opet nasu 'diskusiju'Sarafcina wrote:sto si ti neuroznadanas wrote:
daj bolan...
dokle vise covjek mora da gleda ovakve gluposti po ovom forumu...
haj ovako... posto gledas sta se kaze, da ti kazem... pa islamski je i UCITI -- pa bi bio vakat da nam i ti napokon NAUCIS razliku izmedju zoofilije, pedofilije, i homosekualizma... ovako... postajes naporan ponavljajuci jedne te iste nebuoloze... kako je pedofilija isto sto i homoseksualizam... mada vjerujem da tebi i dodi jeste... pa hajte ti i dodo... i slicni vama... ruku pod ruku...
i dobro zatvor'te vrata od kancelarije... prelazan je pederluk... a izgleda i 'pederluk'...
sama si pocela cackati, pa sama i prestani... nisam te ja tjero u diskusiju samnom
![]()
a te "demokratske principe" o svjesnom pristanku ili nesposobnosti pristanka objesi macku o rep(namjerno sam ti dao zoofiliju i pedofiliju... da bi zoofilija mogla ostati
... samo sto to nikako ne zvuci normalno, pa je zagovornici slobode vole izgubiti iz vida... ali eto homoseksualnost zvuci... ), jer kao sto vec rekoh stvar izbora i elementarna sposobnos sagledavanja stvari je dovoljna da se to shvati.
i ako ti se vec ne svidja ideja o prelaznom pederluku... ili prelaznom nacionalizmu mozda
....
onda nam fino objasni mehanizme nastanka, umjesto da se sutas parolama i doskocicama i tvrdis da je to normalno stanje.
![]()
![]()
pa procitaj ponovo... ove gluposti bez glave i repa koje pises -- cak pocinjem misliti i da ne citas postove na koje odgovaras...
ja kazem -- niko nije birao gdje (opaska o turcima) ce se roditi... ti odgovaras sa nekom nebulozom o 'bolestima' i sta jeste a sta nije urodjeno, te sa hinjenom brigom o propasti svijeta ... ja kazem -- homosekusualna osoba se moze reprodukovati... a ti nastavljas sa nekom slobodom izbora... koju onda sizofrenicno (jer ako sam ja neurozna![]()
onda si ti docim psihotican
) povezujes sa demokratijom nekom... elem... organizuj si tok misli... ne ponavljaj bolan samo jednu te istu homofobnu mantru -- eto, probaj procitati sta je onaj prije tebe napisao pa se potrudi promijeniti redoslijed napamet naucenih rijeci, makar da izgleda kao da odgovaras na post a ne biflas naslijepo nastrebanu lekciju...
i malo manje panike, osjeca se perspiracija... homofobna...
pa da ponovim, jer valja nekima i dalje uciti![]()
jer moze se to objasniti i bez demokratskog preseravana -- mada znam da je uzalud... ali eto... hajmo probat... dvoje (moze bit i vise?!?!) svjesnih i odraslih ljudi koji dobrovoljno stupaju u seksualni odnos, bilo koje vrste... ne cine zlocin ni protiv koga... ni protiv individue, ni protiv drustva... docim hadzo od 65 kuka koji se nahrnda na curicu od 10 (obrati paznju na heteroseksualnu prirodu ovog odnosa) cini zlocin protiv tog djeteta... valjda toliko mozes skontati... i ti i jaran dodo... razliku izmedju pedofilije i homoseksualizma... na osnovu zdravog razuma a ne na osnovu 'demokratskih principa'...
a glede mehanizama... ne zanimaju me ni najmanje... kao ni tvoja briga za opstanak covjecanstva... uh, dusebriznika majko mila... nema potrebe da odgovaras, znamo vec sve... pederi su 'nenormalni'... to je otprilike sve sto imas reci, upakovano u nekad plavi a nekad zelenipapir... docim, isto sranje... drugo pakovanje... dosadno brate mili... ni mircnom husni ga ne mozes o rep...
A sto ste se prestali vidjati?spreca wrote:StLouis wrote:spreca wrote: Ovog peder cetnika sam otprilike dvije godine nazd vidjao u moskvi.
jeza u ledja wrote:spreca wrote:StLouis wrote: A sto ste se prestali vidjati?
hehe .. znam jako dobro sta si mislila sa svojom paralelomdanas wrote:eki sarafcine sto se uskuho![]()
hajde jos jednom, mozda se primi ovaj put -- ja sam samo replicirala na tvoju izjavu da neko ovdje ne voli pedere... pa sam rekla, pa sta, neko ne voli ni turke... povlaceci paralelu izmedju mentalnih sklopova onih kojima je iracionalna mrznja svedena na 'pa sta'... to je sve... ti si onda razvezao o izborima, normalnosti, bolestima, zoofiliji -- a da ja te nista, ama bas nista nisam pitala glede tih stvari (koje nisam ni spominjala)docim, ti svakako imas pravo i slobodu izbora koga i sta ces smatrati nenormalnim; bas kao sto je i ja imam to isto pravo
te tako ti mislis da si pederi nenormalni a ja mislim da si ti nenormalan... i slazemo se da nista sto jedno drugome kazemo nece promijeniti te stavove, te stoga tvoje ponavljanje jedne te iste nebuloze fakat moze prestati (osim ako -- sto nekako slutim
-- sujeta te opet ne nagna da pises referat o homosekualnosti kao pojavi koja ugrozava opstanak ljudske vrste
)... neise... skontali smo davno ko je kome nenormalan, pa se stoga zaista ne upustam vise u diskusije te vrste sa tobom... ali kad pocnes lupetati po n-ti jubilarni put kako je pedofilija isto kao i homoseksualnost, pozivas da ti se kaze -- da jednostavno lupetas... jer ako ne shvatas da dijete od 10 godina ne posjeduje kognitivne sposobnosti da da 'pristanak' za seksualni odnos, niti da u potpunosti shvati sta se desava... onda ti imas mnogo ozbiljnijih problema od evidentne ti homofobije...
end of story...
PS
a glede 'mracnog doba' socijalizma -- ne mogu vjerovati da je neko toliko glup da misli da tada nije bilo homosekualizma... kao sto ga je bilo u svim drustvima i svim istorijskim periodima... i da ne konta da je ono sto se mijenja -- drustvena prihvatljivost istog... te stoga i njegova 'vidljivost'...
i dzaba se bolan raspisa onolikoopet sve jedno te isto, mislim, skontali smo... tebi su pederi nenormalni... got it...
hehe .. znam jako dobro sta si mislila sa svojom paralelomdanas wrote:eki sarafcine sto se uskuho![]()
hajde jos jednom, mozda se primi ovaj put -- ja sam samo replicirala na tvoju izjavu da neko ovdje ne voli pedere... pa sam rekla, pa sta, neko ne voli ni turke... povlaceci paralelu izmedju mentalnih sklopova onih kojima je iracionalna mrznja svedena na 'pa sta'... to je sve... ti si onda razvezao o izborima, normalnosti, bolestima, zoofiliji -- a da ja te nista, ama bas nista nisam pitala glede tih stvari (koje nisam ni spominjala)docim, ti svakako imas pravo i slobodu izbora koga i sta ces smatrati nenormalnim; bas kao sto je i ja imam to isto pravo
te tako ti mislis da si pederi nenormalni a ja mislim da si ti nenormalan... i slazemo se da nista sto jedno drugome kazemo nece promijeniti te stavove, te stoga tvoje ponavljanje jedne te iste nebuloze fakat moze prestati (osim ako -- sto nekako slutim
-- sujeta te opet ne nagna da pises referat o homosekualnosti kao pojavi koja ugrozava opstanak ljudske vrste
)... neise... skontali smo davno ko je kome nenormalan, pa se stoga zaista ne upustam vise u diskusije te vrste sa tobom... ali kad pocnes lupetati po n-ti jubilarni put kako je pedofilija isto kao i homoseksualnost, pozivas da ti se kaze -- da jednostavno lupetas... jer ako ne shvatas da dijete od 10 godina ne posjeduje kognitivne sposobnosti da da 'pristanak' za seksualni odnos, niti da u potpunosti shvati sta se desava... onda ti imas mnogo ozbiljnijih problema od evidentne ti homofobije...
end of story...
PS
a glede 'mracnog doba' socijalizma -- ne mogu vjerovati da je neko toliko glup da misli da tada nije bilo homosekualizma... kao sto ga je bilo u svim drustvima i svim istorijskim periodima... i da ne konta da je ono sto se mijenja -- drustvena prihvatljivost istog... te stoga i njegova 'vidljivost'...
i dzaba se bolan raspisa onolikoopet sve jedno te isto, mislim, skontali smo... tebi su pederi nenormalni... got it...
end of story...
PS
hehe .. znam jako dobro sta si mislila sa svojom paralelomdanas wrote:
end of story...
PS
basta sljezove boje wrote:ostavte se pedera, nije ovo diskusija o njima. Dodik bi trebao predstavljati cijelu RS ukljucujuci i pedere. Na ovaj nacin covjek diskriminira jednu populaciju bez ikakvog stvarnog razloga. Ni meni se ne svidja nos mog kolege pa ga opet pustam u kancelariju
Poziv na akciju - Dodikova izjava
Vijesti - 14.09.2007.
Sarajevo, 14.9.2007.
REAGOVANJE ZA JAVNOST
U četvrtak, 13.9.2007. godine u 19h, BHT je tokom emitovanja vijesti zabilježila izjavu Predsjednika Vlade Republike Srpske Milorada Dodika, a po pitanju direktora Transparency International-a. Naime, kada je novinar BHT-a upitao Dodika: „Kako može biti argument nečija seksualna sklonost?“, Dodik je izjavio: „Kako ne može biti? Ja naprosto ne dozvoljavam da u moj kabinet ulaze razni pederi.“
Ovakav vid javnog govora je govor mržnje i predstavlja javno izazivanje, prouzrokovanje mržnje i netrpeljivosti prema gej osobama i onima za koje se smatra da su gej kao i cijeloj LGBTIQ populaciji. Milorad Dodik mora biti pozvan na odgovornost budući da svojim radom i izjavama zloupotrebljava svoj položaj, javno pokazuje netrpeljivost i koristi govor mržnje prema gej populaciji, te time djeluje u protivnosti sa ustavnim poretkom, javnom sigurnošću kao i na štetu prava i sloboda drugih.
Ovom prilikom podsjećamo Milorada Dodika i Vladu Republike Srpske da je diskriminacija na osnovu spola/roda i seksualne orijentacije zabranjena i kažnjiva u Bosni i Hercegovini na osnovu Zakona o ravnopravnosti spolova u BiH (član 2) kao i sva četiri Krivična zakona (BiH, FBiH, RS, BD). Bosna i Hercegovina je država, koja svojim Ustavom, te potpisanim međunarodnim konvencijama garantuje zaštitu i poštovanje ljudskih prava svojih građana i građanki.
Ustav Republike Srpske u članu 68, između ostalog, navodi da Republika Srpska uređuje i obezbjeđuje: ustavnost i zakonitost (4); i, ostvarivanje i zaštitu ljudskih prava i sloboda (5). Izjava Milorada Dodika pokazuje nepoštivanje zakona BiH kao ni Ustava RS-a, jer ova homofobna izjava je direktno oprečna promovisanju i štićenju ljudskih prava i sloboda građanstva u BiH.
Pozivamo sve individue i organizacije da nam se pridruže i da osude Dodikov govor mržnje i diskriminaciju i da zajedno poduzmemo adekvatne mjere.
S poštovanjem,
Svetlana Đurković
Udruženje Q
Sarajevo , September 14 th , 2007
AN OPEN LETTER
On Thursday, September 13th, 2007, BHT news at 7PM aired a statement by the Prime Minister of the Republika Srpska, Milorad Dodik, regarding the Director of Transparency International. When the newsjournalist of the BHT asked Dodik: „How can someone's sexual orientation be used as a reason?“, Dodik responded: „How can it not? I, simply, do not allow various faggots into my cabinet.“
Such public expression is a clear case of hate speech and it represents the public incitement of hatred and intolerance toward gay persons and those assumed to be gay, as well as the whole LGBTIQ population. Milorad Dodik has to be held accountable given that with his work and statements he misuses his position, and publicly shows intolerance and uses hate speech aimed at the gay population, thereby violating the BiH Constitution, public safety, and the rights and freedoms of others.
On this occasion we are reminding Milorad Dodik and the Government of the Republika Srpska that discrimination based on sex/gender and sexual orientation is against the law and is punishable in Bosnia and Herzegovina under the Law on Gender Equality in BiH (Article 2) as well as under all four existing Criminal Codes (BiH, the Federation of BiH, the Republika Srpska, and the Brčko District). Bosnia and Herzegovina is a state, which, by its Constitution and signed international covenants, guarantees the protection of and respect for human rights for all its citizens.
The Constitution of the Republika Srpska in its Article 68, among other things, notes that Republika Srpska administers and secures : constitutionality and legality (4); and, realization and protection of human rights and freedoms (5). Milorad Dodik's statement shows that BiH laws and the Constitution of RS are not respected, given that this homophobic statement is in direct contrast with the promotion and protection of human rights and freedoms of BiH citizens.
We are asking all individuals and organizations to join us and condemn hate speech and discrimination of Milorad Dodik and to join us in taking adequate messures regarding this issue.
Sincerely yours,
Svetlana Đurković
The Organization Q
Potpisi / Signatories:
E sad zavisi, da li su aktivni ili pasivni? ako su pasivni onda ce ga oni morati popusiti Dodiku, medjutim, ako su aktivni, onda ce ga najvjerovatnije Dodik popusiti njimagospodar kuglastih munja wrote:Sad ce Dodik morati primiti citavu delegaciju njemu omrzenih pedera i jos se slikati s njima uz kaficu i pljugu....![]()
![]()
Eto, kod nas kao nema manijaka i silovanja....Kulin_Ban_1189 wrote:Dodik je četnik i to niko ne može osporiti ali šta je trebao reći su njegova vrata otvorena širom za sve peder,lezbejke,transvezite,pedofile i ostale bolesnike.
Meni oni u BiH ne trebaju ,jer "ravnopravnost spolova na europski način" su doprinjeli da ulicama hodaju manijaci koji siluju dječake i djevojčice.
Bolje za "takve" da se nikada ne sretnemo u život
Djes' straight-eru nisam te iz prve prepoznao, cuj stvar izbora, jaoooo, haj sto smo mi zadrt narod al sto smo glupi to je cudo jedno, i sve sto nana nije rekla da je normalno to kod nas i nije normalno jer sav svijet je lud samo mi bosanci pametni pa se sramotimmo i vise nego sto treba....strasno-pozdrav Sarafcini peshkiru:)Sarafcina wrote:sto si ti neuroznadanas wrote:Sarafcina wrote: pa bolesni nisu.... to se svi slazu (osim psihologa iz 70tih)
a ako je urodjeno ...... u ovoliko vremena..... bi se iskorijenilo
![]()
a ti i dalje dumaj jel stvar izbora ili nije.... kao i zoofilija uostalom..
a i sta ko voli... moglo bi se isto tako reci da je nekima drago sto je bas to Dodik reko... samo da bi mogli u isti kos sa njim svrstavati svoje neistomisljenike...
..a kada bi mene dodik mogao validirati... mogao bi i negirati
... eto vidis.. mene ne moze ni jedno ni drugo...
a ti sto se neki vole uvlaciti zoofilima pedofilima pederima.... to valjda o njima govori
a i prvo se gleda sta se kaze (to je po islamski)... da li je tacno ili nije.... pa tek onda sve ostalo
![]()
daj bolan...
haj ovako... posto gledas sta se kaze, da ti kazem... pa islamski je i UCITI -- pa bi bio vakat da nam i ti napokon NAUCIS razliku izmedju zoofilije, pedofilije, i homosekualizma... ovako... postajes naporan ponavljajuci jedne te iste nebuoloze... kako je pedofilija isto sto i homoseksualizam... mada vjerujem da tebi i dodi jeste... pa hajte ti i dodo... i slicni vama... ruku pod ruku...
i dobro zatvor'te vrata od kancelarije... prelazan je pederluk... a izgleda i 'pederluk'...
sama si pocela cackati, pa sama i prestani... nisam te ja tjero u diskusiju samnom
![]()
a te "demokratske principe" o svjesnom pristanku ili nesposobnosti pristanka objesi macku o rep(namjerno sam ti dao zoofiliju i pedofiliju... da bi zoofilija mogla ostati
... samo sto to nikako ne zvuci normalno, pa je zagovornici slobode vole izgubiti iz vida... ali eto homoseksualnost zvuci... ), jer kao sto vec rekoh stvar izbora i elementarna sposobnos sagledavanja stvari je dovoljna da se to shvati.
i ako ti se vec ne svidja ideja o prelaznom pederluku... ili prelaznom nacionalizmu mozda
....
onda nam fino objasni mehanizme nastanka, umjesto da se sutas parolama i doskocicama i tvrdis da je to normalno stanje.
TareSA wrote:Djes' straight-eru nisam te iz prve prepoznao, cuj stvar izbora, jaoooo, haj sto smo mi zadrt narod al sto smo glupi to je cudo jedno, i sve sto nana nije rekla da je normalno to kod nas i nije normalno jer sav svijet je lud samo mi bosanci pametni pa se sramotimmo i vise nego sto treba....strasno-pozdrav Sarafcini peshkiru:)Sarafcina wrote:sto si ti neuroznadanas wrote:
daj bolan...
![]()
....