bez sale, nemam pojma, al ako neko ima dobar savjet, nek mi se javi...
Gdje upoznati ljubav svog zivota??!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mrs. zurbrigen
na internetu...
-
mamica papucarka
sjedila ispred tebe i citala, a ti si je gadjo zvakamaSaian wrote:u biblioteci![]()
![]()
![]()
sjecam se prije, ravno iz kina, si morao na sisanje
-
Zhaba
ja ne znam nikoga ko je upoznao srecu u biblioteciSaian wrote:jok, ovo nije iskustvo, ovo je samo skromna providencijamamica 31 wrote:sjedila ispred tebe i citala, a ti si je gadjo zvakamaSaian wrote:u biblioteci![]()
![]()
![]()
![]()
sjecam se prije, ravno iz kina, si morao na sisanje![]()
- Salko sto je u vodu skako
biblioteka, apoteka i sva ostala mjesta koja se rimuju sa ova dva i nisu neka mjesta za sresti ljubav svog zivotaZhaba wrote:ja ne znam nikoga ko je upoznao srecu u biblioteciSaian wrote:jok, ovo nije iskustvo, ovo je samo skromna providencijamamica 31 wrote: sjedila ispred tebe i citala, a ti si je gadjo zvakama![]()
![]()
![]()
- anais_nin
kazu da se ljubav na prvi pogled ili ti ga zelja na prvi pogled cesce desava u tako tim stresnim situacijama zbog odredjenih hemijskih reakcija koje se desavaju u tijelu kad je pod takvim stresom....znaci prosuti mu vreo caj na krilo, spucati ga autom, biciklom, ili bilo kojim drugim pokretnim sredstvom itd itd to bi trebalo da upalimamica 31 wrote:moja jedna ovamo je upoznala svog muza tako sto ga je slucajno spucala (zurila zenska na posao), dok je on otkljucavo auto. Slomila mu kljuc u rukama, blokirala bravu, jer je pola kljuca ostalo u bravi, a pola njemu u ruci![]()
Covjek se nasao u cudu i naravno zatrazio broj telefona kako bi namirio stetu![]()
![]()
Sada su u braku
- anais_nin
ne znam za biblioteke, ali ja se na knjizare ne mogu pozalitiZhaba wrote:ja ne znam nikoga ko je upoznao srecu u biblioteciSaian wrote:jok, ovo nije iskustvo, ovo je samo skromna providencijamamica 31 wrote: sjedila ispred tebe i citala, a ti si je gadjo zvakama![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
sad kad mi se neko svidi ima da ga spucam da me zapamti za cijeli zivotanais_nin wrote:kazu da se ljubav na prvi pogled ili ti ga zelja na prvi pogled cesce desava u tako tim stresnim situacijama zbog odredjenih hemijskih reakcija koje se desavaju u tijelu kad je pod takvim stresom....znaci prosuti mu vreo caj na krilo, spucati ga autom, biciklom, ili bilo kojim drugim pokretnim sredstvom itd itd to bi trebalo da upalimamica 31 wrote:moja jedna ovamo je upoznala svog muza tako sto ga je slucajno spucala (zurila zenska na posao), dok je on otkljucavo auto. Slomila mu kljuc u rukama, blokirala bravu, jer je pola kljuca ostalo u bravi, a pola njemu u ruci![]()
Covjek se nasao u cudu i naravno zatrazio broj telefona kako bi namirio stetu![]()
![]()
Sada su u braku![]()
![]()
- Enka-Benka
Neka to bude s`prijeda,oci u oci,na prvi pogledlolita_xx wrote:sad kad mi se neko svidi ima da ga spucam da me zapamti za cijeli zivotanais_nin wrote:kazu da se ljubav na prvi pogled ili ti ga zelja na prvi pogled cesce desava u tako tim stresnim situacijama zbog odredjenih hemijskih reakcija koje se desavaju u tijelu kad je pod takvim stresom....znaci prosuti mu vreo caj na krilo, spucati ga autom, biciklom, ili bilo kojim drugim pokretnim sredstvom itd itd to bi trebalo da upalimamica 31 wrote:moja jedna ovamo je upoznala svog muza tako sto ga je slucajno spucala (zurila zenska na posao), dok je on otkljucavo auto. Slomila mu kljuc u rukama, blokirala bravu, jer je pola kljuca ostalo u bravi, a pola njemu u ruci![]()
![]()
Sada su u braku![]()
![]()
- lolita_xx
Enka-Benka wrote:Neka to bude s`prijeda,oci u oci,na prvi pogledlolita_xx wrote:sad kad mi se neko svidi ima da ga spucam da me zapamti za cijeli zivotanais_nin wrote: kazu da se ljubav na prvi pogled ili ti ga zelja na prvi pogled cesce desava u tako tim stresnim situacijama zbog odredjenih hemijskih reakcija koje se desavaju u tijelu kad je pod takvim stresom....znaci prosuti mu vreo caj na krilo, spucati ga autom, biciklom, ili bilo kojim drugim pokretnim sredstvom itd itd to bi trebalo da upali![]()
![]()
sprijeda, odzada... kako god
- uvjek dobar gost
... ebo raju u centralu... gdje se najmanje nadaš... u piljari, planinarskom domu, na skijanju il bordanju... uglavnom tamo gdje su ljudi onakvi kakvi su... a nisu nafrakani, lažno se predstavljaju... i teže u minus beskonačno....
- lolita_xx
uvjek dobar gost wrote:... ebo raju u centralu... gdje se najmanje nadaš... u piljari, planinarskom domu, na skijanju il bordanju... uglavnom tamo gdje su ljudi onakvi kakvi su... a nisu nafrakani, lažno se predstavljaju... i teže u minus beskonačno....
-
zmijaIzmaj
ima jedan kafic, u mom sirem komsilukuZhaba wrote:ja ne znam nikoga ko je upoznao srecu u biblioteciSaian wrote:jok, ovo nije iskustvo, ovo je samo skromna providencijamamica 31 wrote: sjedila ispred tebe i citala, a ti si je gadjo zvakama![]()
![]()
![]()
osim toga
- uvjek dobar gost
Pa zar nije tako... ja sam prestao i izlaziti koliko su me nervirale i nervirali... lažnjaci sve sami...lolita_xx wrote:uvjek dobar gost wrote:... ebo raju u centralu... gdje se najmanje nadaš... u piljari, planinarskom domu, na skijanju il bordanju... uglavnom tamo gdje su ljudi onakvi kakvi su... a nisu nafrakani, lažno se predstavljaju... i teže u minus beskonačno....![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ljubav je najljepsa kad traje jednu noc ili heftu dvije