Naser, najatraktivniji muškarac u BiH i ostale maconje vol2
Moderator: anex
-
rashomon
Nakon niza internih koje prosipa unaokolo po raznim temama, sasvim fer i korektno bi bilo reći joj da razguli sa jedne.
Kiiiiiiiifllllaaaaaaaaaaaaa!!!Hajmo šetat', zraka malo udahnut', sunca ugledat', itd.
Kiiiiiiiifllllaaaaaaaaaaaaa!!!Hajmo šetat', zraka malo udahnut', sunca ugledat', itd.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
seriously, sta sad, eto naser je proglasen naj hot nezenjom, titula se nece povuci (a nema ni smisla), dokazali smo dakle - i ovo je moguce. ide drugo poglavlje svagdasnje tragikomedije... napisa neko negdje, kako se najbolje obuci za sudjenje za genocid...
koji nam je ono moto? enjoy b&h?
ja imam bolji: B&H: where anything is possible
- Faust
Nije baš sve moguće... Nikad u jednim novinama istovremeno Dodik i Silajdžić neće biti najatraktivniji muškarci u BiH...dawn_upon_dawn wrote:seriously, sta sad, eto naser je proglasen naj hot nezenjom, titula se nece povuci (a nema ni smisla), dokazali smo dakle - i ovo je moguce. ide drugo poglavlje svagdasnje tragikomedije... napisa neko negdje, kako se najbolje obuci za sudjenje za genocid...
- Phia
Faust oni u Danima ne bi ovo ni skontali da nisu ovdje pročitali.Faust wrote:Evo marketinga Dana za Azru - mediji se moraju potpomagati![]()
http://img406.imageshack.us/my.php?image=22fv4.jpg
Traži odštetu za krađu ideje!
- Faust
Pećanin ne čita sa-x forum...Phia wrote:Faust oni u Danima ne bi ovo ni skontali da nisu ovdje pročitali.Faust wrote:Evo marketinga Dana za Azru - mediji se moraju potpomagati![]()
http://img406.imageshack.us/my.php?image=22fv4.jpg![]()
![]()
Traži odštetu za krađu ideje!![]()
-
rashomon
'si siguran?
Dani 534, str. 20
Dani 534, str. 20
Ako ništa, bar u posebnim prilikama naleti na forum...U danima kada su internetski forumi na bw. web portalima s temama o mogućnosti izbijanja novog rata u BiH najposjećeniji, on misli da je nekome uvjerljiv s upozorenjima o mogućem zatoju bh. integracija u Evropu.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
hehe.. ali zato ima mLogo dopisnika i vanjskih suradnikaFaust wrote:Pećanin ne čita sa-x forum...Phia wrote:Faust oni u Danima ne bi ovo ni skontali da nisu ovdje pročitali.Faust wrote:Evo marketinga Dana za Azru - mediji se moraju potpomagati![]()
![]()
- pitt
vala ne zna sta propustaFaust wrote:Pećanin ne čita sa-x forum...Phia wrote:Faust oni u Danima ne bi ovo ni skontali da nisu ovdje pročitali.Faust wrote:Evo marketinga Dana za Azru - mediji se moraju potpomagati![]()
![]()
- Faust
Da, "najdemokratskiju" zajednicu ikad napravljenu...pitt wrote:vala ne zna sta propustaFaust wrote:Pećanin ne čita sa-x forum...Phia wrote: Faust oni u Danima ne bi ovo ni skontali da nisu ovdje pročitali.![]()
![]()
:D:D
-
bisvit
#117 najseksipilniji bosanac
da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
mislim mozda je tip u prirodi ljepsi ko voli takve momcine,
- pitt
#118 Re: najseksipilniji bosanac
bisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
- Phia
#119 Re: najseksipilniji bosanac
Šta imaju kinezi i cigani zajedničko sa naserom - pitajte biskvit!bisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
- Bea_Trix
#120 Re: najseksipilniji bosanac
Phia wrote:Šta imaju kinezi i cigani zajedničko sa naserom - pitajte biskvit!bisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
- lady midnight
#121 Re: najseksipilniji bosanac
jest, hajmo otvoriti: zajebani lafci - pravi mushkarcidawn_upon_dawn wrote:Phia wrote:Šta imaju kinezi i cigani zajedničko sa naserom - pitajte biskvit!bisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
mislim mozda je tip u prirodi ljepsi ko voli takve momcine,![]()
nova rubrika, haman kolumna
- Bea_Trix
#123 Re: najseksipilniji bosanac
samo za optuzenike i kriminalni miljelady midnight wrote:jest, hajmo otvoriti: zajebani lafci - pravi mushkarcidawn_upon_dawn wrote:Phia wrote: Šta imaju kinezi i cigani zajedničko sa naserom - pitajte biskvit!![]()
nova rubrika, haman kolumna
![]()
![]()
-
basta sljezove boje
#124 Re: najseksipilniji bosanac
nije sve u izgledu ... mislim ima nesto i u novcanikubisvit wrote:da slucajno ovog nasera i njegovu frnjokalicu negdje sretnem u gradu samo bih se zacudila koliko ce seljaka jos domiliti ovdje, veci je lafac u onom maskirnom odjelu, onako izgleda sav zajeban
Naser, Fahro, mescini da se lista najvecih ratnih profitera ne bi bitno razlikovala od ove, svaka cast kozmetici Vichy i kravatama Granoff