Naser najatraktivniji muškarac u BiH

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

luciferino

Post by luciferino »

Vidi stvarno Radončić. Ja sve kontam vi se zajebajete. :shock:
A gdje je Emerik?????
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Gledajuci ovaj dio foruma stvarno pocinjem da mislim da cetnici nisu uradili pos'o kako treba....

Pojedinima bi bilo bolje da budu poprdljivi nego govorljivi!
Na sramotu im!
Faust

Post by Faust »

...
Last edited by Faust on 06/09/2007 21:25, edited 1 time in total.
Faust

Post by Faust »

Citizen-X wrote:Gledajuci ovaj dio foruma stvarno pocinjem da mislim da cetnici nisu uradili pos'o kako treba....

Na sramotu im!

Čovjek je čovjeku - ogledalo. Stvarno - šta ti imaš protiv sebe, što se mrziš toliko? :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

a na kraju II sv. rata su mu "na zalost" satrali nijemce :D:D:D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Faust wrote:
Citizen-X wrote:Gledajuci ovaj dio foruma stvarno pocinjem da mislim da cetnici nisu uradili pos'o kako treba....

Na sramotu im!

Čovjek je čovjeku - ogledalo. Stvarno - šta ti imaš protiv sebe, što se mrziš toliko? :D
Kajem se sto sam ziv pa da moram citat' ove idiotluke jedan za drugim a kvocijenti inteligencije se razbacuju k'o riza iz Merhameta :D

A nije valjda dusa daga da si se nas'o medju tim :D
Last edited by Citizen-X on 06/09/2007 21:27, edited 1 time in total.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

stochar wrote:
dawn_upon_dawn wrote:a na kraju II sv. rata su mu "na zalost" satrali nijemce :D:D:D
gdje se predaju zahtjevi za gradjevinsku dozvolu na antarktiku? mora li se dobiti potpis dva pingvina?
dva pingvina ili jedan polarni medo, u nedostatku navedenih :D
Faust

Post by Faust »

Citizen-X wrote:
Faust wrote:

Na sramotu im!

Kajem se sto sam ziv pa da moram citat' ove idiotluke jedan za drugim a kvocijenti inteligencije se razbacuju k'o riza iz Merhameta:D a nije valjda duso draga da si se nasao medju tim :D
pa mislim da ti imas s tim problema - jer ne vjerujem da inteligencija igra veliku ulogu ako zahtijevas da neko bude mrtav... :D
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Faust wrote:
Citizen-X wrote:
Faust wrote:
Kajem se sto sam ziv pa da moram citat' ove idiotluke jedan za drugim a kvocijenti inteligencije se razbacuju k'o riza iz Merhameta:D a nije valjda duso draga da si se nasao medju tim :D
pa mislim da ti imas s tim problema - jer ne vjerujem da inteligencija igra veliku ulogu ako zahtijevas da neko bude mrtav... :D
Nemam ja nikakvih problema i ne ogledam se u ogledalo kao mozda ti ;)
A mozda bi ti bilo vrijeme i da prestanes :D S obzirom na sva ova ogledala :D
I da - ne bi ti skodilo da malo dalje od ogledala pogledas i okusas se u takmicenju bacanja pogleda u vis ;) - mozda nesto na kraju i vidis....
Phia

Post by Phia »

:-) :-) :-)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

stochar wrote:
Carlito Brigante wrote:Naser Orić je HEROJ, ko drukčije kaže jeb'o mu ja mater! :x A, ovo sa metrosexualnim folovima mu fakat ne treba... :roll:
reche autor briljantnih opaski:
Carlito Brigante wrote:Kristalno je jasno da bez novog rata nema rješenja! Da Nijemce nisu satrali krajem II svj. rata (na žalost) da li bi se oni odrekli Adolfa & comp.? Dakle, podmažite oružje, operite uniforme i lagano stvarajte zalihe hrane. Pa kad pukne, a pući će, da vas ne iznenadi! :D :D :D
Carlito Brigante wrote:Kakvo vi oslobođenje slavite, 6. aprila '45.-e su Sarajevo i Bosnu okupirali velikosrbi maskirani u partizane i komuniste na čelu sa onom seljačinom koja je htjela bagerima poravnati Baščaršiju (Đuro Pucar Stari ), ta okupacija je trajala sve do '92.-ge, a sad vi to ponovo uvodite na mala vrata, očigledno vam historija nije jača strana... :x

njemu 45. pocela okupacija...
Evo, za mene je 45. došlo oslobođenje....Tako naučen, tako me učili, najiskrenije....I tada mi, kao i za ovog rata, najbliži srodnici dali živote boreći se na pravoj strani....

Doduše, moja rahmetli nana, majka, uvijek je bila spremna staviti ruku na Mushaf, da su neki iz Mrkovića i sa Vučije Luke, provjereni četnici, 6. aprila sišli niz Kovače, sa petokrakom na čelu...Što , naravno, ne znači da Sarajevo tog dana nije oslobođeno fašističke okupacije, a zna se i koja je partizanska brigada , kojeg imena, sišla niz Vratnik.....I mnogi su joj se Vratničani i Sarajlije iskreno obradovali...Među njima i moja rahmetli majka...Koja je imala oko sokolovo...Pa, razabrala među istniskim partizanima i ponekog bivšeg četnika :D

I da, umalo da zaboravim:

Uz sve što ste pisali o Naseru, uz sve okolnosti, objektivne i subjektivne,i one sretne i mnogo više onih manje sretnih, koje su ovog čovjeka znale odvesti i tamo gdje ne treba, ja , nekako, ne mogu da se otmem dojmu, koji sam o njemu stekao, kad sam ga prvi put sreo.

Bilo je to u augustu, 1995, u Dubravama....Stajao je sa nekoliko srebreničkih žena....U uniformi, na ramenu mu, malo mače, od mjesec-dva.....(Ovaj detalj, samo za Mirci :) )

Djelovao je izgubljeno, prevareno....I nadao se, čini mi se najiskrenije, da će uskoro, ponovo u Srebrenicu, vojnički....

I nekako, uz duboko neslaganje sa stavovima gore citiranog Carlita, moram reći: Naser Orić za mene je HEROJ!
Post Reply