Mladji decko i starija djevojka...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
*mima*

Post by *mima* »

funaki wrote:
mima wrote:
obuca wrote:ako ti ja veco dođem s toljagom biće sve ispitano. vidiš li da mima pati i da će se žena ugljenisat. od juče čadi :x

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@mima je musko ... :D
Kako znas?
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

joj funaki,i ja nikako ne mogu da se otrgnem toj misli...da je mima musko...hmmm
*mima*

Post by *mima* »

new_jazzWa wrote:joj funaki,i ja nikako ne mogu da se otrgnem toj misli...da je mima musko...hmmm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
funaki

Post by funaki »

new_jazzWa wrote:joj funaki,i ja nikako ne mogu da se otrgnem toj misli...da je mima musko...hmmm
100%

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

funaki wrote:
100%

Jeste spremni da se kladite?
funaki

Post by funaki »

mima wrote:
funaki wrote:
100%

Jeste spremni da se kladite?

Aha :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

ma jok bonO,kakvo kladjenje...to ja nako kazem...mada si mi sumnjivO :D
blackladyy

Post by blackladyy »

ee ovako.. ne znam zasto toliko dizete prasinu oko godina kao da su one stvarno mjerilo zrelosti..
ja sam npr '82 i imam momka koji je mladji od mene 2,5 godine, super nam je zajedno smo vec skoro 3 godine :)
prije njega sam imala i starijeg momka koji je iskreno bio nezreliji od ovog mladjeg.. kad sam ja krenula sa sadasnjim momkom svi su se cudili kako mogu biti s nekim mladjim.. al svi koji su ga kasnije upoznali rekli su da stvarno jeste zreliji za svoje godine..
kad mi prijateljica koja ima momka koji je od nje stariji koji mjesec prica kakve stvari on radi i neke njegove izjave uzas :-)
nije li najbitnije da te ta osoba voli i pazi i da ti je lijepo s njom pa koja godina vise manje zar je to bitno?
:? :-)
*mima*

Post by *mima* »

Sad bih ja trebala da se raspucam i kao da dokazujem....... :lol:

Ostanite u svom ubjedjenju.......A nesto ste mi zenstveni jutros...... :)
*mima*

Post by *mima* »

blackladyy wrote:ee ovako.. ne znam zasto toliko dizete prasinu oko godina kao da su one stvarno mjerilo zrelosti..
ja sam npr '82 i imam momka koji je mladji od mene 2,5 godine, super nam je zajedno smo vec skoro 3 godine :)
prije njega sam imala i starijeg momka koji je iskreno bio nezreliji od ovog mladjeg.. kad sam ja krenula sa sadasnjim momkom svi su se cudili kako mogu biti s nekim mladjim.. al svi koji su ga kasnije upoznali rekli su da stvarno jeste zreliji za svoje godine..
kad mi prijateljica koja ima momka koji je od nje stariji koji mjesec prica kakve stvari on radi i neke njegove izjave uzas :-)
nije li najbitnije da te ta osoba voli i pazi i da ti je lijepo s njom pa koja godina vise manje zar je to bitno? :? :)
A strasne razlike...........Cak 2,5 godine...........wooooooowwww
blackladyy

Post by blackladyy »

mima wrote:
blackladyy wrote:ee ovako.. ne znam zasto toliko dizete prasinu oko godina kao da su one stvarno mjerilo zrelosti..
nije li najbitnije da te ta osoba voli i pazi i da ti je lijepo s njom pa koja godina vise manje zar je to bitno? :? :)
A strasne razlike...........Cak 2,5 godine...........wooooooowwww
pa za one koji smatraju da je ne bi trebalo nikako biti i to je puno.. wooowww :-)
funaki

Post by funaki »

mima wrote:Sad bih ja trebala da se raspucam i kao da dokazujem....... :lol:

Ovo, ovo... :lol:

P.S. wooooooowwww :D
*mima*

Post by *mima* »

funaki wrote:
mima wrote:Sad bih ja trebala da se raspucam i kao da dokazujem....... :lol:

Ovo, ovo... :lol:

P.S. wooooooowwww :D

:dance:
Alfa159

#114 Re: Mladji decko i starija djevojka...

Post by Alfa159 »

bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zasto :D vrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?

koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojda :D i da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene

1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije

2. osudjena na propast :D

da cujem :D :D :D
On je osudjen na uzivanje VJERUJ MI MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
zena21

#115 Re: Mladji decko i starija djevojka...

Post by zena21 »

Alfa159 wrote:
bosmen wrote:dakle, volite mladje muskarce, cure? ako da, zasto :D vrlo jednostavno pitanje, ako ne - zasto?

koja je donja dobna granica u odnosu na vase godine, sta je to privlacno/neprivlacno u njima, ima li tu Frojda :D i da li je svaka veza mladjeg muskarca i starije zene

1. slika psihe u kojoj zena zeli nekog da se brine o njoj a muskarac trazi zastitu od starije

2. osudjena na propast :D

da cujem :D :D :D
On je osudjen na uzivanje VJERUJ MI MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
jel ovo iz iskustva :D
anais_nin

Post by anais_nin »

fantom slobode wrote: Znas i mene je puno iznenadila sa ovim, ona je vrlo racionalna osoba koja je vrlo uspjesna na svim frontovima, u poslu dosta visoko, brine se o svojim roditeljima, zaradjuje enormno za BiH uslove, sve joj je bilo u zivotu isplanirano i dobro odradjeno.Ona kaze da se to sve spontano desilo, smatra da je samouvjerenost i sarm starijeg preovladali, jer covjek je valjda dosao i rekao da mu je sve jasno i da smatra da njena zainteresovanost itekako postoji, bez obzira na svo njeno negiranje njega.Kaze, desilo se, spontano je, prvi put u zivotu nisam planirala i sama priznaje da ima problem, ali ne sa jednim ili drugim, nego zbog toga sto to nije nikada bilo u planu, a i dalje se desava i to vec dugo vremena.Pravi joj i problem to sto zna svu rodbinu mladjeg, toliko su godina zajedno, zaplela se je puno u tu vezu.Mladji totalno slijep na to sve(to je moje misljenje)cak priprema teren za brak i kao sto ti rece postoji mogucnost da ce se dobro razocarati i lupiti od pod.
Mozda i ne zna sta ce dalje u zivotu, mozda si tu u pravu, ono kao sve sam postigla, a ovo situacija je sasvim dobra za ego, jer to sve djeluje nekako egzoticno.Vrlo je tesko skontati da je u vezi sa starijem, tako to dobro zajedno organizuju, jer ja sam ih gledao odavno zajedno, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da su u takvim odnosima, kao uostalom svoj ostaloj raji.(istina nisu nasa posla, pa nismo obracali paznju, ali bez obzira, znala je i biti vise dana negdje na izletu sa njim i sa rajom, a niko nije nista primjecivao.Cak cesto i izlazi sa obojicom u drustvu.Mladji glumi tada sefa, vjerovatno je njegova krivica sto je zauzet sa sobom, vise izgledaju kada su zajedno kao muz i zena, a manje kao par(valjda tolike godine zajedno).u svakom slucaju nesto nevjerovatno.
ona je ocigledno nezadovoljna sobom (i pored tih naocigled uspjeha) i svojim zivotom, inace ne bi sve tako sabotirala....meni je tu najvise zao tog mladjeg koji planira zajednicki zivot...u neznanju :oops: da ga imalo postuje i voli priznala bi sebi da ni s jednim ni s drugim to nije to, i pustila bi ovog mladjeg da negdje drugo sebi trazi srecu :roll:
kaokakao

Post by kaokakao »

bosmen wrote:
kaokakao wrote:veca sta je tebi ovaj bosmen...sufler? glas razuma? ili samo dosadni frajer koji se na svaku ubacuje? :lol: :lol: :lol: 8-)
Vjerovatno ovo zadnje :D S tim da malo bira rijeci kad se ubacuje za razliku od tebe.Bosmen ne pati od viska bubica kao ti pa dodje na forum da ih pokupi.Njemu se mozes takariti koliko hoces al natakarit ga ne mozes.
za sve postoji prvi put! :P :D
kaokakao

Post by kaokakao »

bosmen wrote:
kaokakao wrote:
bosmen wrote: Vjerovatno ovo zadnje :D S tim da malo bira rijeci kad se ubacuje za razliku od tebe.Bosmen ne pati od viska bubica kao ti pa dodje na forum da ih pokupi.Njemu se mozes takariti koliko hoces al natakarit ga ne mozes.
za sve postoji prvi put! :P :D
Ma hebemu misha :D opet se ona natakarila na mene :D
jesam li ti rekla da cu te natakariti. :D sta cu, u talu sam s vecom, razvijamo biznis :D :D
kaokakao

Post by kaokakao »

bosmen wrote:Ne ne, ti samo mene zelis natakariti :D zelim i ja tebe al na drugi nacin :D :D
:lol: :lol:

dogovorit cemo se...niki problem. :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Znam da nekad treba i ona "odi teta da bAmbonu" 8-) :D
Biserna Skoljka

#121 godine

Post by Biserna Skoljka »

Muskarac treba da bude stariji makar jedan dan !
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Lucy01 wrote:Znam da nekad treba i ona "odi teta da bAmbonu" 8-) :D
ili, ciko da djidju :D
anais_nin

Post by anais_nin »

:lol: :lol: :lol: :lol: a jes te krenulo danas :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

bosmen wrote:
mamica 31 wrote:
ili, ciko da djidju :D
Meni je ovo s djidjom ipak jace :D :D
ja sam se fokusiral ana bAmbone jer djidju nemam :lol: :lol: :lol: :D
jOFLA

Post by jOFLA »

.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 19:56, edited 1 time in total.
Post Reply