Compact wrote:
Termin "sjaši" već dovoljno govori iz koje si ergele! Što se tiče momaka koji igraju ili su igrali za Zrinjski ne vidim da imaš neki valjan razlog da ih usporediš sa Abdićem (Zajko Zeba, Sulejman Smajić, Alvin Karadža, Vernes Selimović, Semir Čilić, itd....)!
Sjedi 1
Pa slušaj jarane, sad ću ti ozbiljno reći nešto, bez obzira što je ovo topic na kojem se piše naoko neozbiljno.Ti si ovdje( mislim na Forumu), koliko sam ja upratio, branitelj djela Stranke demokratske akcije.Ja nemam sa tim problema, ako čitaš slučajno ovaj forum, vidjećeš da sam jedan od onih koji se žučno zalažu za odbranu i lika i djela rahmetli Alije Izetbegovića i mnogih drugih iz SDA koji su mnogoštošta, pa i život, dali za odbranu svojih ideala (a unutar toga je odbrana jedine nam domovine).E, vidiš, nažalost, ono što ti pišeš na ovoj temi svakog mostarca Bošnjaka neodoljivo podsjeća na ona vremena sa početka rata i izdajničku ulogu dijela SDA koji je bio spreman (ne samo spreman na riječima nego je i dijelom to pokazao) da Mostar prodaju Hrvatima, da se odreknu svoga identiteta,da se upišu u knjigu izdajnika svoga naroda.Srećom, nisu uspjeli, između ostalog i zato što se i unutar samog SDA našlo dovoljkno hrabrih i poštenih ljudi koji su bili spremni da se bore da nam glavni grad bude Sarajevo a ne Zagreb.
i nemam ja problema sa Ztrinjskim, uostalom mnogi od mojih prijatelja su navijači Zrinjskog, ali imam probleam sa ljudima kao što si ti, koji ovdje na krajnje bezobrazan način, nastoje da unize borbu koju svakodnevno Bošnjaci Mostara, nekad uspješno nekad neuspješno , vode da se i njihova čuje u ovom gradu, da i u ovom gradu se osjeti miris Bosne i Hercegovine, da se zna kome pripada i zbog čega pripada.I dio te borbe je i Velež.
I u pravu si za igrače, oni zaista nisu krivi, oni su profesionalci i igraju samo za pare-Poštujem to.Ono što ne znam je koji su tvoji motivi da ovako pišeš.
Mislim , kako hoćeš, ti nastavi, ja ti samo rekoh šta mislim ja.a siguran sam da nisam jedini koji ovako misli.