ma nisiiiiiiiibosmen wrote:Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacijasenka_s. wrote:opa, pa ti si moja generacijaneshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...![]()
mogli bismo se malo bolje upoznati![]()
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prevario me pred vjencanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
senka_s.
-
senka_s.
ma nisiiiiiiiibosmen wrote:Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacijasenka_s. wrote:opa, pa ti si moja generacijaneshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.
30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...![]()
mogli bismo se malo bolje upoznati![]()
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- tech10
Eto vidis da ce sve biti uredu.senka_s. wrote:Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
cuj on ne zna zasto...pa kako cu ja znati onda..
al muski su to....nemaju kontakt sa svojim emocijama
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
wau, ja nju ne zovem, ona dolazi sama...wau....tipicno mushko...neshto wrote:nije mi bila namjera nigdje upadati majke mibosmen wrote: Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izgleda da ako nešto "želiš" to ne trebaš i "htjeti" i onda dođe samo![]()
![]()
-
neshto
hej, to su ženski savjeti vjeruj mimIRCerka wrote:wau, ja nju ne zovem, ona dolazi sama...wau....tipicno mushko...neshto wrote:nije mi bila namjera nigdje upadati majke mibosmen wrote: Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Phia
Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote:Eto vidis da ce sve biti uredu.senka_s. wrote:Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
- tech10
Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti.Phia wrote:Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote:Eto vidis da ce sve biti uredu.senka_s. wrote:Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
-
mIRCerka
puno savjeta oko necega....neshto wrote:hej, to su ženski savjeti vjeruj mimIRCerka wrote:wau, ja nju ne zovem, ona dolazi sama...wau....tipicno mushko...neshto wrote: nije mi bila namjera nigdje upadati majke mi![]()
![]()

- Phia
A izgleda da je tako.Senka samo ti njega saslušaj lijepo šta će ti od danas pa dok ne budete ponovo u vezi pričati.Naći će on već neke slatke riječi da mu oprostiš i tad ćeš shvatiti kako si samo bila naivna što nisi u trenutku kad si vidjela njega i nju skupa ponudila da napravite ljubavni trokut.Šta fali što ti dragi voli 'prošetati' na kraći izlet u vezi.Jea.Živjeli prevaranti.tech10 wrote:Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti.Phia wrote:Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu.
-
obuca
e moja senka. popustices ti ko da gledam. umjesto da si ga zatjerala u micku paternu ti jos slusas njegove supljake. nego de nam, reci kako je dzaltara reagovala kad si se ti pojavila??
Rece li ona stagod ili je uzela gace i kroz prozor strugnula. de nam njegovu adresu da i mi gledamo ubuduce.
Last edited by obuca on 20/08/2007 15:40, edited 1 time in total.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
dobra ti ova slika mIRCi 
a fakat ljudi se odmah pocnu zafrkavat... a svakom njihova muka najveca...
senka, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, nema toga sto ti mogu reci da se osjecas bolje, ali vjeruj - bolje je da se ovo desilo sada (naravno, nemilosrdno je sad u ovakvoj situaciji ocjenjivati bolje i gore) ali zamisli da si se udala za kretena?
ne daj se.
a fakat ljudi se odmah pocnu zafrkavat... a svakom njihova muka najveca...
senka, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, nema toga sto ti mogu reci da se osjecas bolje, ali vjeruj - bolje je da se ovo desilo sada (naravno, nemilosrdno je sad u ovakvoj situaciji ocjenjivati bolje i gore) ali zamisli da si se udala za kretena?
ne daj se.
-
mIRCerka
pijan covjek govori i radi ono sto trijezan ne smije, tako da mu pice nije izgovor nikakav...tech10 wrote:Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti.Phia wrote:Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu.
ja bih prije shvatila da je prenos tipa USRO SAM SE OD VJENCANJA nego JA SE NAPIO NEMAM POJMA STA JE BILO...
-
amrino
Ma lik uopste nije vrijedan da se o njemu pise...Nego zeno uzmi pare predvidjene za vjencanje....Pa trk kod frizera. Nova frizura, pa u shoping....nova odjeca...Pocasti se svime sto inace ne bi kupovala ni za zivu glavu....Napucaj se, stavi novi parfem i veceras vanka...Izbjegavaj alkohol- od njega ce ti biti samo gore.
Zovi prijatelje da te tjese- za to i sluze...Nadji nacina da ga prebolis- jer ako ti je to uradio- onda je GOVNO samo takvo...a cisto sumnjam da je to uradio samo jednom- i to bas onda kada si ga ti uhvatila...
Zasluzujes bolje- a ako i odlucis da mu oprostis...nemoj bar tako brzo...Vidi prvo kako ti zivot izgleda bez njega. Mozda skontas da ti se nista bolje nije moglo desiti...
U svakom slucaju sretno!!!
Zovi prijatelje da te tjese- za to i sluze...Nadji nacina da ga prebolis- jer ako ti je to uradio- onda je GOVNO samo takvo...a cisto sumnjam da je to uradio samo jednom- i to bas onda kada si ga ti uhvatila...
Zasluzujes bolje- a ako i odlucis da mu oprostis...nemoj bar tako brzo...Vidi prvo kako ti zivot izgleda bez njega. Mozda skontas da ti se nista bolje nije moglo desiti...
U svakom slucaju sretno!!!
-
mIRCerka
obuca wrote:e moja senka. popustices ti ko da gledam. umjesto da si za zatjerala u micku paternu ti jos slusas njegove slupljake. nego de nam, reci kako je dzaltara reagovala kad si se ti pojavila??Rece li ona stagod ili je uzela gace i kroz prozor strugnula.
-
Sogan
mozda ja imam nesvakidasnje kriterije glede artikulisanja emocija
ali meni se senka, sudeci po komentarima na ovoj temi, uopste ne dojmi kao osoba koja je prije samo nekoliko sati zatekla svog zarucnika u krevetu s drugom 
- DaysleepeR
Sta ja rekoh na 2 ili 3 stranici 
- zena21
molimtech10 wrote:Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti.Phia wrote:Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima..tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu.
mala glupost
noge bi ti polomila
-
JANNINA
#124 Re: prevario me pred vjencanje
nekako nemogu da ti vjerujem...da si ga uhvatila sa drugom jos u krevetu-to mimalo ko iz filmova....a da sam ja svog tako zatekla...sigurno bi ja dozivotno u zatvoru zavrsila..jer bi i nju i njega ubila definitivnosenka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam![]()
![]()
![]()
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu![]()
![]()
![]()
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno..![]()
![]()
-
senka_s.
ma nisam nista uradila niti joj rekla...obuca wrote:joj senka joj. ovo meni lici na price iz moje sudbine. pa zenska glavo kolko ti imas kuka? 3 il 30? Odjebi to za sva vremena. de reci sta bi sa dzaltarom. jel pobjegla u nemciju namah. i da, daj nam adresu da idemo u otvoreno kino
samo sam je pogledala, necu da se ofiram pred njom, kad nije ona kriva...
do njega je...
necu da se spustam nisko pa da neke scene radim...