prevario me pred vjencanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:
senka_s. wrote:
neshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.

30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
opa, pa ti si moja generacija :D
mogli bismo se malo bolje upoznati :D
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)
Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nisiiiiiiii
Lace

Post by Lace »

i ja sam generacija...ne prodajem nista, samo se hvalim :-? :D
senka_s.

Post by senka_s. »

bosmen wrote:
senka_s. wrote:
neshto wrote: sigurno bih isto mislio da mi se desilo obrnuto ali sad osjetim na svojoj koži šta znači kajati se i zato savjetujem curi da mu da šansu ukoliko baš pokaže da se kaje.

30 mi je godina i uvjek sam bio iskren i kad sam volio i kad sam bio sa nekim čisto iz zajebancije. onda mi se sada desi takva glupost sa osobom koju sam najviše volio, naprosto neopisivo...
opa, pa ti si moja generacija :D
mogli bismo se malo bolje upoznati :D
cisto da razmjenjujemo zivotna iskustva :-) :-)
Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nisiiiiiiii
tech10

Post by tech10 »

senka_s. wrote:Kad me zvao jutros kaze da on fakat ne zna zasto je to uradio...
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
cuj on ne zna zasto...pa kako cu ja znati onda..
al muski su to....nemaju kontakt sa svojim emocijama
Eto vidis da ce sve biti uredu. :D
neshto

Post by neshto »

bosmen wrote: Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nije mi bila namjera nigdje upadati majke mi :-D
izgleda da ako nešto "želiš" to ne trebaš i "htjeti" i onda dođe samo :roll: :-) :-D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

neshto wrote:
bosmen wrote: Ispadoh ja iz igre bez obzira sto sam i ja generacija :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
izgleda da ako nešto "želiš" to ne trebaš i "htjeti" i onda dođe samo :roll: :-) :-D
wau, ja nju ne zovem, ona dolazi sama...wau....tipicno mushko... :oops:
neshto

Post by neshto »

mIRCerka wrote:
neshto wrote:
hej, to su ženski savjeti vjeruj mi :-D
Phia

Post by Phia »

tech10 wrote:
ne mogu da shvatim da odrasla osoba nije u dodiru sa svojim emocijama i htijenjima....
Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima.. :roll:
tech10

Post by tech10 »

Phia wrote:
tech10 wrote:
Eh moja Senka čim si ti njemu dopustila da ti 'ispire mozak' obrazloženjima.. :roll:
Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti. :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

neshto wrote:
mIRCerka wrote:
neshto wrote: nije mi bila namjera nigdje upadati majke mi :-D
hej, to su ženski savjeti vjeruj mi :-D
puno savjeta oko necega....

Image
Phia

Post by Phia »

tech10 wrote:
Phia wrote:
tech10 wrote: Eto vidis da ce sve biti uredu. :D
Covjek je samo imao trenutak slabosti. Pa svakome se to moze dogoditi. Uostalom bio je i pijan. Zar vrijedi unistiti jednu stabilnu vezu zbog male gluposti. :D
A izgleda da je tako.Senka samo ti njega saslušaj lijepo šta će ti od danas pa dok ne budete ponovo u vezi pričati.Naći će on već neke slatke riječi da mu oprostiš i tad ćeš shvatiti kako si samo bila naivna što nisi u trenutku kad si vidjela njega i nju skupa ponudila da napravite ljubavni trokut.Šta fali što ti dragi voli 'prošetati' na kraći izlet u vezi.Jea.Živjeli prevaranti. :shock:
obuca

Post by obuca »

e moja senka. popustices ti ko da gledam. umjesto da si ga zatjerala u micku paternu ti jos slusas njegove supljake. nego de nam, reci kako je dzaltara reagovala kad si se ti pojavila?? :-) Rece li ona stagod ili je uzela gace i kroz prozor strugnula. de nam njegovu adresu da i mi gledamo ubuduce.
Last edited by obuca on 20/08/2007 15:40, edited 1 time in total.
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

dobra ti ova slika mIRCi :D

a fakat ljudi se odmah pocnu zafrkavat... a svakom njihova muka najveca...

senka, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, nema toga sto ti mogu reci da se osjecas bolje, ali vjeruj - bolje je da se ovo desilo sada (naravno, nemilosrdno je sad u ovakvoj situaciji ocjenjivati bolje i gore) ali zamisli da si se udala za kretena?

ne daj se.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

tech10 wrote:
Phia wrote:
pijan covjek govori i radi ono sto trijezan ne smije, tako da mu pice nije izgovor nikakav...

ja bih prije shvatila da je prenos tipa USRO SAM SE OD VJENCANJA nego JA SE NAPIO NEMAM POJMA STA JE BILO...
amrino

Post by amrino »

Ma lik uopste nije vrijedan da se o njemu pise...Nego zeno uzmi pare predvidjene za vjencanje....Pa trk kod frizera. Nova frizura, pa u shoping....nova odjeca...Pocasti se svime sto inace ne bi kupovala ni za zivu glavu....Napucaj se, stavi novi parfem i veceras vanka...Izbjegavaj alkohol- od njega ce ti biti samo gore.
Zovi prijatelje da te tjese- za to i sluze...Nadji nacina da ga prebolis- jer ako ti je to uradio- onda je GOVNO samo takvo...a cisto sumnjam da je to uradio samo jednom- i to bas onda kada si ga ti uhvatila...
Zasluzujes bolje- a ako i odlucis da mu oprostis...nemoj bar tako brzo...Vidi prvo kako ti zivot izgleda bez njega. Mozda skontas da ti se nista bolje nije moglo desiti...
U svakom slucaju sretno!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

obuca wrote:e moja senka. popustices ti ko da gledam. umjesto da si za zatjerala u micku paternu ti jos slusas njegove slupljake. nego de nam, reci kako je dzaltara reagovala kad si se ti pojavila?? :-) Rece li ona stagod ili je uzela gace i kroz prozor strugnula.
:lol: fakat, na nju smo zaboravili...
senka_s.

Post by senka_s. »

jedno je sigurno a to je da oprosta nema
tech10

Post by tech10 »

Zar je vrijedno da zbog jednog trenutka njegove slabosti sve ode u nepovrat? :D
Sogan

Post by Sogan »

mozda ja imam nesvakidasnje kriterije glede artikulisanja emocija :D ali meni se senka, sudeci po komentarima na ovoj temi, uopste ne dojmi kao osoba koja je prije samo nekoliko sati zatekla svog zarucnika u krevetu s drugom :?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Sta ja rekoh na 2 ili 3 stranici :D
zena21

Post by zena21 »

tech10 wrote:
Phia wrote:
molim :shock: :x :x :x

mala glupost :x :x :x :x

noge bi ti polomila :x :x :x :D
senka_s.

Post by senka_s. »

znam samo da mu oprostiti necu
a ostalo me ne interesuje niti razlozi njegovi niti bilo sta drugo.
trebam da se odmorim, obavijestim ljude da vjencanja nema isl...
obuca

Post by obuca »

:-) joj senka joj. ovo meni lici na price iz moje sudbine. pa zenska glavo kolko ti imas kuka? 3 il 30? Odjebi to za sva vremena. de reci sta bi sa dzaltarom. jel pobjegla u nemciju namah. i da, daj nam adresu da idemo u otvoreno kino :-D
JANNINA

#124 Re: prevario me pred vjencanje

Post by JANNINA »

senka_s. wrote:Dragi moji ,
jutros sam slucajno otisla da zarucnika s kojim sam se skoro trebala vjencati i zatekla sam ga u krevetu sa curom s kojom se nekada zabavljao a koja zivi u njemackoj.
Nemam rijeci za ono kako se osjecam :( :( :(
Ja radim 3 smjene kako bi nam obezbijedila bolju buducnost a on se tako odvratno ponio prema meni...
Kad mi je otvorio vrata jutros, bio je mrtav pijan, i nije mo dao da udjem u kucu :( :( :(
Uzasno se osjecam...prevareno i izigrano...
mrzim ga definitivno.. :( :( :(
nekako nemogu da ti vjerujem...da si ga uhvatila sa drugom jos u krevetu-to mimalo ko iz filmova....a da sam ja svog tako zatekla...sigurno bi ja dozivotno u zatvoru zavrsila..jer bi i nju i njega ubila definitivno
senka_s.

Post by senka_s. »

obuca wrote::-) joj senka joj. ovo meni lici na price iz moje sudbine. pa zenska glavo kolko ti imas kuka? 3 il 30? Odjebi to za sva vremena. de reci sta bi sa dzaltarom. jel pobjegla u nemciju namah. i da, daj nam adresu da idemo u otvoreno kino :-D
ma nisam nista uradila niti joj rekla...
samo sam je pogledala, necu da se ofiram pred njom, kad nije ona kriva...
do njega je...
necu da se spustam nisko pa da neke scene radim...
Post Reply