koje?zena21 wrote:pa eto... ti nam zabavljaj djecu i kuhaj... a ja cu ostaloArslan wrote:jos jedino narodu na zivce mogu ici, ili se sa djecom zabaljati posto sam posto slican njima! i kuhat mogu vako za citavu familiju i to plaho! a vako sta, slabo sine, slabo...zena21 wrote: pa imal ista sto moRes jos radit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DUREX VIBRIRAJUCI PRSTEN
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leonid Breznjev
- zena21
pa pospremiti po kuci... ispeglati ti kosulje itdArslan wrote:koje?zena21 wrote:pa eto... ti nam zabavljaj djecu i kuhaj... a ja cu ostaloArslan wrote: jos jedino narodu na zivce mogu ici, ili se sa djecom zabaljati posto sam posto slican njima! i kuhat mogu vako za citavu familiju i to plaho! a vako sta, slabo sine, slabo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjestico!
![]()
-
Leonid Breznjev
aha fino, fino.. ne znam, moram razmislit malo... kako se zove ova tema i koji sam ja klinac izgubio na njoj?zena21 wrote:pa pospremiti po kuci... ispeglati ti kosulje itdArslan wrote:koje?zena21 wrote: pa eto... ti nam zabavljaj djecu i kuhaj... a ja cu ostalo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vjestico!
![]()
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
zar jesam, pa ja imala je moja zena nekakav razlog zastome je ostavila, a ja se i danas pitam zasto.. znaci do prstena je bilo!obuca wrote:izgubio si prsten![]()
![]()
![]()
-
shin
invizigot323 wrote:mogu se baterije zamjeniti...
skines one kapice sa strana i izguras onaj plasticni vibrirajuci dio iz lezista...
otvoris isti i vidis cijeli mehanizam...izvadis bateriju, stavis novu, vratis sve na svoje mjesto i ostalo znas....
...ili ga skopcat direkt na 220v, mlada ni se osjecala kao da sjedi na hiltovki
-
obuca
hilti durexshin wrote:invizigot323 wrote:mogu se baterije zamjeniti...
skines one kapice sa strana i izguras onaj plasticni vibrirajuci dio iz lezista...
otvoris isti i vidis cijeli mehanizam...izvadis bateriju, stavis novu, vratis sve na svoje mjesto i ostalo znas....
...ili ga skopcat direkt na 220v, mlada ni se osjecala kao da sjedi na hiltovci
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
how yes no...obuca wrote:sigurno si brisala lajsnemIRCerka wrote:ne trcim vala, koljena me boleobuca wrote:cujem bona ja sve cujem. trci nije ih bilo puno. pa se namiri. valjda vrijedi 12 KM![]()
![]()
![]()
![]()
nego, jel prsten ogranicava poze?
- Amazonka27
hahahaha, moram vam ovo ispricati. Isla ja sa haverkom da kupimo mp3 player i mi na skenderiji obilazimo one radnje i radnjice i prezentuju nam oni prodavaci artikal i ja za svaki pitam a koje su baterije, kako se pune, koliko traju...i posto nam je bilo usput svratimo do sex shopa i ona teta jedva doceka da nam prezentuje novi vibrator...stavlja baterije i postavlja ga na sto da vidimo kako pleshe...i hajd...nakon prestave, izadjemo iz radnje...kad ce meni haverka...jooooooj samo sam se molila da ne pitas koliko baterije mogu trajati 
-
shin
Evo par reviewa sa neta;
http://www.drugstore.com/products/prod. ... rations_vi
http://www.drugstore.com/products/prod. ... rations_vi
The coolest reason to buy this vibrating ring is the fact that is waterproof.My wife and I went to Mexico and used this product in the ocean,hot tub,and the swimming pool.I usually get about 1 hour which is better than the 20 min they advertised.
-- Anonymous on September 10, 2007
Durex Play Vibrations, Vibrating Ring rates 1 out of 5 stars, from 52 customer reviews. This item is manufactured in China. Heat + plastic made in China doesn't work for me. It might have been a good idea otherwise but my health is more important. Buyer beware.
-- Anonymous on September 9, 2007
I purchased this great item and after seeing an advertisement and am so glad i did. I have extreme difficulty reaching an orgasam, I'm nearing 30 and had only had a hand full. I climaxed after using this item for aprox. 10 min. and now am hoping they sell in bulk.
-- Anonymous on September 1, 2007
- anais_nin
shin wrote:I purchased this great item and after seeing an advertisement and am so glad i did. I have extreme difficulty reaching an orgasam, I'm nearing 30 and had only had a hand full. I climaxed after using this item for aprox. 10 min. and now am hoping they sell in bulk.
-- Anonymous on September 1, 2007