Takvu te volim.new_jazzWa wrote:e nek si i ti dosao tech10...postalo je dosadno sa njima dvoma...a nemam namjeru na hadz,nego volim gologuza u casavu hodat,ba,cccc
Sex u Fići...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Citizen-X
Novi fico, full oprema, jazwa, tizena21 wrote:imam ja toga puno ... kod mene je full opremaCitizen-X wrote:Svaka "dodatna oprema" je dobrodoslazena21 wrote: yuuupiiiii... finaly imam priliku da iskoristim ovo sto nabavih davno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- new_jazzWa
ako ti je puno mogu ja sacekat malo pa doc kasnije

- new_jazzWa
joj zeno,ne bih ga na dushi nosila,vala...ti kako hoces 
- new_jazzWa
ups! znala sam ja da ce kad tad biti pi*darija ovdje,hehe...hajmo sa dopet o fici...uvijek ja moram smirivat loptu!
- new_jazzWa
pipl,moram ici raditi malo,pa se tipkamo sutra jope...uzivatje u ostatku dana!
- chuchumbamayumbe
Ma, kako to obicno biva, dosla bebara...zena21 wrote:ma ja nekako mislim da to nema veze s godinama, nego jednostavno nestane one zaljubljenosti i hemije izmedju ljudiCitizen-X wrote:I sam sam jedan od tihzena21 wrote:
a sto ovo ovako bude u vecini slucajeva![]()
Sta's ostar'lo se
![]()
kako je kod tebe![]()
prosle godine jednom umalo, ove godine malo rjedje![]()
![]()
Pa se zena zabavila oko pelena i kakica, a ja...
Jebajga, uveo sam digitalnu, ima onih jebackih kanala iza ponoci pa kada zena i dijete zaspu ja se pokrijem jorganom i sjetim se junferskih dana...!
- chuchumbamayumbe
Ma kakvi, zaspe zena ko top. A ako ti kazem da je opet trudna, reci ces mi da sam lud!zena21 wrote:pa uspavaj samo dijete... a zenu zovni sebi pod jorgan... pa zajedno gledajte i prisjecajte se![]()
A znas kako je to kod zena u trudnoci, spavaju vise nego obicno...
A jos voli da se mazi, pa je ja malo "ceshkam" po kosi, to nju uspava i jebajga...
Ma bice opet zverstava, za koju godinu, ne brinem se ja!
- uozo
Isti slucaj al ´ sreca pa kod mene ima onih Thai massage i ostalih Kulturno Umjetnickih Drustava tog tipa pa odem kod njih na sat dva!chuchumbamayumbe wrote:Ma, kako to obicno biva, dosla bebara...zena21 wrote:ma ja nekako mislim da to nema veze s godinama, nego jednostavno nestane one zaljubljenosti i hemije izmedju ljudiCitizen-X wrote: I sam sam jedan od tihSta's ostar'lo se
![]()
kako je kod tebe![]()
prosle godine jednom umalo, ove godine malo rjedje![]()
![]()
Pa se zena zabavila oko pelena i kakica, a ja...
Jebajga, uveo sam digitalnu, ima onih jebackih kanala iza ponoci pa kada zena i dijete zaspu ja se pokrijem jorganom i sjetim se junferskih dana...!![]()
![]()
Ma salim se ja! Ja naj volim taslachenje u fichi, al´ nemogu stat´ u njega!
- zena21
ooooooo, pa sve najbolje... nek je sa srecomchuchumbamayumbe wrote:Ma kakvi, zaspe zena ko top. A ako ti kazem da je opet trudna, reci ces mi da sam lud!zena21 wrote:pa uspavaj samo dijete... a zenu zovni sebi pod jorgan... pa zajedno gledajte i prisjecajte se![]()
![]()
A jos voli da se mazi, pa je ja malo "ceshkam" po kosi, to nju uspava i jebajga...
Ma bice opet zverstava, za koju godinu, ne brinem se ja!
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
mislio sam nesto rec, al necu
- chuchumbamayumbe
Zahvaljot!zena21 wrote:ooooooo, pa sve najbolje... nek je sa srecomchuchumbamayumbe wrote:Ma kakvi, zaspe zena ko top. A ako ti kazem da je opet trudna, reci ces mi da sam lud!zena21 wrote:pa uspavaj samo dijete... a zenu zovni sebi pod jorgan... pa zajedno gledajte i prisjecajte se![]()
![]()
Ma bice opet zverstava, za koju godinu, ne brinem se ja!![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
pa izbaci prednja sjedistauozo wrote:Ma salim se ja! Ja naj volim taslachenje u fichi, al´ nemogu stat´ u njega!
- new_jazzWa
Ma salim se ja! Ja naj volim taslachenje u fichi, al´ nemogu stat´ u njega!
Jos jedan monumentalac,kakva sam i sama,hehe...Elem DOOBROOO JUTROOO ficomani,evo i mene opet,novi dan,nova nafaka...Da vidimo sta cemo danas odradit,a sve su prilike da necemo nista...Heheh,pozz svima pusa nekima
- new_jazzWa
Ih,bosmene,volim zornjak,ali nije u tome poenta-ovdje je tema FICO,i to onaj sa prve stranice,samo ne znam gdje su mi oni sugovornici od juce...Ali mozes i ti proci,ne sekiraj se...Jesi se naspavao???
- new_jazzWa
Cuj kakav je fico? Pa nov,lijep,idi vidi,kupi jedan pa me nazovu u zoru
da ti nesto kazem