Zlatko Lagumdžija, predsjednik SDP BiH

Locked
margareta

#101 ODJAVA "mIRCeki"

Post by margareta »

mIRCerka wrote:pa ja i nisam rekla da sam JA LICNO BRANILA...da garant sam hvatala granate na svoja junacka prsa hahaahhahahaha
hahahahahaha a metke sam zubima lovila hahaha
pozdrav svima cujemo ha u petak ha u subotu....ha margareta ha ne zadrzavaj se na 12-om vidjeces ga sutra u skoli hihihihi 8)
kijamet dedo, pozdrav domovini ;) ne daj se da te papci sekiraju

1) Ne radim u šk. i nikada ne bih.
2) Bez rizika nema dobitka i vidjet ću ga na 11- om. (svaki treci dan)
3) Osim dragoga BOGA ne bojim se NIKOGA.
JBL

Post by JBL »

mIRCerka wrote:NECE BITI RATA U BOSNI, POGOTOV NE U SARAJEVU?!?!?!?!
A sta je trebao reci????? Evo rata, bjeeeeeeezmo? Lupas malkice. Za vrijeme rata si imala 15 godina i sad pametujes "dijaspora ono ovo".

De de.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

JBL wrote:
A sta je trebao reci????? Evo rata, bjeeeeeeezmo? Lupas malkice. Za vrijeme rata si imala 15 godina i sad pametujes "dijaspora ono ovo".

De de.
E JBL, ne pametujem vec iznosim svoje misljenje i zapazanja. Imam puno prijatelja vani, i nisu toliko zagrizeni ko ovi.
ono sto ne postujem je Patriotizam i hrabrost na daljinu!
ne dicim se time sto sam ostala u sarajevu tokom rata (ponekad pomislim da je to bila greska) ali NE DOZVOLJAVAM da mi neko ko je 400 KM udaljen od mene popuje i glumi i vazi i uopceno govoreci pRdi o moralu.
Moralista mi je bilo dosta u ratu!

Srmt Fasizmu, Sloboda:celik 2:1 !!!!!!!!!!!!
JBL

Post by JBL »

mIRCerka wrote:
JBL wrote:

De de.
E JBL, ne pametujem vec iznosim svoje misljenje i zapazanja. Imam puno prijatelja vani, i nisu toliko zagrizeni ko ovi.
ono sto ne postujem je Patriotizam i hrabrost na daljinu!
ne dicim se time sto sam ostala u sarajevu tokom rata (ponekad pomislim da je to bila greska) ali NE DOZVOLJAVAM da mi neko ko je 400 KM udaljen od mene popuje i glumi i vazi i uopceno govoreci pRdi o moralu.
Moralista mi je bilo dosta u ratu!

Srmt Fasizmu, Sloboda:celik 2:1 !!!!!!!!!!!!
Jasta da nisu. A u Bosni je klala dijaspora zar ne? Ovi lokalni sigurno "nisu" jer nisu tako "zagrizeni" zar ne?

taj supljak "tamo/vamo, gore/dole, nov/stari" je davno izsao iz mode
mIRCerka

Post by mIRCerka »

ne ne, taj nacionalisticki supljak je zastarjeli model....ako ne zelite u evropu, bujrum izjasnite se tako da znamo kojih ima vise, za ili protiv evrope...jer takvom pricom, necemo ni u nesvrstane bit primljeni a ne Eu!
:x eat my shortz papak ;)
a to gore dolje bla bla, vidis koliko si zagrizen, ne umijes ni procitati ono sto pisem!
evo otvoreno cu reci
1. mrzim nacionaliste!
2. mrzim extreme!
3. ne volim dijsporce KOJI GLUME PATRIOTE A NEMAJU NAMJERU VRATIT SE VAMO I OBNOVIT ZEMLJU
4. ne volim ovakva prepucavanja, niste vrijedni vremena ni impulsa a ni zivaca
5. vozdra levati ja idem radit da obnovim zemlju da mi se JADNA dijaspora ima gdje vratiti :)
ne da mIRCi zagrizene svoje ;)
JBL

Post by JBL »

mIRCerka wrote:ne ne, taj nacionalisticki supljak je zastarjeli model....ako ne zelite u evropu, bujrum izjasnite se tako da znamo kojih ima vise, za ili protiv evrope...jer takvom pricom, necemo ni u nesvrstane bit primljeni a ne Eu!
:x eat my shortz papak ;)
a to gore dolje bla bla, vidis koliko si zagrizen, ne umijes ni procitati ono sto pisem!
evo otvoreno cu reci
1. mrzim nacionaliste!
2. mrzim extreme!
3. ne volim dijsporce KOJI GLUME PATRIOTE A NEMAJU NAMJERU VRATIT SE VAMO I OBNOVIT ZEMLJU
4. ne volim ovakva prepucavanja, niste vrijedni vremena ni impulsa a ni zivaca
5. vozdra levati ja idem radit da obnovim zemlju da mi se JADNA dijaspora ima gdje vratiti :)
ne da mIRCi zagrizene svoje ;)
ne izvlaci se...
Nacionalizam nema nikakve veze ovdje, uostalom pogledaj pojedine vlade u EU. Bosni nije mjestu u EU (koja ionako propada).

1. i? a ja mrzim nesto drugo? sto znaci da moraju i ostali?
2. i?
3. oni tu zemlju nisu srusili vec "vi" (barem dio vas) i nije njihova obaveza da je obnove.
JBL

Post by JBL »

i plaho mi ti obnavljas zemlju...

vlada stranac, a svaka je investicija je iz inostranstva i onda TI obnavljas zemlju :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pa i jesmo je mi srusili, a VI ste ucini sta? NISTA ;)
bjezi ba, nisi dovoljno vrijedan slova :)
ako me mislis nasekirat il ne dao Bog povrijedit ne mozes....
samo kazem, MA BJAZI MA BJAZI ( sad ce neko prosrat kako je to Neletova izjava, nele srbin, cetnik ovo ono) i tako cemo nastavit u nedogled
sad se definitivno povlacim i mozete mahat ushimA ;) 8)
kijametdedo

Post by kijametdedo »

JBL...

a gdje je mjesto bosni, u tebe ti oca?

i sta to treba da znaci, da sam ja rusio zemlju braneci je i da ja treba da je gradim? a ti treba da hladis muda u danskoj i dodjes na gotovo? jer ovo nije tvoj rat?

ne seri molim te, nisi ni svjestan koliko stvari raja ispod 28 godina uradi na obnovi, makar volontirajuci po raznim projektima, dok ti i ja palamudimo gledajuci svoju guzicu...
JBL

Post by JBL »

mIRCerka wrote:pa i jesmo je mi srusili, a VI ste ucini sta? NISTA ;)
samo kazem, MA BJAZI MA BJAZI ( sad ce neko prosrat kako je to Neletova izjava, nele srbin, cetnik ovo ono) i tako cemo nastavit u nedogled
znaci ti nesto srusis i ocekujes da neko drugi krpi? i ako ti pokrpis ono sto si ti srusila onda si bolja? :shock:

mlada si ti jos... plaho
Carl_Cox

Post by Carl_Cox »

Sta vam je djabe se prepucajete, trosite vrijeme i zivce...
Zlatko je za mene obicni smrad, lazov degen, kiklop kao i vecina nasih politicara....
Ipak Mirnes Ajanovic je legenda za njih sve!

Kao sto rece gospodin Pluto: "All politicians are liers, not even one soldier was appreciated in any war, not until he dies......."
JBL

Post by JBL »

kijametdedo wrote:JBL...

a gdje je mjesto bosni, u tebe ti oca?

i sta to treba da znaci, da sam ja rusio zemlju braneci je i da ja treba da je gradim? a ti treba da hladis muda u danskoj i dodjes na gotovo? jer ovo nije tvoj rat?

ne seri molim te, nisi ni svjestan koliko stvari raja ispod 28 godina uradi na obnovi, makar volontirajuci po raznim projektima, dok ti i ja palamudimo gledajuci svoju guzicu...
A da procitas stvari u kontekstu? Neko je ovdje tvrdio kako su u dijespori ekstremisti i kako su fuj i uzas i kako su duzni popraviti sve sto u Bosni nije kako treba?!?!? U Bosni se kao ljube i grle kad nema dijaspore. :zzzz:

Iako je volonterski rad jako simpatican i superichka to ipak nije ono sto Bosni treba zar ne? Bosni treba svjez kapital koji nece doci dok je stanje kakvo jeste (a koje nema veze za dijasporom usput). Ko je kriv za to stanje i nije vazno jer (kao sto vidis) bi citava Bosna mogla dobiti sankcije zbog "RS".
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBL
jednog dana kad dodjes na odmor u Bosnu i Hercegovinu, svrati do mene da vidis samo dokumentacije i izvjestaja za moj rad na obnovi ove zemlje u zadnjih 7 godina (koliko i radim). Ne moze niko srusit koliko ja mogu obnoviti, i koliko se ja mogu potrudit i potegnut da se nesto sredi. Pojma ti nemas, ne lijeci komplekse na meni zivota ti ;)
kijametdedo, ostaj mi sretno i veselo pa se cujemo ovih dana, a papcima imam samo jednu stvar reci DALEKO VAM KUCA OD MOJE BILA!
Nemojte se zivota vam sekirat za nas u BiH, nemojte da vas tuga spopada...
svakom svoje, idem ja radi
a JBL ako te bas interesuje sta rusim, rusim socijalisticki nacin upravljanja nekim organizacijama da bi narod konacno zaradio nesto a ne radio za profitere raznog kalibra...hajd zdravo
kijametdedo

Post by kijametdedo »

jel se to tebi ratuje? dodji kuci, ja ti dadnem svoju uniformu bez razmisljanja. u dobrom je stanju, presla je par stotina rovova i ima nekoliko rupa na kriticnim mjestima, al sve u svemu dobra je.

il ces opet "prikupljati humanitarnu pomoc"?
JBL

Post by JBL »

mIRCerka wrote:JBL
jednog dana kad dodjes na odmor u Bosnu i Hercegovinu, svrati do mene da vidis samo dokumentacije i izvjestaja za moj rad na obnovi ove zemlje u zadnjih 7 godina (koliko i radim). Ne moze niko srusit koliko ja mogu obnoviti, i koliko se ja mogu potrudit i potegnut da se nesto sredi. Pojma ti nemas, ne lijeci komplekse na meni zivota ti ;)
kijametdedo, ostaj mi sretno i veselo pa se cujemo ovih dana, a papcima imam samo jednu stvar reci DALEKO VAM KUCA OD MOJE BILA!
Nemojte se zivota vam sekirat za nas u BiH, nemojte da vas tuga spopada...
svakom svoje, idem ja radi
a JBL ako te bas interesuje sta rusim, rusim socijalisticki nacin upravljanja nekim organizacijama da bi narod konacno zaradio nesto a ne radio za profitere raznog kalibra...hajd zdravo
i pored tvog silnog rada cudno da se nemoze jedan jadan granicni prelaza zavrshiti :zzzz:

nego jesu li MUPu priklopili telefon? i kad se ocekuje internet? :zzzz:
Last edited by JBL on 25/08/2004 15:10, edited 1 time in total.
JBL

Post by JBL »

kijametdedo wrote:jel se to tebi ratuje? dodji kuci, ja ti dadnem svoju uniformu bez razmisljanja. u dobrom je stanju, presla je par stotina rovova i ima nekoliko rupa na kriticnim mjestima, al sve u svemu dobra je.

il ces opet "prikupljati humanitarnu pomoc"?
opet imas problema sa citanjem? ko ovdje spominje ratovanje? procitaj jos jednom (polako) pa mozda skontas

poooooooolako
kijametdedo

Post by kijametdedo »

zajebi, nemam vremena za gluposti. point made!
airwing

Post by airwing »

:D
Shoba

Post by Shoba »

Da se vratimo na temu...

Nisam ljubitelj Zlatka Lagumdzije, mada moram iskreno priznat da su mu zestoko napakovali sve i svasta. Avaz je besprekidno pljuvao u rafalima, a znamo svi moc medija. Sto puta ponovljena laz postaje istina. Pored toga morate znati da Zlatko NIJE SDP(ni Alija nije bio SDA). Poistovjecivanje jednog covjeka sa partijom je pogresan smjer. To smo vec imali prije i nikako da se toga otarasimo.

Ja licno mislim da je SDP imao cjelokupnu vlast umjesto da je bio dio koalicije bi napravio mnogo bolji posao......

Cinjenica je da je Zlatko napravio dosta gresaka dok je bio ministar vanjskih poslova.

(sto se tice onih sto su izruceni pa zavrsili u guantanamu, sumnjam da bi bilo ko drugi bio u situaciji da Amerima kaze NE)
manijak1

Post by manijak1 »

Da skrenemo sa teme :D imam i ja dvije :D jedna je nekompletna , nema tola poderale se :D jakna izraelska :D trčao s njom preko piste :D i druga je dobra uniforma + prsluk hebo te :D pa ako ko hoće da se fajtira , ustupam je.
Usput najveće zlo koje je zadesilo ove prostore nakon okončanja agresije i svih zajebancija koje prate rat je - glupost.
Qwert

Post by Qwert »

Imam prijedlog :oops: Koalicija izmedju SDP i SDA :D SDA bi konacno dobila ono sto nema a SDP birace :D :D

Zar nisam genije :roll:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bosmen wrote:
mIRCerka wrote:pa i jesmo je mi srusili, a VI ste ucini sta? NISTA ;)
Sve što bih ja imao reći na ovo je, glupa si.Možeš ići.
jao bas ti hvala sto si me pustio da idem, ne znam sta bih bez tvoje dozvole....men...Hvala evo do zemlje se spustam ....bljak
:D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

a kad malo bolje promislim, jesam glupa cim pustam da mi takvi kao ti izvuku zivac i cim se s takvima raspravljam....
8) Zeljo Sampion
manijak1

Post by manijak1 »

:D Vazda :D Željo šampion :D
Locked