Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

nekooo wrote: pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...
opet necu biti popularna zbog ovoga....ali kod sviju nas kad je ljubav u pitanju i slomljeno srce, ego uvijek igra ulogu :oops: puno puno gore je kad smo ostavljeni nego kad ostavljamo, jer onda se jos pored ljubavi budi i inat i cini ti se da ni jedna druga ne moze biti kao ona :-? a meni je postalo broj 1 pravilo toga da li je neko "pravi" za mene da i on mene zeli koliko i ja njega :D inace sve je to truba i privid :-? sto ne znaci da ista manje boli.... :( ali mogu ti se zakleti svim sto zelis da to ocigledno nije prava cura za tebe i da ce osvanuti dan kad ces na nju gledati kao samo uspomenu....jer ce pored tebe biti neko kome ces ti znaciti jednako mnogo kao i ona tebi.....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

@nekoo-to nije razlog da generalizujes :)
iako je mit da cure vole idiote i mangupe i da sto si gori prema njima one sve vise lete za takvim :roll:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

nekooo wrote:
anais_nin wrote:
pa voli je onda jos neko vrijeme :oops: iako te ocigledno ta osoba nije vrijedna....jer nije znala da cijeni ono ko si i kakav si :roll: ni za jednu ljubav ma kako jaku nikad sa sigurnoscu ne mozemo znati da je zadnja....ili najbitnija....zato pici dalje...dok boli pusti nek boli....
jednog lijepog dana ces se uhvatiti kako razmisljas o necijom tudjem osmijehu, umjesto njenom.... :D i onda ce sve izgledati drugacije :D
pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...
Ovo boldirano.. evo sam se iznervirala! Zaista,mogu li ljudi biti originalniji i hrabriji,pa nekom u lice reci: nije mi stalo vise,hocu da prekinem,dosadilo mi..itd itd..ne volim te..itd..
nego standardno ovo: ti si predobar za mene...zasluzujes bolje.
Trebao si je poslati u PM i okrenut ledja,umjesto sto cvilis za tom izvini glupacom!!!
I upravu si..CINI ti se da bez nje ne mozes.. frajeru.. nadji normalnu djevojku i iskrenu!
Okrutno jeste..al tim ti je rijecima ustvari htjela reci da ne osjeca ono sto ti osjecas i s tim se moras pomiriti.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

nekooo wrote: pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...
Sjooo.... standardne suplje, a ovamo se zigu s nekim debilom .... :x
nekooo

Post by nekooo »

anais_nin wrote:
opet necu biti popularna zbog ovoga....ali kod sviju nas kad je ljubav u pitanju i slomljeno srce, ego uvijek igra ulogu :oops: puno puno gore je kad smo ostavljeni nego kad ostavljamo, jer onda se jos pored ljubavi budi i inat i cini ti se da ni jedna druga ne moze biti kao ona :-? a meni je postalo broj 1 pravilo toga da li je neko "pravi" za mene da i on mene zeli koliko i ja njega :D inace sve je to truba i privid :-? sto ne znaci da ista manje boli.... :( ali mogu ti se zakleti svim sto zelis da to ocigledno nije prava cura za tebe i da ce osvanuti dan kad ces na nju gledati kao samo uspomenu....jer ce pored tebe biti neko kome ces ti znaciti jednako mnogo kao i ona tebi.....
nisi najbolje upoznata sa problemom.da je tako,tj da me nije voljela koliko ja nju nebi ni izdrzali 6 mjeseci.ona me voljela,voli me i sad,samo sto joj je izgleda to dosadilo.nismo jos ni raskinuli...al problem postoji
najbolji dokaz da joj jos uvijek znacim je to sto sam joj ranije dao do znanja,da ako raskinemo da smo zavrsili.ocito da ni ona ne zeli da me izgubi,ali...
ma joj ne znam,suvise je komplikovano da se objasnjava.jednostavno,neko vrijeme je sve extra i onda najednom nest je "opali" i onda joj sve smeta.nadam se da je i ovaj danasnji dan bio jedan u nizu onih losih.jos nam bas danas bilo 6 mjeseci...
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

meni je samo rekao volim te ko kcerku :shock: pa kad je skonto da to nema smisla rekao je ko sestru :( kako to para srce
nekooo

Post by nekooo »

nekad ni sama sebe ne razumije,ili se pravi da ne razumije...ne zna ni sama sta joj je...
dosad mi je sve iskreno govorila.jednom je i raskinula,to znaci da joj je do raskida,nebi se ustrucavala da opet raskine.jednostavno,ne mogu je nekad shvatiti... :?
pinkzelena

Post by pinkzelena »

nekooo wrote:
anais_nin wrote:
nisi najbolje upoznata sa problemom.da je tako,tj da me nije voljela koliko ja nju nebi ni izdrzali 6 mjeseci.ona me voljela,voli me i sad,samo sto joj je izgleda to dosadilo.nismo jos ni raskinuli...al problem postoji
najbolji dokaz da joj jos uvijek znacim je to sto sam joj ranije dao do znanja,da ako raskinemo da smo zavrsili.ocito da ni ona ne zeli da me izgubi,ali...
ma joj ne znam,suvise je komplikovano da se objasnjava.jednostavno,neko vrijeme je sve extra i onda najednom nest je "opali" i onda joj sve smeta.nadam se da je i ovaj danasnji dan bio jedan u nizu onih losih.jos nam bas danas bilo 6 mjeseci...

Izvini,ali i ne opalilo je kad si takav mekušac.Kod tebe u vezi ona nosi brkove,ti voliš za oboje..
Ne možeš tako..nijedna djevojka ne voli ucviljene tipove,čak i kad voliš i patiš najviše ne pokazuj joj previše,budi jak,otresit i umjeren..više će te cijeniti,a i čuvati.
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

pinkzelena wrote:
nekooo wrote:
anais_nin wrote:

Izvini,ali i ne opalilo je kad si takav mekušac.Kod tebe u vezi ona nosi brkove,ti voliš za oboje..
Ne možeš tako..nijedna djevojka ne voli ucviljene tipove,čak i kad voliš i patiš najviše ne pokazuj joj previše,budi jak,otresit i umjeren..više će te cijeniti,a i čuvati.
sa ovim se moram slozit...pati al ne daj da ona to vidi il zna.I obrnuto
pinkzelena

Post by pinkzelena »

nekooo wrote:nekad ni sama sebe ne razumije,ili se pravi da ne razumije...ne zna ni sama sta joj je...
dosad mi je sve iskreno govorila.jednom je i raskinula,to znaci da joj je do raskida,nebi se ustrucavala da opet raskine.jednostavno,ne mogu je nekad shvatiti... :?
pa šta se trudiš da je shvatiš.. cura se očigledno hladi,a ako želiš da spasiš vezu i da se totalno ne ohladi od tebe,pusti je da diše i ne pitaj je previše..
ne davi je.. i glavu gore! s tom pričom bih te ja prva davno ostavila,daj malo muškosti..joj joj joj..
nekooo

Post by nekooo »

ladyblue18 wrote:
a sta ako je vec vidjela???imal nacina da se ispravi? :-?
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

nekooo wrote:
ladyblue18 wrote:
a sta ako je vec vidjela???imal nacina da se ispravi? :-?
e na to en bih znala odg.ima nas svakakvih
Daphna

Post by Daphna »

anais_nin wrote:
Lucy01 wrote:
anais_nin wrote: jao sto ste zlocaste :x :D
meni je ovo jedna od najmocnijih tema :-? ja sam zadnjih mjeseci okruzena sve samim degenima, meni tuzno, ali lijepo podsjetiti se na ovaj nacin da ima karakter frajera :oops: i to onih koji se ne stide priznati javno kad zaboli :roll:
Ili, krace recno placipi*ke :lol:
jest jest, a svaka bi pola bubrega dala da jedan tako pati za njom :oops: :D
Šta pola bubrega? :? :? :? Oba ja dajem... Ja baš volim romantične, koji se ne stide priznati da vole i da pate...

Eh, baš bih jednog takvog...
nekooo

Post by nekooo »

Daphna wrote:
Šta pola bubrega? :? :? :? Oba ja dajem... Ja baš volim romantične, koji se ne stide priznati da vole i da pate...

e pa nekima takvi smetaju,i za neke takvi nisu muskarci!!!
Daphna

Post by Daphna »

nekooo wrote:
Daphna wrote:

Puno je cvjetova u bašti Božijoj... Ne izgledaju svi isto i ne mirišu isto. Što će reći, svi smo mi različiti i imamo nešto svoje...

Ja moram priznati da sam kao tinejžderka preferirala one grubijane, ne otesane, mangupe što neko reče. Ali sada je druga priča. Sada mi treba ljubav, pažnja i nježnost... KAo i svima nama, zar ne?
ladyblue18

#116 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Post by ladyblue18 »

...
Last edited by ladyblue18 on 25/07/2007 15:41, edited 1 time in total.
tech10

Post by tech10 »

"Što vas ima mašala" :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

nekooo wrote:
Daphna wrote:

6 mjeseci je relativno friska veza i poprilicno kratka.. vi se jos upoznajete..
trebas dogurati do faze kada ce to toliko biti stabilno da ces moci pred njom biti i najveca pi*da i najvece musko,a pritom se neces bojati njenih prenosa,ni da ce te ostaviti,da ce vam postati monotono itd..
Naravno,ne trazi se od tebe da ti sada budes neko drugi..da ides protiv sebe..jer takav si kakav si..emotivac..sto je svakako pozitivno,ali nije sve u kuknjavi i strahu sta ce biti sutra..kako ce biti..trebas da radis na ovom DANAS..
da svaki dan bude poseban i da je svaki dan osvajas necim,nasmijavas,da se s tobom osjeca lijepo,opusteno.. a ne da joj stvaras pritisak,jer cak i kad nista ne kazes,ona sigurno primjeti na tebi da si tuzan,da patis zbog nje..
i time je cinis depresivnom.U slucaju i da zeli da se udalji od tebe,ona to ne moze,jer se boji da ces biti povrijedjen.Nemoj dovesti do toga,da te neko zali i da bude s tobom iz sazaljenja,nasilu!!!
Ne moras biti macho..ali nemoj biti ni mekusac,budi umjeren..i ne polazi od toga da ne mozes bez nje..ne strahuj unaprijed od necega sto se nije ni desilo.Budi samouvjeren i koliko god je volis,kad i pomislis i zamislis da bi mogli prekinuti sjeti se da postoji jos more drugih cura...i da ces se opet mozda ludo zaljubiti i jos vise neku drugu zavoljeti.
Sjeti se kad si sje*ban kako je muskarcu,koji zivi sa zenom 20 godina,sa njom ima 2 djece..a onda se razidju nakon toliko vremena.Mislis li da je teza tvoja situacija? Uvijek se sjeti da ima gorih slucajeva...

I za kraj...ako smijem da te pitam koliko ti je godina,ako ne zelis javno da napises..javi mi na PP.
sibelius

Post by sibelius »

tech10 wrote:"Što vas ima mašala" :D
izgleda da je ženama ljubav vrh u životu :-)

jadno al' istinito :D
nekooo

Post by nekooo »

Daphna wrote:
Puno je cvjetova u bašti Božijoj... Ne izgledaju svi isto i ne mirišu isto. Što će reći, svi smo mi različiti i imamo nešto svoje...

Ja moram priznati da sam kao tinejžderka preferirala one grubijane, ne otesane, mangupe što neko reče. Ali sada je druga priča. Sada mi treba ljubav, pažnja i nježnost... KAo i svima nama, zar ne?
eh vidis,svi se nekad opamete.problem je sto sam ja upravo tinejdzer i sto je vecina njih upravo takva...i onda nekad kasnije,dodju pameti.e pa ko ce to docekat?????
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

tech10 wrote:"Što vas ima mašala" :D
ko zna mozda si i ti jedan slucaj al neces da pricas :D :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

nekooo wrote:
Daphna wrote:

eh vidis,svi se nekad opamete.problem je sto sam ja upravo tinejdzer i sto je vecina njih upravo takva...i onda nekad kasnije,dodju pameti.e pa ko ce to docekat?????

svi smo mi jednom bili tinejdžeri..zato ti slušaj nas 8-)
Daphna

Post by Daphna »

nekooo wrote:
Daphna wrote:

Pa vidiš, tinejdžerske ljubavi su jako lijepe ali kratko traju. Malo je onih koje dožive "vječnost". Stoga, ne brini puno zbog toga, još ste vi mladi da bi se upustili u nešto ozbiljno. Što bi moja mama rekla, družite se djeco... Biće još velikih ljubavi i slomljenih srca u tvom životu!
tech10

Post by tech10 »

ladyblue18 wrote: ko zna mozda si i ti jedan slucaj al neces da pricas :D :D
Dje me nadje. :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Ovaj dečko me podsjetio na moj prvi ljubavni brodolom.. :-)
tad sam mislila da nema pravde na ovom svijetu,a ni novih ljubavi..
ne..nikada više..kraj :)
još budala zamalo anoreksična da postanem,nakon što smo prekinuli,prestala da jedem.. ipak je to bila prva prava ljubav,još prvi momak :-)
mislila sam da je i posljednji.Hvala Bogu pa smo prekinuli,jer danas kad ga sretnem u prolazu,ne mogu da vjerujem da mi se uopšte mogao i svidjeti..
i ne sjećam se uopšte tog osjećaja,ni te ljubavi.Znam da je tada bilo wow,ali sve ostalo je izlapilo.
Nakon par mjeseci sam se ludo zaljubila i shvatila šta je ustvari ljubav.
Post Reply