opet necu biti popularna zbog ovoga....ali kod sviju nas kad je ljubav u pitanju i slomljeno srce, ego uvijek igra ulogunekooo wrote: pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
@nekoo-to nije razlog da generalizujes
iako je mit da cure vole idiote i mangupe i da sto si gori prema njima one sve vise lete za takvim
iako je mit da cure vole idiote i mangupe i da sto si gori prema njima one sve vise lete za takvim
-
pinkzelena
Ovo boldirano.. evo sam se iznervirala! Zaista,mogu li ljudi biti originalniji i hrabriji,pa nekom u lice reci: nije mi stalo vise,hocu da prekinem,dosadilo mi..itd itd..ne volim te..itd..nekooo wrote:pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...anais_nin wrote:
pa voli je onda jos neko vrijemeiako te ocigledno ta osoba nije vrijedna....jer nije znala da cijeni ono ko si i kakav si
ni za jednu ljubav ma kako jaku nikad sa sigurnoscu ne mozemo znati da je zadnja....ili najbitnija....zato pici dalje...dok boli pusti nek boli....
jednog lijepog dana ces se uhvatiti kako razmisljas o necijom tudjem osmijehu, umjesto njenom....i onda ce sve izgledati drugacije
nego standardno ovo: ti si predobar za mene...zasluzujes bolje.
Trebao si je poslati u PM i okrenut ledja,umjesto sto cvilis za tom izvini glupacom!!!
I upravu si..CINI ti se da bez nje ne mozes.. frajeru.. nadji normalnu djevojku i iskrenu!
Okrutno jeste..al tim ti je rijecima ustvari htjela reci da ne osjeca ono sto ti osjecas i s tim se moras pomiriti.
- Dirty Harry
Sjooo.... standardne suplje, a ovamo se zigu s nekim debilom ....nekooo wrote: pa bas mi ona kaze,ja nisam djevojka za tebe,ti zasluzujes bolju...i dok mi je to govorila srce mi se cijepalo.meni ne treba bolja,ja hocu nju.jednostavno,cini mi se da bez nje ne mogu...
-
nekooo
nisi najbolje upoznata sa problemom.da je tako,tj da me nije voljela koliko ja nju nebi ni izdrzali 6 mjeseci.ona me voljela,voli me i sad,samo sto joj je izgleda to dosadilo.nismo jos ni raskinuli...al problem postojianais_nin wrote:
opet necu biti popularna zbog ovoga....ali kod sviju nas kad je ljubav u pitanju i slomljeno srce, ego uvijek igra ulogupuno puno gore je kad smo ostavljeni nego kad ostavljamo, jer onda se jos pored ljubavi budi i inat i cini ti se da ni jedna druga ne moze biti kao ona
a meni je postalo broj 1 pravilo toga da li je neko "pravi" za mene da i on mene zeli koliko i ja njega
inace sve je to truba i privid
sto ne znaci da ista manje boli....
ali mogu ti se zakleti svim sto zelis da to ocigledno nije prava cura za tebe i da ce osvanuti dan kad ces na nju gledati kao samo uspomenu....jer ce pored tebe biti neko kome ces ti znaciti jednako mnogo kao i ona tebi.....
najbolji dokaz da joj jos uvijek znacim je to sto sam joj ranije dao do znanja,da ako raskinemo da smo zavrsili.ocito da ni ona ne zeli da me izgubi,ali...
ma joj ne znam,suvise je komplikovano da se objasnjava.jednostavno,neko vrijeme je sve extra i onda najednom nest je "opali" i onda joj sve smeta.nadam se da je i ovaj danasnji dan bio jedan u nizu onih losih.jos nam bas danas bilo 6 mjeseci...
- ladyblue18
meni je samo rekao volim te ko kcerku
pa kad je skonto da to nema smisla rekao je ko sestru
kako to para srce
-
pinkzelena
nekooo wrote:nisi najbolje upoznata sa problemom.da je tako,tj da me nije voljela koliko ja nju nebi ni izdrzali 6 mjeseci.ona me voljela,voli me i sad,samo sto joj je izgleda to dosadilo.nismo jos ni raskinuli...al problem postojianais_nin wrote:
opet necu biti popularna zbog ovoga....ali kod sviju nas kad je ljubav u pitanju i slomljeno srce, ego uvijek igra ulogupuno puno gore je kad smo ostavljeni nego kad ostavljamo, jer onda se jos pored ljubavi budi i inat i cini ti se da ni jedna druga ne moze biti kao ona
a meni je postalo broj 1 pravilo toga da li je neko "pravi" za mene da i on mene zeli koliko i ja njega
ali mogu ti se zakleti svim sto zelis da to ocigledno nije prava cura za tebe i da ce osvanuti dan kad ces na nju gledati kao samo uspomenu....jer ce pored tebe biti neko kome ces ti znaciti jednako mnogo kao i ona tebi.....
najbolji dokaz da joj jos uvijek znacim je to sto sam joj ranije dao do znanja,da ako raskinemo da smo zavrsili.ocito da ni ona ne zeli da me izgubi,ali...
ma joj ne znam,suvise je komplikovano da se objasnjava.jednostavno,neko vrijeme je sve extra i onda najednom nest je "opali" i onda joj sve smeta.nadam se da je i ovaj danasnji dan bio jedan u nizu onih losih.jos nam bas danas bilo 6 mjeseci...
Izvini,ali i ne opalilo je kad si takav mekušac.Kod tebe u vezi ona nosi brkove,ti voliš za oboje..
Ne možeš tako..nijedna djevojka ne voli ucviljene tipove,čak i kad voliš i patiš najviše ne pokazuj joj previše,budi jak,otresit i umjeren..više će te cijeniti,a i čuvati.
- ladyblue18
sa ovim se moram slozit...pati al ne daj da ona to vidi il zna.I obrnutopinkzelena wrote:nekooo wrote:nisi najbolje upoznata sa problemom.da je tako,tj da me nije voljela koliko ja nju nebi ni izdrzali 6 mjeseci.ona me voljela,voli me i sad,samo sto joj je izgleda to dosadilo.nismo jos ni raskinuli...al problem postojianais_nin wrote:
Izvini,ali i ne opalilo je kad si takav mekušac.Kod tebe u vezi ona nosi brkove,ti voliš za oboje..
Ne možeš tako..nijedna djevojka ne voli ucviljene tipove,čak i kad voliš i patiš najviše ne pokazuj joj previše,budi jak,otresit i umjeren..više će te cijeniti,a i čuvati.
-
pinkzelena
pa šta se trudiš da je shvatiš.. cura se očigledno hladi,a ako želiš da spasiš vezu i da se totalno ne ohladi od tebe,pusti je da diše i ne pitaj je previše..nekooo wrote:nekad ni sama sebe ne razumije,ili se pravi da ne razumije...ne zna ni sama sta joj je...
dosad mi je sve iskreno govorila.jednom je i raskinula,to znaci da joj je do raskida,nebi se ustrucavala da opet raskine.jednostavno,ne mogu je nekad shvatiti...
ne davi je.. i glavu gore! s tom pričom bih te ja prva davno ostavila,daj malo muškosti..joj joj joj..
- ladyblue18
e na to en bih znala odg.ima nas svakakvihnekooo wrote:a sta ako je vec vidjela???imal nacina da se ispravi?ladyblue18 wrote:
sa ovim se moram slozit...pati al ne daj da ona to vidi il zna.I obrnuto
- Daphna
Šta pola bubrega?anais_nin wrote:jest jest, a svaka bi pola bubrega dala da jedan tako pati za njomLucy01 wrote:Ili, krace recno placipi*keanais_nin wrote: jao sto ste zlocaste![]()
![]()
meni je ovo jedna od najmocnijih temaja sam zadnjih mjeseci okruzena sve samim degenima, meni tuzno, ali lijepo podsjetiti se na ovaj nacin da ima karakter frajera
i to onih koji se ne stide priznati javno kad zaboli
![]()
Eh, baš bih jednog takvog...
- Daphna
Puno je cvjetova u bašti Božijoj... Ne izgledaju svi isto i ne mirišu isto. Što će reći, svi smo mi različiti i imamo nešto svoje...nekooo wrote:e pa nekima takvi smetaju,i za neke takvi nisu muskarci!!!Daphna wrote:
Šta pola bubrega?![]()
![]()
Oba ja dajem... Ja baš volim romantične, koji se ne stide priznati da vole i da pate...
Ja moram priznati da sam kao tinejžderka preferirala one grubijane, ne otesane, mangupe što neko reče. Ali sada je druga priča. Sada mi treba ljubav, pažnja i nježnost... KAo i svima nama, zar ne?
- ladyblue18
#116 Re: Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
...
Last edited by ladyblue18 on 25/07/2007 15:41, edited 1 time in total.
-
pinkzelena
nekooo wrote:e pa nekima takvi smetaju,i za neke takvi nisu muskarci!!!Daphna wrote:
Šta pola bubrega?![]()
![]()
Oba ja dajem... Ja baš volim romantične, koji se ne stide priznati da vole i da pate...
6 mjeseci je relativno friska veza i poprilicno kratka.. vi se jos upoznajete..
trebas dogurati do faze kada ce to toliko biti stabilno da ces moci pred njom biti i najveca pi*da i najvece musko,a pritom se neces bojati njenih prenosa,ni da ce te ostaviti,da ce vam postati monotono itd..
Naravno,ne trazi se od tebe da ti sada budes neko drugi..da ides protiv sebe..jer takav si kakav si..emotivac..sto je svakako pozitivno,ali nije sve u kuknjavi i strahu sta ce biti sutra..kako ce biti..trebas da radis na ovom DANAS..
da svaki dan bude poseban i da je svaki dan osvajas necim,nasmijavas,da se s tobom osjeca lijepo,opusteno.. a ne da joj stvaras pritisak,jer cak i kad nista ne kazes,ona sigurno primjeti na tebi da si tuzan,da patis zbog nje..
i time je cinis depresivnom.U slucaju i da zeli da se udalji od tebe,ona to ne moze,jer se boji da ces biti povrijedjen.Nemoj dovesti do toga,da te neko zali i da bude s tobom iz sazaljenja,nasilu!!!
Ne moras biti macho..ali nemoj biti ni mekusac,budi umjeren..i ne polazi od toga da ne mozes bez nje..ne strahuj unaprijed od necega sto se nije ni desilo.Budi samouvjeren i koliko god je volis,kad i pomislis i zamislis da bi mogli prekinuti sjeti se da postoji jos more drugih cura...i da ces se opet mozda ludo zaljubiti i jos vise neku drugu zavoljeti.
Sjeti se kad si sje*ban kako je muskarcu,koji zivi sa zenom 20 godina,sa njom ima 2 djece..a onda se razidju nakon toliko vremena.Mislis li da je teza tvoja situacija? Uvijek se sjeti da ima gorih slucajeva...
I za kraj...ako smijem da te pitam koliko ti je godina,ako ne zelis javno da napises..javi mi na PP.
-
nekooo
eh vidis,svi se nekad opamete.problem je sto sam ja upravo tinejdzer i sto je vecina njih upravo takva...i onda nekad kasnije,dodju pameti.e pa ko ce to docekat?????Daphna wrote:
Puno je cvjetova u bašti Božijoj... Ne izgledaju svi isto i ne mirišu isto. Što će reći, svi smo mi različiti i imamo nešto svoje...
Ja moram priznati da sam kao tinejžderka preferirala one grubijane, ne otesane, mangupe što neko reče. Ali sada je druga priča. Sada mi treba ljubav, pažnja i nježnost... KAo i svima nama, zar ne?
- ladyblue18
ko zna mozda si i ti jedan slucaj al neces da pricastech10 wrote:"Što vas ima mašala"
-
pinkzelena
nekooo wrote:eh vidis,svi se nekad opamete.problem je sto sam ja upravo tinejdzer i sto je vecina njih upravo takva...i onda nekad kasnije,dodju pameti.e pa ko ce to docekat?????Daphna wrote:
Puno je cvjetova u bašti Božijoj... Ne izgledaju svi isto i ne mirišu isto. Što će reći, svi smo mi različiti i imamo nešto svoje...
svi smo mi jednom bili tinejdžeri..zato ti slušaj nas
- Daphna
Pa vidiš, tinejdžerske ljubavi su jako lijepe ali kratko traju. Malo je onih koje dožive "vječnost". Stoga, ne brini puno zbog toga, još ste vi mladi da bi se upustili u nešto ozbiljno. Što bi moja mama rekla, družite se djeco... Biće još velikih ljubavi i slomljenih srca u tvom životu!nekooo wrote:eh vidis,svi se nekad opamete.problem je sto sam ja upravo tinejdzer i sto je vecina njih upravo takva...i onda nekad kasnije,dodju pameti.e pa ko ce to docekat?????Daphna wrote:
-
pinkzelena
Ovaj dečko me podsjetio na moj prvi ljubavni brodolom..
tad sam mislila da nema pravde na ovom svijetu,a ni novih ljubavi..
ne..nikada više..kraj
još budala zamalo anoreksična da postanem,nakon što smo prekinuli,prestala da jedem.. ipak je to bila prva prava ljubav,još prvi momak
mislila sam da je i posljednji.Hvala Bogu pa smo prekinuli,jer danas kad ga sretnem u prolazu,ne mogu da vjerujem da mi se uopšte mogao i svidjeti..
i ne sjećam se uopšte tog osjećaja,ni te ljubavi.Znam da je tada bilo wow,ali sve ostalo je izlapilo.
Nakon par mjeseci sam se ludo zaljubila i shvatila šta je ustvari ljubav.
tad sam mislila da nema pravde na ovom svijetu,a ni novih ljubavi..
ne..nikada više..kraj
još budala zamalo anoreksična da postanem,nakon što smo prekinuli,prestala da jedem.. ipak je to bila prva prava ljubav,još prvi momak
mislila sam da je i posljednji.Hvala Bogu pa smo prekinuli,jer danas kad ga sretnem u prolazu,ne mogu da vjerujem da mi se uopšte mogao i svidjeti..
i ne sjećam se uopšte tog osjećaja,ni te ljubavi.Znam da je tada bilo wow,ali sve ostalo je izlapilo.
Nakon par mjeseci sam se ludo zaljubila i shvatila šta je ustvari ljubav.