Slusaj UPALA, mozda si ti zaista tako umiljata da se covjeku uvuces pod kozu, ali prilicno je indikativno da se to tebi, kako i sama kazes, ponovilo par puta.upala wrote:jugoistocnjak wrote:Jesi li ti to zahatarila prijatelju sto se poslije 9 godina mozda zaljubio u tebe? Koliko je tu bilo do njega, vjerovatno ni ti nisi u svemu bila nevinasce. Trebala si to sasjeci u povoju i vjerovatno bi se covjek na vrijeme ohaviz'o.upala wrote: uh intenzivno
hem mlada ne zna za njegovu jaranicu, najpametnije ti je posadi brata ispred sebe i natjeraj ga da progovri o "prijateljstvu" te ga usmjeri na pravi put![]()
bas se sjetih svoje muke sto se tice ovih musko zenskih prijateljstava
svog najboljeg jarana poznajem od 9 godine i sve je fino bilo, tralalal dok covjek ne promjeni plocu nakon 12godina i uze mi se upucavat, ganjat, izjavljivat ljubav, ostavi 2 cure u kratkom periodu i ja konacno odlucih da se trsimcorava posla
i ostadoh bez najboljeg jarana, a ni kasnija iskustva s dr jaranima nisu bas divna i krasna![]()
Ja u principu ne vjerujem u intenzivna musko-zenska prijateljstva. To se zna vrlo ruzno zavrsiti.
pa mora cura biti kriva pa kako god okrenes
posto su moje namjere uvijek bile cisteja bijah slijepa pored ociju
sto bi rekli kasno marko na kosovo stize
sad ozbiljno, zar je moguce da nekog koga kao brata gledas i tako se ponasas prema njemu, razvije neke (zabranje, nepozeljne) osjecaje
Zali Boze godina naseg prijateljstva, ali drugacije se nije moglo
Ja sam imao jednu jaranicu. Ona cim raskine sa nekim momkom pocne se lagano upucavati svojim jaranima. To cure znaju raditi (a i momci
To sto ti nekoga mozda gledas kao brata ne znaci da ne trebas razmisljati kako ce tvoje ponasanje prema "bratu" na njega uticati. Tvoja osjecanja nisu bila negativna, ali mora se tu biti oprezniji, ako ti je zaista stalo do nekoga.