DA LI TO DECKI VOLE???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mahalusha80
pa niko vas ne tjera da budete na ovom forumu ljubav i sex
imate i ostale, muzika, kulinarstvo isl

-
mahalusha80
i nemoj te me ruziti
pervezna mozda jesam
ali sam dobra u dusi 
-
mahalusha80
ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to voli
sta cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto
nije strasno fakat
-
mahalusha80
hahahahahha nije nije duso , bosanac je
hej bosmen smjela bih se kladiti , ti ovako ovdje picas , palamudis ovo ono lafo ti ne bi vako nako, a kada bi doslo do sexa i ja ti uradila neke stvari vjerujem da bi umro od zadovoljstva
dao bi ti ne samo supak
ajjjjjjjjjjjjjjjj
pusa
- keno@SA
mahalusha80 wrote:ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to volista cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto
nije strasno fakat
al ga opisa svaka čast.....ma vole kako ne vole...ima li bujruma
- Kyuss
ma ti si zlatna cura..., i troduplo za uzvrat...keno@SA wrote:mahalusha80 wrote:ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to volista cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto
nije strasno fakat
-
mahalusha80
hvala, hvala
bujruma nema zao mi je , to radim samo sa svojim momkom 
-
mahalusha80
znam,znam ne moras me hvalitiIncub wrote:e super si ,mogu ti reci blago tvom momku sa takvom djevojkom.Jos da se abd udas za njega a kad komsije dodju ti stavis crvenu sijalicu.Domacica si prava vidi se
-
luciferino
Nadam se da ne razvlačiš jufke nakon toga.mahalusha80 wrote:ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to volista cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto
nije strasno fakat
-
mahalusha80
Nadam se da ne razvlačiš jufke nakon toga.
[/quote]
prvo rucak pa supak
[/quote]
ma kakva jufka covjece , ali znas posle sexa kako se ogladni, onda nam ja fino umjesim ustipke sa kajmakom

prvo rucak pa supak
ma kakva jufka covjece , ali znas posle sexa kako se ogladni, onda nam ja fino umjesim ustipke sa kajmakom
-
mahalusha80
doduse, uvijek imaju neki cudan smek
ali, mogu se jesti 
- Motokultivator
Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara.mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smekali, mogu se jesti
- keno@SA
Motokultivator wrote:Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara.mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smekali, mogu se jesti
![]()
![]()
![]()
"...ma dobre su one četke za wc...samo moram naći mekšu....ova mi odra guzicu..."
- Kyuss
probaj s' dzogerom!keno@SA wrote:Motokultivator wrote:Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara.mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smekali, mogu se jesti
![]()
![]()
![]()
"...ma dobre su one četke za wc...samo moram naći mekšu....ova mi odra guzicu..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mahalusha80
ma BRAVO LEGENDO , jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosusMotokultivator wrote:Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara.mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smekali, mogu se jesti
![]()
![]()
![]()
-
mahalusha80
hej raja, imate svi veeeliku pusu od mene , ja sada nazalost moram ici , pa se vidimo do sljedece teme
ps:hvala svima onima koji su bili uz ovu temu , istina niste mi puno pomogli, mislim da niste bili sikreni al nema veze, super ste
pusica
ps:hvala svima onima koji su bili uz ovu temu , istina niste mi puno pomogli, mislim da niste bili sikreni al nema veze, super ste
pusica
- Kyuss
ma ti si mi k'o marquis de sade, ono bosanski...mahalusha80 wrote:ma BRAVO LEGENDO , jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosusMotokultivator wrote:Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara.mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smekali, mogu se jesti
![]()
![]()
![]()
- GODZZILA
#123 Re: DA LI TO DECKI VOLE???
Pa kad prst prođe htjet ces gurat i šaku.Sve ste vi bolesne samo to znate prikrit.Naucno dokazano.mahalusha80 wrote:hej raja, prvenstveno muska....moram vas pitati nesto pomalo mozda vulgarno
. naime, interesuje me da li volite da vam u toku sexa i tih igrica djevojka gura lagano prstic u cmar
??? sta mislite o tome?? prija li vam...ili??
Fuj
- fijubriju
A bas me teme zainteresovala .A ti prekide .Htio sam te pitati opalis li mu kad liz i po anusu ? Mozda ga i to pali !?mahalusha80 wrote:hej raja, imate svi veeeliku pusu od mene , ja sada nazalost moram ici , pa se vidimo do sljedece teme![]()
ps:hvala svima onima koji su bili uz ovu temu , istina niste mi puno pomogli, mislim da niste bili sikreni al nema veze, super ste![]()
pusica
-
luciferino
#125 Re: DA LI TO DECKI VOLE???
Primish mali prst, a onda hoce cijelu ruku da ture do ramena.GODZZILA wrote:Pa kad prst prođe htjet ces gurat i šaku.Sve ste vi bolesne samo to znate prikrit.Naucno dokazano.mahalusha80 wrote:hej raja, prvenstveno muska....moram vas pitati nesto pomalo mozda vulgarno
. naime, interesuje me da li volite da vam u toku sexa i tih igrica djevojka gura lagano prstic u cmar
??? sta mislite o tome?? prija li vam...ili??
Fuj
Mahalusho, da nisi ti kakav prikriveni topli brat? Ovo meni ne liči na žensko.