DA LI TO DECKI VOLE???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mahalusha80

Post by mahalusha80 »

pa niko vas ne tjera da budete na ovom forumu ljubav i sex :D imate i ostale, muzika, kulinarstvo isl :lol: :lol: :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

i nemoj te me ruziti :sad: pervezna mozda jesam :roll: ali sam dobra u dusi :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to voli :D sta cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto :) nije strasno fakat
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

hahahahahha nije nije duso , bosanac je :D hej bosmen smjela bih se kladiti , ti ovako ovdje picas , palamudis ovo ono lafo ti ne bi vako nako, a kada bi doslo do sexa i ja ti uradila neke stvari vjerujem da bi umro od zadovoljstva :D dao bi ti ne samo supak :lol: :lol: :lol: ajjjjjjjjjjjjjjjj
:shock: pusa
keno@SA

Post by keno@SA »

mahalusha80 wrote:ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to voli :D sta cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto :) nije strasno fakat

al ga opisa svaka čast.....ma vole kako ne vole...ima li bujruma :-D :D
Kyuss

Post by Kyuss »

keno@SA wrote:
mahalusha80 wrote:ovako, prst ne gurnes do kraja , nego dok (bicu prosta) pusis i lizes jaja onda ovlazis prstic i i samo lagano mu zabijas znaci ne cio prst nego samo vrh. vjeruje te mi na rijec da je uzivao i da to voli :D sta cu mu ja ,a ja sam dobra cura koja ce ga zadovoljiti na nacin koji zeli , ali trazim zauzvrat isto :) nije strasno fakat
ma ti si zlatna cura..., i troduplo za uzvrat... :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

hvala, hvala :D bujruma nema zao mi je , to radim samo sa svojim momkom :D
Incub

Post by Incub »

e super si ,mogu ti reci blago tvom momku sa takvom djevojkom.Jos da se abd udas za njega a kad komsije dodju ti stavis crvenu sijalicu.Domacica si prava vidi se
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

Incub wrote:e super si ,mogu ti reci blago tvom momku sa takvom djevojkom.Jos da se abd udas za njega a kad komsije dodju ti stavis crvenu sijalicu.Domacica si prava vidi se
znam,znam ne moras me hvaliti :lol: :lol: :lol:
keno@SA

Post by keno@SA »

mahalusha80 wrote:hvala, hvala :D bujruma nema zao mi je , to radim samo sa svojim momkom :D

šteta
aminchev2

Post by aminchev2 »

veca_sa wrote:
keno@SA wrote:
mahalusha80 wrote:hvala, hvala :D bujruma nema zao mi je , to radim samo sa svojim momkom :D

šteta
ponudi se da joj budes momak....

ccc
fakat neku raju moras za ruku drzat
keno@SA

Post by keno@SA »

veca_sa wrote:
keno@SA wrote:

šteta
ponudi se da joj budes momak....

ccc

ne smijem, neda mi žena da imam djevojku :-?
luciferino

Post by luciferino »

Nadam se da ne razvlačiš jufke nakon toga. :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

Nadam se da ne razvlačiš jufke nakon toga. :D[/quote]
prvo rucak pa supak :D[/quote]

ma kakva jufka covjece , ali znas posle sexa kako se ogladni, onda nam ja fino umjesim ustipke sa kajmakom :lol: :lol: :lol: :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

doduse, uvijek imaju neki cudan smek :roll: ali, mogu se jesti :D
Motokultivator

Post by Motokultivator »

mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smek :roll: ali, mogu se jesti :D
Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara. :D :D :D :evil:
Kyuss

Post by Kyuss »

mahalusha80 wrote:doduse, uvijek imaju neki cudan smek :roll: ali, mogu se jesti :D
ponudiš i komšije??? :P
keno@SA

Post by keno@SA »

Motokultivator wrote:
Sad ce ispast da je branim, al et sta me briga. Svi se nesto ufatili za to smrdi l poslije, nako vako. Pa kako guzicu perete majka mu stara. :D :D :D :evil:

"...ma dobre su one četke za wc...samo moram naći mekšu....ova mi odra guzicu..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kyuss

Post by Kyuss »

keno@SA wrote:
Motokultivator wrote:

"...ma dobre su one četke za wc...samo moram naći mekšu....ova mi odra guzicu..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
probaj s' dzogerom! :shock:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

Motokultivator wrote:
ma BRAVO LEGENDO , jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosus :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

hej raja, imate svi veeeliku pusu od mene , ja sada nazalost moram ici , pa se vidimo do sljedece teme :D
ps:hvala svima onima koji su bili uz ovu temu , istina niste mi puno pomogli, mislim da niste bili sikreni al nema veze, super ste :-D
pusica :P
Kyuss

Post by Kyuss »

mahalusha80 wrote:
Motokultivator wrote:
ma BRAVO LEGENDO , jel de bi reko covjek ne seru i ne prde a kad prnu to je mosus :lol:
ma ti si mi k'o marquis de sade, ono bosanski...
GODZZILA

#123 Re: DA LI TO DECKI VOLE???

Post by GODZZILA »

mahalusha80 wrote:hej raja, prvenstveno muska :D ....moram vas pitati nesto pomalo mozda vulgarno :lol: . naime, interesuje me da li volite da vam u toku sexa i tih igrica djevojka gura lagano prstic u cmar :roll: ??? sta mislite o tome?? prija li vam...ili??
Pa kad prst prođe htjet ces gurat i šaku.Sve ste vi bolesne samo to znate prikrit.Naucno dokazano.

Fuj
fijubriju

Post by fijubriju »

mahalusha80 wrote:hej raja, imate svi veeeliku pusu od mene , ja sada nazalost moram ici , pa se vidimo do sljedece teme :D
ps:hvala svima onima koji su bili uz ovu temu , istina niste mi puno pomogli, mislim da niste bili sikreni al nema veze, super ste :-D
pusica :P
A bas me teme zainteresovala .A ti prekide .Htio sam te pitati opalis li mu kad liz i po anusu ? Mozda ga i to pali !? :?
luciferino

#125 Re: DA LI TO DECKI VOLE???

Post by luciferino »

GODZZILA wrote:
mahalusha80 wrote:hej raja, prvenstveno muska :D ....moram vas pitati nesto pomalo mozda vulgarno :lol: . naime, interesuje me da li volite da vam u toku sexa i tih igrica djevojka gura lagano prstic u cmar :roll: ??? sta mislite o tome?? prija li vam...ili??
Pa kad prst prođe htjet ces gurat i šaku.Sve ste vi bolesne samo to znate prikrit.Naucno dokazano.

Fuj
Primish mali prst, a onda hoce cijelu ruku da ture do ramena.
Mahalusho, da nisi ti kakav prikriveni topli brat? Ovo meni ne liči na žensko. :-D
Post Reply