Koke
NOVA TEMA:))
- manijak1
Komi
grozan si
sa tim brektanjem
jer kod nas dvoličnost nema granica , a ti nemaš baluna da saspeš topničku paljbu
ili imaš
?
Koke
hvala
nahvalite me
sve zbog nje
pumpe jedine
volim je
volim Vas
sjajni ste
samo tako nastavite - ovo mi je poznato ali ne želim da se sjetim odakle 
Koke
- manijak1
- manijak1
Probaj sa dijalogom tipa
hu ha
dum tras
ali da ne bježiš poslije obzirom na mentalitet
naš 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ja sam ti bre veoma brzmanijak1 wrote:Probaj sa dijalogom tipahu ha
dum tras
ali da ne bježiš poslije obzirom na mentalitet
naš
znate li da komijevo telo opaljeno šakom u bradu ne može da promaši patos pa da ga jebeš
(prvi srpski zakon gravitacije)
- manijak1
Može
ako ga spucaš blizu obale
upašće u vodu pa da ga .............................ne psuje mi se danas baš puno.
Ovo mi je izvadak iz Zakona Starog mosta.

Ovo mi je izvadak iz Zakona Starog mosta.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nesto sam proguglao ali slabo. Postoji li ikako prevod djela na srpski, hrvatski ili bosanski?Hart wrote:Harold Hart Crane?
DA
- manijak1
- horns&drums
Ma sve je pod kontrolom, Mitzy. Ok je sve.
Nego dalje:
Komi - jedan natprosjecno inteligentan momak, koji "konta" stvari. Previse je emotivan (padnite u nesvjest, ali tako je) no danas su emocije jako trazena roba, njima se dobro trguje i dobro ih se iskoristava pa je zato - ovakav. Mane : Bojazljivost i dlakavost
(ovo je sala),
Vrline : jaka emotivna inteligencija, svjesnost sebe kao jedinke
Mitzyka - moja snaha, Bog je pozivio. Ne znam zasto, ali do sada mislim da je Mitzy jedan veliki avanturista, experimentator i pionir. Mislim, iako to ovdje ne pokazuje, da jako cesto ne misli svojom glavom i da je non-stop u nekim sranjima.Sranjima malim, nista krupno. Jos je dijete (padni i ti u nesvijest, snaho).Vjerujem da kada donosi zivotne odluke sve oko sebe uvjeri da je to ispravno, a onda se tek probudi i shvati suprotno.
Toliko, ima jos ali poslije
Nego dalje:
Komi - jedan natprosjecno inteligentan momak, koji "konta" stvari. Previse je emotivan (padnite u nesvjest, ali tako je) no danas su emocije jako trazena roba, njima se dobro trguje i dobro ih se iskoristava pa je zato - ovakav. Mane : Bojazljivost i dlakavost
Vrline : jaka emotivna inteligencija, svjesnost sebe kao jedinke
Mitzyka - moja snaha, Bog je pozivio. Ne znam zasto, ali do sada mislim da je Mitzy jedan veliki avanturista, experimentator i pionir. Mislim, iako to ovdje ne pokazuje, da jako cesto ne misli svojom glavom i da je non-stop u nekim sranjima.Sranjima malim, nista krupno. Jos je dijete (padni i ti u nesvijest, snaho).Vjerujem da kada donosi zivotne odluke sve oko sebe uvjeri da je to ispravno, a onda se tek probudi i shvati suprotno.
Toliko, ima jos ali poslije
- bug
horns i mejnijak, ja cu njih u paru
interesantni, zabavni, umiljati i pametni - hornsu ponekad fali mrva takta ali bar zna biti ozbiljan za razliku od manijaka kojeg jos nisam vidjela u tom izdanju
Sicky i Mici macici, volim vas, Sicky malo vise kona mi je

Sicky i Mici macici, volim vas, Sicky malo vise kona mi je
- horns&drums
Sickey - sta reci o curi kojoj sam pokrenuo temu jer me je ignorisala, pa sam se uspanicio?Eto koliko mi je falila. Na osnovu nje, osnovala se Brazzina i moja udruga "Macici u Granapu". Kao nekad bajni "Golubarnik".
Sickey je ljepuskasto zensko, sa privlacnom dozom sarkazma.Idealna kombinacija?Prosudite vi koji volite tu kombinaciju.Ja je ne volim. Obozavam je.
Mana: plasljiva je, k'o srna. Godine, neiskustvo, iskustvo?To vec ne znam.
Sickey, voli te jedan od macica
Sickey je ljepuskasto zensko, sa privlacnom dozom sarkazma.Idealna kombinacija?Prosudite vi koji volite tu kombinaciju.Ja je ne volim. Obozavam je.
Mana: plasljiva je, k'o srna. Godine, neiskustvo, iskustvo?To vec ne znam.
Sickey, voli te jedan od macica
-
nikita
Jel ozbiljno mislite iskreno ?
Angela - realna, bistra, zafrkant, mangup, po meni jedna od istaknutijih likova zasluzeno, pozitivac...- citam postove
Nova - interesantna, zna da iznenadi...- citam postove
Horns - sujetan, pozitivac, voli da je u centru paznje, ego mu mnogo znaci ( ne diraj u ego ) zelis li mu se primaci spominji ga sto vise - citam postove
FLu - pozitivac, demagog, lotosov cvijet, ljubitelj starojotovskog, sujetan, dobar lik - citam postove
Manijak - zafrkant, slabo ga znam , miner, zna biti dosadan u pretjeranom javljanju - citam svaki 100-ti post.
Komi - cudan, specifican, zna biti dosadan, ne zna da se dozira u javljanju, u sustini dobronamjeran - citam svaki 100-ti post
Hanica - dosadna ko tjesne gace, a vjerujem da je oki lik, dobronamjerna nije zla , pretjera u izjavama - vise je ne citam.
Zensko - stvarno selektuje na konkurenciju i ne konkurenciju ne znam zasto, spica, nekad zajedljiva, bistra, zafrkant - citam postove
Regi - brzopleta, sujetna - citam postove
Soul - simpa - citam postove
Ivi - simpa, dobronamjerna, pozitivac - citam postove
ZAboravila sam masu raje, ali nadoknadim...
Angela - realna, bistra, zafrkant, mangup, po meni jedna od istaknutijih likova zasluzeno, pozitivac...- citam postove
Nova - interesantna, zna da iznenadi...- citam postove
Horns - sujetan, pozitivac, voli da je u centru paznje, ego mu mnogo znaci ( ne diraj u ego ) zelis li mu se primaci spominji ga sto vise - citam postove
FLu - pozitivac, demagog, lotosov cvijet, ljubitelj starojotovskog, sujetan, dobar lik - citam postove
Manijak - zafrkant, slabo ga znam , miner, zna biti dosadan u pretjeranom javljanju - citam svaki 100-ti post.
Komi - cudan, specifican, zna biti dosadan, ne zna da se dozira u javljanju, u sustini dobronamjeran - citam svaki 100-ti post
Hanica - dosadna ko tjesne gace, a vjerujem da je oki lik, dobronamjerna nije zla , pretjera u izjavama - vise je ne citam.
Zensko - stvarno selektuje na konkurenciju i ne konkurenciju ne znam zasto, spica, nekad zajedljiva, bistra, zafrkant - citam postove
Regi - brzopleta, sujetna - citam postove
Soul - simpa - citam postove
Ivi - simpa, dobronamjerna, pozitivac - citam postove
ZAboravila sam masu raje, ali nadoknadim...
-
Ludi_Milojko
ne vjerujem nikome 
ne citam nikoga
ko vas sljivi sve kolektivno

ne citam nikoga

ko vas sljivi sve kolektivno

- horns&drums
Opa...Niki?Nickey?
Pretjerala s egom, pogodila sa sujetom.Opisala si me prije 10 godina. Ego sam uspio umiriti, MAJKE MI LJUDI
Niki - zadnjih mjeseci se premalo javlja da bih mogao imati skroz izgradjenu sliku, no pamtim je iz ranijih dana. Osoba koju je jako tesko isprovocirati, mozda malo pozitivan snob. Kada ne zna sto odgovoriti uznervozi se ili se ne javlja. Mislim da ima odgovore na sva zivotna pitanja. Susretljiva je kada ti nesto treba (ovo iz osobnog iskustva). Pomogla mi je oko informacija o jednoj klinici u Rusiji i ja ti se zahvaljujem jos jednom.
p.s. vrati se
Pretjerala s egom, pogodila sa sujetom.Opisala si me prije 10 godina. Ego sam uspio umiriti, MAJKE MI LJUDI
Niki - zadnjih mjeseci se premalo javlja da bih mogao imati skroz izgradjenu sliku, no pamtim je iz ranijih dana. Osoba koju je jako tesko isprovocirati, mozda malo pozitivan snob. Kada ne zna sto odgovoriti uznervozi se ili se ne javlja. Mislim da ima odgovore na sva zivotna pitanja. Susretljiva je kada ti nesto treba (ovo iz osobnog iskustva). Pomogla mi je oko informacija o jednoj klinici u Rusiji i ja ti se zahvaljujem jos jednom.
p.s. vrati se
-
Hart
dobro pitanje ! cini mi se da nisam nikad vidio prevod, ali ne bi me cudilo da postoji - znas da se kod nas puno prevodilo nekad....Hart (citat):
Citat:
Harold Hart Crane?
DA
Nesto sam proguglao ali slabo. Postoji li ikako prevod djela na srpski, hrvatski ili bosanski?
anyways, proverim pa ti javnem
- horns&drums
'fala dje cuo&ne cuo