to nisam znao, ne znam odakle ti taj podatak, al hajde da ga uzmemo kao tacan. sve i da je tako, za to niko nije znao prije rata...jer je krio.. doduse, objektivno gledajuci, malo koji mujezin bi u Jugoslaviji napravio bilo kakav uspjeh,Cak i mujezin kao dijete bio
ali to pokrece jednu novu dilemu: munafik je govorio o Dini kao covjeku koji se vratio Bogu...ako je tvoj podatak istinit, situacija je jos gora.. Dino je bio vjernik (mujezin) koji je pjevao kako je izdao Boga !! koje licemjerje!
Nema nista lose u pjevanju oMnogi nasi muzicki idoli su zgrtali milione dolara pjevajuci,muzicirajuci i o socijalnoj nepravdi,krizama morala,ratovima...
ali ima u ulizivanju trenutnoj vlasti.... eo da banaliziram, ne bi meni smetao neki americki band koji napravi pjesmu o ratu u Iraku...to je pjesma o "socijalnoj nepravdi,krizi moralu,ratovima..." osim ako nebi krajem godine kad Kerry (insallah) pobijedi, taj isti band pjevao o slavi demokrata i sta ja znam... to je tipican primjer ljudi za koje ipak jest SRECA PARA PUNA VRECA bez obzira sto nam to u svojim pjesmama negiraju.socijalnoj nepravdi,krizama morala,ratovima...
Nije mene ba briga sto je on ukrao pjesmu...kontas... meni se njegove "mjesecina" i "nesto lijepo treba da se desi" svidjaju... ali mi smeta LICEMJERJE...kako ima muda da ih naziva SVOJIM pjesmama kada je jasno da NISU...busa se u prsa SVOJIM autorskim radom koji to NIJE..Neka ga oni tuze brate,zasto se Vi toliko sekirate???