Dermatolog u Sarajevu!
Moderator: anex
- nicy
#101 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ja sam isla kod Katarine Dujmovic i bila sam zadovoljna
- otherside
#102 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Dr Sladjana. extra osoba i doktorica, vrlo prijatna, preporucujem.arabela wrote: Cula sam za neku novu dr u bivsoj vojnoj na koznom ,kazu da je dobra ,pa ako neko ima iskustva sa njom molila bi da se javi .
imala sam ljetos neki alergijski problemcic i pomogla mi je.
- Jara
#103 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Potvrđujem!otherside wrote:Dr Sladjana. extra osoba i doktorica, vrlo prijatna, preporucujem.arabela wrote: Cula sam za neku novu dr u bivsoj vojnoj na koznom ,kazu da je dobra ,pa ako neko ima iskustva sa njom molila bi da se javi .
U bivšoj vojnoj je atmosfera opuštenija, osoblje ljubaznije.
- arabela
#104 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ne samo red vec i higijena. Pokusacu kcerku nagovoriti da ode kod dr Sladane. Ona je izgubila povjerenje u sve dermatologe, kad su joj vise upropastavali nego lijecili lice.Usvakom slucaju hvala
- Adriatic
#105 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Kod Tanje Knor nikako. Ja sam bio jednom i nikad više.
Em me je zapalila, em što neko reče "riječ joj je ko dukat", ufurana do krajnje granice.
Pregledala me, ništa ne reče, prepisa neku kremu i KM 35. Bilo je to prije skoro dvije godine.
A što se tiče Suljagića, on djeluje normalno. Bio sam kod njega zbog tretmana laserom, pregledao me, rekao šta treba raditi, cijenu i nije ništa naplatio.
Ali problem je što on sa laserom radi samo u Tuzli. Bar je tako bilo prije godinu dana.
Em me je zapalila, em što neko reče "riječ joj je ko dukat", ufurana do krajnje granice.
Pregledala me, ništa ne reče, prepisa neku kremu i KM 35. Bilo je to prije skoro dvije godine.
A što se tiče Suljagića, on djeluje normalno. Bio sam kod njega zbog tretmana laserom, pregledao me, rekao šta treba raditi, cijenu i nije ništa naplatio.
Ali problem je što on sa laserom radi samo u Tuzli. Bar je tako bilo prije godinu dana.
-
Klown
#106 Re: Dermatolog u Sarajevu!
imam ozbiljan problem
prije neki 5 mjeseci primjetio sam oko korjena mog penisa neke izrasline,na pocetku sam mislio da su to cviljcici,nakon par mjeseci poceli suse siriti po penisu o oko korjena penisa.Na internetu sam citao o tome tzv.Kondilomi ili polne bradavice
Ako neko zna provjerenog dermatologa da mi da adresu ili broj,ili je neko mozda ima slicni situacija pa je isao kod negod i uradio mu je to dobro.Nezelim da idem kod nekih levata koji mogu samo gore da naprave.Molim vas ako mozete da pomognete,da mi date neki savjet ovo je novo za mene,i naravno da mi napisete adresu ili broj tel.od dermatologa.Unaprijed havala
-
pOZz
#107 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Dr. Edin Suljagić
Definitivno!
Čovjek zna svoj posao. Ovo govorim iz vlastitog iskustva. Nema gdje nisam bio, ali sreća pa naletih na njega.
Inače, doktor je iz Tuzle te dolazi u Sarajevo utorkom i srijedom kod Bibe na Bistrik.
Definitivno!
Čovjek zna svoj posao. Ovo govorim iz vlastitog iskustva. Nema gdje nisam bio, ali sreća pa naletih na njega.
Inače, doktor je iz Tuzle te dolazi u Sarajevo utorkom i srijedom kod Bibe na Bistrik.
-
Klown
#108 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Hvala ti puno jel imas neki kontakt br?ili znas tacnu adresu??pOZz wrote:Dr. Edin Suljagić
Definitivno!![]()
Ti si imao isti probem kao je?Jel taj doktor uspjesno to rijesio jer ja se pomalo plasim za mene je to sve strano jbg :S
Hvala ti!!
-
pOZz
#109 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ne, nisam imao takav problem već sam samo odgovorio na temu. Nisam čuo za takav problem da je neko išao kod njega ali otiđi, nemaš šta izgubiti.Klown wrote:Hvala ti puno jel imas neki kontakt br?ili znas tacnu adresu??
Ti si imao isti probem kao je?Jel taj doktor uspjesno to rijesio jer ja se pomalo plasim za mene je to sve strano jbg :S
Hvala ti!!
Adresa: Sarajevo Bistrik Medresa 3
Telefon: 033/447-544
Ovo je telefon u Sarajevu, kod Bibe, pa tamo ugovori termin kod doktora.
Sretno.
-
Klown
#110 Re: Dermatolog u Sarajevu!
hvala ti puno,pa se javim kad odem kod njega.Vidit cemo jel varalica kao vecina nasihpOZz wrote:Ne, nisam imao takav problem već sam samo odgovorio na temu. Nisam čuo za takav problem da je neko išao kod njega ali otiđi, nemaš šta izgubiti.Klown wrote:Hvala ti puno jel imas neki kontakt br?ili znas tacnu adresu??
Hvala ti!!![]()
![]()
Adresa: Sarajevo Bistrik Medresa 3
Telefon: 033/447-544
Ovo je telefon u Sarajevu, kod Bibe, pa tamo ugovori termin kod doktora.![]()
Sretno.
-
pOZz
#111 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ja sam imao strašno pozitivna iskustva s njim. Nadam se da ćeš i ti. 
-
surfer
#112 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Nasao sam u komsiluku privatnu dermatovenerolosku oridinaciju gdje radi Dr. Amra Mutevelić-Eminagić, tj. vlasnica je. Prije je radila u u SANASI, gdje i sada radi kao saradnik odredjenim danima.
Je li iko imao iskustva sa njom??? Isao bih na uklanjanje bradavica sa vrata...
-
karolinaSA
#113 Re: Dermatolog u Sarajevu!
evo da i ja podijelim svoje iskustvo. teks sad otktih ovu temu 
1. Dr Knor - ima problem sa komunikacijom, jako je stura i cini se totalno nezeinteresovanom. Propisala mi je neke kreme za akne, nisu mi odgovarale, te klindamicin, koji je malo djelovao ali rezulatati nisu bili vidljivi. Ponovo nisam isla jer mi je odurna!
2. Dr Suljagic (kod Bibe) - bacih 30 KM, jedini savjet mu je bio da pijem Roaccutane, ali kako su nus pojave tog lijeka uzasne nisam ni pomislila da to koristim! Rekao mi je sve sto vec znam i naplatio...
3. Dr. Ganic jako skupa (150 KM tretman). Nije losa, mojoj prijateljici je 70% popravila lice. Meni je njena metoda bila preagresivna, jer imam jako tanku i providnu kozu, bila sam nekoliko puta i kupovale neke njene kreme koje su mi isto bile preagresivne. Uglavnom neko ko ima masnu i deblju kozu sa aknama moze kod nje rijesiti problem.
To su moja iskustva
, Sretno svima
1. Dr Knor - ima problem sa komunikacijom, jako je stura i cini se totalno nezeinteresovanom. Propisala mi je neke kreme za akne, nisu mi odgovarale, te klindamicin, koji je malo djelovao ali rezulatati nisu bili vidljivi. Ponovo nisam isla jer mi je odurna!
2. Dr Suljagic (kod Bibe) - bacih 30 KM, jedini savjet mu je bio da pijem Roaccutane, ali kako su nus pojave tog lijeka uzasne nisam ni pomislila da to koristim! Rekao mi je sve sto vec znam i naplatio...
3. Dr. Ganic jako skupa (150 KM tretman). Nije losa, mojoj prijateljici je 70% popravila lice. Meni je njena metoda bila preagresivna, jer imam jako tanku i providnu kozu, bila sam nekoliko puta i kupovale neke njene kreme koje su mi isto bile preagresivne. Uglavnom neko ko ima masnu i deblju kozu sa aknama moze kod nje rijesiti problem.
To su moja iskustva
-
Serenity
#114 Re: Dermatolog u Sarajevu!
I ti ostala sa aknama. Ccc. Dr. pod brojem 2 ti je najbolje i jedino riješenje rekao.karolinaSA wrote:evo da i ja podijelim svoje iskustvo. teks sad otktih ovu temu
To su moja iskustva, Sretno svima
-
treger
#115 Re: Dermatolog u Sarajevu!
ima li ko broj dr.ganićke i gdje se nalazi?
hvala puno
hvala puno
-
ja1977
#116 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Moje iskustvo,
Dr Ganic, uzas, odveli dijete (bebu), naplatila masno, isprepadala nas da je neka poteska bolest.
Ustanovili da nije nista strasno.
Dr Knor, isla jednom moja supruga u Vrazovu. Ne pristipacna, odurna, nafurana ali joj je rijeslia problem. Zaista se ne sjecam sta je bilo.
Dr. Suljagic, kolegica sa polsa iszna na uklanjanje dlacica sa laserm. Gomila para, 5-6 tretmana i nista. Stanje malo bolje.
Otkada smo naletili na Dr Alendara idemo samo njemu. Hvala Bogu, rijetko i uglavnom su to neki zuljevi kod djece i neke flekice koje se pojave na mojim ledjima. Uglavnom, sve probleme nam je rijesio.
e, sada, dermatolozi, kao i ostali doktori, kao uostalom i vodovodzjije, automehanicari i sve ostale zanatlije nekom odgovaraju nekom ne. Nekome rijese problem, nekome ne. To je tako i to ce tako biti. Mi ovdje mozemo 100 strana razlabati, uvije ce neko biti za, a neko protiv.
Jedini nacin je da pisemo sta smo konkretno rijeslili kod kojeg doktora. Jedino tako mozemo pomoci jedni drugima u izboru ljekara
Dr Ganic, uzas, odveli dijete (bebu), naplatila masno, isprepadala nas da je neka poteska bolest.
Ustanovili da nije nista strasno.
Dr Knor, isla jednom moja supruga u Vrazovu. Ne pristipacna, odurna, nafurana ali joj je rijeslia problem. Zaista se ne sjecam sta je bilo.
Dr. Suljagic, kolegica sa polsa iszna na uklanjanje dlacica sa laserm. Gomila para, 5-6 tretmana i nista. Stanje malo bolje.
Otkada smo naletili na Dr Alendara idemo samo njemu. Hvala Bogu, rijetko i uglavnom su to neki zuljevi kod djece i neke flekice koje se pojave na mojim ledjima. Uglavnom, sve probleme nam je rijesio.
e, sada, dermatolozi, kao i ostali doktori, kao uostalom i vodovodzjije, automehanicari i sve ostale zanatlije nekom odgovaraju nekom ne. Nekome rijese problem, nekome ne. To je tako i to ce tako biti. Mi ovdje mozemo 100 strana razlabati, uvije ce neko biti za, a neko protiv.
Jedini nacin je da pisemo sta smo konkretno rijeslili kod kojeg doktora. Jedino tako mozemo pomoci jedni drugima u izboru ljekara
- spanc777
#117 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ja sam izuzetno zadovoljan sa Dr. Prohic, koja je u penziji radi sad u svom stanu na Pofalicima. Gospodja spravlja kreme. Cuo sam da joj djeca ambasadora dolaze..pa ako neko ima zainteresovan evo 033-526632
-
karolinaSA
#118 Re: Dermatolog u Sarajevu!
serenity aha sa aknama, a i sa parama....onako sam bila s aknama bez para

-
skojotovski
#119 Re: Dermatolog u Sarajevu!
surfer wrote:Nasao sam u komsiluku privatnu dermatovenerolosku oridinaciju gdje radi Dr. Amra Mutevelić-Eminagić, tj. vlasnica je. Prije je radila u u SANASI, gdje i sada radi kao saradnik odredjenim danima.
bio kod nje i zadovoljan sam. nisam imao ni slican problem kao ti.
medutim, generalno, svako ima svoje i gotovo uvijek, drugacije iskustvo. nekome je pomoglo, nekome ne.
moj savijet. otidi i do Mutevelicke i do Alendara. jeste da ces potrositi malo vise love, ali dva misljenja su ipak bolja nego samo jedno.
u svakom slucaju, sretno!
-
Komodorac
#120 Re: Dermatolog u Sarajevu!
I mene zanimaju iskustva o Dr. Amri Mutevelić-Eminagić?
Pa, evo ako netko ima više info i nije mu teško neka napiše iskustva. Hvala.
-
ljupka_sa
#121 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Derma group na Pofalicima,adresa je Humska,ne znam tacno koji broj uglavnom blizu OBN-a.
Broj telefona je 033 653 664. Rade tri super zene,dvije su kozmeticarke,a jedna je dermatolog bas.Ja sam jako zadovoljna s njima,a isla sam i kod Ganicke i kod dr Knor i one mi bas nisu pomogle.Nadam se da ce nekome pomoci ova informacija
Broj telefona je 033 653 664. Rade tri super zene,dvije su kozmeticarke,a jedna je dermatolog bas.Ja sam jako zadovoljna s njima,a isla sam i kod Ganicke i kod dr Knor i one mi bas nisu pomogle.Nadam se da ce nekome pomoci ova informacija
-
kaostvorena
#122 Re: Dermatolog u Sarajevu!
DR.Mutevelic je super.Bila sam kod nje,i zadovoljna sam.Komodorac wrote:I mene zanimaju iskustva o Dr. Amri Mutevelić-Eminagić?
-
jasana
#123 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ja sam jednom samo isla Alenderu,inace imala sam problema a kozom sa nekih 18-20,i to sam lijecila sama ,kupujuci neke preparate u apoteci,tonike itd.(problem su bile akne).
jednom dobijem neku alergiju i jedna strana lica puna nekih bijelih,bubuljica i rekoh ma odoh ja na dermu na Kosevo.i bub kod Alendera.i nije ni pogledo kako treba,onako iz daljine i prepise mi Rocutan,ja odem svojoj lijecnici i ona kad je vidjela ovaj lijek odgovori me i kaze mi sta je to! i ona me pita jesam koristila neki puder kozmetiku i slicno jer izglda kao da je zacepilo pore,pa se nesto koza izasula i slicno.kazem jesam neku novu kremu i puder i kaze ma peri to kamilicom par dana i povuci ce se ,ima moja kcerka slican problem i bude tako.jos sto je najgore ja Alendera znam privatno i ja sam doktor ,ali ne dermatologije,ali on vrsi naovlas dijagnoze naravno jednostavnije stvari uspije terapirati,a malo slozenije i ne zna bas,a za pola se ne unese i ne pregleda,pa nema pregleda kod dermatologa,oftamologa ,uho grlo nos ako se doktor ne priblizi pacijentu i barem jednom ga dotakne a kamoli sa razdaljine od 3 metra onako ko na selu bubne to je to ,ja tako mislim.posebo sto nema nekog pravilnog uzimanja anamnese sto je u npr.po nekim evropskim standardima nezamislivo,mada svugdje ti mozes naici na ovakve ili onakve laike!licno meni je Alender laik u svojoj struci,ove ostale ne znam hvala Bogu ne trebaju mi vise i ne trebali mi..........
za ovu doktoricu u Nakasevoj bolnici bivsoj vojnoj mogu reci da bi trebala biti ok,zove se Sladjana prezime ne znam,s njom se moze pricati barem...........
jednom dobijem neku alergiju i jedna strana lica puna nekih bijelih,bubuljica i rekoh ma odoh ja na dermu na Kosevo.i bub kod Alendera.i nije ni pogledo kako treba,onako iz daljine i prepise mi Rocutan,ja odem svojoj lijecnici i ona kad je vidjela ovaj lijek odgovori me i kaze mi sta je to! i ona me pita jesam koristila neki puder kozmetiku i slicno jer izglda kao da je zacepilo pore,pa se nesto koza izasula i slicno.kazem jesam neku novu kremu i puder i kaze ma peri to kamilicom par dana i povuci ce se ,ima moja kcerka slican problem i bude tako.jos sto je najgore ja Alendera znam privatno i ja sam doktor ,ali ne dermatologije,ali on vrsi naovlas dijagnoze naravno jednostavnije stvari uspije terapirati,a malo slozenije i ne zna bas,a za pola se ne unese i ne pregleda,pa nema pregleda kod dermatologa,oftamologa ,uho grlo nos ako se doktor ne priblizi pacijentu i barem jednom ga dotakne a kamoli sa razdaljine od 3 metra onako ko na selu bubne to je to ,ja tako mislim.posebo sto nema nekog pravilnog uzimanja anamnese sto je u npr.po nekim evropskim standardima nezamislivo,mada svugdje ti mozes naici na ovakve ili onakve laike!licno meni je Alender laik u svojoj struci,ove ostale ne znam hvala Bogu ne trebaju mi vise i ne trebali mi..........
za ovu doktoricu u Nakasevoj bolnici bivsoj vojnoj mogu reci da bi trebala biti ok,zove se Sladjana prezime ne znam,s njom se moze pricati barem...........
-
aidas
#124 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Ja imam problema sa flekama koje se pojavljuju ljeti , tamne su i jako ružno izgledaju !!!
Sada su se "povukle" tj. manje ih je jer je i manje sunca!
Ima li neko sličnih problema i da li je neko koristio neku "efikasnu" kremu?
Pozdrav i unaprijed hvala
Sada su se "povukle" tj. manje ih je jer je i manje sunca!
Ima li neko sličnih problema i da li je neko koristio neku "efikasnu" kremu?
Pozdrav i unaprijed hvala
-
Serenity
#125 Re: Dermatolog u Sarajevu!
Bila mi je žena na pregledu. Našla joj neke gljivice korjenu i valjda zbog toga joj opada kosa. Proizvodi su od te neke Rouge firme. Naravno preporučila je neku kremu od 70KM. Ja sam pravo skeptičan, jer je očigleno da radi za tu firmu i tali te proizvode pa sam htio mišljenje nekog dermatologa i da vidim je li baš ta skupa krema jedino riješenje (nije mi to skupo, samo neću da me neko levati, a na kraju nema rezultata).melb26sa wrote:To imas u skoro svakoj apoteci - dodje doktorica pa sa onim mikroskopom pregleda i jos ti i pokaze sta je i kako je. Mislim da su oni predstavnici RougJ ili tako neke firme koji imaju preparate za kosu. Meni je pomogla njihova cisteca pjena (sampon) i neke ampule na bazi duhana.ANTHRAX wrote:A jedno pitanje.. Radi li ko od ovih dermatologa pregled vlasista kose?
Dakle ima li se kome otići u Sarajevu da će lijepo pregledati tjeme kose i reći tačno o čemu je riječ. Jer ne ide mi u glavu da samo mikroskopskim pregledom se može znati koja je gljivica tačno, bez labaratorije.
Požurite, idem sutra za Sarajevo pa da i to obavim usput, ako do tada odgovorite.