mire - ložač wrote:
Evo 6 mjeseci mi prodaju ono što sa običnom antetnom dobiješ džaba.
Znači pomoć Digitalna vs. satelitska antena ,,, HVALA
ko je tebe slago
Moderator: anex
mire - ložač wrote:
Uz pomoć satelitske antene jedino možeš imati gomilu FTA kanala.... i večina toga je negledljivo i zato je i besplatno ili nama nerazumno...mire - ložač wrote:Mada je tema poprilično stara, ali je opet aktuelna zbog novih programskih sadržaja i novih tamnjenja i zajebancije generalno sa ELOB- UHLJUPIMA, itd.isl........ da ne nastavljam.
Helem , zanima me razlika između satelitskog recivera sa svim dodatcima i ovog smeća, znači šta mi sve treba da bi to na nešto ličilo, da bi mogao rahat da djubrama kažem vozdra.
ako "dobijaš" džaba, zašto onda plaćaš ELOB???mire - ložač wrote:Mada je tema poprilično stara, ali je opet aktuelna zbog novih programskih sadržaja i novih tamnjenja i zajebancije generalno sa ELOB- UHLJUPIMA, itd.isl........ da ne nastavljam.
Helem , zanima me razlika između satelitskog recivera sa svim dodatcima i ovog smeća, znači šta mi sve treba da bi to na nešto ličilo, da bi mogao rahat da djubrama kažem vozdra.
Na koje programske sadrzaje ove TV da obratim narocitu paznju?d2 wrote:e super, dobili ste i vi tv amnu, sto bi samo mi sa HSa imali tu privilegiju
Ima li neka emisija u kojoj mogu poslati poruku sa pozdravima famEliji ud2 wrote:ja snimam cijeli program, ne zelim nista da propustim, sve je![]()
(posliije presnimavam komsijama i rodbini)
Za mustuluka si!! Napokon jedan kanal drugaciji od ostalihd2 wrote:imas srece, cijeli program je haman takav
in33sa wrote:Ma Arte je meni mrak, kad puste bizarni lafo umjetnicki dokumentarac o nekom violinisti iz Luxemburga, sve na njemackom a ispod titl na francuskom, i urednik u Arte studiju zaspe od dosade.
alipasino, sve ide super.stidljiv wrote:Imate li problema sa Elob internetom ovih dana ? Naravno na telefone se niko ne javlja po obicaju...debili...
alipašino, svaki mjesec bar par dana ukradu. evo već danima u večernjim satima "puca" veza. za pop.....Metafizicz wrote:alipasino, sve ide super.stidljiv wrote:Imate li problema sa Elob internetom ovih dana ? Naravno na telefone se niko ne javlja po obicaju...debili...