dobro...ako ti je neugodno zvati...posalji sms...jednostavno "sta ima?"...ako se javi ok...ako ne...idi daljerina* wrote:Kazu : "stazom kojom nisi prosao neznas kuda vodi"
Nazovi ga
Nazvati ga ili ne ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Simply_Red
Nazovi ga ba koji ti je!!
-
mamica papucarka
#104 Re: we
jest vala basFiore wrote:Nije ljubav za one sto imaju tanke zivce...
e jest mi drago sto vise nemam problema. Ma ko bi se ponovo ganjo
Ovako, lezi ustani zajedno. Jedi, izadji... nema zezancije
-
MadamPiaNo
-
Eshek
realna do boli wrote:Dobro ...najponiznije se izvinjavam ...jer....nisam znao da se ovdje radi o igracu koji je igrao utakmice na nivou finalnih turnira svjetskih i evropskih prvenstava....Povlacim sve sto sam dosad rekao i napisao ....i ako nemate nista protiv ....uzeo bih si slobodu ...i izgubio se odavde sa ove teme .....trcecim korakom.
in vino et in huja veritas
-
realna do boli
Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
Naravoucenje:i kada mislis da je sve gotovo ..nazovi...mozda se samo radilo o velikom nesporazumu .
Naravoucenje:i kada mislis da je sve gotovo ..nazovi...mozda se samo radilo o velikom nesporazumu .
Last edited by realna do boli on 20/06/2007 08:18, edited 2 times in total.
- cHupjahalic@
forumashica je bolan imala problema sa citiranjem.Eshek wrote:realna do boli wrote:Dobro ...najponiznije se izvinjavam ...jer....nisam znao da se ovdje radi o igracu koji je igrao utakmice na nivou finalnih turnira svjetskih i evropskih prvenstava....Povlacim sve sto sam dosad rekao i napisao ....i ako nemate nista protiv ....uzeo bih si slobodu ...i izgubio se odavde sa ove teme .....trcecim korakom.![]()
![]()
![]()
in vino et in huja veritas![]()
![]()
sto se petljas
-
Zhaba
realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
- zena21
go girlrealna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
-
Sarafcina
javi i meni jesam li bio u pravu za njegov kontZhaba wrote:realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
Naravoucenje:i kada mislis da je sve gotovo ..nazovi...mozda se samo radilo o velikom nesporazumu .bas mi drago, javi kako je kahva bila
![]()
jbt..... da sam kojim slucajem zensko... ja bih s ovom pameti pola muskog roda u crno zavio
-
inspire_me
realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
E bistro na kafici
Jos jednom sretno i obavezno javi kako je bilo
-
Last_one
Toooooooooo lafice.......realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
-
rihakm
1000000%Jonx wrote:Mozes ga nazvati i on ce ti se javiti. Medjutim, ona prvotna carolija je odavno izgubljena u vremenu koje ti je trebalo da se saberes.
Sve i da se desi ono sto ocekujes, pesimisticno gledam na vrijeme koje tek dolazi.
Sta zelim reci; prave stvari se desavaju na prvu, kao sto se i dobri golovi daju iz volea, pucajuci iz prve.
Bilo kako bilo, sretno.....
- BHG
mozda je bila gorka da gorca nemoze bit?????Zhaba wrote:realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
Naravoucenje:i kada mislis da je sve gotovo ..nazovi...mozda se samo radilo o velikom nesporazumu .bas mi drago, javi kako je kahva bila
![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sto vi muski mozete biti jace mahaluse i raskopuse od zena, to je cudo jednoBHG wrote:mozda je bila gorka da gorca nemoze bit?????Zhaba wrote:realna do boli wrote:Zvala..broj se koristi , nije se javila mlada koka, zabila gol ...slijedi kafica..eto ..obavijestila sam vas ..hvala na podrsci.
![]()
-
Sarafcina
onaaaaa wrote:NijeSarafcina wrote:onaaaaa wrote:Zato sad zene u crno zavijas![]()
Sretno na kafici
ja zene u crno.. ?!?!
ma zamnom nece u crno ni kad krepam... to je tebi neko slago
e onda si me s nekim zamijenila
mene nece ni kad ja hocu
vele... ters