ljubav_aha wrote:MELBOURNE_SARAJEVO wrote:ljubav_aha wrote:
1.mnogi muskarci su probali analni seks,samo jednom i nikad vise
2.previse si rano trazio "u usta',dok se sama ne ponudi,ne pitaj
3.seks,vani,zavisi os milion faktora
4.bosanke,vs. ostale,sa bosankama se zenite,a sa "ostalim" sticete iskustvo kako bi usrecile zenu bosanku

1.Samo neko ko nema pojima sta je sex ce probati analni jednom i nikad vise
2.Da pitam da li mogu da ti svrsim po faci ili usta

to ti mene zezas
3.Milion faktora

ti mene opet zezas

za takav sex se samo kaze f... me now
4.Pogledaj nase zene kakve su kad izadju vani i takve su ti u krevetu dosadne i zaostale

salim se naravno
1.to je ortodoksna pretopstavka,jer nije tacno da svi muskarci vole analni seks
2.napisala sam,dok se zena ne ponudi,NE PITAJ
3.naravno,ali i tu postoje granice,bez pretjerivanja
4.
hadje molim te obrazlozi kako se oblace,zasto su ti dosadne i u cemu su tacno zaostale
znaci,tacka 4 mora biti obrazlozena,da bih te uopste razumjela sto te doslovno frustrira
Kao prvo odakle tebi to da sam ja iz frustriran??Znaci cim muskarac kaze nesto to je frustracija

Zasto bi bio frustriran kad imas super zenu pored sebe a jos Bosanka

samo sto je odrasla vana pa joj to plus veliki

kad imas sexualni zivot dobar

posao dobar

zdrav mlad zgodan

i jos uvjek sexualno aktivan i to masalla

cak se i vani sexam sa dragom mozes misliti

nego gdje si ti u kojem haustoru zivis da probam i u tvom

cuces nas vjeruj mi...... Sad da ti odg na tvoje pitanje pod brojem 4...Kao prvo spomenula si modu mada ja nisam rekao nista u vezi toga ali cu ti reci..Meni velika vecina zena u Sa znaci vecina ne sve hvala bogu oblace se kao da su sve krenule u kafanu na narodnu muziku

Kod nasih zena kako je obucena preko dana tako je i navece..I ovo nema nista veze sa parama i kokuzlukom..Jednostavnost je jako sexy nije sve u stiklicama i visokim petama zna se kad se to nosi a ne od jutra do mraka.......

Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse

a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...Volim i cijenim samostalnost a to je jako rijetko ovde, zene ovde se isele iz kuce kad se udaju i ako ima sve uslove za to prije toga ali to se rijetko desi...DOSTA O ZENAMA JER I MI NISMO NISTA BOLJI ALI POSTO SAM MUSKARAC JA SAM NAPISAO O ZENAMA....