Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Loulou

#101 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Loulou »

mišica wrote:
elmer wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:A ko je rekao da su zene dobre u krevetu??Kod vecine ide ovako joj ja to ne volim joj meni je to bezze itd itd ja necu analno meni je to bas fuj :D :D joj nemoj meni usta meni se to gadi :D :D ma daj jesi lud gdje cemo vani vidjece nas neko :D jeli treba da nabrajam :D za tango treba dvoje ako niste znali :D znaci zene na sta se furate pa vi kao mislite da ste vi dobre u krevetu ??pricam o mojim o bosankama :D za ostale nacije cu reci puno bolje nego nase bosanke :D :D
:thumbup:

čovjek je sve rekao......... :-D
................
Bome @mišice...... :-?
Al' ne brini, nisi ti "usamljen slučaj".... Ostali samo mudro šute... (za sad)
:D
zelenashica

#102 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Loulou wrote:
mišica wrote:
elmer wrote:
:thumbup:

čovjek je sve rekao......... :-D
................
Bome @mišice...... :-?
.................
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:17, edited 2 times in total.
shalaedin

#103 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by shalaedin »

funaki wrote:
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
Mi samo glumimo da smo ''glupi'' teta mima...
:lol: :lol: :lol:
Bolje glumiti budalu i dobiti sta zelis, nego biti budala i samo gubiti ...
Laura_21

#104 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Laura_21 »

Tastatura je cudo. Slova kao da lete.
Loulou

#105 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Loulou »

mišica wrote:
Loulou wrote:Bome @mišice...... :-?
Ja se draga uopšte nisam našla medju ti bosankama :D :dance: :dance: neg samo dadoh do znanja svom dragom da ga pratim :D ............ako šta pomaže,moje drugo ime je nimfomanka :dance: :dance: :dance: :mrgreen:
ps.elmere srećo baš mi drago što imaš takvo iskustvo s bosankama......haman si se napokon uvjerio da nama s hercegovačkom krvi neJma ravnih :D
Huh...dobro je.... :bih:
zelenashica

#106 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Loulou wrote:
mišica wrote:
Loulou wrote:Bome @mišice...... :-?
..............
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:17, edited 1 time in total.
zelenashica

#107 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

bandit wrote:
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........

Muskarci su bezveze u krevetu jer ne koriste jezik dovoljno ... haman im se gavi ... :idea:
.................
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:18, edited 1 time in total.
Loulou

#108 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Loulou »

mišica wrote:Jašta..... :D i više neg' dobro :-) .......................hajmo mi malo kondicionog treninga cure.....trebaće za večeras :oops: ...idemo lijevo-desno :dance: :dance: :dance: :dance: gore-dolje :dance: :dance: :dance: :dance: .....hajmoooooooo brže to :-) kako ćete izdržati 5-6h...kad neJmate kondicije :dance: :dance: :dance:

:D :lol:

Polako.... Prvo da utvrdimo odgovor na tematsko pitanje.....
zelenashica

#109 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Loulou wrote:
mišica wrote:Jašta..... :D i više neg' dobro :-) .......................hajmo mi malo kondicionog treninga cure.....trebaće za večeras :oops: ...idemo lijevo-desno :dance: :dance: :dance: :dance: gore-dolje :dance: :dance: :dance: :dance: .....hajmoooooooo brže to :-) kako ćete izdržati 5-6h...kad neJmate kondicije :dance: :dance: :dance:

:D :lol:

Polako.... Prvo da utvrdimo odgovor na tematsko pitanje.....
................
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:18, edited 1 time in total.
zelenashica

#110 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

bandit wrote:

Muskarci su bezveze u krevetu jer ne koriste jezik dovoljno ... haman im se gavi ... :idea:
..........
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:19, edited 3 times in total.
Zoya

#111 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Zoya »

Banditu imas temu o "lingvistici" na drugom podforumu, pa procitaj sta strucnjaci pisu :D :run:
Zoya

#112 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Zoya »

Ma ima naravno. Tu je profesorica furby objasnila detaljno kako se treba sa jezikom :D
Laura_21

#113 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Laura_21 »

Ima ih ovdje i previse iskusnih. Ili je to samo do tastature.
ljubav_aha

#114 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:A ko je rekao da su zene dobre u krevetu??Kod vecine ide ovako joj ja to ne volim joj meni je to bezze itd itd ja necu analno meni je to bas fuj :D :D joj nemoj meni usta meni se to gadi :D :D ma daj jesi lud gdje cemo vani vidjece nas neko :D jeli treba da nabrajam :D za tango treba dvoje ako niste znali :D znaci zene na sta se furate pa vi kao mislite da ste vi dobre u krevetu ??pricam o mojim o bosankama :D za ostale nacije cu reci puno bolje nego nase bosanke :D :D
1.mnogi muskarci su probali analni seks,samo jednom i nikad vise
2.previse si rano trazio "u usta',dok se sama ne ponudi,ne pitaj
3.seks,vani,zavisi os milion faktora
4.bosanke,vs. ostale,sa bosankama se zenite,a sa "ostalim" sticete iskustvo kako bi usrecile zenu bosanku :mrgreen:
Konjanik

#115 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Konjanik »

mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
Ja, kao muškarac sam skroz uvrijeđen ovim komentarom i pozivam administratora da djeluje a mladoj gospodjici koja se krije iza nadimka "mima" pozivam je na zajednicki izlazak i veceru u mom stanu u Zenici . :)
MELBOURNE_SARAJEVO

#116 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

ljubav_aha wrote:
1.mnogi muskarci su probali analni seks,samo jednom i nikad vise
4.bosanke,vs. ostale,sa bosankama se zenite,a sa "ostalim" sticete iskustvo kako bi usrecile zenu bosanku :mrgreen:

1.Samo neko ko nema pojima sta je sex ce probati analni jednom i nikad vise :D
2.Da pitam da li mogu da ti svrsim po faci ili usta :D to ti mene zezas :D
3.Milion faktora :D ti mene opet zezas :D za takav sex se samo kaze f... me now
4.Pogledaj nase zene kakve su kad izadju vani i takve su ti u krevetu dosadne i zaostale :D :D salim se naravno
zelenashica

#117 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Konjanik wrote:
Ja, kao muškarac sam skroz uvrijeđen ovim komentarom i pozivam administratora da djeluje a mladoj gospodjici koja se krije iza nadimka "mima" pozivam je na zajednicki izlazak i veceru u mom stanu u Zenici . :)
...........
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:27, edited 1 time in total.
ljubav_aha

#118 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
ljubav_aha wrote: 1.mnogi muskarci su probali analni seks,samo jednom i nikad vise

4.Pogledaj nase zene kakve su kad izadju vani i takve su ti u krevetu dosadne i zaostale :D :D salim se naravno
1.to je ortodoksna pretopstavka,jer nije tacno da svi muskarci vole analni seks
2.napisala sam,dok se zena ne ponudi,NE PITAJ
3.naravno,ali i tu postoje granice,bez pretjerivanja
4.hadje molim te obrazlozi kako se oblace,zasto su ti dosadne i u cemu su tacno zaostale

znaci,tacka 4 mora biti obrazlozena,da bih te uopste razumjela sto te doslovno frustrira
luda

#119 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by luda »

hmm...ne slazem se da su muskarci bezveze u krevetu...neiskustvo ih navodi na pitanja al u tome nema nista lose...ti su cak dobri pitaju te sta da ti rade da bi te zadovoljili...ima ih pa zadovoljavaju samo sebe...isto tako se muskarci mnogo puta razocaraju jer zena ocekuje sve od njega...mislim da je vecina ok..a koja smjernica nas nece ubiti
dast

#120 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by dast »

Ko je rekao da su muskarci bzvz u krevetu?! Ti imala neko lose iskustvo pa globalizujes... Ima mnogo i takvih slucajeva naravno, ali i kod zenske populacije ima mnogo "kloceva" koje jedino znaju noge da rasire.. Uostalom sta je lose razgovari i neke smjernice uvesti, bez obzira ko bio nezadovoljan, on ili ona?!
Pa malo je tih parova kod kojih sve funkcionise besprijekorno, ili si ti previse gledala filmove pa mislis da je tako u praksi... DOduse mozda i jeste na pocetku, kasnije bez normalnog razgovora do najsitnijih detalja nema maksimalnog uzitka... Tako da mislim da ovaj topic predstavlja licnu frustraciju jedinke koja ga je i otvorila, nikako ne stoji ova "globalna" titula muskarcima...
MELBOURNE_SARAJEVO

#121 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

ljubav_aha wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
ljubav_aha wrote: 1.mnogi muskarci su probali analni seks,samo jednom i nikad vise

1.to je ortodoksna pretopstavka,jer nije tacno da svi muskarci vole analni seks
2.napisala sam,dok se zena ne ponudi,NE PITAJ
3.naravno,ali i tu postoje granice,bez pretjerivanja
4.hadje molim te obrazlozi kako se oblace,zasto su ti dosadne i u cemu su tacno zaostale
znaci,tacka 4 mora biti obrazlozena,da bih te uopste razumjela sto te doslovno frustrira

Kao prvo odakle tebi to da sam ja iz frustriran??Znaci cim muskarac kaze nesto to je frustracija :D Zasto bi bio frustriran kad imas super zenu pored sebe a jos Bosanka :D samo sto je odrasla vana pa joj to plus veliki :D :D kad imas sexualni zivot dobar :D posao dobar :D zdrav mlad zgodan :D i jos uvjek sexualno aktivan i to masalla :D cak se i vani sexam sa dragom mozes misliti :D nego gdje si ti u kojem haustoru zivis da probam i u tvom :D cuces nas vjeruj mi...... Sad da ti odg na tvoje pitanje pod brojem 4...Kao prvo spomenula si modu mada ja nisam rekao nista u vezi toga ali cu ti reci..Meni velika vecina zena u Sa znaci vecina ne sve hvala bogu oblace se kao da su sve krenule u kafanu na narodnu muziku :D Kod nasih zena kako je obucena preko dana tako je i navece..I ovo nema nista veze sa parama i kokuzlukom..Jednostavnost je jako sexy nije sve u stiklicama i visokim petama zna se kad se to nosi a ne od jutra do mraka....... :D Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse :D a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...Volim i cijenim samostalnost a to je jako rijetko ovde, zene ovde se isele iz kuce kad se udaju i ako ima sve uslove za to prije toga ali to se rijetko desi...DOSTA O ZENAMA JER I MI NISMO NISTA BOLJI ALI POSTO SAM MUSKARAC JA SAM NAPISAO O ZENAMA....
Dioda

#122 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Dioda »

Kao prvo odakle tebi to da sam ja iz frustriran??Znaci cim muskarac kaze nesto to je frustracija :D Zasto bi bio frustriran kad imas super zenu pored sebe a jos Bosanka :D samo sto je odrasla vana pa joj to plus veliki :D :D kad imas sexualni zivot dobar :D posao dobar :D zdrav mlad zgodan :D i jos uvjek sexualno aktivan i to masalla :D cak se i vani sexam sa dragom mozes misliti :D nego gdje si ti u kojem haustoru zivis da probam i u tvom :D cuces nas vjeruj mi...... Sad da ti odg na tvoje pitanje pod brojem 4...Kao prvo spomenula si modu mada ja nisam rekao nista u vezi toga ali cu ti reci..Meni velika vecina zena u Sa znaci vecina ne sve hvala bogu oblace se kao da su sve krenule u kafanu na narodnu muziku :D Kod nasih zena kako je obucena preko dana tako je i navece..I ovo nema nista veze sa parama i kokuzlukom..Jednostavnost je jako sexy nije sve u stiklicama i visokim petama zna se kad se to nosi a ne od jutra do mraka....... :D Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse :D a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...Volim i cijenim samostalnost a to je jako rijetko ovde, zene ovde se isele iz kuce kad se udaju i ako ima sve uslove za to prije toga ali to se rijetko desi...DOSTA O ZENAMA JER I MI NISMO NISTA BOLJI ALI POSTO SAM MUSKARAC JA SAM NAPISAO O ZENAMA....[/quote]

Ovaj prvi boldirani dio k'o onaj oglas-ne trazim nista,samo se kurcim :-)

Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse :D a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...

Ovo sto si napisao je jedna od osobina zatucanog balkanskog muskarca. Koji ni po koju cijenu nece dozvoliti svom zenskom potomku da prespava kod momka :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#123 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Dioda wrote:Kao prvo odakle tebi to da sam ja iz frustriran??Znaci cim muskarac kaze nesto to je frustracija :D Zasto bi bio frustriran kad imas super zenu pored sebe a jos Bosanka :D samo sto je odrasla vana pa joj to plus veliki :D :D kad imas sexualni zivot dobar :D posao dobar :D zdrav mlad zgodan :D i jos uvjek sexualno aktivan i to masalla :D cak se i vani sexam sa dragom mozes misliti :D nego gdje si ti u kojem haustoru zivis da probam i u tvom :D cuces nas vjeruj mi...... Sad da ti odg na tvoje pitanje pod brojem 4...Kao prvo spomenula si modu mada ja nisam rekao nista u vezi toga ali cu ti reci..Meni velika vecina zena u Sa znaci vecina ne sve hvala bogu oblace se kao da su sve krenule u kafanu na narodnu muziku :D Kod nasih zena kako je obucena preko dana tako je i navece..I ovo nema nista veze sa parama i kokuzlukom..Jednostavnost je jako sexy nije sve u stiklicama i visokim petama zna se kad se to nosi a ne od jutra do mraka....... :D Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse :D a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...Volim i cijenim samostalnost a to je jako rijetko ovde, zene ovde se isele iz kuce kad se udaju i ako ima sve uslove za to prije toga ali to se rijetko desi...DOSTA O ZENAMA JER I MI NISMO NISTA BOLJI ALI POSTO SAM MUSKARAC JA SAM NAPISAO O ZENAMA....
Ovaj prvi boldirani dio k'o onaj oglas-ne trazim nista,samo se kurcim :-)

Kod vecine nasih zena spontanost je misaona imenica :vole da planiraju previse :D a zaostale su jer sve se sexaju u 16 i imaju veze partnere ali kad treba da prespava kod frajera tu je problem sta ce reci starci,znaci zaostali smo kao nacija jer vise volimo laz nego istinu...

Ovo sto si napisao je jedna od osobina zatucanog balkanskog muskarca. Koji ni po koju cijenu nece dozvoliti svom zenskom potomku da prespava kod momka :D[/quote]

Da me vidis rekla bi hvala bogu imas se cim kurciti :lol: a za ovo balkanski ti ocigledno nisi skontala ja sam rekao da je meni smijesno kad zena nema sansi da prespava kod momka a prije toga se sexala :lol: :lol: znaci kad budem imao cerku ako bog da necu imati problema da spava kod momka jer nista nece uraditi sto vec nije uradila do 11 n :lol: vece
Dioda

#124 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Dioda »

Skontala sam ja sta si ti htio da kazes,nego je pravo iritantno kad cujem da neko govori kako su bosanke 'ovakve,onakve :-) Eto,mi smo kao zatucane,lose se oblacimo,nemamo stila,sve se kao seksaju,al problem prespavati kod partnera :shock: Mrzim svaku generalizaciju :D

Al tema je ipak bila bosanski muskarac :lol:
Irelevantan

#125 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Irelevantan »

I ja bih nešto dodao al ne smijem od žene mi umene :zoka:
Post Reply