Lucy01 wrote:seln wrote:
Bingoooooo...cigaru za gospodju. Shvatili smo.
Glupe su tu za mlade godine, kad cuna ne pita za IQ.
Za zivot je potrebno imati nekoga ko je malo vise od vagine.
Da, ali tvoje originalno pitanje je bilo "jesu li glupe zene bolje u krevetu". Po cemu bolje? Submisivne, podloznije trikovima i prevarama, spremnije da pristanu na svasta zbog svog niskog IQ-a? Ako su ovo razlozi (a pretpostavljam da jesu) nije ni cudo sto se toliko digla hampa na ovoj tvojoj temi; ovo je bas degradirajuce za svako ljudsko bice, ne samo za zenu i ustvari ne govori nista o njima (jer nisu one krive sto su glupe; to je kao da su se rodile bez jedne ruke) nego o tebi....
I da, imas pravo na svoje misljenje isto kao sto ostali imaju pravo da daju svoje misljenje o tvom misljenju

Ne znam je li to degradirajuce i ne znam cemu toliko pametovanja oko necega sto se desava nekoliko milijardi puta svaki dan.
Sta bi trebalo? Da kazem: ona je glupa, a posto sam ja fin momak, necu iskoristiti njenu glupost? Pa naidje neki hadzo koji nema problema sa savjescu i uziva, a ja pijem caj od nane.
Da se razumijemo: te glupe cure imaju pravo glasa, smiju potpisivati ugovore, smiju stupati u brak, znaci nisu retardirane. Sto znaci da ih nisam zloupotrijebio. One jednostavno nisu postavljale pitanja o savjesti, svrhi, smislu...pa je sve bilo tako fino i opusteno.
Ne mogu tacno reci po cemu su bolje: kako mirisu, osjecaj njihovih usana na mom tijelu, nacin na koji se podaju, kako uzdisu ili vriste...ne znam.
Kratko i jasno, uzivao sam vise nego sa "pametnima".
Znaci li da sam i ja glup ili trebam moliti za oprost zato sto sam tarlahao sa nekom bez diplome?