Ja cu ti objasniti.saki wrote:Od moderatora molim objasnjenje![]()
Hvala unaprijed
Povlacis temu u kojem si se ti nasao nesto reci Pasodzigeri - vjerovatno nekom klincu koji prica Markove konake.
Tu mu ti rece da je on BHF.
Dakle - i ti poce pricati Markove konake i povlaciti druge za kite.
Ja nadjo za shodno da te obavjestim o onome sto znaju ptice na granama.
Ti se nasao onda - pricati o mojim zivcima - sto opet nije tema - pa ti ljudi obrisase post - nebi li ti dali do znanja da ne talasas. Ali pazi ovo - udario ti neko - malo na sujetu. Uuuu. Sujetica, kratka kitica. Sad bi ti - da uzvratis udarac, a neces da kazes - ok, u redu, izvini, necu se saliti na taj nacin - jer ni ja ne volim kad se neko sa mnom - sprda. To je sve sto je trebalo.
Ali jok. Urotio se cijeli svijet protiv tebe covjece. A ti ugorzen. Ti nisi nista - uradio. Ti samo - malo dosao podjebavati - pa zavrsio na koljenima. Onda pozivaj moderaciju i pitaj ih sto si ugrozen. I iskupi jos kojeg tako - koji zna da je na Malti bilo 200 BHFovaca, to je vise BHF nego sto je na utakmici s Marsaxlokk bilo gledalaca. Nema se - bolan - s cim i kako ces ici? Vidjeli smo rudarsko selo od 3000 i tamo kumpir navijaca. Tamo je otislo FKS - potrositi dovoljno love da je moglo Marsijana dovesti - da nije otislo - u goste. Ako se nema vec love - radije da se dovede najbolji igrac nazad - nego da se ide po selima Malteski u bubamara turizam. Vidjecemo ko ce i u Belgiju ici - bez Obuce i Ihtijarevica i Marsijana. Lakopo. Neka smo mi 27 na svijetu po UEFI-noj listi koja - ne pije vode ni ovako ni onako. Narucito ne u ovom periodu - jer je sad - najmanje bitan za kvalifikacije - i postace s vremenom sve bitniji. A tad znamo gdje cemo biti. Neka se samo zna - u Briselu je neko nekad prije okupio 15.000 Bosanaca s 2 kontinenta - organizovao 15 buseva u sopstvenom aranzmanu, svim tim nabavio karte i mnostvu drugih koji su putvali u sopstvenom aranzmanu, zakupio hostel, i par hotela, i sve izorganizovao od okupljanja na glavnom trgu do kortea i dolaska na stadio. I ne zove se NS BiH, Munir Usanovic, Iljo, Milance, Aj Tink's 10.000 KM mjesecno, Monkej Pecikoza Slavica i njen Don Juan Paske Ahmed.
Al' kome je to bitno?
Vama je ovo sve - sega i zajebancija. Al' kad ti se kaze nesto - onda ti odjednom nije sega i zajebancija. Pa jel zajebancija ili nije? Ili je - dok je na tudji racun - ostriti kite - moze se, al' na sopstveni - e, nema to da kuca casti. Neko je - da bi bili 27 - isao i do Moldavije (45 ljudi), neko je bio i na Malti (200) - te ljude sprdas danas - ti, i takvi kao ti. Odakle pravo? Odakle tebi to pravo? Samo mi to reci? Zaduzio te NS BiH - jel to? Zaduzila te UEFA? Jel to? Zaduzila te FIFA? Jel i to? Ko te je onda - zaduzio da se sprdas, i koje su tvoje zasluge? Koji je tvoj kredibilitet? Znas pravila UEFE? Jel to - to znanje? Jel to ta - sposobnoast.
I onda - ces da te neko zastiti. Zahvaljivati se i ulizivati - moderatorima - unparijed.
Jesam li ti sad - nesto objasnio? Nadam se da jesam.