Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne ... ne znam tipa. Ma pametna je ona bila, smuntala lika koji nije bio ni blizu njenog društva.
Taj moj jadnik se bio zaljubio u nju, otvorila mu oči ... e to je patnja bila. A ona premazana ... Dođe meni i smije se na njegov račun. Zatim sam to uspio razjebati ... ali efekat je bio pozitivan.
Ne ... ne znam tipa. Ma pametna je ona bila, smuntala lika koji nije bio ni blizu njenog društva.
Taj moj jadnik se bio zaljubio u nju, otvorila mu oči ... e to je patnja bila. A ona premazana ... Dođe meni i smije se na njegov račun. Zatim sam to uspio razjebati ... ali efekat je bio pozitivan.
bariton wrote:magazin Start je prije par mjeseci pisao o ovoj ženi koja negdje u Sarajevu ima svoju jazbinu u kojoj debelo naplaćuje likovima koji su spremni masno platiti za vodanje na lancu, degenjek bičem i tako te stvari koje ulaze u sfero sadomazohizma. sudeći po rekvizitima 'oće ona i naguzit-sve po cjenovniku.
prema pisanju tog magazina ona za jedan dan zaradi pola prosječne mjesečne plate.
ovaj na videu što ga je upregla je muško (ima delegata koji komentarišu video i nisu to skužili )
ulazi unutra jos zdjelu s ostacima da mu da a i cizmice su mu extra