Niko tebi nije solio pamet, vec si sam ostavljao glupe komentare. Opet ti ponavljam..........Otkaci od MImesinus wrote:Ja se izvinjavam svima zato što sam sebi dopustio da se naklapam sa nekim tamo likovima....
Ali činjenica je da ja nisam ništa gore napisao nego što to mnogi na ovom forumu pišu, a ona se našla kao pametna da meni soli pamet.
Na žalost nisam mogao ostavi da na meni ostane.
Evo ja prestajem sa nedoličnim ponašanjem
Da li su zene pokvarena bica?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
- sinus
Ja ti opraštam sve što si ti meni napisala, i vodiću se onom poznatom da pametniji popušta...mima wrote:Niko tebi nije solio pamet, vec si sam ostavljao glupe komentare. Opet ti ponavljam..........Otkaci od MImesinus wrote:Ja se izvinjavam svima zato što sam sebi dopustio da se naklapam sa nekim tamo likovima....
Ali činjenica je da ja nisam ništa gore napisao nego što to mnogi na ovom forumu pišu, a ona se našla kao pametna da meni soli pamet.
Na žalost nisam mogao ostavi da na meni ostane.
Evo ja prestajem sa nedoličnim ponašanjem
- dacina_curica
evo "kotrljam" se nekakozena21 wrote: draga moja kako si mi
ja propustih ovo zakuhavanje
- nebojeplavo
Uh, dajte mi kokice 
- sinus
Jadno mima jadno da mi mamu spominjes, moju majku koja ti ništa nije skrivila....samo pokazuješ koliko si jadna i u nedostatku nekih drugih načina hvataš se one najjadnije stvari a to je majku nekome spominjati....mima wrote:Traume iz djetinjstva...........Jeli ovo polazis od svoje mame?sinus wrote:Žena je kao konzerva ribe, ili je neotvorena ili se usmrdila![]()
![]()
Time si pokazala kakva si, i prije bih rekao da polazim od tebe kad malo bolje razmislim....fuj
-
*mima*
sinus wrote:Jadno mima jadno da mi mamu spominjes, moju majku koja ti ništa nije skrivila....samo pokazuješ koliko si jadna i u nedostatku nekih drugih načina hvataš se one najjadnije stvari a to je majku nekome spominjati....mima wrote:Traume iz djetinjstva...........Jeli ovo polazis od svoje mame?sinus wrote:Žena je kao konzerva ribe, ili je neotvorena ili se usmrdila![]()
![]()
Time si pokazala kakva si, i prije bih rekao da polazim od tebe kad malo bolje razmislim....fuj