Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lucy01 wrote:Mene opet, zanima zna li neko naziv fenomena (bolesti ) koja tjera muskarce da uglavnom vide normalno, osim kada gledaju u vlastiti polni organ, jer im se tada iz meni nepoznatog razloga dimenzije onog sto vide-udvostruce
Joj Lucy, bas hos sve da znas.
Evo ovako: kao sto vi zenske vidite sta je sve na vama lose tj. malo, opusteno, labavo, krivo i slicno, tako i mi mOski imamo svoja (pri)vidjenja. S tim da mi od njih ne odstupamo jer ako nisi u stanju da se drzis principa, kakvo si onda musko?!?
Btw, am I detecting a case of penis envy? cccc.......
Lucy01 wrote:Mene opet, zanima zna li neko naziv fenomena (bolesti ) koja tjera muskarce da uglavnom vide normalno, osim kada gledaju u vlastiti polni organ, jer im se tada iz meni nepoznatog razloga dimenzije onog sto vide-udvostruce
Joj Lucy, bas hos sve da znas.
Evo ovako: kao sto vi zenske vidite sta je sve na vama lose tj. malo, opusteno, labavo, krivo i slicno, tako i mi mOski imamo svoja (pri)vidjenja. S tim da mi od njih ne odstupamo jer ako nisi u stanju da se drzis principa, kakvo si onda musko?!?
Btw, am I detecting a case of penis envy? cccc.......
Da imam penis imala bih i envy...ovako nemam ni jedno ni drugo ....mozda samo normalan vid i objektivnost u procjeni svojih, a bome i inih velicina
kako divan clanak, odmah se sjetim onog lika iz dalmacije sto je po svim novinama zavrsio kad je sebi nabio u guzicu mrkvu - mrkva pukla - on zavrsio u bolnici...
rupa za srati i zdravo, nikad mi nece biti jasni ti tripovi pederastije
_sa_ wrote:kako divan clanak, odmah se sjetim onog lika iz dalmacije sto je po svim novinama zavrsio kad je sebi nabio u guzicu mrkvu - mrkva pukla - on zavrsio u bolnici...
_sa_ wrote:kako divan clanak, odmah se sjetim onog lika iz dalmacije sto je po svim novinama zavrsio kad je sebi nabio u guzicu mrkvu - mrkva pukla - on zavrsio u bolnici...
ma ova rupa za kenjanje je puno bezazlenija od one druge.ona te nikad nece iznevjeriti ni iznenaditi,zna se sta iz nje moze ispasti...medjutim,iz ove druge,"glavne",moze da ispadne mnogo vece sranje
_sa_ wrote:nemoj huliti da te sutra ne opali "sranje" na kvadrat
pa o tome pricam,strah me toga vidis kol'ko je kleti insan nemocan pred majcicom prirodom iliti bozjim davanjem da ti se ono cime bi se htio i trebao diciti izvrgne u sramotu i izrugivanje...