Žalosno se radovati neriješenom rezultatu Sarajeva protiv Slavije ali moja radost je u tome što je "Mile" đaba dolazio u Lukavicu
SLAVIJA VS. SARAJEVO - Odluka o prvaku
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
U Lukavici su igrala dva kluba koja su silovala fudbal a jedini fudbaler na terenu je bio Marsijano.
Žalosno se radovati neriješenom rezultatu Sarajeva protiv Slavije ali moja radost je u tome što je "Mile" đaba dolazio u Lukavicu
-
strelčevina
Kad si tako bistar što nisi napisao da Velež daje Jedinstvu bodove u Vrapčićima, uostalom čitav grad je to znao, znali su se i akteri i igrači Veleža koji su igrali onako kako im je naređeno, ali zato znaš rezultat od mrskih neprijatelja, koliko vidim tebe samo mržnja vodi. Sloboda je filijala nekog drugog kluba, to znaš. A reci čija je Velež filijala ili ako nije ko njime dirigira, što ti ga dođe još sto puta gore nego biti nečija filijala. Pozdrav svepametnom.mostarac wrote:gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
U svakom slucaju Modrica je dala Zrinjskom, sto znaci da nece dati Slobodi, a Zrinjski ce dati Slaviji. Kako Borac 99% ispada i gotovo da i nema sanse za opstanak, poznati supci iz Tuzle bi ukoliko budu sigurica mogli i besplatno dat bodove Slaviji, kao sto to uvijek cine sa mentol ekipama. Valjda se ne mogu oslobodit kompleksa da su uvijek necija filijala
Sarajevo s druge strane treba da trazi bodove u Trebinju gdje ih vjerujem nece naci jer ce ovi zapet i nogama i rukama da Slaviji pomognu da uzme titulu.
Dakle sve u svemu po meni Slavija ima 6 sigurnih bodova (Zrinjski i utakmica kuci) i u posljednjem kolu bi Borac mogao platiti Slavijinu titulu. tj. po naredjenju vise instance izgubiti i ispasti da Sloboda moze dati Slaviji. Dakle Pitari moji dragi, za vas je utakmica sezone ona u Trebinju, gdje vam igra samo pobjeda za koju iskreno mislim imate 10% sanse, jer znate kako je u nas u ligi kad se zapne da domacin ostvari ono sto zeli.
Znam da ovo nekome zvuci kao teorija zavjere, ali nazalost u nas je fudbal sve osim sport i mnogo vise se igra van terena, nego na terenu.
P.S. Nadam se da ce Slavija okrenut Slobodu, a Velez ugurat sebi autogol u posljednjem kolu u Banjaluci pa da tuzlanska govna ispadnu iz lige
Supackiji klub nikad na balkanu nije postojao od Slobode
-
kvic
aj decko odspavaj ti malo , odmori se biti ce bolje sve sutra... treba malo glavu odmoriti poslije ovolikih proracuna... jebote ni einstein ne bi ovaliko nesto izracunao i preracunao...mostarac wrote:gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
U svakom slucaju Modrica je dala Zrinjskom, sto znaci da nece dati Slobodi, a Zrinjski ce dati Slaviji. Kako Borac 99% ispada i gotovo da i nema sanse za opstanak, poznati supci iz Tuzle bi ukoliko budu sigurica mogli i besplatno dat bodove Slaviji, kao sto to uvijek cine sa mentol ekipama. Valjda se ne mogu oslobodit kompleksa da su uvijek necija filijala
Sarajevo s druge strane treba da trazi bodove u Trebinju gdje ih vjerujem nece naci jer ce ovi zapet i nogama i rukama da Slaviji pomognu da uzme titulu.
Dakle sve u svemu po meni Slavija ima 6 sigurnih bodova (Zrinjski i utakmica kuci) i u posljednjem kolu bi Borac mogao platiti Slavijinu titulu. tj. po naredjenju vise instance izgubiti i ispasti da Sloboda moze dati Slaviji. Dakle Pitari moji dragi, za vas je utakmica sezone ona u Trebinju, gdje vam igra samo pobjeda za koju iskreno mislim imate 10% sanse, jer znate kako je u nas u ligi kad se zapne da domacin ostvari ono sto zeli.
Znam da ovo nekome zvuci kao teorija zavjere, ali nazalost u nas je fudbal sve osim sport i mnogo vise se igra van terena, nego na terenu.
P.S. Nadam se da ce Slavija okrenut Slobodu, a Velez ugurat sebi autogol u posljednjem kolu u Banjaluci pa da tuzlanska govna ispadnu iz lige
-
Skoro
Eto prvi put i ja da se slozim u necemu sa kvikijem. Ustvari, srijeda je veoma blizu pa cemo sve vdjeti. Mi ako pobjedimo Siroki a Zrinjski Slaviju titula je skoro pa 100% sigurna. Cestitam nasim igracima na pozrtvovanosti pogotovo u drugom poluvremenu, Obuci i Marcianu zelim sve najbolje. A cetalji iz lukavice jos jednom su opravdali svoj epitet - ovaj put stoka je okacila transparent koji jednostavno ne mogu citirati, pa ni prepricati. Vjerovatno cete ga vidjeti sutra u Avazu i iskreno se nadam da ce Slavija biti zestoko kaznjena zbog toga. Da Bog da se noge osusile svakom ko i pomisli otici na Slavijinu 'evropsku' utakmicu na Kosevu ili Grbavici, gdje ce se vec igrati
P.S. da ne zaboravim i xona - majstore boli li?
P.S. da ne zaboravim i xona - majstore boli li?
-
papa
@papa, ... ne znam sa kojim namjerama si postirao ovu fotku, ali u svakom slucaju, parola je vise nego neprimjerena. Nevjerovatno, uzasno je da ne postoji mehanizam kojim se ovake stvari ne mogu zabraniti, sankcionirati.
Kakav pileci mozak ju je "osmislio". Fuj.
Pape
-
Santos
To pite.Znao sam da uzimate titulu al reko hajd da sacekam.Ovim mojim Zeljovcima koji su navijali za Slaviju da porucim samo jedno a to je da nisu svjesni sta pisu al otom potom skontace.Uljepsali ste mi dan.Zeljo obezbjedio opstanak na zalost nekih pitara a Sarajevo obezbjedilo titulu na zalost nekih manijaka.Na moju radost poklopilo se sve.
-
Šandor
@Škoro, nama treba remi Slavije u Mostaru da bi ova Mostarčeva teorija pala u vodu (na kraju bismo imali isti broj bodova u slučaju našeg poraza u Trebinju ali bolji smo u međusobnim rezultatima sa Slavijom). Dakle, igra nam i neriješeno u Mostaru.mostarac wrote:gledao sam tekmu i tipicni kvalitet premier lige, a mislim da je Sarajevo pobjedilo i 2-3 razlike da ne bi bilo nerealno, jer Slavija nije pokazala apsolutno nista. Sarajevo ih je nadigralo u svim segmentima igre i bilo bolje tokom cijelog susreta, jos da onaj Kurto nije onako retardiran, ili mu je bio los dan, moglo je bit brdo golova u mrezi slavije.
Mislim da je suviše rano za slavlje. Ne treba zaboraviti sezonu 2004/2005. Ako savez nije pao te godine neće past dok država ne propadne.
Vrlo je moguće da će Slavija kupiti 3 boda u Mostaru. No, ipak treba sačekati do srijede. Ako tada sve prođe kako treba (ako proširimo uskog i Slavija ne pobijedi) možemo početi slaviti titulu.
-
Majstorinho
Meni nije zao.Cestitam im.Jebo ligu bez gradskog derbija.Santos wrote:Zeljo obezbjedio opstanak na zalost nekih pitara .
- Topla voda
takodje cestitam...bice bolje ..pojacate ce te se za narednu sezonu..dabogda zeljo vazda drugi bio...al iza nas:)
-
pudlica
Santos wrote:To pite.Znao sam da uzimate titulu al reko hajd da sacekam.Ovim mojim Zeljovcima koji su navijali za Slaviju da porucim samo jedno a to je da nisu svjesni sta pisu al otom potom skontace.Uljepsali ste mi dan.Zeljo obezbjedio opstanak na zalost nekih pitara a Sarajevo obezbjedilo titulu na zalost nekih manijaka.Na moju radost poklopilo se sve.
sto jos ovakvih nema,santos svaka cast
- van Basten
Pregrmili smo i ovu utakmicu... umjesto da im zabijemo 2 komada i ušutimo sasvim mi po običaju dopustimo da primimo gol na samom početku utakmice i da se onda Slavija pehlivani 80 minuta.
Obuća, ove sezone uz neizbježnog Alaima naš najgotri igrač - SVE TI HALALIM.
Suđenje očajno... dva penala nisu nam svirana, Spalević nije dobio crveni za udaranje Ledeta u glavu, Alaim dobija žuti za zadržavanje igre zato što je nosio flašu kojom je gađan sa tribine, a njihov golman zadržava 80 minuta pa ne dobije žutog....
Nadam se da je Dodik dobio srčani na kraju utakmice... jer džaba mu svo guranje
Obuća, ove sezone uz neizbježnog Alaima naš najgotri igrač - SVE TI HALALIM.
Suđenje očajno... dva penala nisu nam svirana, Spalević nije dobio crveni za udaranje Ledeta u glavu, Alaim dobija žuti za zadržavanje igre zato što je nosio flašu kojom je gađan sa tribine, a njihov golman zadržava 80 minuta pa ne dobije žutog....
Nadam se da je Dodik dobio srčani na kraju utakmice... jer džaba mu svo guranje
- Obuca9
Da si ti ziv i zdrav, ako Borac u 29. kolu otkine bod na Grbavici ode Željo u drugu ligu, mada ja ne bih volio da do toga dođe, ode nam 6 sigurnih bodova u iducoj sezoni...Santos wrote:Zeljo obezbjedio opstanak na zalost nekih pitara
-
Majstorinho
Obuca je bolji od Drogbe.drogba11 wrote:OBUCA JE EXTRA IGRO