Isabell wrote:Ma cisto ja sumnjam da su misljenja podjeljena.amalka wrote:Misljenja su trenutno podijeljena. Svako u zivotu ima svoje prioriteteIli hobije
ili skrivene zelje
Hajde da napravimo anketu ovdje ko je to za vezu od 3 godine bez sexa???
Hm
zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- amalka
-
amrino
...da odmah naglasim da sam PROTIV!Isabell wrote:Ma cisto ja sumnjam da su misljenja podjeljena.amalka wrote:Misljenja su trenutno podijeljena. Svako u zivotu ima svoje prioriteteIli hobije
ili skrivene zelje
Hm
Cuj 3 (TRI) godine?!
Ne znam za vas al' meni je sex plaho bitan!
- sinus
a ubraja li se u to tri godine bez sexa i sexs sa straneamalka wrote:Isabell wrote:Ma cisto ja sumnjam da su misljenja podjeljena.amalka wrote:Misljenja su trenutno podijeljena. Svako u zivotu ima svoje prioriteteIli hobije
ili skrivene zelje
Hm![]()
Last edited by sinus on 24/04/2007 15:23, edited 1 time in total.
-
frozen
3 godine?Isabell wrote:Ma cisto ja sumnjam da su misljenja podjeljena.amalka wrote:Misljenja su trenutno podijeljena. Svako u zivotu ima svoje prioriteteIli hobije
ili skrivene zelje
Hm
Ja nisam!!!
- van Basten
Ja dodah svoj glas i onda mi ankete naprasno nestade
Uglavnom i po komentarima mogu pretpostaviti rezultate...
sreća je pa ona cifra od 80% frigidnih kojima barata pokretačica teme na uzorku svojih prijateljica ne odgovara činjeničnom stanju
Uglavnom i po komentarima mogu pretpostaviti rezultate...
sreća je pa ona cifra od 80% frigidnih kojima barata pokretačica teme na uzorku svojih prijateljica ne odgovara činjeničnom stanju
- van Basten
edit: sad vidjeh što je nestalo ankete
glasah opet
glasah opet
-
ines.c
da li je taj "momak"sadasnji muznocna_ptica24 wrote:ccc.tipični muškrci nem ogu da vjerujmem..hahaha
nisam rekla da je prljavo a fuj mi je to što su nagoni prije razuma...a ženam je bitnija pradigra nego sex ...80% žena nikad ne dožvi orgazam tokom sexa već u predigri.. a osjećaji za žene koje ja poznajem ,a ima ih mnogo... su bitniji od sexa i sve kažu da bi mogle bez exa i da im je on dosadio to je samo obična gimnastika kja pređe u dosadu koliko god se trudili da osvježimo...vjerujte...sex je nebitan ženama...kad su u pitanju pravi osjećaji i ljubav...ja sam bila zaljubljena u momka 3 godine i mi smo se savršeno slagali i voljeli .. i bez sexa
-
zmijaIzmaj
ne moze covjek (zena
) ni na veceru otici, odmah je muske svinje proglase da ne kazem sta, jer je njima sve sex, ocigledno

- Bonnie-Clydova mala
Ko kaze da je samo muskarcima vazan

-
ines.c
ako nije ne vidim razlog zasto ga spominjes,i koliko si tad imala godina 13?Mozda mislis da bi on bio sretan bez sexa?Hm spusti se na zemlju,svi smo prisustvovali tim pricama gdje majke,tetke fol govore da im nije do sexa,isto kao i sto se muskarci u svom drustvu pricaju odredjene price,ali svi kad dodju kuci hop u krevetines.c wrote:da li je taj "momak"sadasnji muznocna_ptica24 wrote:ccc.tipični muškrci nem ogu da vjerujmem..hahaha
nisam rekla da je prljavo a fuj mi je to što su nagoni prije razuma...a ženam je bitnija pradigra nego sex ...80% žena nikad ne dožvi orgazam tokom sexa već u predigri.. a osjećaji za žene koje ja poznajem ,a ima ih mnogo... su bitniji od sexa i sve kažu da bi mogle bez exa i da im je on dosadio to je samo obična gimnastika kja pređe u dosadu koliko god se trudili da osvježimo...vjerujte...sex je nebitan ženama...kad su u pitanju pravi osjećaji i ljubav...ja sam bila zaljubljena u momka 3 godine i mi smo se savršeno slagali i voljeli .. i bez sexa
Last edited by ines.c on 24/04/2007 15:55, edited 1 time in total.